Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

Аз самата си пазя в едно txt файлче постовете с линкове

Аз съм същата и така си забелязах липсата на линка, за който говорех в предния ми пост - във файла го имах, а в поста липсваше. Затова като гледат повече очи е по-добре ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

2)Ако си с Internet Explorer 7 (Ако добре си спомням, ти си на Виста, така че би трябвало да си с IE7)

меню "Tools" -> "Delete Browsing History" -> натискаш "Delete files..." и "Delete cookies"

3)Ако случайно си с Internet Explorer 6 (Обикновено компютрите с XP са с тази версия)

меню "Tools" -> "Internet Options" -> "General" -> натискаш "Delete Cookies" и "Delete Files..."

Така би трябвало да проработят отново таговете и емотиконките, когато пишеш във форума. След процедурата ще ти се наложи да влезеш наново в сайта.

Надявам се да помогне. :)

на мен не ми стана Публикувано изображение На тъпата ми музила няма "Clear Private Data"

Публикувано изображение

Ще се радвам на малко помощ

Инче, при мен на компа в къщи, където имах този проблем не ми помогна чистенето на кеша и бисквитките Публикувано изображение Затова си инсталирах ccleaner и с него се получи - отново ми проработиха всички екстри :) Периодично отвреме-навреме пак ми се налага да си чистя компа с ccleaner, когато пак ми зачезнат опциите. Ако искаш пробвай и с нея. :cool:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Инче, при мен на компа в къщи, където имах този проблем не ми помогна чистенето на кеша и бисквитките Публикувано изображение Затова си инсталирах ccleaner и с него се получи - отново ми проработиха всички екстри :) Периодично отвреме-навреме пак ми се налага да си чистя компа с ccleaner, когато пак ми зачезнат опциите. Ако искаш пробвай и с нея. :cool:

Мерси мило, сега ще я потърся таз програма. Публикувано изображение

Момичета многоо се извинявам,знам че обещах да се пробвам с темата "Индианците в любовните романи",обаче ми съобщиха, че трябва да се прибера на село за две седмици,а там нет няма и няма да мога да си свърша работата.Мноооогоооо се извинявам

Момичета многоо се извинявам,знам че обещах да се пробвам с темата "Индианците в любовните романи",обаче ми съобщиха, че трябва да се прибера на село за две седмици,а там нет няма и няма да мога да си свърша работата.Мноооогоооо се извинявам

Не се притеснявай, не е казано, че всички теми трябва да се пуснат веднага. Имаш си я запазена, когато отново си на линия ще я пуснеш ;) Приятно изкарване на село :rolleyes:

Мерси!А на вас приятно четене и занимаване и др...

• Автор

Явно при мен има нещо повече, че и с програмката на Боби нищо не стана Публикувано изображение

Момичета, радвам се, че се е получило при вас. :cool:

Явно при мен има нещо повече, че и с програмката на Боби нищо не стана Публикувано изображение

Мила, при теб е "Clear Recent History". Просто аз съм с бг меню и малко с налучкване го писах как е на английски. Пробвай от там, защото и на мен преди това със ccleaner не ми оправяше проблема, докато не изчистих кеша и бисквитките.

Всъщност една програма ми свърши работа - fcleaner. Ако и от чистката на браузването не стане, пробвай я.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Момичета, радвам се, че се е получило при вас. :P

Мила, при теб е "Clear Recent History". Просто аз съм с бг меню и малко с налучкване го писах как е на английски. Пробвай от там, защото и на мен преди това със ccleaner не ми оправяше проблема, докато не изчистих кеша и бисквитките.

Всъщност една програма ми свърши работа - fcleaner. Ако и от чистката на браузването не стане, пробвай я.

Петето ми даде една прокрама и най-накрая, Алелуя взе че се получи. :cool: Все пак мерси мило. Публикувано изображение

Верно, тях все ги приказвахме и накрая забравихме да ги добавим в списъка с проект-темите. Ще си има местенце и за тях. ;)

тъкмо щях да питам за тях... оглеждам, оглеждам, а ги няма :whist: а аз много харесвам да чета подобни...

ама човек не може да ви хване в крачка Страшни сте... :whist::wors::wors:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Макар и с малко закъснение,за което се извинявам и се ядосвам едновременно затова,че не бях тука в разгара на тази великолепна идея,искам да изразя възхитата си!Уникално предложение!Въобще не мисля,че е излишно да присъстват такива теми във форума ни,напротив,още отдавна трябваше вече да ги има...и тук е моментът да благодаря на Петя и Инка за страхотното им хрумване!Наистина е прекрасно книгите да се обсъждат в съответните подраздели в зависимост от сюжета им.Не само,че това си е незаменим ориентир,когато ти се чете книга от определен тип,ами също така дава възможност да видиш подробните мнения на други момичета и тяхната оценка,което си е голяма гъзария,особено когато се колебаеш между няколко заглавия.Чудесно е ,че всичко ще е на на едно място,а не разхвълряно из стотици страници.

Може би звуча прекалено екзалтирано,но за мен идеята наистина е блестяща.Мисля,че трябва да се радваме за разрастването на форума,така както се радваме на всеки негов новодошъл член и на всяка новокачена книга.Това е моето мнение...Лека вечер на всички. Публикувано изображение

Момичета имам едно предложение незнам дали е глупаво,но както имаме вече теми за отделните жанрове,така и да имаме тема която да е черния ни списък с книги.Тя ще е попадат най-отвтатителните книги които сме чели,така хем ще знаем какво да четем,хем и новодошлите ще се орентират от какво да се пазят,а не да търсят из всички теми и страници.Ще я оценяваме по същия начин както темите за жанровете,но колото е по- голяма оценка,толкова по-скучна е книгата.Ако трябва аз ще я поддържам няма проблем.Какво ще кажете?

