Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Живот, Съществуване, Смърт

Featured Replies

Трихо, респект към това, което вършиш от човеколюбие (и не само за пари).

А починалия е имал failure на hardwareто - отива за upgrade на hardware със brand new software with cleared possessor cache memory.

А какво му е великото на Великден? Ааа, да бе - един йога направил представление на рязаните цървулчета - Изпаднал в транс и ги шашнал сичкуту де що има рязан мангал наокулу. Така поне пише в научно-фантастичния роман „Нов Завет”. Утре щяло да се ходи по този случай на синагога (сега ги наричат църкви) и щяли да палят свещи - щото тъмно у свинегогата (абе ногу граматически грешки почнах да правя - по кришнаитски).

http://karutzar.blogspot.com/2008/04/joshu...n-erection.html

biggrin.gif

Цар, ма не е баш така, щото раджа-йогите са шайви. :help wanted3: Не слизат от планините и се занимават САМО със себе си. Висшия Лунен култ ходи по планините. А Низшия лунен култ слиза от планините и се налага Слънчевият да им 'иде на крака', що тръгнат под морското равнище...

'Морското равнище', нали знаеш до кой 'У-ровен' е?... biggrin.gif

kostolaka.jpg

• Отговори 364
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• valentincami
    valentincami

Смъртта пред нас е - всеки знай очакваш със сърце примряло... Не бой се-тя не носи край... Напротив...носи ти НАЧАЛО...

Току-що пациентът, който пунктирах почина....

По този си пост засичам времето

Почти два часа и половина от както го прегледах за първи път, а след това пунктирах.Още не са дошли резултатите от лаболаторията, които му взех, и май-вече ликворните показатели.

Как мислите, има ли нещо вярно в това, че който умира по Великден отива в Рая ?

По кой Великден - този на католиците, дето мина или този на православните, дето още не е дошъл. Ако не бях жена такава сочна щях да тегля на всички попове, че ум да ти зайде! Ще ми разпъват по сто пъти Исус! Попове и лисунгери всякакви! Аман от тях и от всички разделящи хората тъпи религии. Християнството не е това, на което е учил Исус. Сегашното християнство е дело на шизоида Павел, дето е толкова грешен, че ми насажда своя грях за религия, айде бе - хората били грешни, ми това е светотатство направо - бог бил правил грешни чада, значи... Аз не вярвам в тази религия, която изповядва греха като своя основа. Човекът е невинен по рождение!

От сегашните ритуали спазвам само тоя с яйцето на Мария-Магдалена - вярната жена на Исус! На децата ги раздавам писаните яйца да се радват.

Трих, защо ти ще правиш пункция? Спешното не е място за такива манипулации, не трябваше ли болният да е хоспитализиран някъде преди това?

По кой Великден - този на католиците, дето мина или този на православните, дето още не е дошъл. Ако не бях жена такава сочна щях да тегля на всички попове, че ум да ти зайде! Ще ми разпъват по сто пъти Исус! Попове и лисунгери всякакви! Аман от тях и от всички разделящи хората тъпи религии. Християнството не е това, на което е учил Исус. Сегашното християнство е дело на шизоида Павел, дето е толкова грешен, че ми насажда своя грях за религия, айде бе - хората били грешни, ми това е светотатство направо - бог бил правил грешни чада, значи... Аз не вярвам в тази религия, която изповядва греха като своя основа. Човекът е невинен по рождение!

От сегашните ритуали спазвам само тоя с яйцето на Мария-Магдалена - вярната жена на Исус! На децата ги раздавам писаните яйца да се радват.

Трих, защо ти ще правиш пункция? Спешното не е място за такива манипулации, не трябваше ли болният да е хоспитализиран някъде преди това?

Не им се сърди на попчетата, Маата. Такава им е работата. cool.gif Но и от тях исма смисъл, макар и християнството да не това, което е. Щом имат войнствен архетип-нека се занимават с кръв. :help wanted3:

trampleunderfoot.jpg

brah.jpg

И аз не възприемам Христос, като 'кръвно-огънно Отче'. Ето сега пак шарлатания ще чуеш, че 'благодатния огън' слязал от небето в йерушалайм, като "Агни в майа"(Огън в илюзия). Въобще- явно Христос е дошъл малко да позаблуди илюзорстващите, че е това, което не е ?...

