Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Живот, Съществуване, Смърт

Featured Replies

За прошка сам към себе си - да. Защото "Кой каквото прави - прави го на себе си". И нищо не те "заСтрашава". Страха е много важен инструмент на Мая - Илюзията. А преодоляване на Илюзията е един от основните Уроци, който Душата в своята безкритичност трябва да научи.

Значи все пак си прочел последните му постове,или го написа по интуиция?

Публикувана на: 18.08.2008г. в 08:17ч.

Приятели, бих искал да ви помоля за прошка. Тези дни за пореден път се убедих, че с дълбоката медитация шега не бива... За няколко часа съвсем бях превъртял. Сега съм малко по-стабилен.

Ако съм наранил някого в психотичния си пристъп - бих го/я помолил още веднъж за прошка.

С много нежност от мен.

• Отговори 364
  • Прегледи 28k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• valentincami
    valentincami

Смъртта пред нас е - всеки знай очакваш със сърце примряло... Не бой се-тя не носи край... Напротив...носи ти НАЧАЛО...

• Автор
Значи все пак си прочел последните му постове,или го написа по интуиция?

Не Нео, нищо не съм чел от него. Прочетох това, което ти цитира като негови постове.

Приятели, бих искал да ви помоля за прошка. Тези дни за пореден път се убедих, че с дълбоката медитация шега не бива... За няколко часа съвсем бях превъртял. Сега съм малко по-стабилен.

Това го прочетох сега. :speak: Значи е въпрос на интуиция. Но и не бих отхвърлил тезата за "Познаване на Човешкото Поведение" и Мислене. И от това, което чета си вадя извод, че Стефан е достоен за уважение. Защото като иска прошка от другите - иска прошка от Себе си. А това го наричам "Възходяща е-Волюция". :rolleyes:

Не Нео, нищо не съм чел от него. Прочетох това, което ти цитира като негови постове.

Това го прочетох сега. ;) Значи е въпрос на интуиция. Но и не бих отхвърлил тезата за "Познаване на Човешкото Поведение" и Мислене. И от това, което чета си вадя извод, че Стефан е достоен за уважение. Защото като иска прошка от другите - иска прошка от Себе си. А това го наричам "Възходяща е-Волюция". :)

Да, така е. Правилно си преценил.

Стеф беше едно рядко прекрасно момче. Ние контактувахме точно по този начин, по който ти спомена в един от постовете си - на ниво души и без всякакви задръжки и това стана съвсем спонтанно от първия път, когато той ми се обади, а такава по детски близост с непознат човек е рядко да се случи някому, колкото и отворена душа да е в реалния живот. Имам чувството, че и сега е някъде около мен и ми се смее, щото аз съм по-задръстена от него и той много ми се смееше на това и ме разсмиваше, аз го наричах Усмивке, това е много странно усещане, защото такива съм нямала често, дори след смъртта на много близки роднини не съм им усещала присъствието, както на Стефан. Стефан беше рядко извисен дух, не само интелект, а и дух. Имаше отговорите на въпроси, които аз още не мога да разреша за себе си лично, признавам. И по-важното е, че ги беше намерил сам. Майката е силният дух там и човекът в този му живот близо до неговото ниво. Той е направил съвсем съзнателно и с нужната отговорност своя избор, сигурна съм. Веднъж ми спомена в разговор, че почти е наредил пъзела си, което ми прозвуча малко стряскащо и опита ми да го убедя в противното само го разсмя от сърце. Дори и онзи пост - последният му, който Нео цитира, говори за това, че е искал да си отиде тихо и чисто, но колко съм била сляпа да не разбера какво е намислил. Аз зная почти всичко за него, той ми споделяше като роден брат. Неговият живот не го пожелавам на никого. Тукси, майка му ми каза, че е помолила да не се раздухва случая, затова и не е дадена много гласност, това удовлетворява ли те като отговор на въпроса ти. Искаш ли да знаеш, че ме покани и на 40-то, с това шега прави ли се и още ли не вярваш, престани, моля те. Аз поддържам връзка с жената. И много те моля да престанеш да гадаеш и да говориш небивалици за него, защото това ми причинява болка. Моля те! Сега, че някоя си от потребителките тук си е начесала егото, че Стефан й е обърнал малко повече внимание като мъж, е съвсем друг въпрос, който, струва ми се никак не касае него, а въпросната потребителка. И към останалите имам молба - нека да го оставим Стефчо да си почива в мир, моля ви! Защото съм сигурна, че е на хубаво място и то много високо.

