Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

е какво стана сега отказвате ли се,защо трябва да е наблъскано,като можем да си направим нова тема с подтемички

Хм, Маги, а общата тема сега какво е? Нали пак е една тема, в която се обсъждат много подтеми. Няма как да направим подразделение, затова е нужно за всяко направление да си има тема. Иначе правим дубликат на общата.

Та това, което тръгнах да пиша е:

Поздравления, идеята е много креативна! Аз също забелязах, че напоследък се повтарят коментари за книги, които са разказвани в по-предни страници на общата тема. Но си знаем, че няма как човек да изчете всичките над 460 страници, за да измъкне оценката за точно определена книга. Не само, че е убийствено, а и постоянно се увеличаваме и всеки нов кадър има различно мнение, което може да сподели.

Освен това ако отделим такива теми няма да секваме дискусиите в общата. Защото съм сигурна, че на много от нас ни се е случвало да седнем в края на деня пред компютъра, за да изчетем новостите и да открием, че сме изпуснали супер интересен разговор на определена тематика, който вече е изместен от друг фокус.

Така че аз съм ентусиазирана, дори бих се заела с поддържането на някоя от новите теми. :wors:

• Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

е какво стана сега отказвате ли се,защо трябва да е наблъскано,като можем да си направим нова тема с подтемички

Не бе мила, ние сме го решили, че искаме да го направим. Ама в една тема файда няма.

Тихи, Маги радвам се че подкрепяте идеята, Тихи благодаря че веднага изяви желание да се включиш. Маги ти били поела една тема, в смисъл да се грижиш за първите два поста?

Тихи може би не ме разбра исках да кажа че създаваме тема като например Линкове любовни романи и в нея си има отделно за всеки вид жанр или и така не става

• Автор

Хм, Маги, а общата тема сега какво е? Нали пак е една тема, в която се обсъждат много подтеми. Няма как да направим подразделение, затова е нужно за всяко направление да си има тема. Иначе правим дубликат на общата.

Та това, което тръгнах да пиша е:

Поздравления, идеята е много креативна! Аз също забелязах, че напоследък се повтарят коментари за книги, които са разказвани в по-предни страници на общата тема. Но си знаем, че няма как човек да изчете всичките над 460 страници, за да измъкне оценката за точно определена книга. Не само, че е убийствено, а и постоянно се увеличаваме и всеки нов кадър има различно мнение, което може да сподели.

Освен това ако отделим такива теми няма да секваме дискусиите в общата. Защото съм сигурна, че на много от нас ни се е случвало да седнем в края на деня пред компютъра, за да изчетем новостите и да открием, че сме изпуснали супер интересен разговор на определена тематика, който вече е изместен от друг фокус.

Така че аз съм ентусиазирана, дори бих се заела с поддържането на някоя от новите теми. :wors:

Браво мило. Мисля че ще е много хубаво. Тъй като примерно сега седя и се чудя какво да чета, и така ще е по-лесно да си избера, а и новите момичета

Някой все се намира който да каже препоръчайте ми книга за викинги, или за пирати, или за магия

а така всичко наредено всеки ще си чете за жанра който харесва и ще си избира какво да чете. Ако нещо го няма ще го добави за да обогати поредицата и така.

Тихи, Маги радвам се че подкрепяте идеята, Тихи благодаря че веднага изяви желание да се включиш.

Маги ти били поела една тема, в смисъл да се грижиш за първите два поста?

да,мила с удоволствие стига съм мързелувала ще ми е безкрйно приятно но май се нуждая от по подробно обяснение може да си пишем и на скайпа,че каквато съм бавно загряваща да не оплескам нещо
  • Автор

Тихи може би не ме разбра исках да кажа че създаваме тема като например Линкове любовни романи и в нея си има отделно за всеки вид жанр или и така не става

Мила наща идея е и да се коментират. А няма как да стане, ако си ги подредим, но пак в една тема.