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Автор

Момичета имам едно предложение незнам дали е глупаво,но както имаме вече теми за отделните жанрове,така и да имаме тема която да е черния ни списък с книги.Тя ще е попадат най-отвтатителните книги които сме чели,така хем ще знаем какво да четем,хем и новодошлите ще се орентират от какво да се пазят,а не да търсят из всички теми и страници.Ше я оценяваме по същия начин както темите за жанровете,но колото е по голяма книгата,толкова по-скучна е тя.Ако трябва аз ще я поддържам няма проблем.Какво ще кажете?

Ооооо да аз съм съгласна макар, че там незнам как ще ги оценяваме -1 до -10? :) Наистина трябва да има такава тема, че наскоро едно от новите момичета, било чело "Морийн", и се ядосваше, че не е намерила "Тамариск" и "Шантал" :) Аз й казах, че е много по-добре, че не ги е намерила :D

Ооооо да аз съм съгласна макар, че там незнам как ще ги оценяваме -1 до -10? :) Наистина трябва да има такава тема, че наскоро едно от новите момичета, било чело "Морийн", и се ядосваше, че не е намерила "Тамариск" и "Шантал" :) Аз й казах, че е много по-добре, че не ги е намерила :D

Мисля,че 1-10 е добре, но ако някой иска предложи друг начин.И на мен от там ми хрумна идеята.
  • Автор

Мисля,че 1-10 е добре, но ако някой иска предложи друг начин.И на мен от там ми хрумна идеята.

Е по-добре да е с минусче, че да не вземе някоя залисана душа, да види 10 и да си кажа, о значи книгата е хубава и да се засили да чете :rolleyes:

Е по-добре да е с минусче, че да не вземе някоя залисана душа, да види 10 и да си кажа, о значи книгата е хубава и да се засили да чете ;)

Права си и аз мисля,че така ще е подобре :rolleyes:

Момичета обмислете го добре, защото категорията "черен списък" ще е доста субективна, давам пример с книгите на Розмарито и Клер Лоримър, на няколко пъти стана въпрос за тях и ми направи впечатление, че си има момичета, които си ги харесват. Тези книги специално са всеобщо плюти, но представете си заглавие, което ви е супер любимо и някое момиче го цъкне в темата - каквато и оценка да му поставите то си остава в "черния списък" - и тука давам пример, да речем Инче, че поставя там "Синеокият варварин", сигурна съм че ще се подразниш. Много хора сме и вкусовете ни са прекалено различни, и аз лично предпочитам книга която не съм я харесала да я оценя с 1 в другите теми - никой не е казал че те са само за положителни коментари и оценки. Сега да не излезе, че вие ме подкрепяте за моите идеи, пък аз плюя по вашите, далече съм от тази мисъл и не искам да има засегнати. Това си е само моето мнение, не го налагам, но пак хубаво го обмислете как ще подходите, защото като нищо може да има сръдни впоследствие.

• Автор

Аз нямам против, но едва ли някой, а най-малко аз ще сложа някоя от книгите попадащи в черния списък в някоя от темите :)

Аз нямам против, но едва ли някой, а най-малко аз ще сложа някоя от книгите попадащи в черния списък в някоя от темите :)

Вие си решавате Инче, аз също нямам против, ако трябва да съм искренна чела съм книги които са ме подразнили малко или много, ама пък чак да ги заплюя - ТОВА НИКОЙ ДА НЕ ГО ЧЕТЕ не мога, просто не съм попадала на чак такава ужасия, за която да предупреждавам наляво и надясно.

В крайна сметка, може и да излезе поучително, към кой заглавия да подхождаме с повишено внимание.

Като се замисля и ти си права,не бях го погледнала от тази страна.В момента се сещам за моменти,когато било гадно да се обижда книга,която много харесвам.Както сигурно е станало и с другите момичета.Затова предложих идеята,за да разбера мнението ви за нея.

• Автор

Абе това че всеки си има вкус то се знае. Помня, че имаше едно момиче дето си харесваш Розмарито, ама мисля, че не би трябвало никой да се сърди ако напишем, че някоя книга е гадна. И аз не се сърдя като се критикува книга която харесвам, защото всеки си има свое мнение и си знае за себе си кое му харесва и кое не. колко до идеят, аз лично я удобрявам на сто процента. Сега друг въпрос е кой ще я осъществи. На мен, честно си признавам, не ми се занимава да я развивам, защото в момента съм се съсредоточила другаде. Но ако бъде направена такава тема, аз ще съм един от най-редовните й посетители, защото съм попадала на страшно много неприятни книги, и винаги катосъм си споделяла мнението за тях във форума или съм била подкрепяна, или някой скептик я е прочитал и ми е казвал "Вярно, наистина беше гадна книга". Примерно на мен ако някой ми беше разказал книгите на Розмари Роджърс и Клер Лортимър, за да не ги чета, щях да съм благодарна. Примерно като почнах да чета Дженифър Уайлд и ми разказахте за акво са книгите й, ми спестихте пари и нерви, да си ги купувам и после да им се нервя, за което съм благодарна и то страшно много. Защото повечето момичета във този форум имам сходни вкусове и когато се правят класациите Топ10 се вижда, че на първите позиции винаги са едни и същи автори, харесвани от всички.

Тъй като аз предложих идеята ще я поема аз,но някой друг има желание я вземе няма проблем :)

• Автор

Тъй като аз предложих идеята ще я поема аз,но някой друг има желание я вземе няма проблем :wors:

Аз ти казах, ако има такава тема, аз ще пиша с радост в нея. И се надявам да няма сръдни. Ако вземем да наплюем в нея, някоя книга дето има почитатели :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.