Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Е, това е! Знаех си, аз че трябваше да прочета повече книжки на Джоана, ама като все нямам време да седна "с книжка в ръка"... Да видим какво ще измъдря: 1. Покорителят - ех, този Джеймс, хем красив, хем остроумен и как само умее да повдига едната си вежда....но и Джорджи не му отстъпва в нито едно отношение, та са си лика прилика. 2. Нежен бунт - ами какво да се прави - Антъни ми е любимец(ох, и Джеймс, ама като не мога да избера кой-по). Големи проклетници са. Обожавам словесните двубои между двамата и в същото време как се съюзяват срещу Ник или Уорън, а след това им се налага спят на диваните... 3. Мъжът на моите мечти - какво повече да кажа от това: на всяка жена пожелавам такъв мъж 4. Да се влюбиш в негодник - Джереми, ами достоен син на баща си 5. Ти ми принадлежиш - ей, на това му викам аз упорство, ама накрая я опитоми, нали! 6. Твоята магия - и тук имаше дърпане, ама от мъжка страна, но какво да се прави, с Ейми на глава не се излиза, още повече с тези нейни предчувствия и спечелени облози 7. Обичай само веднъж - и Реджи не пада по-долу, освен по вънщен вид, и по характер си е истинска Малори 8. Разбойника и зеленооката - така му се пада на Лаклан, а Кимбърли май се оказа по-голяма "разбойничка" и от него. 9. Синеокият варварин - макар и фантастична, Джоана си остава Джоана, с много хумор и збавни ситуации 10. Сребърният ангел - не ми се щеше да е на последно място, ама като не можах другите да смъкна по-надолу. Та това е клсацията ми! А и още колко можеше да влязат в нея, ама като позициите са само 10. Доста се озорих, я кое време стана.

• Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как човек да не се разпише с такава класация?! Пете ето и моя принос: 1. Нежен бунт - няма как, Антъни е моя любимец!!! 2. Мъжът на моите мечти - е.....това е супер забавна книга! 3. Покорителят - Джеймс няма как да бъде подминат, особено като си намира майстора!!! 4. Нежен вихър - страхотна книжка просто! 5. Златокосият великан - също да се спукаш от смях, особено с котката!! 6. В плен на моите желания - пирати, обожавам ги, а тази е просто жестока! 7. Твоята магия - женската част от Малори, просто уникална книга и отново много забавна! 8. Ангел на греха - също много симпатична история - наемен убиец с името Ейнжъл :-)))) 9. Чаровникът, който я укроти - много приятна история, без излишни драми! 10. Сребърен ангел - първата книга на Джоана, която прочетох, няма как да не влезе в класацията!

Джоана Линдзи:

1.Мъжът на моите мечти-ех,ина моите.

2.Да се влюбиш в негодник-еех.

3.Покорителят-тц-тц.

4.Синеокият варварин.

5.Нежен бунт

6.Твоята магия.

7.Обичай само веднъж.

8.Разбойникът и зеленооката.

9.Прелъсена невинност.

10.Затворницата на дракона.

Като се има предвид,че голяма част от книгите не съм ги чела е малко нахално да участвам,но не издържах.Вероятно и др книги от Ly-san-ter щяха да са включени.

• Автор

Ето я и моята класация след дълго умуване! 10.Златокосият великан - адски забавна 9. Отровни думи 8.Пленница на любовта-първата нейна която прочетох, отново доста забавна! 7. Да се влюбиш в негодник-Джеръми ми е страхотен любимец, но мисля че можеше да се добави нещо към сюжета на романа, затова е на тази позиция! 6.Тайната принцеса - много сладка книжка, една от любимите ми в жанра изобщо 5.Мъжът на моите мечти 4.Твоята магия 3. Обичай само веднъж 2.Нежен бунт - да ме прощава Антъни, най-си го обичам от вскички Малори, но книгата за Джеймс ми е по-интересна и затова: 1.Покорителят

И аз да се включа в класацията:

10. Отдай ми любов

9. Зимни огньове

8. Твоята магия

7. Тайната принцеса

6. Мъжът на моите мечти

5. Сърца в пламъци

4. Да се влюбиш в негодник

3. Ти ми принадлежиш

2. Покорителят

1. Нежен бунт

Много се колебах за първото и второто място, но Антъни наистина е най-големия чаровник от Малори, а и тъмнокосите са ми слабост :P

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Ето и моята класация на тема Джоана Линдзи Публикувано изображение

1. Нежен бунт

2. Покорителят - определено Антъни и Джеймс са ми слабост, от типа превъзпитани женкари.

