Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

За съжаление грешката отговаря на 100% проблем с хардуера. Все пак ще трябва да си търсите ново дъно (може и втора ръка ако не се намират вече за вашия процесор)...или поне да посетите сервиза.

http://mikemstech.blogspot.com/2012/01/troubleshooting-0x9c.html

Само че дъмпа е интересен и показва, че е или дъното (за което вече стана ясно) или процесора...

NOTE:  This is a hardware error.  This error was reported by the CPU via Interrupt 18.  This analysis will provide more information about the specific error.  Please contact the manufacturer for additional information about this error and troubleshooting assistance.

Целия анализ => http://file.bg/c255422sZIuG

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

....Лошото е че сме в дълбоката провинция и ремонти като подмяна на кондензатори още не са се научили да правят тукашните майстори, направо сменят дъното че им е по-лесно.

Във всеки телевизионен сервиз ще ти сменят кондензаторите - не е нужно сервиза да е за компютри . Или поне човек който се занимава със телевизионна техника , но по сериозно :)

Да, и аз това си мислех, дъното ще да е, защото се рестартира и под Safe mode......Лошото е че сме в дълбоката провинция и ремонти като подмяна на кондензатори още не са се научили да правят тукашните майстори, направо сменят дъното че им е по-лесно.

Хайде да не се обиждаме на провинция, защото съм в провинцията и аз, но мога да сменям кондензатори.
  • 2 седмици по-късно...

Даваш десен бутон върху "Мy computer" избираш " Рroperties", след това "hardware " и избираш "device manager". Ще се появят всички инсталирани устройства.Гледаш дали има жълти знаци пред някое от устройствата.Ако има, значи няма инсталирани драйвери за даденото устройство.

уж инсталирах и 4те и след 3 от тях ми иска рестартиране на компютъра, само след USB дривера не ми иска ама за него ми се отваряха раъни прозорци за интернет, а аз нямам интернет

Кое показва че го нямам?

дай точен модел на дъното и кажи имаш ли начин да ти се даде линк с драйвери - можеш ли да ги свалиш на друг комп ? след това на флашка и инсталираш .

Не става дума за проблем,но тук ми се стори най-подходящо да пиша. Подарявам лиценз за Windows XP Home Edition, беше инсталиран на лаптоп при закупуването му, тоест е ОЕМ или не знам и аз дали е така. Ако на някой му върши работа да пише.

Не знам как, но при деинсталация на програма изтрих или деинсталирах иконката Show Desktop от  лентата с инструменти и сега не мога да я намеря за да я върна обратно.

От къде мога да я върна?

Редактирано от emka (преглед на промените)

Не знам как, но при деинсталация на програма изтрих или деинсталирах иконката Show Desktop от  лентата с инструменти и сега не мога да я намеря за да я върна обратно.

От къде мога да я върна?

Това трябва да ти помогне:

http://support.microsoft.com/kb/190355/bg

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! В офиса на баща ми има един стар компютър който след включване почти винаги картината на екрана се е разместила на долу и не се вижда част от таскбара и трябва се да се настройва. Същото се случва и когато излезе скрийн сейвъра и отново се седне да се работи на него картината пак е разместена. Това от windowsa ли е? или монитора, кабела му или нещо друго? Благодаря!

Този стар компютър има ли си отделна видеокарта, или е с вградена, на дъното?Виж през Safe Mode (безопасен режим) дали ще има същия проблем.

• 2 седмици по-късно...

здравейте имам проблем с кирилицатА с уиндоус екс пи 64 бит съм много голям проблем пиша с портейбъл кирилица на експ пи 32 бит се оправям на 7ца всякаква се оправям но това екс пи нещо ли му има не знам сега сложих флекс тайп ще рестартна и ще видим дано е късмет

Щом си сложил флекс тъп, вече дори теоретично няма как да е късмет.

След рестарта ми иска инсталационно сиди и репаир липсва някакъв файл ужас

След рестарта ми иска инсталационно сиди и репаир липсва някакъв файл ужас

Преинсталирай си уиндоуса и този път НЕ слагай флекс тъп.

Проблема ми е че window-са не ми разчита български език. Направил съм две снимки,дано някой да помогне :)

Публикувано изображение

И кот сейфам файла, ето какво става...

Публикувано изображение

Редактирано от yarlovo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.