Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

леко се развълнувах и давайте кога ще я почваме леко се запалих вече и си приготвих неколко ;)

• Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хаха, Тори, аз ще съм втората. При мен е обратното - имам слонска памет за заглавия и автори. Ако видя заглавие, в повечето случай мога да кажа поредица и издателство, ама сюжет - нъцки. Но вдигам 4 ръце в подкрепа. Действително ще е интересно и забавно.

Хихи идейка хрумкова пак в действие. Браво и от мен Пете. Аз не мога се похваля с особена активност в игрите щото затормозеното ми мозъче кат заклещи нещо само него бори като куче кокъл но мисля, че тук ще се пробвам и аз. С две думи страхотна идея и аз съм ЗА

И аз съм За. Ще е забавно, но малко ще ми е трудно щото не съм чела кой знае колко книги. Но все пак цитата на Петя нама как да не го позная :) От най-любимата ми книга- "Венчило с дявола", така че може и да оцелея в играта :baby: . :P

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Иха, това ми изглежда много весело! :) Да се видим сега колко ни е акъла :biggrin: Въпреки че аз помня по- малко и от баба Гинка от съседния вход дето е на 92 години :P

100% съм за,идеята е страхотна само дето и аз като някои други не помня много :clap: но давай,мила

Идеята е страхотна.Подкрерпям с колкото ръце кажете,макар да съм от тези,които помнят книгите

като усещане,а не в подробности.Демек харесами- не ми хаеаса,дълбоки чувства-наивна и т.н

Може и да не съм много активна,но ще следя с удоволствие.Момичета а дали да не се махне темата

"Пускат книгата за Джерами",просто да не се товари списъка ,не че е фатално.

Радвам се, че идеята ви харесва, утре ще пусна темата, защото сега съм малко ангажирана с учене :)

...

Момичета а дали да не се махне темата

Мне, не е желателно така да се трият теми, независимо че вече не са актуални. Нека си стои, едва ли пречи някому.

Какво ще кажете за игра-бесилка?

Щом е става въпрос за игра, винаги съм за :cool:

Нещо такова трябва да е.Пуска се цитат,но вместо букви ще има тирета.Препинателните знаци ще си стоят.Ще бъде показано името на автора и книгата.Всеки следващ ще предлага букви,докато отгатнем целия цитат.А може и цялия израз да се отгатва. Предполагам,че трябва да се определи и колко грешни хода може да има.Примерно 10(като една бесилка).

Нещо такова трябва да е.Пуска се цитат,но вместо букви ще има тирета.Препинателните знаци ще си стоят.Ще бъде показано името на автора и книгата.Всеки следващ ще предлага букви,докато отгатнем целия цитат.А може и цялия израз да се отгатва.

Предполагам,че трябва да се определи и колко грешни хода може да има.Примерно 10(като една бесилка).

еми ако е 3 реда как ще го познаем,от една книга може да има много паметни цитати,няма ли да е трудно :cool: по добре ще е да познаваме автора и книгата пак на бесеница,може да има само началната и крайната буква

Точно нещо такова си мислех.Книгите с паметни цитати са малко.Но пък идеята е да предлагаме букви,а буквите а,е,и,о,т ,н се срещат навсякъде.Новата игра за сега стига.Мисля....

Какво ще кажете за обикновенна бесилка? Например даден е автора и трябва да се позае книгата,а може и не само книги.Може имена на герои,градове,а бе каквото се сетите.

Какво ще кажете за обикновенна бесилка?

Например даден е автора и трябва да се позае книгата,а може и не само книги.Може имена на герои,градове,а бе каквото се сетите.

Честно казано този вариант ми харесва повече :)

Добре,но ако някой иска да добави нещо сега е момента.Ще гледам утре да я пусна.

момичета ,вчера пуснах една нова тема(игра),обаче не я виждам нещо.

момичета ,вчера пуснах една нова тема(игра),обаче не я виждам нещо.

Пепи не съм я видяла изобщо (а вчера цял ден висях във форума), сега прегледах и кошчето, да не би да е изтрита заради нещо в разрез с правилата(защото ми се случи веднъж да ми шитнат темичка заради некоректно заглавие), но не намерих нищо...Нямам идея как може просто да изчезне...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пепи не съм я видяла изобщо (а вчера цял ден висях във форума), сега прегледах и кошчето, да не би да е изтрита заради нещо в разрез с правилата(защото ми се случи веднъж да ми шитнат темичка заради некоректно заглавие), но не намерих нищо...Нямам идея как може просто да изчезне...

Знаеш ли,проблема може и да е в моя телевизор.Пуснах темата и веднага след това се махнах.Вероятно в бързината нещо не съм направила.После като видях,че я няма реших,че съм сбъркала в нещо и следях дали няма да се обяви тук ,или в другите теми.Ще я пусна пак.

Знаеш ли,проблема може и да е в моя телевизор.Пуснах темата и веднага след това се махнах.Вероятно в бързината нещо не съм направила.После като видях,че я няма реших,че съм сбъркала в нещо и следях дали няма да се обяви тук ,или в другите теми.Ще я пусна пак.

Грешката не е в твоя телевизор. Някой от модовете е забърсал темата в бързината и я е пратил ето тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=147003 И съответно са я оспамили набързо..

Ако искаш я пусни наново, но обмисли малко по-добре заглавието на темата и първото мнение - за да си личи "от километър", че темата е за тук, а не за друг раздел.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Хубав спор,ама им трябва още малко хъс.Ще я пусна и оправя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.