3. Преплетени сърца - един от най-любимите ми романи въобще. Двамата са заклети врагове и не могат да се понасят, но привличането между тях е непреодолимо.Препрочитала съм го десетки пъти и всеки път се разтапям от кеф на сюблимните моменти. Особено първата неочаквана целувка между двамата, когато Милисънт го пита стреснато защо го направи и арогантния отговор на Уорик "Защото е мое право" е мноооого, мнооого сладък момент. :mark:

4. Сърца в пламъци - много силен и разтърсващ роман. Един от най-добрите на викингска тематика, който съм чела. :wors:

5. Мъжът на моите мечти - ами само бих допълнила, че романът спокойно можеше да носи заглавие "Мъжът на нашите мечти" Публикувано изображение

6. Да се влюбиш в негодник - ох, тези Малори всички са невероятни сладури просто Публикувано изображение

7. Тайната принцеса

8. Разбойникът и зеленооката

9. Сребърният ангел

10. Нежен вихър - главната е достойна за възхищение жена с издръжливостта и куража, а също и невероятния инат, който проявява, за да оцелее въпреки и напук на всичко :wors:

Всъщност дълго се колебах кои 10 от романите на авторката да включа в класацията, т.к. почти всичко, което е написала е страхотно.

Докоснеш ли се веднъж до "магията" Джоана Линдзи, няма начин да не искаш да четеш и още и още нейни романи. Да чакаш с нетърпение следващия, а когато той не се появява на БГ, започваш да я четеш на какъвто и да е език. Тя е като наркотик, към който се пристрастяваш, опитал ли си веднъж. Горещи аплаузи за тази велика авторка и нейните ненадминати любовни романи, докосващи най-нежните струни в нашите романтични души. :wors::clap::clap:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте, момичета ето и моята класация.

10. Чаровникът, който я укроти :ph34r:

9. Отровни думи :yanim:

8. Тайната принцеса Публикувано изображение

7. Твоята магия :)

6. Мъжът на моите мечти :)

5. Ти ми преднадлежиш Публикувано изображение

4. Да се влюбиш в негодник :P

3. Покорителят ;)

2. Обичай само веднъж :clap:

1. Нежен бунт :inlove1:

Ето и моята класация : 1. Сребърният ангел - първата книга, която прочетох и съм я препрочитала безброй пъти просто ми е най - любимата нейна книга. 2. Твоята магия 3. Покорителят 4. Мъжът на мойте мечти 5. Отровни думи 6. Ангел на греха 7. Разбойникът и зеленооката 8. Да обичаш негодник 9. Нежен бунт 10. Подаръкът

Една от любимите ми авторки, а все не ми остава време да напиша класацията

1.Сърца в пламъци

2.пленница на любовта

3.само ти

4.Зимни огньове

5.Отдай ми любов

6.Твоята магия

7.обичай само веднъж

8.Нежен Бунт

9.Тайната принцеса

10.Сребърният ангел

Почти съм готова с двете книги от списъка ми, но чакам да ми пратят кориците. За съжаление след тях трудно ще сканирам Публикувано изображение докато не си купя скенер, че съм в дълга отпуска.

Най - после да намеря време и аз да се включа в тази страхотна класация. Не съм прочела всички книги на Джоана Линдзи, но благодарение на вас, напредвам с бясна скорост ( за което ви БЛАГОДАРЯ) :wors: и така :

1.Сърца в палмъци - първият роман, който прочетох в живота си!! Кристен и Ройс са главните виновници, моя милост да се запали така по книгите на Линдзи :inlove1:

2.Покорителят – ами какво да кажа - Малори, Джеймс Малори..... и Джорджиана Андерсън ... уникална комбинация !!!