За пръв път в този си живот срещнах човек, който, въпреки цялата болка, която е понесъл от хората, се обръщаше към всички като ги наричаше "Обич". Който иска да провери постовете му и какво се излъчва от там... dashta е първия му ник тук.

Стефан беше една прекрасна душа, с която имах удоволствието да контактувам и от която се учех как да не забравям какво е любов към хората, невероятно красива и нежна душа. Такива хора обикновено оставят в съзнанието на човеците дълбоки следи след себе си. И празнини.

Не намирам логика в думитре ти?....

Все едно да ти кажа, че не обичам да ходя на бар вечер и да ме питаш защо стоя в интернет тогава?.. cool.gif

Ми пак ти казам- защото не обичам да ходя на бар. Ха сега пак ме питай защо стоя в интернет вечер. Познай какъв отговор ще получиш?...

да, наистина форумите "много слижават"?! :) -все пак сигналът за да стигне до тебе минава през сателита в космосът= както се казва -"на една ръка растояние"! cool.gif

Дали си в бара или по форумите е едно и също пак си сред стадото и си блееш/ словоблудстваш - цитат/, все едно една овца да се подиграва на друга овца , че е овца / условно и не е лично./ Визирам само форумите

Може пак да не намериш логика , според настроението cool.gif

Да, така е. Правилно си преценил.

Стеф беше едно рядко прекрасно момче. Ние контактувахме точно по този начин, по който ти спомена в един от постовете си - на ниво души и без всякакви задръжки и това стана съвсем спонтанно от първия път, когато той ми се обади, а такава по детски близост с непознат човек е рядко да се случи някому, колкото и отворена душа да е в реалния живот. Имам чувството, че и сега е някъде около мен и ми се смее, щото аз съм по-задръстена от него и той много ми се смееше на това и ме разсмиваше, аз го наричах Усмивке, това е много странно усещане, защото такива съм нямала често, дори след смъртта на много близки роднини не съм им усещала присъствието, както на Стефан. Стефан беше рядко извисен дух, не само интелект, а и дух. Имаше отговорите на въпроси, които аз още не мога да разреша за себе си лично, признавам. И по-важното е, че ги беше намерил сам. Майката е силният дух там и човекът в този му живот близо до неговото ниво. Той е направил съвсем съзнателно и с нужната отговорност своя избор, сигурна съм. Веднъж ми спомена в разговор, че почти е наредил пъзела си, което ми прозвуча малко стряскащо и опита ми да го убедя в противното само го разсмя от сърце. Дори и онзи пост - последният му, който Нео цитира, говори за това, че е искал да си отиде тихо и чисто, но колко съм била сляпа да не разбера какво е намислил. Аз зная почти всичко за него, той ми споделяше като роден брат. Неговият живот не го пожелавам на никого. Тукси, майка му ми каза, че е помолила да не се раздухва случая, затова и не е дадена много гласност, това удовлетворява ли те като отговор на въпроса ти. Искаш ли да знаеш, че ме покани и на 40-то, с това шега прави ли се и още ли не вярваш, престани, моля те. Аз поддържам връзка с жената. И много те моля да престанеш да гадаеш и да говориш небивалици за него, защото това ми причинява болка. Моля те! Сега, че някоя си от потребителките тук си е начесала егото, че Стефан й е обърнал малко повече внимание като мъж, е съвсем друг въпрос, който, струва ми се никак не касае него, а въпросната потребителка. И към останалите имам молба - нека да го оставим Стефчо да си почива в мир, моля ви! Защото съм сигурна, че е на хубаво място и то много високо.

