Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

А това About Windows,къде да го търся..?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

С изключен UAC прави проблеми с инсталациите на програми. Друг забелязал ли го е?

само при флаш гет не поиска по никакъв начин при мен

А това About Windows,къде да го търся..?

и аз искам да знам не можах да го изнамеря в темата , ама там където пише до кога е валиден ключа :dancing18:

Иначе за сега съм много доволен

Аз съм с версията RC1 от преди няколко дена и проблеми с инсталацията на софтуер при изключен UAC нямам.

Знайте обаче, че ви трябва версия 2х на FlashGet !

Във форума им това също е коментирано:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1163481

Проблем, който съм забелязал с Flashget е само понякога и е свързан с DropZone-ата. (писал съм по-назад в темата по въпроса).

и аз искам да знам не можах да го изнамеря в темата , ама там където пише до кога е валиден ключа :rolleyes:

Иначе за сега съм много доволен

Така де,и аз това търся...

Така де,и аз това търся...

Меню Start и пишеш slmgr.vbs -dlv, Enter и чакаш малко да се появи прозореца.

Стартирате My Computer > Alt > Help > About Windows

f_Untitled11m_7904d92.jpg

Меню Start и пишеш slmgr.vbs -dlv, Enter

f_Untitled1m_33a42b8.jpg

Как да форматирам HD-то за да мога да сложа новия Win 7 RC1?

Сега съм с Win XP SP3, искам да фоматирам "C".

Споделете точно с каква програма да го форматирам това "C", че с bootCD-то на Win 7 няма опция за формат преди инсталация!???

Споделете точно с каква програма да го форматирам това "C", че с bootCD-то на Win 7 няма опция за формат преди инсталация!???

Впрозореца за избор на дял за инсталиране, маркираш дяла на който искаш да инсталираш и в долния десен ъгъл щракаш на "Drive options" и ще ти се покажат опциите за форматиране, изтриване, създаване на дял и т.н.

хр - то ти не е ли на С дял

аз вчера си сложих уин7 директно през уин хр само му посочвам дела на който да се инсталира

Редактирано от andi03 (преглед на промените)

хр - то ти не е ли на С дял

аз вчера си сложих уин7 директно през уин хр само му посочвам дела на който да се инсталира

Да там е, но понеже дяла "С" ми е 10ГБ, Win-а 7 "казва, че му е малко мястото"!

еми ще трябва да разширяваш

това включва или формат на целия хард (с прехвърляне на важната информация на друг наосител) или работа с Hiresn's BootCD (с диск мениджърите в него)

иначе от инсталатора тук:

преди това трябва да имаш бутонче (линкче) Drive Options>кликваш на него и стигаш до тук:

http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...6e/step7install

25гб са достатъчни за 7

А ще стане ли добра инсталация ако си инсталирам сега RC версията без да трия стария уиндоус 7 , т.е. да го ъпгрейдна до по-новата версия ?

Ще трябва ли да инсталирам всички програми наново , защото ако е така това ще ми е голям проблем имам около 70 програми които ползвам ежедневно и ще ми отнеме много време да ги инсталирам всички наново. ohmy.gif

за предните билдове беше допустимо да се ъпгрейдне, но за RC-то мисля че е по добре чиста инсталация.

Вече и при мен тръгна TuneUp. Стана с въпросната 8,0,2ххх . Бях пробвал с новата, но при пускането на файла, ми даваше, че не се поддържа 7. Както и да е, сега стана. Благодаря на всички за помощта.

П.П. Вече разбрах от къде е проблема. Всичко е от последните ъпдейти. Работеше, но като ги инсталирах излезе съобщението, че не е съвместимо. Не ги инсталирайте.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

Току що ми се инсталираха ъпгрейди на винда за експлорер 8 и уиндоус дифендър. Като информация го казвам.

Току що ми се инсталираха ъпгрейди на винда за експлорер 8 и уиндоус дифендър. Като информация го казвам.

И на мен :)

Добре, че казвате че съм спрял автоматично да си тарси ъпдейти и нямаше да разбера скоро иначе :beat:

Актуализациите поправят грешки, така че няма причина да се спират.

На TunеUp дефрагментатора работи ли, защото при една версия, която пробвах преди не работеше.

Актуализациите поправят грешки, така че няма причина да се спират.

На TunеUp дефрагментатора работи ли, защото при една версия, която пробвах преди не работеше.

Примен работи.TuneUp Utilities 2009 8.0.1100

post-206623-1241635636_thumb.jpg

Редактирано от purpur (преглед на промените)

Moмчета....не залагайте толкова много на TuneUpUtilities! Аз специално освен да си сменям иконите в компа с нея,за друго не я ползвам!Не е манна небесна тая програма,а факта ,че не я правят съвместима с 7-цата все още,би трябвало да ви говори много!За сведение...немската версия на 8.00.3XXX излезна още преди месец!Имаха достатъчно време да я "сработят" с 7-цата,но не го направиха!Не забравяйте,че и новата система има по различна структура на регистрите..така че винаги с едно на ум с това програме!Сменяйте си иконките,изключвайте хибернацията или сърча,но до там!Най приятелски ви съветвам!

И хибернацията и сърча може да изключите без допълнителни програми.

Сигурно и иконите могат да се заменят без нея.

Предложете програма като Partition Magic, която да роаботи под Win7? Искам да си увелича С/: дяла

Или версия на Partition Magic, която да работи.

Предложете програма като Partition Magic, която да роаботи под Win7? Искам да си увелича С/: дяла

Или версия на Partition Magic, която да работи.

Под vmware Paragon Partition Manager Pro ми свърши работа

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.