3.Твоята магия – Ейми МАЛОРИ, голям дивомер е това момиче (точно като чичовците си) ... от сърце се смях с тази книжка!! Грокият Уорън, през какво трябваше да мине с тази малка хитруша :grimace:;)

4.Прелъстена невинност – В интерес на истината, когато започнах да я чета, не мислех, че ще ми хареса толкова много. От друга страна пък, имаме красив руски принц + темпераментна лейди... :inlove1:

5.Отдай ми любов – Селиг, красивият брат на Кристен  Да ви кажа, мисля, че съм влюбена в него ..... Публикувано изображение

6.Да се влюбиш в негодник – пак МАЛОРИ, тоз път Джеръми – достоен син на баща си, а Дани ... е просто уникална!!!

7.Сребърният ангел – Красотата на ориента, сменена самоличност, отвлечена девойка и т.н.

8.Нежен бунт – Антъни Малори!!! Мислля, че в''Покорителят'', Джорджиана го нарече ЧЕРЕН КАТО ГРЕХА, но съм сигурна, че всички ще се съгласите с мен – той е КРАСИВ като греха

9.Отровни думи – Дерек – изключението от типичното за фамилия Малори! Не е лесно, да си част от това семейство и да спазваш законите на обществото

10.Златокосият великан – голям сладур е този великан!! Колко му се радвах, когато обясняваше, колко е малка и крехка неговата жена и как го е страх да не я нарани с тези негови ''лапи''

• Автор

Момичета ето я и окончателната класация за десетте най-добри книги на Джоана Линдзи, гласувахме за 33 книги на авторката, аз даже и не знаех че има толкова преведени, за мой срам разбира се!

Ето я и окончателната десятка:

Десета позиция за "Тайната принцеса" с 25 точки. Изключително динамична книга, главната е като "разбеснял се хипопотам", ще ме прощавате за израза, ама през какво ли не го прекара главния, докато най-накрая се убеди че не я лъжат че е принцеса! Главната - Таня е отдавна изгубената наследница на Кардиния, а сина на настоящия владетел Стефан, трябва да я открие в Дивия запад и да я направи своя жена, страхотна книга, личното ми мнение - жалко че не е по-напред в класацията!

Девето място с 37 точки за "Сребърният ангел" - една от първите й книги излезли на български език, същинска класика в историите за шейховете! Главната - Шантел, пътува с кораб за някъде и е нападната от пирати, които я продават на брата - близнак на главния, който е шейх на някакво емирство, не му помня името, обаче срещу въпросния Джамил има редица покушения и на него му се налага да се смени с брат си Дерек, и така се запознават главните-Шантел е наложница в харема на Дерек, Шантел бая се дърпаше, но в крайна сметка страстта надделя и като разкриха заговорника на покушенията срещу Джамил по-живо по-здраво се върнаха в Лондон.

Осма позиция за продължението на "Тайната принцеса" - "Ти ми принадлежиш" с 38 точки, в книгата главния герой е един от най-добрите приятели на Стефан, Василий, той трябва да се ожени за непокорната Александра (май )

Седмо място за първият роман от поредицата за Малори-"Обичай само веднъж" с 44 точки, Реджи Малори е убедена че няма да срещне никога мъжът с който да прекара живота си, докато вследствие на малък "инцидент" тя не се запознава с Никълъс Идън и е принудена да се ожени за него, а той е един от най-големите женкари в Лондон, и лично според ме е просто страхотен! Малко перипетии, малко семейни дразги, малко екшън и много любов - перфектна книга

Шеста позиция за "Сърца в пламъци" с 46 точки, книгата е на викингска тематика.