За пръв път в този си живот срещнах човек, който, въпреки цялата болка, която е понесъл от хората, се обръщаше към всички като ги наричаше "Обич". Който иска да провери постовете му и какво се излъчва от там... dashta е първия му ник тук.

Стефан беше една прекрасна душа, с която имах удоволствието да контактувам и от която се учех как да не забравям какво е любов към хората, невероятно красива и нежна душа. Такива хора обикновено оставят в съзнанието на човеците дълбоки следи след себе си. И празнини.

Разбира се! След като ги е "намерил сам" значи 'сам си е бог'. cool.gif Щом 'сам си е бог' значи и 'само-убийството е извисен акт'. cool.gif

Честито, Луцка! За духа на Луцифер!

cool.gif

А на мене ми направи в самото начало впечатление на психически-пообъркан, ма не по артистичному, а- по житейскому. :)

Остава само да почнеш да рекламираш на малките- колко 'извисен акт е самоубийството' и как 'всеки сам си е господар и на "живота и на смъртта"'.

Разбира се! След като ги е "намерил сам" значи 'сам си е бог'. cool.gif Щом 'сам си е бог' значи и 'само-убийството е извисен акт'. cool.gif

Честито, Луцка! За духа на Луцифер!

cool.gif

А на мене ми направи в самото начало впечатление на психически-пообъркан, ма не по артистичному, а- по житейскому. :)

Остава само да почнеш да рекламираш на малките- колко 'извисен акт е самоубийството' и как 'всеки сам си е господар и на "живота и на смъртта"'.

Да. Стефан беше психически пообъркан. Ако ти беше на негово място и си живял живота, който той е живял, щеше много повече пъти да си пообъркан. Ама много, така като те чета. Но, разбира се, ти имаш уникалната и божествена понамереност. Така че, най-добре е да замълчиш, като нищо не знаеш за живота тук, долу. Стой си там, горе и съветвай. Аз ти мерси за съветите! Не ми вършат работа, ама никак.

Да. Стефан беше психически пообъркан. Ако ти беше на негово място и си живял живота, който той е живял, щеше много повече пъти да си пообъркан. Ама много, така като те чета. Но, разбира се, ти имаш уникалната и божествена понамереност. Така че, най-добре е да замълчиш, като нищо не знаеш за живота тук, долу. Стой си там, горе и съветвай. Аз ти мерси за съветите! Не ми вършат работа, ама никак.

Е, не беше ли казано, че всичко е "причина-следствие"?. :) .. За да добие човек дадени качества, значи ги е пожелал и те се случват във времето... cool.gif

Колко пъти съм наблагал на факта, душата да не иска изява в матер. битие без Бога? cool.gif .. Защото ако го желае това- Бог ти праща духа на Луцифер, ма той не те връща обратно, а продължава с тебе надолу към Бездната.... Дали Стефан не е сега там и ни маха?... :P:P

Луцка, Луцифер не нито с Бога, нито с дявола- Той е нещо като да кажеш : "Имам всичко, и нямам нищо". cool.gif

А на мене ми направи в самото начало впечатление на психически-пообъркан, ма не по артистичному, а- по житейскому. ;)

Като чета какви ги е върел виждам, че се е занимавал с опасни практики. То и йогата не е съвсем безопасна, между другото. Нищо чудно това, с което се е занимавал да е наляло допълнително масло в огъня.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Като чета какви ги е върел виждам, че се е занимавал с опасни практики. То и йогата не е съвсем безопасна, между другото. Нищо чудно това, с което се е занимавал да е наляло допълнително масло в огъня.

....за мене 'опасна практика' е също пасане на росна трева cool.gif ...от росата се подува сто-маха(100-маха) ;) и може да умреш росен-пресен :whist:

Редактирано от .... (преглед на промените)

....за мене 'опасна практика' е също пасане на росна трева cool.gif ...от росата се подува сто-маха(100-маха) ;) и може да умреш росен-пресен :yanim:

И какво имаш предвид с това "росна трева"? :P

• Автор

:rolleyes: Какво означава НеНормален? Какви са критериите за нормалност? Какво означава да си в матрицата и зад нея? Не са ли "Щампите" за нормалност егрегорът на обществото, средата в която живеем? Не е ли