:shake_puter:

Аз отколко време говоря на Царя да 'поукроти топката' с Тенгри и "Ш"-ман-ите?.. cool.gif

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Не им се сърди на попчетата, Маата. Такава им е работата. cool.gif Но и от тях исма смисъл, макар и християнството да не това, което е. Щом имат войнствен архетип-нека се занимават с кръв. ;)

trampleunderfoot.jpg

brah.jpg

И аз не възприемам Христос, като 'кръвно-огънно Отче'. Ето сега пак шарлатания ще чуеш, че 'благодатния огън' слязал от небето в йерушалайм, като "Агни в майа"(Огън в илюзия). Въобще- явно Христос е дошъл малко да позаблуди илюзорстващите, че е това, което не е ?...

;)

Аз отколко време говоря на Царя да 'поукроти топката' с Тенгри и "Ш"-ман-ите?.. cool.gif

Не им се сърдя на поповете, но не долюбвам лъжата и лицемерието.

А знаеш ли, че Тен-гр-и е старото българско име на Полярната звезда? И знаеш ли, че символът на Дао Ин-Ян - единство на противоположностите, е стар български символ от тенгрианството? И знаеш ли, че китайците наричат Лао Дзъ (Старият Мъдрец) още с името Бо-Ян? Знаеш ли, че учението на есеите е в своята същност тенгрианство? И знаеш ли, че Тион-Иисус е име, което се среща първо по нашите земи? И че между 11-та и 30-тата си година Исус е бил на обучение сред посветените арийци в Шамбала (името означава на протобългарски език "големи, много шамани") – страна на север от Индия, с хиляди пещери и тайни според индийския епос. Според географските карти на това място се е намирала древната Бактрия, един от псевдонимите на която е точно "страната на многото пещери". А Бактрия е била населена с бели мъдреци от арийско потекло, доведени от великия Рама, а столицата й се наричала Бълг... От там е и етнонимът ни: бълг (високоиздигнати) и ари, което се произнасяло още кхари или гари, още кари и означава свободни. В това име са заложени корените на вроденото ни благородство и свобода. Учените още спорят около Бактрийското чудо – неизвестния произход на богатата бактрийска култура две хилядолетия пр. Хр. По-късно, на базата на тази култура се създава "внезапно" Кушанската империя, която е доказано българска. Шамбала и Бактрия са синоними на една и съща страна! И знаеш ли, че от там именно българските брамани, носещи ведическото знание, навлизат в Индия и диктуват свещените "древноиндийски" книги на Санскрит (съвършен, свещен и скрит). На този свещен език е написан и Чипровския камък, далеч преди индусите да го използват. През V в.пр.н.е. браманът Панини, роден до столицата на Бактрия, създава на този език първата граматика и написва Махабхарата. В преданията се говори, че Шамбала е най-древния център на Космическия РАзум - ТАНГ-РА на Земята. И знаеш ли още, че в нашите земи бил открит и най-старият санскрит - на цели 6000 години, от епохата преди голямото преселение на изток. Твърдението изказал индийският професор Рама Кауши през 70-те години на лекция в СУ "Св. Климент Охридски". Санскритският текст бил вграден в една чипровска чешма. Постижение на нашите предци били и енисейските руни, писмата "брахми", "пахлави" и "кириали", 36 графеми от тези древни писмености си пасвали напълно с кирилицата. Много от знаците в глаголицата били идентични с по-древни наши писмености.

И знаеш ли, че свещените индийски книги на санскрит - Ведите, в които са описани слънчеви култове, подобни на зороастрийските и орфическите мистерии, са създадени от протобългарски духовни учители. Веди (виждане, знание) е третата буква от българската азбука. И че Аюрведа (най-древното лекуване с билки) е българска народна медицина? В Индия Боян го наричат Боганатар или Болгар. Знаеш ли, че браманските и будистките учения са преподавани от протобългарски посветени.

Не обвинявай Цар- Кару и camarero за това, че са родолюбци! Малко хора вече останаха като тях. Повечето е само продажна сган, която мърси гнусно името българин. Но, аз съм щастлива, че все още има и хора, чиято кръв не е жабешка тиня, а в чиято кръв именно Агни-Огън тече. И като зная, че ги има, не се чувствам толкова ужасяващо сама. Щото и в моята е така. А като гледам - и в твоята също, ариецо. :huh:cool.gif

Не им се сърдя на поповете, но не долюбвам лъжата и лицемерието.

