Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

• Автор

Момичета,идеята ви е страхотна!!!:rolleyes:

Искам и аз да се включа,искам да поема темата"Пътуването във времето/Бъдеще в любовните романи",но и аз като повече не разбирам как се създава и подръжа тема,така,че ,моля ударете и едно рамо и на мен:wors:

Петето знае всичко, ще я хванем да проведе един курс за начинаещи :cool: И ще ви запише горе в списъка
  • Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Петето знае всичко, ще я хванем да проведе един курс за начинаещи :cool: И ще ви запише горе в списъка

Дам, момичета не се притеснявайте, не е нищо сложно, ако трябва ще помагаме, а в петък или през уикенда ще направим едни общ скайп, за да ви инструктираме :rolleyes:

Добавих имената ви в списъка, за да ви се запазят желаните темички!

Много е просто мила. Значи отваряш темата. Най-отгоре слагаш една корица, за да има вид на изглед първото мнение. и примерно казваш дна книга от този жанр, казваш си мнението за нея и й даваш оценка. След като бъде коментирана поне от още един форумец, който също й дава оценка, слагаш корицата и резюмето в първия пост. Всеки може да напише книга за която се сети от жанра и след като тази книга е коментирана поне от двама форумци ти я слагаш на първата страница заедно с оценката й. :)

Много благодаря :cool: мммм започвам да се ровя за корица и коя книга да сложа първа.

аз искам да попитам сега това е само за историческите нали,и каква е разликата между Америка и американската мечака и темата за Каубойте не влиза ли в нея

• Автор

аз искам да попитам сега това е само за историческите нали,и каква е разликата между Америка и американската мечака и темата за Каубойте не влиза ли в нея

И за съвременните ще се направи. А за Америка, тъй като обхваща много книги, и ще е сложно само един да се справя са разделени на трите категории. Каубои, Америк, това са книги от сорта на "Пламъкът и цветето" "Никол" "Рийгън" "Лея" "Сърце от Лед" "Сърце от пламък" все такива каквито са за "висшето общество" за по-богатите фамилии в Америка. А "Американската мечта" са книги като примерно тези за някоя лекарка, учителка, такива в които главните пътуват към нова земя за да търсят щастието, такива в които няма каубои, индианци, или богати фамилии, а за обикновените Американци търсещи своето място под слънцето.

Да само за историческите, в категория каубой, са си отделно, така преценихме, "Американската мечта" е за книги в които героите се преместват от стария на новия континент за да започнат живота си на чисто, такива които пътуват през страната за да открият щастието си, и се борят със суровата действителност, а категория "Америка" - тълкувай го като еквивалент на Лондонското висше общество, хайлайфа от Бостън и Чикаго, да дам примери с книги

"Каубой" - поредиците на Лий гРИНУУД

"Американската мечта" - "Среднощни тайни" на Джанел Тейлър

"Америка" - "Катрин" на Карол Франц

Това е мисля. Направихме две Америки, защото няма как да се сравняват книги като "Пламъкът и цветето" например и "Дива кръв" - просто нямат нищо общо, освен че действието се развива в Америка

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

благодаря за изчерпателните отговори момичета,ще се радавам да поема Америка ако още не е заета,и май и аз ще се нуждая от разяснения това с кориците ме затруднява тъй като нищо от опциите не ми работи

благодаря за изчерпателните отговори момичета,ще се радавам да поема Америка ако още не е заета,и май и аз ще се нуждая от разяснения това с кориците ме затруднява тъй като нищо от опциите не ми работи

Ок Маги, не се притеснявай ще помагаме, за да нямаш проблеми.

Междувременно искам да ви призова момичета, да се включите в новите теми. Разкаже за книгите, който сте чели :cool:

Приветствам ви за идеята момичета, наистина ще стане по-пригледно и по-лесно за ориентиране в купищата исторически любовни романи. Бих се включила да помагам, но се заех с редактиране и едва ми стига времето и за това. Но ще се включвам с удоволствие в коментарите и добавянето на книги в различните раздели. Само да попитам нещо - не видях никъде раздел -"Викинги". Тях къде ги отнасяте?