Разпознаване на щампите е ключа за поражението на ”мутрите”-”ограбвачи” на нашето съзнание.
?
Свидетели на Йехова са арестувани за лъжесвидетелство

Щамполизацията© е голяма работа. Започнала е преди доста време във Вавилон (Вавилонския Талмуд), Йерусалем, преселила се е във Ватикана (с малко разклонение в Константинопол), Британия, по-късно в САЩ чрез Пекин сега е в целия свят. Чипове има много - не се блъскайте - Щамполизацията© няма да ви подмине. Няма да останете валат (без ръка). Щамполизацията© е замислена за Голям Шлем (термини от бриджа), но дали ще стигне до жус лично аз се съмнявам. Заради фактора аналогови осцилатори. Те съществуват. Колкото и да не им се иска на щамполизаторите©. А те си мислят, че са почукали на Небесната Порта и са хванали за рязания пенис йЕхова.

Би трябвало да знаете, че жените и банкоматите дават на този, който има.

За синтезаторите и реалностите

Битката на АрМакЕдон -: юли 21, 2007, 19:28:29

Да си го кажем направо - тази битка не е с оръжия, въпреки че се използват такива - в преносния смисъл. Битката е кулминация и последица от бунта на сатана. И е започнала отдавна. Битка между истина и илюзия. И оръжията използвани в битката са знания, познания, вяра, илюзии, измами, алчност, робство (и информационно) - конструктивно срещу деструктивно, творчество срещу плагиатство, истина срещу лъжа. Информация за тази битка има навсякъде из интернета. Който между другото ще се задържи в този си вид до 2009 г. - до тогава до когато не започне последния щурм. Той ще продължи 3 години. Щурм на вибрациите срещу астрала, на хората срещу органичните портали, на доброто срещу злото.

Drive a quill… From Here and There… 2

Пип, браткиш, (или Pippi brother - Pip Brother cool.gif ), Знаеш ли какво те отдалечава от предишния Пиппи? Любовта браткиш. В абсолютно всичко, което си написал (до което съм се добрал) няма грам Любов. Даже милиграм. А даже и животните са способни на любов браткиш. Тя си стои там дълбоко в сърцето ти, подтискана, чакаща своята реализация. Тази същата Любов, която Пипи лонгструмп раздаваше с шепи. Без пестене. Къде отиде тази твоя любов приятелю? Какво те промени? От къде се взе този твой антагонизъм? Ти не си такова момче. И никога не си бил в очите на тези, които са ти вярвали и са те ценели такъв какъвто си. И са се гордели с теб! И сега се гордеем с твоето присъствие. И ни е приятно с теб. Но не ти беше присъщо да нагрубяваш приятелите си (Чоли-Боли от Шведско). Моля те - Погледни се в очите (в огледалото - там където не можеш да излъжеш себе си) и кажи - Това същият невероятен ерудит (какъвто винаги си бил) и човеколюбец ли си - както през цялото твое съществуване?

За медитирането - да кажат будистите - но има един етап в медитацията в който можеш да изпаднеш в състояние от което няма измъкване. В такова състояние можеш да просъществуваш (безвремие) неограничено количество линейно време. И от него може да те измъкне само някой, който е Буда, и само по негово желание. sad.gif

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Живот, смърт - както казва оня дебил бате Б. в една реклама против самоубийствата по пътя - всеки избира сам. И сам не знае батето колко е прав.

Всеки избира сам. Изборът на всеки един е само в неговите ръце. Или с други думи казано в неговото подсъзнание. Подсъзнателно човек без да иска, слугувайки на щампи и глупави догми, се убива по малко всеки ден и всеки час. Но не съзнава това. Събуждането от илюзията се случва след като се осъзнае отговорността за собствения живот.

• Автор
Живот, смърт - както казва оня дебил бате Б. в една реклама против самоубийствата по пътя - всеки избира сам. И сам не знае батето колко е прав.