А знаеш ли, че Тен-гр-и е старото българско име на Полярната звезда? И знаеш ли, че символът на Дао Ин-Ян - единство на противоположностите, е стар български символ от тенгрианството? И знаеш ли, че китайците наричат Лао Дзъ (Старият Мъдрец) още с името Бо-Ян? Знаеш ли, че учението на есеите е в своята същност тенгрианство? И знаеш ли, че Тион-Иисус е име, което се среща първо по нашите земи? И че между 11-та и 30-тата си година Исус е бил на обучение сред посветените арийци в Шамбала (името означава на протобългарски език "големи, много шамани") – страна на север от Индия, с хиляди пещери и тайни според индийския епос. Според географските карти на това място се е намирала древната Бактрия, един от псевдонимите на която е точно "страната на многото пещери". А Бактрия е била населена с бели мъдреци от арийско потекло, доведени от великия Рама, а столицата й се наричала Бълг... От там е и етнонимът ни: бълг (високоиздигнати) и ари, което се произнасяло още кхари или гари, още кари и означава свободни. В това име са заложени корените на вроденото ни благородство и свобода. Учените още спорят около Бактрийското чудо – неизвестния произход на богатата бактрийска култура две хилядолетия пр. Хр. По-късно, на базата на тази култура се създава "внезапно" Кушанската империя, която е доказано българска. Шамбала и Бактрия са синоними на една и съща страна! И знаеш ли, че от там именно българските брамани, носещи ведическото знание, навлизат в Индия и диктуват свещените "древноиндийски" книги на Санскрит (съвършен, свещен и скрит). На този свещен език е написан и Чипровския камък, далеч преди индусите да го използват. През V в.пр.н.е. браманът Панини, роден до столицата на Бактрия, създава на този език първата граматика и написва Махабхарата. В преданията се говори, че Шамбала е най-древния център на Космическия РАзум - ТАНГ-РА на Земята. И знаеш ли още, че в нашите земи бил открит и най-старият санскрит - на цели 6000 години, от епохата преди голямото преселение на изток. Твърдението изказал индийският професор Рама Кауши през 70-те години на лекция в СУ "Св. Климент Охридски". Санскритският текст бил вграден в една чипровска чешма. Постижение на нашите предци били и енисейските руни, писмата "брахми", "пахлави" и "кириали", 36 графеми от тези древни писмености си пасвали напълно с кирилицата. Много от знаците в глаголицата били идентични с по-древни наши писмености.

И знаеш ли, че свещените индийски книги на санскрит - Ведите, в които са описани слънчеви култове, подобни на зороастрийските и орфическите мистерии, са създадени от протобългарски духовни учители. Веди (виждане, знание) е третата буква от българската азбука. И че Аюрведа (най-древното лекуване с билки) е българска народна медицина? В Индия Боян го наричат Боганатар или Болгар. Знаеш ли, че браманските и будистките учения са преподавани от протобългарски посветени.

Не обвинявай Цар- Кару и camarero за това, че са родолюбци! Малко хора вече останаха като тях. Повечето е само продажна сган, която мърси гнусно името българин. Но, аз съм щастлива, че все още има и хора, чиято кръв не е жабешка тиня, а в чиято кръв именно Агни-Огън тече. И като зная, че ги има, не се чувствам толкова ужасяващо сама. Щото и в моята е така. А като гледам - и в твоята също, ариецо. :huh:cool.gif

Абсурт Тенгри да има смисъл на 'Полярната звезда'. Тенгри е женския вариант на Тангра. Само по себе си вещае цикли в материалния свят. Тангра иска кървави жертвопринушения.

Тенгри е ведическата Кали, а Тангра е Рудра.

Тенгри:

452px-Ohin_Tengry.jpg

Кали:

goddess_kali_suckling_lord_shiva_dg78.jpg

Аз не считам, че Исус е искал кървави жертвопринушения?.. ;) Тенгрениянците-да. Тенгринаците са просто извънкастов НИЗШ ЛУНЕН култ- към Кали Рудра--това са тюрките по средноазиатските степи в кали-юга: хуни, авари, майари, маджари, булгари, хазари, т.нат........ След като Кришна заминава от Земята преди около 5100 години извънкастовите се 'развихрят'. Включителни и хазари, булгаАрийци и булгАристанци.. както и по-ранните събития към днешна дата в и Шумер и Мала азия - сите са наследници на низш лунен култ.