Приветствам ви за идеята момичета, наистина ще стане по-пригледно и по-лесно за ориентиране в купищата исторически любовни романи. Бих се включила да помагам, но се заех с редактиране и едва ми стига времето и за това. Но ще се включвам с удоволствие в коментарите и добавянето на книги в различните раздели. Само да попитам нещо - не видях никъде раздел -"Викинги". Тях къде ги отнасяте?

Верно, тях все ги приказвахме и накрая забравихме да ги добавим в списъка с проект-темите. Ще си има местенце и за тях. :cool:

Коригирах се за викингите, извинявам се за пропуска, но в писането ги прескочих Публикувано изображение

• Автор

Коригирах се за викингите, извинявам се за пропуска, но в писането ги прескочих Публикувано изображение

Ми то ние и когато обсъждахме и после при преговора на няколко пъти се прескочиха, боже тея викинги, имаме си ги едно на ум, ама все ги забравяме.

Хубаво, че им намерихте място на "Викингите" :) Ами, че закъде без тях.

Момичета,мога да поема и Шейховете ако няма желаещи много мие на сърце,пък чак сега я видях

• Автор

Естествено, взимай ги. Аз ще съм една от най-активните в тая тема. Влюбена съм в шейховете, качо чуя за пустния и прималявам :line dance:

Здравейте момичета Идеята, която вече е реалност определено е интересна ,но ми се струва,че ще трябват и препратки Искам да кажа,че има книги, които са свързани, но едната е по-подходяща за подтемата"Английското.....",а другата "Пиратите..." това само като илюстрация ,извинявм се,че не съм конкретна ама се изказвам в движение Сетих се и друго,преди време бях питала за една книга -Прегръдката на вълка,веднага получих отговор и линка към нея,за което благодаря, но в нашите Линкове я няма -един новак,ако не я е чувал как да разбере че съществува,нали идеята е да е от тук.Рзберете ме правилно не критикувам,като се има предвид,че съм консуматор и нищо не мога да помогна,просто подсещам да не изостават,вече подети добри практики

• Автор

Здравейте момичета Идеята, която вече е реалност определено е интересна ,но ми се струва,че ще трябват и препратки

Искам да кажа,че има книги, които са свързани, но едната е по-подходяща за подтемата"Английското.....",а другата

"Пиратите..." това само като илюстрация ,извинявм се,че не съм конкретна ама се изказвам в движение

Сетих се и друго,преди време бях питала за една книга -Прегръдката на вълка,веднага получих отговор и линка към нея,за което благодаря,

но в нашите Линкове я няма -един новак,ако не я е чувал как да разбере че съществува,нали идеята е да е от тук.Рзберете ме правилно

не критикувам,като се има предвид,че съм консуматор и нищо не мога да помогна,просто подсещам да не изостават,вече подети добри

практики

Значи по първия въпрос, не се притиснявай. Измислили сме го, все пак има много поредици, в които всяка книга попада в различна категория. Затова, до заглавието на тези книги ще си пише, към коя поредица принадлежат и коя книга подред са.

Колкото до второто. Наиситна книгата я няма. пропуск е, но надявам се, ще се съгласиш, че книгите са страшно много, и е човешко да стане грешка. Отделно, преди когато аз потържах линковете имах ужасния проблем, когато форума реши да е капризен, при добавяне на нов линк, системата отказва да добави промените изстривайки всичко което е сложено в дадения пост. Сигурна съм, че и сега стават още подобни неща, а тогава отговорника за линковете трябва да запретне ръкави, да напрегне ум и да ги възстанови, но все пак реална е възможността да бъде забравена някоя книга. Сигурна съм, че отговорника за този линк, ще поправи грешката си, щом прочете мнението ти. :)