Всеки избира сам. Изборът на всеки един е само в неговите ръце. Или с други думи казано в неговото подсъзнание. Подсъзнателно човек без да иска, слугувайки на щампи и глупави догми, се убива по малко всеки ден и всеки час. Но не съзнава това. Събуждането от илюзията се случва след като се осъзнае отговорността за собствения живот.

Абсолютно съгласен - догмите се насаждат още от детството - родители, обичаи, нрави, общество - да не ги изброявам всичките..

Кой е бате б.? laugh.gif Да не би да е бойка борисова? И какво е казала в рекламата?

Абсолютно съгласен - догмите се насаждат още от детството - родители, обичаи, нрави, общество - да не ги изброявам всичките..

Кой е бате б.? laugh.gif Да не би да е бойка борисова? И какво е казала в рекламата?

И тези догми са съдържанието на колективното несъзнавано, в което повечето хора прекарват съществуването си.

biggrin.gif Да. Батката с патката. Ами научил наизуст нещо, което са му казали, вероятно, да произнесе за парици. Не помня цялата реклама, но кампанията беше насочена срещу катастрофите по улиците. Последните думи са дословно тези - "Живот, смърт, всеки избира сам."

Пък един друг сладур наш пее в една песен, наречена Играчът:

"Играчи, играчи, по-скоро играчки

в ръцете на Господ Съдба.

Играчи, животът - наклон без спирачки,

всъщност, е път към смъртта."

Живот, Съществуване, (самоубиство), Смърт

Ето какво мисля аз не само по темата самоубийсто, но и за смисъла на съществуване на Човека.

Човек е създаден от Създателя съвършен.Съвършен със Духа, който го обитава. Тук не става въпрос за „съвършенството” на Мутриот Манголюбов, нито за неговия антилигентен калпацитет. Съвършен и Свободен. Свободен в Творчеството си и Действията, които ги следват. Във Вселената нищо не е създадено случайно. А и случайности просто не съществуват. Както и Смърт. Смъртта е просто отиване у дома. Там където принадлежим. Според мен (а и не само мен) идването ни тук в третото измерение е насила и с цел да намерим Себе си. Истинските нас. Защото ние сме доста по-различни от представата за себе си.

Това „Слизане” по спиралата на измеренията се нарича Инволюция. Самата Еволюция започва тогава, когато разберем, че не принадлежим към това място, че имаме Дом, който не е Тук.

Човешките души не са създадени по едно и също време (Pippi, грешиш относно това). Те са създадени на групи – като гроздове. И заедно започват пътуването надолу по измеренията – Инволюцията си. Никой не може да пречи на Инволюция/Еволюцията на другите. Нито има право да го прави. Тук се намесва фактора дуализъм - - ХОР-Сет, Ин-Ян, Бог-Дявол, Слънце-Луна, Мъжко-Женско начала - - да не изброявам всичките синоними.

И са свързани в едно. Едното не може без другото. По съществото си мъжкото начало разширява и облагородява женското, а то от своя страна се противи на тези опити. Това женско начало е Сатаната (противник) от библията. Денят е в мъжки род, а Нощта в женски. И не случайно лунните религии са антагонистични по смисъла съдържащ се в тях. И в тях няма нищо творческо. И никога не е имало. А и никога нищо не са създали сами. Винаги са го крали от някого. Този някого, който го е сътворил. Даже и извлечения от вода (такъв е превода на името мойсей) е откраднал всичките закони на Тората от Вавилон (български) - Law Code of Hammurabi. Не знам дали по онова време е имало закон за авторските права...

Насилието и робството на Човека са в основите на тези религии. Започвайки от Индуизма (Браманизма), през Юдаизма, Християнството, до Исляма и новата форма на браманизма – последователите на Кришна. И не го твърдя само аз. Вилхелм Райх (Wilhelm Reich) го казва същото. Заради което лежи и в затвора (където и умира).

