Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реорганизация, искаме мнение

Featured Replies

И на мен идеята ми харесва,мисля,че голям смях ще падне.Ей ся ми стана смешно като четях предложенията,мн готини

• Отговори 399
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Петето е във вихъра пак. Слънце има ли смисъл да ти казвам кви ги мисля макар и аз да не съм много игрива.

Момичета, днес припомняйки си с Тихи бурните ни малолетни години се сетихме за едно чудно нещо, наречено Лексикон и ви предлагаме да направим един такъв и за форума. Знам, че си имаме темата "Да се запознаем", но според мен тя е нещо по-различно и ако трябва да дам примерно заглавие за новата тема то би било "Да се опознаем". За целта във форумния лексикон ще бъде публикуван въпросник, разделен на две - първата част ще се състои от стандартни въпроси, като име, възраст, цвят на очите и косата, любима книга, филм, автор и т.н. и втората част, в която въпросите ще са по-скоро провокативни - "Би ли простила изневяра", "Би ли се омъжила за пари", "За какво не би помогнала на най-добрия си приятел" и други подобни примери, за които в момента не се сещам. Да уточня нещо, всеки който попълва лексикона получава своята една седмица на звездна слава във форума, това означава че през тази една седмица могат да му бъдат задавани въпроси от всякакъв характер от всички членове на форума. Няма да има ограничение в броя на въпросите или темите, които засягат, но попълващият лексикона сам ще прецени дали да им отговори, като честността е за предпочитане. Тук идва въпроса, как ще избираме кой попълва лексикона. За повеждащ хорото предлагам Тихи, тъй като нейна беше идеята за ежеседмичните въпроси, които ще валят. Можем да подходим по два начина - или чрез гласуване да определяме следващия попълващ (всяка от форумките която задава въпрос, в края на коментара си ще посочва един "номиниран" за следващ попълващ") или настоящия попълващ в края на "царуването си" посочва следващия. Надявам се да ви допадне идеята, с която вярвам освен, че ще се позабавляваме, а и ще раздвижим позаспалия форум.

Лошо няма - а ако не искаме да отговаряме на определени въпроси или просто не можем да измислим нищо умно и кратко може ли да имаме функцията - пас/без мнение/? Иначе идеята ми допада.

Много оригинална хрумка. Аз не мисля, че в пространство като нета някой се чувства длъжен да разкрива нещо ако не го иска, но вярвам, че в нашето мъничко общество и любопитството и въпросите ще са изключително добронамерени. Мен лично можете да ме питате каквото ви душа поиска. Ще отговоря честно на всеки въпрос. Бебо кой квото си направи сам хихи нали знаиш.

Момичета,

.....

Надявам се да ви допадне идеята, с която вярвам освен, че ще се позабавляваме, а и ще раздвижим позаспалия форум.

Съгласна :clap: , само не съм съгласна, че форума е позаспал. Пете, недей така, вие сте ми вдъхновението. :lol6:

Амииии,добре. Ама никога не съм обичала лексиконите.

Амииии,добре.

Ама никога не съм обичала лексиконите.

Ей ся като са влюбиш иииий....

Задължителна опция - липса на отговор на неудобни или нежелани - според човека, към когото са зададени - въпроси :wors: Иначе съм изцяло "за" темата :)

• 3 месеца по-късно...

Момичета, имам едно предложение за нова игра. Бих го нарекла примерно: "Познай на кого е коментарът", като естествено ще пускаме цитати публикувани само в нашият подфорум. От една страна ще си припомним някои страхотни коментари, а от друга ще преживеем любимите романи по един по особен начин...през очите на друг човек, а и ще видим до колко се познаваме една друга и начинът ни на писане и изразяване. Какво ще кажете?

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Момичета, имам едно предложение за нова игра. Бих го нарекла примерно: "Познай на кого е коментарът", като естествено ще пускаме цитати публикувани само в нашият подфорум. От една страна ще си припомним някои страхотни коментари, а от друга ще преживеем любимите романи по един по особен начин...през очите на друг човек, а и ще видим до колко се познаваме една друга и начинът ни на писане и изразяване. Какво ще кажете?

Аз съм за, винаги приветствам идеите за нови теми, според мен ще е интересно и забавно :) Мими браво за хрумката :)

И аз съм за.Не мисля,че ще разпозная друг освен cheetan :), пък аз съм лесна....за разпознаване,де.

Аде да видим какви ще ги надробим :speak:

Това звучи наистина забавно и на мен ми допада. :speak:

Хайде,давайте ,ще бъде много интересно,особенно като трябва да позная дали не го е казала Съни - ще има мнооооооого да се чудя! :) Сънчо,нищо лично,просто си уникална и нетипична. :inlove1:

Хайде,давайте ,ще бъде много интересно,особенно като трябва да позная дали не го е казала Съни - ще има мнооооооого да се чудя! :) Сънчо,нищо лично,просто си уникална и нетипична. :inlove1:

Играта почна, мила, с пълна пара. Можеш да се включиш вече.

И на мен страшно ми допада идеята,ще падне голям купон :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.