За мене 'родолюбието' е форма на наги-изъм- Почитане на Змията и Лунния култ към Сатурн. Нищо общо със Слънчевия култ към Вечност.

Царят да ме прощава- той е почитател на Соларните слънчеви батерии. biggrin.gif Камериерката си знае- аз съм му казал отдавна, гледам ми следва определнието, вместо да ме опровергае..

Нагите са пазители на клана. Всъщност 'Нага' на санскрит значи точно КЛАН. Кръв и семе. Агни в майа- Огън в илюзия.

На чандалския ариец -Адолф Хитлер идеологията е 'КРЪВ И ЗЕМЯ'. 100% култ към нагите, змиите. ;)

Абсурт Тенгри да има смисъл на 'Полярната звезда'. Тенгри е женския вариант на Тангра. Само по себе си вещае цикли в материалния свят. Тангра иска кървави жертвопринушения.

Тенгри е ведическата Кали, а Тангра е Рудра.

Тенгри:

452px-Ohin_Tengry.jpg

Кали:

goddess_kali_suckling_lord_shiva_dg78.jpg

Аз не считам, че Исус е искал кървави жертвопринушения?.. :huh: Тенгрениянците-да. Тенгринаците са просто извънкастов НИЗШ ЛУНЕН култ- към Кали Рудра--това са тюрките по средноазиатските степи в кали-юга: хуни, авари, майари, маджари, булгари, хазари, т.нат........ След като Кришна заминава от Земята преди около 5100 години извънкастовите се 'развихрят'. Включителни и хазари, булгаАрийци и булгАристанци.. както и по-ранните събития към днешна дата в и Шумер и Мала азия - сите са наследници на низш лунен култ.

За мене 'родолюбието' е форма на наги-изъм- Почитане на Змията и Лунния култ към Сатурн. Нищо общо със Слънчевия култ към Вечност.

Царят да ме прощава- той е почитател на Соларните слънчеви батерии. biggrin.gif Камериерката си знае- аз съм му казал отдавна, гледам ми следва определнието, вместо да ме опровергае..

Нагите са пазители на клана. Всъщност 'Нага' на санскрит значи точно КЛАН. Кръв и семе. Агни в майа- Огън в илюзия.

На чандалския ариец -Адолф Хитлер идеологията е 'КРЪВ И ЗЕМЯ'. 100% култ към нагите, змиите. ;)

Категорично не е така, както ти казваш! Кой ти ги насажда тези глупости, от къде ги вадиш, идея нямам, ти ще ни изкараш още малко хитлеристи, недей така.

За теб родолюбието е форма на култ към Клана, змийски култ, викаш, ала знаеш ли, че не всяка кръв, която тече в жилите на човеците, е змийска, макар да има и такива и то доста сред уж хората. И знаеш ли, че не всеки Клан е змийски??????????????? Не обърквай кръв с блатни течности, това е ужасно важно да се отграничи, щото има кръв и кръв!

А ти знаеш ли отде иде името Кришна, като го изповядваш? Да ти звучи леееекичко българско, случайно... А името Рада и то ли е индийско? Едната от бабите ми се наричаше така, Мир на Душата й!

Айде, чети да се светнеш малко за ТангРа!

53_1.gif

http://www.svetogled6.hit.bg/653.htm

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Ти по Овенски май реагираш първо, а после-мислиш?.. biggrin.gif Нищо, и аз понякога съм така(нали и аз имам Овенски елемент), но в случай не е.. biggrin.gif

Ето ти го(я) Тенгри, кой(я)то изисква кървави жервтопринушения. А имаше по време на соцът едни песни :"Наздраве дружина с Никифорова кратуна"?.. Ти да не мислиш, че 'кратунката' на Никифор му е някой тиква от двора му?.. cool.gif

tengrikali.jpg

Ти доста правилно намесваш китайския дуализъм, тъй като той е тясно свързан с тенгризма, но Ин и Ян са просто ТЕОРИТИЧНИ стерилни плагиати на Шакти и Шива. cool.gif Или още Андрогина.

А Кали и РудРа са двата неблагоприятните им дуалистични аспекти към разушение.