В средата на класацията с 73 точки е последната книга на Джоана, която видяхме на български и то благодарение на Съни (мила да знаеш че те обичаме и сме много благодарни) - "Да се влюбиш в негодник" - посветена на Джеръми Малори,толкова четохме за него в първите шест книги, че той стана всеобщия ни любимец, крайно време беше да го видим в пълното му обаяние! А той е просто неотразим, блазе й на Дани, сюжета- Дани е богата наследничка, но заради един откачаняк живее скрита в бедняшките квартали преобелечена като момче, до срещата си с Джеръми, още щом го вижда се влюбва в него! Скоро започва работа в къщата му като прислужница и от дума на дума и т.н. се събраха, много яка книга!!!

Четвърто място-пак Малори-с 84 точки "Твоята магия" - същински сблъсък между Уорън Андерсън и Ейми Малори, напрежението между героите е толкова силно, че докато четеш и от страниците хвърчат искри, сюжетът Ейми си решава че ще се омъжи за Уорън и започва да го преследва, докато той-магарето му с магаре се дърпа до последно, но в крайна сметка, никой не може да устои на някои Малори!Страхотна книга!

И така ето ги трите най-добри на Джоана

Бронзът е за най-прекрасния мъж (когото избрахме за такъв в класацията за любим мъж) Антъни Малори и "Нежен бунт" с 104 точки, какво да кажа, уникална книга, отоново сблъсък на характери, отново сватба с един същински женкар и това съчетано с малко шотландски диалект - красота!

Второ място с 110 точки за "Мъжът на моите мечти", няма какво да и коментирам, каквото можеше да се каже вече е казано за тази книга, чието заглавие май трябва да е "Мъжът на нашите мечти"

И победителят е "Покорителят" с 131 точки, Джеймс Малори и Джорджина Андерсън, една от най-страхотните двойки за които сме чели, той е пират, тя е предрешена като момче, той е аристократ, тя е американка, той е неустоим, а тя е истински трън в гащите, а действието тече между бреговете на щатите и Англия, както и върху тях, книгата е фантастична, както и цялата десятка междудругото!

Толкова за Джоана, това бяха най-добрите й попадения, и сега следващата класация, която е на същата тематика, защото в момента въобръжението ми е в затишие и ми трябва време, за да измъдря нещичко-по интересно, та тази седмица избираме "Топ 10" на Хедър Греъм, авторка която пише не по-малко разнообразно от Джоана и мисля че достатъчно издавана у нас, за да можем да заформим и за нея една десятка!

Очаквам мненията ви!

Приятна почивка и весели празници за всички!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пете, за мой ужас се оказа, че не съм прочела 10 книги на Хедър Греъм, затова ще включа само тези: 1. Любовницата на корсаря - една от най - любимите ми пиратски книги 2. Дивата котка - също много яка книга една от първите исторически, които прочетох 3. Не предавай любовта - какво да кажа освен, че и тази е страхотна 4. Златната невеста - любимата ми от викингската трилогия 5. Робинята на викинга 6. Господаря на вълците Тези са ми любимите, предполагам и на повечето от вас....затова ви агитирам да бъдете по - активни...Целувки!!!

Ето и моята класация: 1."Постеля от рози-първата книга, която прочетох от тази авторка и така се "влюбих в нея" :) 2."Златната невеста" : :wow: 3."Господарят на вълците" :) 4."Робинята на викинга" :) 5."Графинята и сребърният меч" 6."Дивата котка" 7."Бунтарката" 8."Бегълката" 9."Ондин" 10."Не предавай любовта" Това е от мен .Весели празници! :)

post-219809-1241287197_thumb.jpg

post-219809-1241287254_thumb.jpg

За класацията: 1. Любовницата на корсаря 2. Дивата котка 3. Златната невеста 4. Робинята на викинга 5. Не предавай любовта 6. Покори нощта 7. Постеля от рози Ами толкова, май и аз не съм чела повече от нея, въпреки че всяка една от тези седем книги ми е любима, но за съжаление все още съм доста назад с четенето на любовни романи. Точно затова се въздържах и от предишната класация, която беше супер, ама като не съм чела ... :jeer:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Ето и моето подреждане на топ 10 Хедър Греъм 1. "Бунтарката" 2. "Любовницата на корсаря" 3. "Робинята на викинга" 4. "Златната невеста" 5. "Господаря на вълците" 6. "Триумф" 7. "Дивата котка" 8. "Не предавай любовта" 9. "Интриги" 10. "Ондин"