Мила наща идея е и да се коментират. А няма как да стане, ако си ги подредим, но пак в една тема.

ох да май започвам да разбирам къде греша дайте да гонаправим че всичко да се изясни

Аз съм за.Не че съм напълно наясно ,но ми се струва,че е добре да е по-разбито.

Момичета, приветствам идеята :clap: Вчера например в общата тема имаше питане за Мери Джо Пътни, пък сме я дъвкали, дъвкали тази авторка и великолепните й романи, та чак до умопомрачаване :eek: Така че спокойно и мен може да ме броите в желаещите за поддържане на тема от новите, ако все още търсите доброволци :shy11:

Браво за прекрасната идея Публикувано изображение

И аз да се намеся и да си изпрося боя. Или не разбирам идеята с подробности, въпреки обясненията, или е нещо друго. От една страна сте прави, че вместо да четат всичко, хората питат, но от друга... как точно в питането за конкретен автор, който е дъвкан и преди, ще категоризирате всичките му книги под общ знаменател? Или следващата седмица ще правите теми с автори? Малко ми се разводнява всичко... Раздвоена съм, от една страна знам че 460 страници са си много и рядко се намира някой толкова търпелив да чете докато си намери нужната информация, но пък ако почнем да дробим толкова форума, ще я докараме дотам да има тема и за всяка книга поотделно след време. Но като цяло - действайте да видим какво ще излезе - нека видим какъв е замисъла и с какво можем да се включим като коментари.

Аз също съм "ЗА"!!! Според мен идеята е чудесна и така форумчето ни ще има повече информация за новодошлите.... В руските форуми съм виждала подобно разпределение и много ми допада.... Остава само да го направим!!!

Йори, Пепи, радвам се че подкрепяте идеята, а Боби за теб вече сме запазили местенци, нима се съмняваш :wors: Ели обръщам се към тебе, не става въпрос за теми за всеки автор, а теми - категории, във всяка тема ще събираме книгите със съответния сюжет и ще си ги коментираме, както досега в общата тема (за пример вчера отново говорихме за Падналите ангели, за трети път в рамките на няколко месеца!) Не разбирам какъв е проблема с "дробенето" на форума :wors: , и затова давам няколко линка на чужди форуми (Йори ме подсети) http://everdream.ru/forum/index.php?board=7.20 -руски - 9 страници с теми http://www.likesbooks.com/boards/viewforum.php?f=6 - английски - 34 страници http://lady.webnice.ru/forum/viewforum.php?f=22 - отново руски Не виждам нищо лошо в многото теми, те ще спасят форума и ще го развият, защото не знам дали ви прави впечатление, но към този етап вървим стремително към залез или бавна смърт (до преди няколко дни за цяла седмица дали имаше и 10 мнения).

И аз да се намеся и да си изпрося боя. Или не разбирам идеята с подробности, въпреки обясненията, или е нещо друго. От една страна сте прави, че вместо да четат всичко, хората питат, но от друга... как точно в питането за конкретен автор, който е дъвкан и преди, ще категоризирате всичките му книги под общ знаменател? Или следващата седмица ще правите теми с автори? Малко ми се разводнява всичко... Раздвоена съм, от една страна знам че 460 страници са си много и рядко се намира някой толкова търпелив да чете докато си намери нужната информация, но пък ако почнем да дробим толкова форума, ще я докараме дотам да има тема и за всяка книга поотделно след време. Но като цяло - действайте да видим какво ще излезе - нека видим какъв е замисъла и с какво можем да се включим като коментари.

Ели, май наистина нещо не сме се доразбрали. Не става дума за отделни автори. Ако тръгнем да вадим тема за всяка авторка... ехеее. Говорим за типове книги. Петя го е написала. Всъщност ако се замислите и в момента има една-две такива теми: "Отмъщението в люб. романи", "Мотивът за вещиците в люб. романи". Въпросът е, че не ги развихме правилно, а тук идеята е в първите два поста да се отделят като корица и резюме книгите, които са коментирани в темата, заедно със средноаритметична оценка за книгата (тук визирам мненията от типа "Давам 8-ца на книгата, защото..."). Така всеки може да си направи извод за произведението, да попрочете мнения в една не толкова обширна тема като общата и да напише собствена критика.