Тенгри е Кали, а Тангра е РудРа,

ShashanKali.jpg

Категорично не е така, както ти казваш! Кой ти ги насажда тези глупости, от къде ги вадиш, идея нямам, ти ще ни изкараш още малко хитлеристи, недей така. А ти знаеш ли отде иде името Кришна, като го изповядваш? Да ти звучи леееекичко българско, случайно... А името Рада и то ли е индийско? Едната от бабите ми се наричаше така, Мир на Душата й!

Айде, чети да се светнеш малко за ТангРа!

53_1.gif

http://www.svetogled6.hit.bg/653.htm

Люцка, не спираш с фантастиките си. :huh: Казвал съм ти- фантастика е полезна само в светското изкуство. Що се касе до Бог фантастиката е вече ДЕМОНИЧНА. Ти продължаваш да ми предлагаш религиозен кич, който бил напудрен и в лъскав целофан... Това е МАЙА, което ми предлагаш, Люцка... cool.gif

Ето каква е реалността на кървавите жертвопринушения към Кали(Тенгри)! cool.gif

Люцка, не спираш с фантастиките си. ;) Казвал съм ти- фантастика е полезна само в светското изкуство. Що се касе до Бог фантастиката е вече ДЕМОНИЧНА. Ти продължаваш да ми предлагаш религиозен кич, който бил напудрен и в лъскав целофан... Това е МАЙА, което ми предлагаш, Люцка... cool.gif

Ето каква е реалността на кървавите жертвопринушения към Кали(Тенгри)! cool.gif

Искаш ли да ти покажа какво е религиозен кич? Гледай добре:

jbs_small.jpg

f_5978764.jpg

logo0.gif

i-868.jpg

:help: Златната статуя на Прабхупада и "некичозните" вярващи :friends1: :

253dc-girl-dancing.jpg

"некичозни" кришнари:

k1.jpg

Пита се в задачата - кой е в илюзията - аз или ти? И кой предлага кич? :):P:clap:

..продължаваш да ми правиш впечатление, като на повърхностен човек, който гледа , а -не вниква. ...

cool.gif

ПС: при всички положения 'кичът' е за предпочитане пред демонизма и падналите духове, играещи с кръв и семе. :wors:

Искаш ли да ти покажа какво е религиозен кич? Гледай добре:

jbs_small.jpg

f_5978764.jpg

logo0.gif

i-868.jpg

:wors: Златната статуя на Прабхупада и "некичозните" вярващи :clap: :

253dc-girl-dancing.jpg

"некичозни" кришнари:

k1.jpg

Пита се в задачата - кой е в илюзията - аз или ти? И кой предлага кич? :clap::wors::clap:

..продължаваш да ми правиш впечатление, като на повърхностен човек, който гледа , а -не вниква. ...

cool.gif

Разочаровам ли те? Щото не се кланям на статуята на Праб-ху-пада ли? Че какво има да им вниквам на тия - то се вижда и от слепец, че не са с всичкия си. Пфу! - да се кланят на статуи. Ти така ли правиш? Прав ли падаш на Праб - пада-та да му се кланяш? :clap:

ПС: при всички положения 'кичът' е за предпочитане пред демонизма и падналите духове, играещи с кръв и семе. :clap:

Падналите духове имат ли нещо общо с оня, дето му Пада? :clap:

Да знаеш - винаги ще се закачам с теб заради този - не виждаш ли, сляп ли си какво представлява тая гнусна лицемерна организация ИСКОН? Не си ли разбрал вече какви са отвътре, ти поне си толкова умен, как не виждаш, умът ми не го побира това, ей богу!

Разочаровам ли те? Щото не се кланям на статуята на Праб-ху-пада ли? Че какво има да им вниквам на тия - то се вижда и от слепец, че не са с всичкия си. Пфу! - да се кланят на статуи. Ти така ли правиш? Прав ли падаш на Праб - пада-та да му се кланяш? :clap:

Падналите духове имат ли нещо общо с оня, дето му Пада? :clap:

Да знаеш - винаги ще се закачам с теб заради този - не виждаш ли, сляп ли си какво представлява тая гнусна лицемерна организация ИСКОН? Не си ли разбрал вече какви са отвътре, ти поне си толкова умен, как не виждаш, умът ми не го побира това, ей богу!

