Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Боби с голямо нетърпение чаках отзивите ти за Бъки и не, че съм се съмнявала дали ще ти хареса, но съм изключително щастлива, че те е развълнувал. Не ме питай аз как се зъбих и цвилих докато превеждах това за кравите. Аз си имам и друг любим момент към края, но няма да го цитирам, за да не разваля удоволствието на тези, които все още не са прочели Бък.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Аз вчера прочетох Ад и Рай на Макнот. Е няма такава книга!!! Особено моментите, в които Атила хапе и злобясва съм се смяла със сълзи на очи.

Да не говорим колко съм съпреживявала с милия Иън. Направо като се замислиш колко боли подобно предтелство. Ама и тя как може да изтъпява така и да не проверява какво й приказват, ами е толкова лековерна! От едната глупост съсипа човеко от мъка.

Както и да е, аз съм доволна. Следва да захапя от същата поредица нещо. Като го почна ще докладвам :biggrin:

И аз открих Джудит Макнот съвсем наскоро, прочетох няколко и много ми харесаха, но "Ад и рай" си ми остава любимата.

И на мен "Ад и Рай" ми е любима.:cool:

Сега започнах "Капитанът и дивата котка"-Кат Мартин. Много забавно начало :cool:

И на мен "Ад и Рай" ми е любима.:)

Сега започнах "Капитанът и дивата котка"-Кат Мартин. Много забавно начало :)

Супер готина книжка, вярвай ми! Главните са много забавни и няма да скучаеш до края изобщо. ;)

Аз пък прочетох на Джудит Макнот "Гордост". Това е първата съвременна написана от нея книга, която чета, но определено не останах разочарована. Очакванията ми бяха напълно оправдани, а историята беше прекрасно описана с много сладки и забавни моменти. Главните бяха страхотни, понеже и двамата са неверотяно силни персонажи, а аз ги харесвам точно такива. :)

Сега съм подхванала на Катлийн Удиуиз "Сълзи от злато". За момента ми изглежда интересна, надявам се да продължи и така.

Стас, за Сълзи от злато можеш да бъдеш сигурна, че ще ти хареса, Катето няма слаба книга или поне аз не съм й чела такава.

Току що приключих Нещо прекрасно на Макнот, От Елизабет и Иън исках да прочета и историята на Алекс и Джордан. Определено съм поразена. Джордан се оказа абсолютна противоположност на Иън - не се самозалъгва, честен и открит. да не говорим, че от средата на книгата "душата му буквално крещеше Обичам те!".

Както се казва въх-въх-въх... Дай Боже всяка такъв мъж!

Ще видя още някоя обвързана с тези да я подпукам. :)

• Автор

"Сега и завинаги" - тя е моята любимка...

А за Джордан...ммм, още като прочетох първите десет реда за него и настръхнах, обожавам такива герой!

Сега и завинаги да не би да е за Клейтън Уестморланд?

В "Сега и завинаги" главните герои са лорд Джейсън Фийлдинг и Виктория Сийтън.

Търсачи на щастие на Нора Робъртс. Обожавам Макгрегърови :inlove1::wow:

Търсачи на щастие на Нора Робъртс. Обожавам Макгрегърови :):cool:

Супер поредица,сега съм я метнала на една приятелка.Тя макар че е регистрирана тука,обича аз да и подбирам "проверени" книги.Откак ги чете не мож я види.

Стас, за Сълзи от злато можеш да бъдеш сигурна, че ще ти хареса, Катето няма слаба книга или поне аз не съм й чела такава.

Току що приключих Нещо прекрасно на Макнот, От Елизабет и Иън исках да прочета и историята на Алекс и Джордан. Определено съм поразена. Джордан се оказа абсолютна противоположност на Иън - не се самозалъгва, честен и открит. да не говорим, че от средата на книгата "душата му буквално крещеше Обичам те!".

Както се казва въх-въх-въх... Дай Боже всяка такъв мъж!

Значи, абсолютно цялата поредица на Макнот е невероятна. Супер забавни и прекрасни истории са. Предлопагам, че съм сигурност не съжаляваш за отделеното им време, така че наслади се на тези, които ти остават да прочетеш.

А за Сълзите, щом казваш, че книгата е хубава ще я прочета.(:

Сега и завинаги да не би да е за Клейтън Уестморланд?

Книгата за Клейтън е "Уитни, моя любов". :(

Аз приключих със сагата за Малори, да вметна че от клана любимка ми е Реджи/Регън (жената на Ник), та реших да продължа със същата авторка: Джоана Линдзи - Ангел на греха

Аз приключих със сагата за Малори, да вметна че от клана любимка ми е Реджи/Регън (жената на Ник), та реших да продължа със същата авторка: Джоана Линдзи - Ангел на греха

Мога да ти кажа, че това което досега е написала Линдзи е страхотно. "Прочитай всичко, до което попаднеш, защото книгите са й страхотни. Мога да ти предложа да подхванеш "Мъжът на моите мечти", "Чаровникът, който я укроти", поредицата за Кардиния, "Дивияя рай", "Пленницата", "Прелъстена невинност", "Скандал и още нещо" и всичко друго. Но вярвай ми тези за мене плюс Малори са на първо място. И между другото, сто на сто съм пропуснала някоя нейна.

