Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

Момичета,защо не и тема за други жанрове?Явно четем и други неща,ами да пишем и за тях.

Подкрепям идеята напълно :wors: Т.к. много от нас четат и друг стил литература, може би ще е добре да имаме такава тема за дискусия. Ето сега например, много ми се ще да я помоля Съни за малко повече инфо за Чайлд и неговите криминални романи, ама си мисля, че в темата "Дискусии: любовни романи" не е много подходящо Публикувано изображение

Дори се чудя дали няма да е добре да имаме и отделна тема с линкове за книгите от други жанрове :wors: Например книгите на Патриша Корнуел (които също са кримки) не сме ги добавили никъде в темата с линковете за любовните романи. А сега и линковете за романите на Чайлд къде да ги сложим :)

П.С. Огрооомни благодарности на Съни и Тихи за страхотните кримки Публикувано изображение

• Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Подкрепям идеята напълно :wors: Т.к. много от нас четат и друг стил литература, може би ще е добре да имаме такава тема за дискусия. Ето сега например, много ми се ще да я помоля Съни за малко повече инфо за Чайлд и неговите криминални романи, ама си мисля, че в темата "Дискусии: любовни романи" не е много подходящо Публикувано изображение

Дори се чудя дали няма да е добре да имаме и отделна тема с линкове за книгите от други жанрове :wors: Например книгите на Патриша Корнуел (които също са кримки) не сме ги добавили никъде в темата с линковете за любовните романи. А сега и линковете за романите на Чайлд къде да ги сложим :)

П.С. Огрооомни благодарности на Съни и Тихи за страхотните кримки Публикувано изображение

Напълно те подкрепям боби. мога да дам инфо за доста книжки, но и аз се въздържам защото съзнавам, че няма нищо общо с любовните романи. Ако пуснете такава тема ще се отзова веднага на въпросите ви.

Принципно съм съгласна с идеята, но нека не се раздробяваме да отваряме отделни теми за всеки жанр. Една тема със заглавие "Другите жанрове и връзката им с любовта - дискусия", мисля, че би била подходящо допълнение, без излишни раздробявания. (защо точно така формулирам темата, мисля, че разбирате, но ако не - знаете ми скайпа :rap: ) А в темата с линковете може да се отвори нов пост с мото: "Други жанрове" и там да се сложат линковете към тези книжки. Тихи, вероятно е най-добре ти да го отвориш, тъй като основно ти сканираш засега такава литература и ще ти е най-лесно да се справиш с линковете.

Принципно съм съгласна с идеята, но нека не се раздробяваме да отваряме отделни теми за всеки жанр.

Една тема със заглавие "Другите жанрове и връзката им с любовта - дискусия", мисля, че би била подходящо допълнение, без излишни раздробявания. (защо точно така формулирам темата, мисля, че разбирате, но ако не - знаете ми скайпа :) )

А в темата с линковете може да се отвори нов пост с мото: "Други жанрове" и там да се сложат линковете към тези книжки.

Тихи, вероятно е най-добре ти да го отвориш, тъй като основно ти сканираш засега такава литература и ще ти е най-лесно да се справиш с линковете.

Добре дами, съгласна, заемам се с поддръжката на линковете за другите жанрове. Малко по-късно ще стартирам проекта. Но създаването на темата за дискусия оставям на вас. ;)

cheetah, на теб възлагам отварянето на новата тема :)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

cheetah, на теб възлагам отварянето на новата тема :whist:

е щом ми възлагаш... аз съм много десциплинирана девойка. С удоволствие момичета, но малко по-късничко ще я пусна.

• 2 седмици по-късно...

Момичета какво мислите за тема за флууд или както му се вика там, оня ден ми се пишеше супер много, много хора бяха на линия и НИКАКВИ нови мнения, и имам още две въпросчета, Тори какво стана с темата за поздрави и обмислихте ли варианта за една игра, според мен е направо срамота форум без игра в него Публикувано изображение

Момичета какво мислите за тема за флууд или както му се вика там, оня ден ми се пишеше супер много, много хора бяха на линия и НИКАКВИ нови мнения, и имам още две въпросчета, Тори какво стана с темата за поздрави и обмислихте ли варианта за една игра, според мен е направо срамота форум без игра в него Публикувано изображение

Подкрепям с две ръце за всичко :huh:

Знаете ли, отдавна ми се върти в главата темичка за, образно казано, технически проблеми. :yanim: В нея да пишем съвети, техника на заснемане/сканиране, проблеми с файловете. Защото форума ни се разраства, включват се нови момичета, които имат желанието, но не и опита да сканират книги. Така по-опитните ще споделят знанията си с всички. :) Спомням си първия ми плачевен опит да снимам книга или после първото ми припарване до скенер, когато ми се искаше и мойте сканове да изглеждат хубави като на другите. Публикувано изображение Или някой да ми можеше да ми каже как да си настроя точно моя модел скенер, да ми даде някое съветче, а не да гледам скенера като :) и т.н. Вие какво мислите? :eek::baby:Публикувано изображение