То май и аз не го обясних като хората, но се надявам да се изясним, че няма да правим тема за всяка авторка/книга. Това си е най-малкото безмислено, защото има десетки книжки самоделки и само ще похабим място така.

П.П. Пете, много си бърза, даже не те усетих кога ме изпревари. :wors:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Момичета, айде ще почваме ли?

Момичета радвам се, че подкрепихте идеята за развитието на форума. Спряхме се на следните категории и всяка от вас, която желае да се занимава с подържането на тема, може да се включи. Ето ги и възможните категории:

"Regency Romance - Лондонско Висше общество" - поета и съвсем скоро ще бъде пусната :)

"Шотландците в любовните романи" - поета от Инка

"Рицарите в любовните романи" - поета от Боби

"Пирати и морски приключения в любовните романи" - поета от Йори

"Индианците в любовните романи" - поета от weiiii

"Шейховете в любовните романи" - поета от Маги

"Викингите в любовните романи" - поета от radysan

"Принцове-принцеси в любовните романи"

"Каубоите в любовните романи"

"Любов по време на война" - поета от мен

"Магии и вълшебства в любовните романи" - поета от Ваня

"Пътуване във времето/ Бъдеще в любовните романи" - поета от Маргарита

"Шпиони/Маскирани/Разбойници в любовните романи" - поета от Тихи

"Американската мечта"

"Смяна на пола в любовните романи"

"Америка"

Който иска да участва, да пише коя тема си заплюва!

П.С. Забравих да спомена, че в последствие ще процедираме по подобен начин и с съвременните любовни романи. :P

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Оооо аз с удоволствие бих поела тази за Пиратите и морските приключения в любовните романи!!! Само обаче трябва да ми кажете какво трябва да се направи....

Оооо аз с удоволствие бих поела тази за Пиратите и морските приключения в любовните романи!!! Само обаче трябва да ми кажете какво трябва да се направи....

Готова си мила, вече ти е запазена темата :ph34r:

Пете, аз си заплюх рицарите Публикувано изображение или каубоитеПубликувано изображение - която ми дадете. Еднакво им се радвам и на едните и на другите - все са достойни за възхвищение яки мъжанги Публикувано изображениеМммммм, направо да ги схрускаш с кеф Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Пете, аз си заплюх рицарите Публикувано изображение или каубоитеПубликувано изображение - която ми дадете. Еднакво им се радвам и на едните и на другите - все са достойни за възхвищение яки мъжанги Публикувано изображениеМммммм, направо да ги схрускаш с кеф Публикувано изображение

Мила писах ти рицарите, защото си ги посочила първи, добре дошла в отбора!
  • Автор

Момичета добе дошли в нашия отбор

Момичета ще разясните ли как се поддържа тема? Публикувано изображение Защото много ми се иска да поема "Магии и вълшебства в любовните романи", но незнам дали ще мога да се справя.

• Автор

Много е просто мила. Значи отваряш темата. Най-отгоре слагаш една корица, за да има вид на изглед първото мнение. и примерно казваш дна книга от този жанр, казваш си мнението за нея и й даваш оценка. След като бъде коментирана поне от още един форумец, който също й дава оценка, слагаш корицата и резюмето в първия пост. Всеки може да напише книга за която се сети от жанра и след като тази книга е коментирана поне от двама форумци ти я слагаш на първата страница заедно с оценката й. :rolleyes:

Момичета,идеята ви е страхотна!!!:rolleyes: Искам и аз да се включа,искам да поема темата"Пътуването във времето/Бъдеще в любовните романи",но и аз като повече не разбирам как се създава и подръжа тема,така,че ,моля ударете и едно рамо и на мен:cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.