Дам, като човек, който поддържа два поста с линкове в темата, съм съгласна с Инка. Дори ми се е случвало да сложа линк и след последваща редакция на поста за добавяне на друг линк, забелязвам липса на линк, за който със сигурност знам, че съм прибавила. Не мога да си обясня защо става така, но се случва понякога. Опитваме се да ги следим, но все пак се случва и да не забележим. И... тук можете да се включите и вие останалите - разбира се, ако имате време и желание - като драснете в общата тема или едно ЛС на поддържащия съответния пост за липсваща книга и тя ще бъде добавена своевременно. Същото важи и за неработещи линкове. Все пак ще се съгласите, че не можем всеки ден да проверяваме всеки един линк дали работи, или пък дали някоя книга не липсва. :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

...

Сетих се и друго, преди време бях питала за една книга - Прегръдката на вълка, веднага получих отговор и линка към нея, за което благодаря, но в нашите Линкове я няма - един новак, ако не я е чувал как да разбере че съществува, нали идеята е да е от тук.

...

Грешката е поправена.

Дам, като човек, който поддържа два поста с линкове в темата, съм съгласна с Инка. Дори ми се е случвало да сложа линк и след последваща редакция на поста за добавяне на друг линк, забелязвам липса на линк, за който със сигурност знам, че съм прибавила. Не мога да си обясня защо става така, но се случва понякога. Опитваме се да ги следим, но все пак се случва и да не забележим. И... тук можете да се включите и вие останалите - разбира се, ако имате време и желание - като драснете в общата тема или едно ЛС на поддържащия съответния пост за липсваща книга и тя ще бъде добавена своевременно. Същото важи и за неработещи линкове. Все пак ще се съгласите, че не можем всеки ден да проверяваме всеки един линк дали работи, или пък дали някоя книга не липсва. ;)

Гане, много правилна приказка и супер предложение. Аз самата си пазя в едно txt файлче постовете с линкове, които поддържам, но все пак е човешко да пропусне/забрави човек нещо. Та наистина ще е полезно, ако някой забележи пропуск да обърне внимание на човека, който отговаря за поста. ;)

.... И... тук можете да се включите и вие останалите - разбира се, ако имате време и желание - като драснете в общата тема или едно ЛС на поддържащия съответния пост за липсваща книга и тя ще бъде добавена своевременно. Същото важи и за неработещи линкове. Все пак ще се съгласите, че не можем всеки ден да проверяваме всеки един линк дали работи, или пък дали някоя книга не липсва. ;)

Не си падам по многото приказки, но предложението е отлично.. Казвайте момичета, като видите пропуск!

Дали ще е на ЛС (лично съобщение) или в публичната тема не е от чак такова значение, важното е да се оправят нещата.

Не сме всемогъщи все пак тези, които поддържаме постовете, и ние ние грешим понякога..

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

2)Ако си с Internet Explorer 7 (Ако добре си спомням, ти си на Виста, така че би трябвало да си с IE7)

меню "Tools" -> "Delete Browsing History" -> натискаш "Delete files..." и "Delete cookies"

3)Ако случайно си с Internet Explorer 6 (Обикновено компютрите с XP са с тази версия)

меню "Tools" -> "Internet Options" -> "General" -> натискаш "Delete Cookies" и "Delete Files..."

Така би трябвало да проработят отново таговете и емотиконките, когато пишеш във форума. След процедурата ще ти се наложи да влезеш наново в сайта.

Надявам се да помогне. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Тихи, днес си ми най-най-любимият човек на света. Благодаря ти много за изчерпателното и толкова лесно решение на проблема. Публикувано изображениеПубликувано изображение Направо полудявах като пишех постовете си.

Толкова е досадно един нов ред да не можеш да избереш. Публикувано изображение

Лек и спорен ден !!!

Тихи и аз ти благодаря Публикувано изображение Направо се родих :lol6: Благодаря много :lol6:;);):wors::wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.