Райх пише за жизнена енергия, която той нарича "Оргон", а мистиците и древните философи наричат "Прана". Райх е бил чифут и е емигрирал в Сащ по времето на Хитлер. В Германия книгите му са били изгорени публично. Същото се повтаря и в Сащ, където даже е бил осъден на затвор (където и умира от сърдечен удар?!?) защото не се съгласил да цензурира книгите си. Аз лично напълно съм съгласен по много неща с Райх (лимбата над главите на светците е енергийно поле - прана, оргон), особено що се отнася до сексуалното затъпяване на човечеството. Райх говори и за сексуални извращение, които са станали на земята благодарение (описано е и в библията) на jhwh (библейския йехова - чифутското зло богче), в резултат на което започва западане на цивилизацията, войни, убийства, терор, и т.н.

Даже и карта е бил направил. Тази карта на света - на най-обременените физически и психически хора.Последовател на Райх е Джеймс Демео (James DeMeo, Ph.D), който оглавява организацията Сахаразия.

В до тук написаното се опитах да ви убедя, че Човек се е родил Свободен и Съвършен, а дуализма го е принудил да забрави природата си на Творец. И като следствие от това се е подал на Мая (илюзията) и е започнал да обича и мрази. Следствието от омразата са и религиите. Които (до една) са деспотични (в отрицателния смисъл на думата) и антагонистични по съдържанието на ученията си.

„Вярвай или ще те убия” са били най-често изричаните от войниците на Карл Велики думи, с които те „похристиянчвали” „варварите Арийци” – германците. Малко по-късно същите тези думи са се чули и от византийските главорези поканени от Борис І да ликвидират цвета на Българската нация. От 52 боилски рода нито един не се е отрекъл от Свободата си, нито е станал християнин. Убити до един. По най-зверско-християнски начин. Но историята не спира до тук – тя продължава под формата на ятаган. И понеже (вече) БългАрите са били християнски роби, то историята се развива по малко друг начин. Резултат от който са днешните турчеещи се българомохамедани.

А Роб се става само Доброволно.

Самото робство е многолико, с много форми на принуда. Дълг към Обществото, Родината, Семейството, Социалната група (привилегировани), Банки, Институции – да изброя само няколко. И ако не си изпълниш „дълга” ставаш предател. И дезертьор. И ще бъдеш сочен с пръст, третиран по институции, унижаван, обиждан, убиван, малтретиран, изнасилван – абе все термини от християнския стар и нов завет. Аааа, да не забравя – ще бъдеш и холокостокиран © по най- достоен начин – с ятаган по врата, напалм и бомби по влаковете, упражняващ геноцид правителство (милата „света троица” тъпандурска ©), и още какво ли не.

Това са дълговете към Матрицата на дуализма. Самия дуализъм може да се изрази със две думи – Сила на Сътворението (Ра) и Сила на Разрушението (Зо). И няма съмнение, че до каквото са се докопали лунните Робовладелци са го Ра-Зо-рявали. Някой спомена за християнството и употреби думата Любов. А Любовта се състои в Даване. Това даже и намазания със зехтин Йошуа (Исус) го е знаел и казвал всекидневно. Но не само това. Той е Давал от себе си. Всеки ден и безрезервно. Това Даване (Любов) не принадлежи на лунните религии, а на Слънчевите култове, какъвто християнството не се явява. Тук Някой би ми опонирал, че съм богохулен и …(абе християнската терминология ми е ясна до болка)

Аз бих ви попитал Вас – изповядващите християнство - - Подражавате ли на Йошуа? Във всичко? Помагате ли на низшите духом? И тялом? Така, както го е правил Йошуа? Или само със SMS на подаяние (справка – БГ телевизия) подмитате гузната си съвест под килима? И сипете анатеми към всеки имал куража и смелостта да запази собственото си достойнство, да излезе от Матрицата на Робството, и да си отиде У Дома? Много християнско…

Ако някой дължи нещо, то това е Благодарност към Създателя за Творението му. И си е лична работа на всеки да прави със себе си каквото пожелае. Стига със своите действия да не вреди на другите. И никой (включително и Създателя) не може да му каже, че е малодушен, предател, дезертьор, и още какво ли не – ако е решил да се махне от третото измерение (Земята) и да си отиде У Дома. Там, където принадлежи.

Защото ако някой го нарече с горните думи, то той автоматично му отнема Свободата с която е бил Създаден. Би го направил Роб. В типично християнско-мусюлмански стил.