И аз да се разпиша в класацията ;) : 1.Робинята на викинга 2.Любовницата на корсаря 3.Златната невеста 4.Дивата котка 5.Господаря на вълците 6..Постеля от рози 7.Графинята и сребърния меч 8.Покори нощта 9.Не предавай любовта 10.Ондин

Ето и моята класация: 1.Робинята на викинга 2.Златната невеста 3.Любовницата на корсаря 4.Дивата котка 5.Постеля от рози 6.Господарят на вълците 7.Покори нощта 8.Графинята и сребърния меч 9.Не предавай любовта 10.Ондин Много ми беше трудно да определя първото и последното място.Това е една от любимите ми авторки и съжалявам,че от дълго време не е излизала нейна книга на български.

ето го и моя топ 10 на Хедър Греъм една от любимите ми авторки 1.Предателката 2.Златната невеста-една от първите книги която прочетох и ми е супер любима 3.Робинята на викинга 4.Господаря на вълците 5.Дъщерята на огъня 6.Триумф 7.Постеля от рози 8.Бунтарката 9.Дивата котка 10.Графинята и Сребърния меч

Моите топ 10: 1.Златната невеста 2.Робинята на викинга 3.Заложницата 4.Бунтарката 5.Дивата котка 6.Дъщерята на огъня 7.Господарят на вълците 8.Предателката 9.Постеля от рози 10.Графинята и сребърния меч

Ето и моите топ 10: 1.Предателката 2.Робинята на викинга 3.Златната невеста 4.Господаря на вълците 5.Бегълката 6.Дивата котка 7.Заложницата 8.Любовницата на корсаря 9.Триумф 10.Бунтарката

Здравейте,искам да попитам да ли случайно някоя знае сайт на немски с любовни романи или дали има някой романи на немски,които не са издавани в BG

Просто не е истина, колко книги се издават на немски. В момента се чудя дали да си взема четирилогията на Нора за Донован, има я комплект 4в1 и то на сносна цена. Спира ме само това, че на бг я няма само четвъртата. А отделно колко исторически има, дето ги няма на бг. Намерих няколко на Джоана (Captive of my desire, A man to call my own, Home for a christmas, Marriage most scandalous) няколко на Клейпас, Кинли Макгрегър, Хедър Греъм, Тереса Медейрос и др. Да не говорим за авторки, които не се издават в бг, а като чета резюметата на книгите, са страхотни.

Ето два сайта, в които честичко влизам:

Buecher.de

Weltbild.de

За класацията:

1.Златната невеста

2.Робинята на викинга

3.Господарят на вълците

4.Дъщеря на огъня

5.Бегълката

6.Заложницата

7.Бунтарката

8.Предателката

9.Графинята и сребърния меч

10.Интриги

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

Моята класация: 9. Предателката 8. А утре славата/ Създадена за любов 7. Дивата котка 6. Господарят на вълците 5. Робинята на викинга 4. Графинята и сребърния меч 3. Любовницата на корсаря 2. Златната невеста 1. Не предавай любовта Благодаря за новите книги на всички :)

Толкова за Джоана, това бяха най-добрите й попадения, и сега следващата класация, която е на същата тематика, защото в момента въобръжението ми е в затишие и ми трябва време, за да измъдря нещичко-по интересно, та тази седмица избираме "Топ 10" на Хедър Греъм, авторка която пише не по-малко разнообразно от Джоана и мисля че достатъчно издавана у нас, за да можем да заформим и за нея една десятка!

Очаквам мненията ви!

Приятна почивка и весели празници за всички!