Ето този раздел е подходящ, отворете тема, аз ще я направя важна и ще сложа препратка във вашия раздел

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=4

Знаете ли, отдавна ми се върти в главата темичка за, образно казано, технически проблеми. :idea: В нея да пишем съвети, техника на заснемане/сканиране, проблеми с файловете. Защото форума ни се разраства, включват се нови момичета, които имат желанието, но не и опита да сканират книги. Така по-опитните ще споделят знанията си с всички. :speak: Спомням си първия ми плачевен опит да снимам книга или после първото ми припарване до скенер, когато ми се искаше и мойте сканове да изглеждат хубави като на другите. Публикувано изображение Или някой да ми можеше да ми каже как да си настроя точно моя модел скенер, да ми даде някое съветче, а не да гледам скенера като :) и т.н. Вие какво мислите? :P:)Публикувано изображение

Не е никак лоша идея. Аз мога да дам насоки за оптимално сканиране с устройствата на Canon. Публикувано изображение

Пете, ако си измислила каква точно да е играта - пускай смело тема за това :blink: Само внимавай в заглавието на темата, че знаеш какво може да стане иначе.. Публикувано изображение

А тема за поздрави ще направя тези дни, като преместя и досегашните поздрави от дискусионната тема. Само да ми остане малко повечко свободно време, че издирването на поздравителните постове си е направо работа за следотърсач, като имам предвид, че трябва да прегледам огромния брой страници на темата една по една, за да намеря точните мнения, които трябва да преместя :rolleyes:

Пете, ако си измислила каква точно да е играта - пускай смело тема за това :) Само внимавай в заглавието на темата, че знаеш какво може да стане иначе.. Публикувано изображение

А тема за поздрави ще направя тези дни, като преместя и досегашните поздрави от дискусионната тема. Само да ми остане малко повечко свободно време, че издирването на поздравителните постове си е направо работа за следотърсач, като имам предвид, че трябва да прегледам огромния брой страници на темата една по една, за да намеря точните мнения, които трябва да преместя :)

Тори супер си, работната ни пчеличка Публикувано изображение , днес или утре ще пусна една игричка!
  • 1 месец по-късно...

Хрумна ми нещо и май най доброто място да го споделя и да ви поискам мнението е тук ;) Сетих се че макар от дълго време да съм сред вас все още не съм се представила (разбира се че това е моя грешка, но веднъж след като съм го пропуснала, да се представя после ми се стори че ще изглежда като "след дъжд качулка" :P ) а може да има и други като мен... а е мило да се наричаме по имена, звучи сякаш по приятелско. Като се има впредвид сполучливата тема с поздрави, как мислите не би ли било хубаво да има и място където всеки новопресъединил се да се представи с истинското си име?

Хрумна ми нещо и май най доброто място да го споделя и да ви поискам мнението е тук ;)

Сетих се че макар от дълго време да съм сред вас все още не съм се представила (разбира се че това е моя грешка, но веднъж след като съм го пропуснала, да се представя после ми се стори че ще изглежда като "след дъжд качулка" :P ) а може да има и други като мен... а е мило да се наричаме по имена, звучи сякаш по приятелско. Като се има впредвид сполучливата тема с поздрави, как мислите не би ли било хубаво да има и място където всеки новопресъединил се да се представи с истинското си име?

Според мен не всички искат да се представят с истинското си име, пък и какво значение има то?

Ако някой иска да пиши за себе си да го направи в профила си, така тези които се интересуват ще могат да получат информация.

Според мен не всички искат да се представят с истинското си име, пък и какво значение има то?

Ако някой иска да пиши за себе си да го направи в профила си, така тези които се интересуват ще могат да получат информация.

Аз не виждам нищо лошо. Ще се представят тези които искат, а другите ще си запазят самоличността за себе си. Аз лично приветствам идеята защото това е един начин новите момичета да получат представа какви чудо мацки сме се сбрали тук, а и ние по бързо ще ги опознаем. Както си решите аз лично съм за.

Хрумна ми нещо и май най доброто място да го споделя и да ви поискам мнението е тук :)

Сетих се че макар от дълго време да съм сред вас все още не съм се представила (разбира се че това е моя грешка, но веднъж след като съм го пропуснала, да се представя после ми се стори че ще изглежда като "след дъжд качулка" :) ) а може да има и други като мен... а е мило да се наричаме по имена, звучи сякаш по приятелско. Като се има впредвид сполучливата тема с поздрави, как мислите не би ли било хубаво да има и място където всеки новопресъединил се да се представи с истинското си име?

Подкрепям идеята, особено ако това ще предразположи доста от момичета които са регистрирани и съм забелязала че се ровят във форума и го четат, да започнат и да пишат в него.