През призмата на моите очи (гледните точки са 360 на трета степен) тази жена е извършила Геройство. Набрала е смелост да си Отиде У Дома по собствена Воля. Там, където принадлежи. Сигурно не и е било лесно да бъде холокостокирана© и унижавана всекидневно в продължение на мига (наречен години) през който е била (от любопитство?) тук в Ада.

И си е отишла У Дома по най-достоен начин…

Цар Кару І ©2008

Какво мислите по темата? Бих ви помолил да прочетете обстойно инфото от горния линк за да не се повтарят доводите и темите.

Хора жалки сте. Дано се оправите (само да спомена за тия дето са отишли в третото измерение - пич ти ако си само в третото измерение значи не си и в първото и второто така ли да го разбирам biggrin.gif. )Леле, вие от къде четете бе хора. Гледам ползвате интернет. Но продължавайте, винаги като деня ми е бил по скучен и прочета малко от тук направо ми пълните душата.

Само напред към третото измерение - ахахахахаххаха

Гледам ползвате интернет. Но продължавайте, винаги като деня ми е бил по скучен и прочета малко от тук направо ми пълните душата.

Имаме си почитател? cool.gif

И от колко време ни четеш? Гледам, имаш само 15 поста във форума. Сега видях, че си се регистрирал отдавна. Явно предпочиташ да четеш, вместо да пишеш. Радвам се, че си имаме редовни читатели. Доста често гистите на този подфорум, които само четат са повече от пишещите.

Явно доста хора си освежават деня с нас. biggrin.gif

Хора жалки сте. Дано се оправите (само да спомена за тия дето са отишли в третото измерение - пич ти ако си само в третото измерение значи не си и в първото и второто така ли да го разбирам biggrin.gif. )Леле, вие от къде четете бе хора. Гледам ползвате интернет. Но продължавайте, винаги като деня ми е бил по скучен и прочета малко от тук направо ми пълните душата.

Май ти не четеш както трябва, ама ще го преживеем някак. :)

• Автор
на колективното несъзнавано, в което повечето хора прекарват съществуването си.

За това съществуване съм си измислил термин - тъпандурщина©. Много е неловко за хората, които заявяват че са християни и ги питам дали знаят кой е Йошуа, дали са чели Книгата (библията). Отговорът е 99% стандартен първосигналносистемнически© - ми такива са традициите. sad.gif

В този аспект погледнато българското просвещение и просветители (Берон№1) добиват съвсем друг смисъл. Нищо чудно защо Левски пред ешафода се отказал и от (х)ристиенскиа поп, и от българщината. Затова и често пиша, че борката първото мекере е не само българоубиец, но и антихрист, и човекомразец.

. Нищо чудно защо Левски пред ешафода се отказал и от (х)ристиенскиа поп, и от българщината. Затова и често пиша, че борката първото мекере е не само българоубиец, но и антихрист, и човекомразец.

Кой известен българин беше казал: "Не народ, а мърша"? :)

:P

• Автор

Явно, че си много отворен . Открехни ни къде са второто и първо измерения - че да дойдем да те посетим - на кой камънак да те намерим? biggrin.gif

Пък и в интернета попаднахме случайно. То тогава цената му беше $75 на месец и в БълГария и-нет имаше само БАН... РОР сървъра още не беше измислен, а си разменяхме новини по news-server - - дето го няма още български по не знам си какви причини. Но ти си с много недорасло ЕГН и не ги помниш тези работи. Но сигурно е така с паметта на първо и второ измерение - където си... laugh.gif:)

Явно, че си много отворен . Открехни ни къде са второто и първо измерения - че да дойдем да те посетим - на кой камънак да те намерим? biggrin.gif

Пък и в интернета попаднахме случайно. То тогава цената му беше $75 на месец и в БълГария и-нет имаше само БАН... РОР сървъра още не беше измислен, а си разменяхме новини по news-server - - дето го няма още български по не знам си какви причини. Но ти си с много недорасло ЕГН и не ги помниш тези работи. Но сигурно е така с паметта на първо и второ измерение - където си... laugh.gif:)

Пич не те знам ти колко experience имаш ама е малко смешно да ми обясняваш на мен за компютърни технологии и интернет. По добре не се впускай в много детайли да не се смея още. И ако ти не си живял във чужбина пред 1989 г значи може да имаш най-много същия опит или по малък от моя с компютърните технологии. Тъй че ЕГН-то ми незнам колко е важно в случая.