Приемам го като липса на аргументи в разсъжденията. Явно Луна в Овен с царят ви действа по един и същи начин.. cool.gif Но при него има синдромът на конспирациите от стажът му в казанът на българските форуми наречен 'екс-нет'.. cool.gif

Какво е 'паднал дух'- този, който се омотал в материята и не иска да се върне в Трансцеденталното царство, несъзнавайки инерцията на материята, която като водопад с течение на времето го влачи към Яма-та... Най-голяма Яма е Скорпион архетип-хем се налага, хем за зло. cool.gif

А има такива паднали духове, които симулират 'връщане' но просто си правят 'кръгчета' в материята... :wors:

ПС: не е ИСКОН причината 'да се закачаш'. cool.gif Причината е, че не искаш да се връщаш в Трансцеденталният Свят и да рзбереш КОЙ Е БОГЪТ. :clap:

ПС2: по мое скормно мнение най-лицемерната, без никава конкуренция и двойствена е 'илюминати' на луцифер, ма това е много дълга тема... cool.gif

Приемам го като липса на аргументи в разсъжденията. Явно Луна в Овен с царят ви действа по един и същи начин.. cool.gif Но при него има синдромът на конспирациите от стажът му в казанът на българските форуми наречен 'екс-нет'.. cool.gif

Какво е 'паднал дух'- този, който се омотал в материята и не иска да се върне в Трансцеденталното царство, несъзнавайки инерцията на материята, която като водопад с течение на времето го влачи към Яма-та... Най-голяма Яма е Скорпион архетип-хем се налага, хем за зло. cool.gif

А има такива паднали духове, които симулират 'връщане' но просто си правят 'кръгчета' в материята... :wors:

ПС: не е ИСКОН причината 'да се закачаш'. cool.gif Причината е, че не искаш да се връщаш в Трансцеденталният Свят и да рзбереш КОЙ Е БОГЪТ. :clap:

ПС2: по мое скормно мнение най-лицемерната, без никава конкуренция и двойствена е 'илюминати' на луцифер, ма това е много дълга тема... cool.gif

А моята скромна интуиция що така ми нашепва, че ИСКОН са дъщерна организация точно на илюминати? :clap::clap:

Кой ще ми покаже бога - тоя параноик Абхай Чаран Де-то ли, дето бил поредното превъплъщение на бога? Айде да нямам нужда от такъв бог, а? И той като Дънката, и като Павката, дето обезглавяват, само че безкръвно, айде да си ходят от дето са дошли - в транса на дента, викам.

А моята скромна интуиция що така ми нашепва, че ИСКОН са дъщерна организация точно на илюминати? :clap::clap:

Кой ще ми покаже бога - тоя параноик Абхай Чаран Де-то ли, дето бил поредното превъплъщение на бога? Айде да нямам нужда от такъв бог, а? И той като Дънката, и като Павката, дето обезглавяват, само че безкръвно, айде да си ходят от дето са дошли - в транса на дента, викам.

А да ти кажа ли нешо за твоята интуиция в по-конкретен, и не толкова общ план дали е trustworthy?... cool.gif

Само ми кажи твоята интуиция на какво ниво е по-надежна- на общо или на частно?.. cool.gif

Сега нека пък да разсъдим малко логически какви са целите на илюминати в духовен, а не политическим план и да видим, кои имат противоположни цели.

Илюминати е лунно сатурнианско 'братство на змията'. В качеството си на такова то има за цел да развива технологии и генетично инжинерство с цел задържане на душата в матрицата и поробвайки нейната материална енергия. Всички, които проповядват обратното-духовно освобождение, спиране доброволно на репродукцията, освобождаване от робията на технологиите(които са базиране на акшеназката банкова система към възпроизводство на индустрията) са техни ИСКОНни врагове. cool.gif

Люцка, аз ти прощавам невежеството, тъй като ти имаш за цел да се наслаждаваш в материята, без да вникваш в неща.. cool.gif Пак ти казвам, че имаш същата психика на майка ми, която се хвалеше също със своята интуиция, но си избираше политиците (от соцът разбира се) по външен вид и им следи дали 'приказват гладко'.... cool.gif В най-добрия вариант това за което имаше в пред вид тя бе инстинкт, а не -интуиция... biggrin.gif

Христос Возкресе вече!

Во Истину Воскресе!