Както каза Съни това ще е възможност да се опознаем по-добре, разбира се за тези които имат това желание!

Хрумна ми една много странна идея,затова ако не ви хареса просто кажете "Не",а не ми се карайте ;)....Значи идеята е да си измислим наша книжка..наша история....Всъщност не е нужно да е цяла книга Публикувано изображение може да е просто някакъв разказ,но ние сами да го съчиним.Идеята е всички да се включим и всеки да разкаже по нещо,без да се притеснява примерно,че не го бива или нещо от сорта...дори и 2 изречения да се напишат,те могат да променят цялото действие :ph34r:Мисля,че ще се получи адски забавно,защото сме доста хора,всеки с уникално мислене и идеи...и в крайна сметка резултатът ще е много интересен :PНапример една от нас ще започне историята и другите я продължават по някакъв начин,какъвто намеят за добре..и никой няма да има право да променя казаното дотук...Някоя може да вкара повече хумор,друга да е по-сериозна в писането,трета да го обърне в мистерия ... и така :down:Всеки решава какво да напише,може даже да описва себе си,да вкарва елементи от характера си...може да скарва,да сдобрява героите...даже можем да си правим напук..например някоя дама да реши да намери любовница на главния и останалите момичета,тъй като не могат да променят вече написаното,а им се иска ..биха могли по нататък в действието да удавят любовницата или да я блъснат с карета да речем Публикувано изображение Най-интересното е ,че нито една от нас няма да знае нито какво ще стане по нататък в действието,нито как ще свърши книгата. Всяка от нас може да дърпа сюжетната линия,накъдето й се иска..Всеки ден имаме различни настроения,различни идеи,дори един нищо и никакъв предмет може да ни вдъхнови и да измислим нещо хитро :)Лято е и ни предстоят тепърва ваканции,почивки..идеите просто ще бъдат пред очите ни ..... Но трябва да сме сериозни,а не да мислим някакви щуротии,като "Херцогът се прибра от сутрешната си разходка и реши да си провери e-maila" Публикувано изображение ..хрумването ми е да създадем една красива любовна история,в която се преплитат много характер и въобразжение....Сигурно на всяка от вас и се е случвало да и липсва нещо в дадена книга,нещо,което й се е искало да е там,да е включено от авторката,но всъщност го е нямало..и сега е момента ;) Вярвам,че ще се получи много забавно...очаквам мненията ви ;)

P.S. Аз също подкрепям идеята на svetla11,не е нужно да даваме кой знае каква информация,а просто с няколко думи да опишем що за човеци сме

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

"Херцогът се прибра от сутрешната си разходка и реши да си провери e-maila"

Аз съм за ,но защо да не си провери имейла?Това адски ми хареса. ;)

Хмм,като си помисля май писането не ми е силна страна.Едва ли ще съм в помощ. :brick wall:

Хрумна ми нещо и май най доброто място да го споделя и да ви поискам мнението е тук :shock11:

Сетих се че макар от дълго време да съм сред вас все още не съм се представила (разбира се че това е моя грешка, но веднъж след като съм го пропуснала, да се представя после ми се стори че ще изглежда като "след дъжд качулка" :shock11: ) а може да има и други като мен... а е мило да се наричаме по имена, звучи сякаш по приятелско. Като се има впредвид сполучливата тема с поздрави, как мислите не би ли било хубаво да има и място където всеки новопресъединил се да се представи с истинското си име?

И на мен ми минаха такива идеи.Твърдо за!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

И аз съм за това което предлагате ще е много яко Публикувано изображение

На мен също ми харесват и двете идеи :ph34r: Особено това за общия роман или разказ, отсега ми се струва, че ще стане мнооого, мнооого забавно :whist:

Хм.. идеята за запознанството изобщо не е лоша.. Нека я оставим още 2-3 дни да отлежи все пак.. Да се обадят и други, да видим дали ще се възприеме добре.. макар че като гледам - поне досега - има само едно отрицателно мнение.. Ако решим да я осъществим, ще я кача при важните теми. Що се отнася до романа.. интересно развитие би могло да се получи , но ще трябва да пообмислим предварително малко по-добре нещата, ми се струва..

• Автор

Аз съм "ЗА" запознанството, и с романа ще е интересно, ама незнам как ще се получи, защото всички сме се събрали все с много развинтено въображение, ама с различен вкус, и тъй като едва ли ще може да се сложат всички предложения, някой ще бъдат отхвърлени, някой ще се разсърди и т.н. Е незнам напоследък съм леко черногледа, затова, пасувам и каквото решите. :angel19:

И аз съм "за" всеобщо производствения Публикувано изображение роман. Като се има впредвит колко мноого опит имаме всички от многото четене на романи може пък и да се получи нещо много хубаво че чак да помислим да го издадем :ph34r: Във всеки случай е сигурно че ще се забавляваме и ще има много смях, а щом има смях няма нищо по хубаво Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.