Хехе, Пете, познах коя книга на Джоана ще вземе златото. :) Класацията беше много хубава, а новата... тук малко ще се червя, че съм чела само 6 книги на Хедър Греъм, макар още десетина нейни да се мъдряд в колекцията ми и да си чакат реда за четене. А печелившите в случая са:

1. "Златната невеста" /Бъобще цялата трилогия за викингите е страхотна, любимата ми поредица на тази тематика, да се чуди човек как да ги подреди в челната тройка./

2. "Робинята на викинга"

3. "Господаря на вълците"

4. "Удоволствието на краля" (издадена под псевдонима Шанън Дрейк) /Ей това е книжка, която прави впечатление, четох я преди сумати години, но още ми държи влага. Главните герои са упорити и волеви, никой не отстъпва и се получават редица недоразумения и спречквания помежду им, които разбира се не могат да надделеят над чувствата им./

5. "Не предавай любовта" / Още една много добра трилогия./

6. "Дивата котка"

Ами значи в началото главния като отиде да взима главната от манастира, тя много се дърпаше, ама няма как ожениха се, на кораба му, все се препираха, ама по едно време се разбраха. И тогава се развилня буря, наща падна от борда на кораба и нашия милия се отрепа да я търси, ама тя чофката не го искаше пак и се криеше от него. Един полоковник ли беше или майор не помня, почна да я сваля и тя замина с него, а после и от благодарност, че я крие от нашия взе да спи с него. После обаче нашия я намери. Замъкна я в дома си. Пак се караха и препираха, а тя взе че забременя. Беше казала, че отива някъде, ама се върна по-рано, а нашия имаше една негърка дето му беше любовница, и оная го беше награбила и той нали мъж, не се дърпаше много ожесточено, главната ги набара и побягна, метна се на коня и хукна към един мъж дето беше враг на главния, ама коня й се изплаши от една змия и я метна. Като нашия я намери беше изгубила бебето. Не искаше да го види и той й каза, че й връща свободата. Тя отиде да живее с врага му, уж само като приятели. Един ден нашия не остиска отиде и спа с нея, и тя пак забременя. Вече беше в последните месеци и на нашия бившата любовница отиде и й каза нещо, тук не помня или оная я бутна или наща сама падна по стълбите. Оказа се, че била бременна с близнаци, едното оцеля, другото не. Наща пак обвини нашия. После от благодарност, че се грижи за нея, спа с врага му. После те бяха на някъв остров, изригна вулкан, наща с бебето се качи на един от корабите на нашия. След като вулкана спря да изригва, нашия дето се беше спасил по чудо отиде да търси наща, ама намери само врага му. Той му каза, че детето е на нашия, и го излъга, че не е спал с наща, а после спукяса. Нашия отиде и си я намери и край. Много скапана книга, чесна дума. :)

Ха ,типично за Конито.Тази и аз я имах,но се оттървах :) .Само прочетете "Викинг",макар,че той не може да се мери с тази помия.

от доста време ви се чудя,какво и харесвате на Кони Мейсън?!Книгите и винаги са леко(поне) брутални.

Хедър Греъм

1.Предателката-според мен най-добрата от поредицата за Семейство Макензи.

2.Заложницата-поради същите причини.

3.Златната невеста-честно казано втората книга("Робинята на викинга)от поредицата я почнах,но ми се видя малко брутална и я зарязах.

Третото място е защото Иърин малко ме изнерви с тези бунтовнически напъни,които редовно се обръщаха против нея и изглеждаше като глупачка.

4.Дивата котка.-чела съм я преди мн време и имам приятни спомени.

5.Любовницата на корсаря.

За съжаление не съм чела всичките й книги и затова давам само 5.

Ето моето решение: ще си спестя коментара защото книгите говорят сами за себе си и авторката очевидно е всеобща любимка. Зор беше докато реша кое първо кое пето, така че го приемайте едно към гьотерен, но все пак: 1. Златната невеста 2. Любовницата на корсаря 3. Робинята на викинга 4. Бегълката 5. Заложницата 6. Дивата котка 7. Господаря на вълците 8. Бунтарката 9. Постеля от рози 10.Графинята и сребърния меч

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.