011685026-big.jpg

ха, да видим сега! cool.gif ....ще хитрува ли Луцката още, след този 'възкръсТнал Христов Дух' в нея?... cool.gifbiggrin.gif

lucyinthesky.jpgkosmaaat.jpg

lcf.jpg

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ха, да видим сега! cool.gif ....ще хитрува ли Луцката още, след този 'възкръсТнал Христов Дух' в нея?... cool.gifbiggrin.gif

lucyinthesky.jpgkosmaaat.jpg

lcf.jpg

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

За да възкръстне Христос първо трябва да бъде открит Луцифер в най-Кришното :) на всеки един от нас и да бъде осветен от съзнанието му. В противен случай Христос няма шанс, щото Луцифер все ще му диша в гърба и ще се преправя на него, а ще вижда себе си навън в другите хора около себе си. cool.gif

Пътя на Христос тук на Земята преди Възкресението минава през ада. И тоя път е болезнен.

Via dolorosa се нарича осъзнаване.

Христос Воскресе и за теб!

За да възкръстне Христос първо трябва да бъде открит Луцифер в най-Кришното :) на всеки един от нас и да бъде осветен от съзнанието му. В противен случай Христос няма шанс, щото Луцифер все ще му диша в гърба и ще се преправя на него, а ще вижда себе си навън в другите хора около себе си. cool.gif

Пътя на Христос тук на Земята преди Възкресението минава през ада. И тоя път е болезнен.

Via dolorosa се нарича осъзнаване.

Христос Воскресе и за теб!

Ако "Възкресението минава през ада", значи Христос ще бъде с Луцифер до края. cool.gif Но Кришна съветва Човек да се откаже СЪЗНАТЕЛНО от посещение на ада. cool.gif .и нали виждаш, че за това се цепя от вашата агитка с Хауз-кийпърката и Царя на илюзиите.. biggrin.gif ...като същевременно внимавам луциферианският колектив да не ми 'го нацепи'... biggrin.gifbiggrin.gif

Ако "Възкресението минава през ада", значи Христос ще бъде с Луцифер до края. cool.gif Но Кришна съветва Човек да се откаже СЪЗНАТЕЛНО от посещение на ада. cool.gif .и нали виждаш, че за това се цепя от вашата агитка с Хауз-кийпърката и Царя на илюзиите.. biggrin.gif ...като същевременно внимавам луциферианският колектив да не ми 'го нацепи'... biggrin.gifbiggrin.gif

Това е твоята най-голяма илюзия. Твоят Кришна ако така те учи, то той е един заблудител, един Луцифер.

Няма раждане без родилни болки. Нищо ново няма шанс за съществуване без да е отмряло старото. Ако Луцифер е тъмнината, която съзнанието на човека - Христос, не е осветило, то тъмнината винаги ще живее в човека - страхът от смъртта е това и винаги ще владее човека. Ако те е страх от болката, тя ще превземе теб, а не ти нея да успееш да преодолееш. Моето търсене на Луцифер не е от вчера и е именно това - желанието да не хитрувам на дребно със себе си, да не си крия главата в пясъка и да видя Истината в очите, да срещна страха си очи в очи. Това е възкресение - осъзнаването. Жените по правило сме по-безстрашни от мъжете, защото умеем да издържаме на болка, а този процес е много болезнен - осъзнаването и всеки не издържа. Боли ни когато зачеваме, боли ни когато раждаме. Онзи свят няма как да го достигнеш, ако тоя не си проумял докрай. Този свят е създаден от жена. Името на този свят е болка и жената става жена, когато разбере това. А мъжът става мъж, когато проумее и успее да сподели болката й. Защото той е гост на този свят, мъжът не е от този свят, той е на гости тук. Раят не се подарява, раят се отвоюва на вътрешно ниво от всеки един човек. Такъв е законът. Божията справедливост е най-голямата несправедливост за човека - каза един мой приятел металист и бе прав. Възкресение без смърт няма.

SAD BUT TRUE

Hey

I'm your life

I'm the one who takes you there

Hey

I'm your life

I'm the one who cares

They

They betray

I'm your only true friend now

They

They'll betray

I'm forever there...

----

Небе и мечти

Ако попиташ дете

какво е за него небето,

ще отговори:

- Небето е синьо,

с много златни звезди!

И ще повдигне към него

незнаещи ясни очи...