А и първото и второто измерение са там където е и третото. Или ти си само в третото измерение и нямаш дължина и височина. Значи си само една лента :P

Редактирано от rawsteel (преглед на промените)

За това съществуване съм си измислил термин - тъпандурщина©. Много е неловко за хората, които заявяват че са християни и ги питам дали знаят кой е Йошуа, дали са чели Книгата (библията). Отговорът е 99% стандартен първосигналносистемнически© - ми такива са традициите. sad.gif

В този аспект погледнато българското просвещение и просветители (Берон№1) добиват съвсем друг смисъл. Нищо чудно защо Левски пред ешафода се отказал и от (х)ристиенскиа поп, и от българщината. Затова и често пиша, че борката първото мекере е не само българоубиец, но и антихрист, и човекомразец.

В християнството има и нещо ценно, което се изповядва и въпреки всичко е оцеляло като истина - безсмъртието на душата. Но, разбира се и това е окепазено с тия ад и рай и техните вечни блаженства или пък вечни мъки.

Хм, днес си мислех за Лъвский, когато писах в съседната тема за теориите за същността на времето. Явно, човекът е знаел за какво иде реч, щом е казал фразата "Ние сме във времето и времето е в нас." Чудех се той дали е знаел, че старите българи, изповядвали тенгрианството, са били наясно още преди съвременните физици какво точно е времето и че то е кръгово и затова и календара ни е бил изобразяван като кръг.

Пич не те знам ти колко experience имаш ама е малко смешно да ми обясняваш на мен за компютърни технологии и интернет. По добре не се впускай в много детайли да не се смея още. И ако ти не си живял във чужбина пред 1989 г значи може да имаш най-много същия опит или по малък от моя с компютърните технологии. Тъй че ЕГН-то ми незнам колко е важно в случая.

А и първото и второто измерение са там където е и третото. Или ти си само в третото измерение и нямаш дължина и височина. Значи си само една лента :)

Ами така като те чета наистина има хора, които са само една лента и си стоят в първото измерение. Много добре разбираш за какво говори човека, но целта ти е заяждане, което направо те обрисува не като лента, а като точка - айде кажи в кое измеренеие е точката - май в нулевото.

Чудех се той дали е знаел, че старите българи, изповядвали тенгрианството, са били наясно още преди съвременните физици какво точно е времето и че то е кръгово и затова и календара ни е бил изобразяван като кръг.

Времето е кръгово? :P:)

Времето е кръгово? :P:)

Да. И старите българи, изповядващи тенгрианство, са знаели отлично това. Линейното време от типа минало-настояще-бъдеще е една много глупава представа.

• Автор
Чудех се той дали е знаел, че старите българи, изповядвали тенгрианството, са били наясно още преди съвременните физици какво точно е времето и че то е кръгово и затова и календара ни е бил изобразяван като кръг.

Люси, тенгрианството е опошлено и неразбрано ТангРАианство. А опошляването е резултат от вторичното затъпяване. И това затъпяване е повлияло на всичко - даже и българските народни приказки не са подминати. Но сигурно и така трябва да бъде. Защото сме Богове в Амнезия, а кога на тази амнезия ще и се види края? Не мога да кажа. Може-би когато се РАзберат смисъла на всички наименования в България и връх ТангРа... Когато се разбере защо има 2 Шипки? В БълГария (на планина Велик Кан - БалКан) и в ХиМалаите. Аха, точно през същия проход учения масон Рьорих е минал в търсенето на ШамБАЛа, и "пропуска" да направи аналогия с "другата" Шипка. Мадам Блаватска прави същата (умишлена) грешка. За нея пък БълГарите въобще не съществуват... Нито календара ни, даже и езика на който тя се е научила да говори в детството си не е БълГарския, а руски. cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.