Щом казвате :)

По средата на Сега и завинаги съм, дотук е доста забавна.

Тихчо, и на Уитнито ще й дойде реда :)

Кои други са в тази поредица? Явно повечето, ако не всичките й, исторически са за Англичаните, та понеже ми е любим декор ми се иска всичките да ги прочета.

Ей, момичета, само за тоя Роди Кастеърс слушам, интересно ми в коя книга на него ще му хвръкне главата!!!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Автор

Щом казвате :cool:

По средата на Сега и завинаги съм, дотук е доста забавна.

Тихчо, и на Уитнито ще й дойде реда :angel19:

Кои други са в тази поредица? Явно повечето, ако не всичките й, исторически са за Англичаните, та понеже ми е любим декор ми се иска всичките да ги прочета.

Еми май ти останаха само за братята Уестморланд - Клейтън - "Уитни, моя любов" и Стивън - "Преди да те срещна" :(

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Иринче, само да допълня към всичко написано от момичетата до тук, още "Вълшебства" (не разбрах дали си я чела :biggrin:) - тя е за Никълас Дьовил, а "Кралството на мечтите" е за бабата и дядото на братята-сладурковци Клейтън и Стивън Уестморланд. Уф, цялата историческа поредица на Джудката е разкошотия kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Аааа кралството го прочетох :biggrin: Само, че не знаех все още че са баба и дядо на онез двама хубавци. До момента равносметката е такава - прочетох за Иън и Елизабет, за Алекс и Джордан, както и за Джени и Ройс. В момента съм в вихъра на Джейсън и Тори.

Следователно остават Уитнито (Клейтън) и Ник (Вълшебства) и Стивън (Преди да те срещна) :biggrin:

И все пак дали има въобще написана книга за Роди, тоя сладурковец вече ми напълни душата. В предишните 2 изигра голяма роля, а в тази само го споменаха (в реда на моето четене), но аз изгарям от любопитство дали ще се намери някоя млада драконичка дето да постави наш Кастеърс на собствените му тръни и да му отхапе езика ... ;) (ей тук много ми липсва на Бобчо иконката дето пляска и потрива ръчички!)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

С книга на Джоана трудно ще сбъркаш. Само да допълня, че "Ангел на греха" е трета книга в трилогия. Първата не е издавана на бг, а втората е "Див и влюбен". И двете са 6+. :)

Ахххх, страхотия! Приключих сега и завинаги и да ви кажа, че в сцената когато капитан Фаръл съобщава на Джейсън за втори път за смъртта на съпругата му..

При реакцията му ми идеше да ревна за него. Горкият, просто ми се скъса сърцето.

Както и да е. Утре продължавам с ... хмм, май с вълшебствата, че да си оставя братята за десерт :) :)

Аз първо прочетох "Ангел на греха" и доста време след това ми попадна "Див и влюбен". И чета си аз и към края на книгата зацепвам ,че съм чела книга и за този Ейнджъл :) Много яки са и двете книжки :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аааа кралството го прочетох :D Само, че не знаех все още че са баба и дядо на онез двама хубавци. До момента равносметката е такава - прочетох за Иън и Елизабет, за Алекс и Джордан, както и за Джени и Ройс. В момента съм в вихъра на Джейсън и Тори.

Следователно остават Уитнито (Клейтън) и Ник (Вълшебства) и Стивън (Преди да те срещна) :)

И все пак дали има въобще написана книга за Роди, тоя сладурковец вече ми напълни душата. В предишните 2 изигра голяма роля, а в тази само го споменаха (в реда на моето четене), но аз изгарям от любопитство дали ще се намери някоя млада драконичка дето да постави наш Кастеърс на собствените му тръни и да му отхапе езика ... :) (ей тук много ми липсва на Бобчо иконката дето пляска и потрива ръчички!)

Няма книга за Роди, мила, само тези седемте са исторически на Джудката. :P Преди време като си събирах поредичката й, здраво драпах да докопам всичко нейно историческо и някъде в нета (мисля на нейния сайт) попаднах на запитване от други фенки на поредицата и авторката беше отговорила, че няма да пише повече исторически. a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif Остава ни само надеждичката, че някога Джудката може да си промени мнението и да напише още някоя готина страхотия към историческата си поредица sad.gif

С книга на Джоана трудно ще сбъркаш. Само да допълня, че "Ангел на греха" е трета книга в трилогия. Първата не е издавана на бг, а втората е "Див и влюбен". И двете са 6+. :baby:

"Ангела на греха" е страхотна книога,но не знаех,че е в трилогия.Бързо ще си наваксам пропуска.Обожавам трилогиите.А за кого са първата и втората книга?

Редактирано от margc (преглед на промените)

"Ангела на греха" е страхотна книога,но не знаех,че е в трилогия.Бързо ще си наваксам пропуска.Обожавам трилогиите.А за кого са първата и втората книга?

"Див и влюбен" е за Джоселин Флеминг и Колт Тъндър, приятеля на Ейнджъл. А другата, май не е преведена и не знам за кого е.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.