Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Играта много тихичко се появи в Арена за Хbох, но:

Важно!!!

- Не пускайте играта в Live

- релийза е p2p

- релийза не се знае дали е retail

- цялостта на релийза не е ясна.

• Отговори 481
  • Прегледи 50,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Assassins Creed Lineage part 2 http://www.youtube.com/watch?v=d-SwPocACQs&feature=sub part 3 http://www.youtube.com/watch?v=FLzWYMFQJg8&feature=sub

Редактирано от mrm96 (преглед на промените)

Личното ми мнение е че ако бях от Ubisoft нямаше никоя моя игра да види бял свят за PC

Не стига, че компанията се труди върху една игра толкова години( колко пари е вложила, ресурси) и вие на готово за по лесно от торентите.

Така ще става все по често , защото пиратството за PC е многократно отколкото на конзолите.

Мразя пиратите и то много( имам PS3 и си взимам игрите оригинални 130 лв парчето)и затова съм на това мнение, че ако не се спре пиратството, то поне да се ограничи до минимум.

Цитирам сайтове, които са дали дата и повечето са март месец не си го измислям от г..а

Така ще става все повече игри ще излизат за конзоли за сметка на PC то и си има точна и ясна причина за това.

Играта АС2 се очаква с голям интерес и дано да оправдаят очакванията, защото след издънката на първата част и на новия принц ще им струва скъпо.

като имаш пари си ги купуваи щом си толкова богат че чак мразищ много пиратите вземи ни купи и на нас по една конзола и оригинални игри . Все пак не само вие които имате пари за глупости имате право да играете игри за това хора който предпочитат да видат какво представлява въпросната игра и нямат пари за игри са измислили пиратството.

представи си купуваш си игра за 120 лв и се оказва че не тръгва не защото PC то ти е слабо а защото самата игра има някви проблеми. Примерно Turok на скоро се опитах да я пусна първо ми изписва няква грешка и не само на мене а над 50 човека питах кой ли не никой не я е подкарал не можеш да кажеш че PC то ми е слабо. А пиратството за конзоли е 1/2 от пиратството за PC и то защото PC може да се използва не само за игри а и за други работи и хората предпочитат да си вземат PC отколкото конзола.

очакваме играта за PC дано пак някой я пусне 2 месеца по рано защото се излагат обявили 1 дата после 10 дни преди датата кажат ше чакате още. Играта ми изглежда страхотна . Накрая ще си купя няква конзола место да пазаря по мощни чаркове за PC то ми и Пак ще си играя на Пиратски игри !!!

Редактирано от djolev (преглед на промените)

като имаш пари си ги купуваи щом си толкова богат че чак мразищ много пиратите вземи ни купи и на нас по една конзола и оригинални игри . Все пак не само вие които имате пари за глупости имате право да играете игри за това хора който предпочитат да видат какво представлява въпросната игра и нямат пари за игри са измислили пиратството.

представи си купуваш си игра за 120 лв и се оказва че не тръгва не защото PC то ти е слабо а защото самата игра има някви проблеми. Примерно Turok на скоро се опитах да я пусна първо ми изписва няква грешка и не само на мене а над 50 човека питах кой ли не никой не я е подкарал не можеш да кажеш че PC то ми е слабо. А пиратството за конзоли е 1/2 от пиратството за PC и то защото PC може да се използва не само за игри а и за други работи и хората предпочитат да си вземат PC отколкото конзола.

очакваме играта за PC дано пак някой я пусне 2 месеца по рано защото се излагат обявили 1 дата после 10 дни преди датата кажат ше чакате още. Играта ми изглежда страхотна . Накрая ще си купя няква конзола место да пазаря по мощни чаркове за PC то ми и Пак ще си играя на Пиратски игри !!!

No comment !!!

Не знам зали някой го е дал

но мен лично ме впечатли много!

Играта ще е велика! Една от най-добрите за 2009 (най-вероятно 2010 но все още си тая надежди). Надявам се да спазаря наще да ми я купят :clap:

Само да питам

На GeForce 8600M G 512MB , 2 GB RAM , 2 GHz ще тръгне ли?

Редактирано от Fr0zenDrag0n (преглед на промените)

Играта ще е велика! Една от най-добрите за 2009 (най-вероятно 2010 но все още си тая надежди). Надявам се да спазаря наще да ми я купят :)

Само да питам

На GeForce 8600M G 512MB , 2 GB RAM , 2 GHz ще тръгне ли?

Лепи още 2 ГБ РАМ, една Nvidia 9800GT, процесора и той може да се смени, и ще я караш, но най-много на медиум с засечки.

Лепи още 2 ГБ РАМ, една Nvidia 9800GT, процесора и той може да се смени, и ще я караш, но най-много на медиум с засечки.

е аз тва го знам :rolleyes: иначе въпросa ми беше ще ми тръгне ли изобщо щот той иска 3 GB рам а аз имам 2?

Редактирано от Fr0zenDrag0n (преглед на промените)

е аз тва го знам :D иначе въпросa ми беше ще ми тръгне ли изобщо щот той иска 3 GB рам а аз имам 2?

кажете де??

• 2 седмици по-късно...

Някой успя ли да я пипне тази изгра за конзолка?

Като цяло играта е в пъти по-добра от първата и ако има игра която заслужава да се нарече изцяло ново изживяване от определена поредица то това е точноо тя. Много се надявам за напред да виждаме повече такива продължения вместо повечето които видяхме това поколение. Невероятна е! Много по-добра от първата, а разнообразието е огромно...

Главен претендент за игра на годината с класи над първата !!!

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

до колкото чух от доверени хора играта за PC може да излезе и януари а не март :ph34r:

Ех оптимисти, оптимисти...

Кви оптимисти.Играта е потвърдено че излиза на 23.03.2010 до колко помня
  • 1 месец по-късно...

Кога е официалната премиера за Европа? От един сайт ми казаха, че е на 26 февруари, в нета гледам 5 март, други викат към края на март. Знаете ли нещо повече?

Един мой приятел ми каза че май е излязла в Америка ,обаче не съм сигурен ;)

Ако е за компютър: Виж какво стана с Пинокио като правеше така (цитирам мики маус).

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Абе на знам колко може да се вярва на това: http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/community_news/?p=6111&paged=1 ама за мен е достатъчно.:) Много се кефя!!!

Редактирано от andycu (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Сигурно вече сте го видяли но все пак.

http://www.videogame...te-assassin.htm

За да съм честен... не го знаех, но го очаквах. Подразбира се по начина на управление на Дезмънд в АСII.

Ай е кво мислите за защитата? Тая глупост с онлайн игра свързан към сървъра дали има кракване? Надявам се да има, щото Уби казват, че ако нямаш достъп до сървъра им (например ти спре нета) играта автоматично ще се паузира и ще се пуска като се свържеш отново...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.