Ако попиташ девойка

какво е за нея небето,

ще те погледне

с блеснали влажни очи,

ще разтвори розови длани,

за да изсипеш в тях всички звезди,

и ще промълви нежно и властно:

- Мечтите са в моите длани,

небе ако бъдеш ти!

Жена ако питаш

какво е за нея небето,

ще помилва детска главица

и ще отрони усмивка:

- Небе и мечти

събраха се в тази звездица!

Не питай старица!

Тя ще мълчи...

Дълбоко в сърцето

е скрила небето

и всички мечти!...

Само сълзи ще проблясват

под бледите старчески клепки

и като падащи едри звезди

ще чезнат в нощта на живота!

А тя ще мълчи...

ок, така и така почнахте с възкресението та да питам, тъй като попринцип не се интерсувам много точно от това: Христос изкупил греховете на хората със смъртта си и после се възкресил. Та въпросът ми е греховете на кои хора точно? xD

Редактирано от Shadow_skill (преглед на промените)

ок, така и така почнахте с възкресението та да питам, тъй като попринцип не се интерсувам много точно от това: Христос изкупил греховете на хората със смъртта си и после се възкресил. Та въпросът ми е греховете на кои хора точно? xD Щото и ако моите се броят...това ще е много на далавера m155.gif

Христос е казал, че е дошъл за болните. :rolleyes:

Най-протеричивата религия днес е християнството, тъй като то е опит Римската Империя да трансформира властта си и да угоди на най-немирната си част от империята- Юдея. Юдеите са тази част от империята, където не само има болест, но и -тУ-мор... biggrin.gif

Христос- да! Но Христос не е римският Му вариант. ;)

Христос- гуру, който 'придърпва' юдеите към по-високи състояния в Астралът, дори и- Отвъд него('Ходатай им пред Отца' си), ма доста християни възприемат Христос, като някакъв 'карт-бланш' да си правят каквото искат със светската власт в 'Негово име', т.е. преповтярят революцията в религията- "Абрахамизмът".)По този начин стават луцифериани или- 'илюминати'! cool.gif

Това е твоята най-голяма илюзия. Твоят Кришна ако така те учи, то той е един заблудител, един Луцифер.

Няма раждане без родилни болки. Нищо ново няма шанс за съществуване без да е отмряло старото.

Кришна-съзнание за това не се харесва на ниско-духовниците и низко-страстниците, тъй като 'кришнарите' не слизат до там. Т.е. ТЕ ЗНАЯТ Истината и не си правят безплодни експерименти. Както виждаш фалшивото его, дето на нагите, у низкострастниците(примерът с Царят и Хоуз-кипърката.. cool.gif )подсъзнателно се бунтува, че не иска аз да слизам с тях до адът...и започва да се изпоачава и злослови... biggrin.gif

"Тайната" на Кришна-съзнание е, че не слизат до ниските състояние на Астрлкът, където са извънкастовите и където Кришна им е пратил аватар за техните низки страсти- "ЙеШива Назарянина"...

Та, Люцка, стана дума за Ing Yang Ing, че бил Тенгри?... така е... може да оплоди целият китайски народ барабар с Китаеца! biggrin.gif

nagaziz.jpg

ахахх камъка беше в една катедрала ; )

Въпросът си остава: Защо е лошо да се убиват хора?

Просто в 1 филм "лошите" зададоха този въпрос. Интересно ми е вие какво мислите. Все пак хората постоянно убиват други живи същества нали...

ахахх камъка беше в една катедрала ; )

Въпросът си остава: Защо е лошо да се убиват хора?

Просто в 1 филм "лошите" зададоха този въпрос. Интересно ми е вие какво мислите. Все пак хората постоянно убиват дружи живи същества нали...

20y.jpg

Когато принасяш кръв в жертва, то ти напояваш земята с грехове и така увеличаваш бремето си(кармата си). От греховната си позиция се измъкваш само, когато не я trans-form-ираш материята, а просто я in-form-раш. cool.gif

май съм в грешната тема...по-скоро сякаш ме интересува от морална гледна точка...

а впрочем като убиваш хора или като убиваш животни си увеличаваш бремето? или и 2-те?

Как мислите, има ли нещо вярно в това, че който умира по Великден отива в Рая ?

Един човек умирал, но бил включен на животоподдържащ апарат, и тогава помолил:

-Може ли да ме изключите по Великден...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.