Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблеми с Windows XP (обединена)


Препоръчан отговор


Victoria http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168782
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 2,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

Няма нужда да ми обясняваш на мен тези неща,тъй като съм експериментирал стотици пъти и с различни машини ефектите от изтриването на тези папки,и абсолютно никога изтриването не е довело до забавяне н

Да,трий няма проблем! Предполагам мястото е заето от System Restore,но за да си напълно сигурен,изтегли си тази програмка и с нея ще видиш къде се губи всичко.

А погледна ли във Диспечера на устройствата дали нямаш жълт въпросителен? Подозирам че ти липсва драивера.

Публикувани изображения

Здравейте.. Имам лаптоп ASRock m15 с блутут ... Как да пусна този блутут ?

http://www.asrock.co...?Model=M15&o=XP
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте! Не знам дали това е точната тема където да задам въпроса си. Проблемът ми е следния: Лаптоп (безжичен) и компютър (жичен) със споделеи директории са вързани в обща мрежа чрез рутер. Когато съм на компютъра връзката с лаптопа е добра - примерно 1гб. го прехвърлям за 7-8 мин. Но когато съм на лаптопа и прехвърлям към компютъра става ужасно - 1гб. за 70-80мин. Защо и как може да се оправи? Благодаря предварително!

Редактирано от rumcaiz (преглед на промените)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Здравейте!Днес си преинсталирах компа с Вин ХР и всичко е наред,всичко работи добре.Проблема е при зареждане на системата при стартиране,преди да се зареди логото на виндоса ми излиза черен екран с някакви показания и това за около 4-5 секунди.След това всичко си тръгва нормално.Предполагам ,че е въпрос на някаква отметка в биоса или другаде.Искам да стартирва директно с логото на вина без допълнителни екрани.
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ние не можем да гадаем какъв е тоя черен екран, а за показания още по-малко. Когато стигне до този екран наитснете копчето Pause (Pause Break) и това ще спре зареждането, снимате екрана натискате някое копче или рестартирате, качвате снимката тук и ще ви помогнем :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На мен ми изглежда като нормалната при всяко стартиране проверка на хардуера? :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най вероятно е изключена логото от биос , преди на мястото на този екран е имал нещо от сорта ДЕЛЛ или др.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко си работи без проблем.За сега така ще се кара....добре е поне ,че е за кратко време,като премигване на екрана нещо.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доколкото знам, заради антимонополните протести Уиндоус вече не инсталират автоматично Експлорър, а питат кой браузър искаш при инсталацията. При последната преинсталация май мярнах такова нещо, ама може да се лъжа, беше отдавна. Та искам да питам сега при инсталация на Уиндоус има ли го това ? Пита ли кой браузър искаш, инсталира ли автоматично по подразбиране " фабричния " браузър ?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доколкото знам, заради антимонополните протести Уиндоус вече не инсталират автоматично Експлорър, а питат кой браузър искаш при инсталацията. При последната преинсталация май мярнах такова нещо, ама може да се лъжа, беше отдавна. Та искам да питам сега при инсталация на Уиндоус има ли го това ? Пита ли кой браузър искаш, инсталира ли автоматично по подразбиране " фабричния " браузър ?

Да,има такова нещо!

След последното рестартиране,след като се зареди новият уиндоус излиза запитване за избор на браузър.Аз си слагам Експлоръра и той веднага се актуализирва с последните ъпдейти.После ако искаш може да си сложиш и други.....

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,има такова нещо!

След последното рестартиране,след като се зареди новият уиндоус излиза запитване за избор на браузър.Аз си слагам Експлоръра и той веднага се актуализирва с последните ъпдейти.После ако искаш може да си сложиш и други.....

Доколкото те разбирам, при преинсталация ако избера Opera да речем, Експлорър няма да присъства на компютъра и няма да има проблем. Не ми харесва Експлорър. Не защото е на Майкрософт, а самия браузър не ми харесва.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доколкото те разбирам, при преинсталация ако избера Opera да речем, Експлорър няма да присъства на компютъра и няма да има проблем. Не ми харесва Експлорър. Не защото е на Майкрософт, а самия браузър не ми харесва.

Така е.Който отметнеш него инсталва.Но не е проблем и ако вече имаш Експлорър да го деинсталираш и да си сложиш Опера примерно.И аз използвам Опера ,но понякога ползвам и ИЕ и затова съм ги накичил всичките...и Лисицата и Хрома.Все тествам и във всеки намирам предимства и недостатъци спрямо другия,но всичко е въпрос на избор....
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хмм , защо ли не знам да има такъв , освен ако не е някаква самоделка , даже мисля че си спомням че съм попадал на такъв ? А Интернет Експлорър дори накой сайтове го искат - примерно

ESET Онлайн скенер

ПП. Ааа :D днес по погрешка слижих диск да инсталирам идно дърто PC и какво да видя , инсталацита не протича по обичайния ред и се сетих Windows FLP :) ето къде си спомням че съм виждал подобна инсталация .

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29384

Редактирано от jonov (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имам проблем със стартирането на windows Xp. Трябва да натискам всеки път F1 за да стартира windows-a

това ми излиза всеки път

https://plus.google.com/u/0/photos/101179629602831520390/albums/5712290506336616625/5712290506408902498

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как е батерията ? Извади тая флашка и пробвай без нея и кажи резултата .

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И с нея и без нея винаги го прави дори за да стартирам биоса пак първо през това минава!!! Преинсталирах уиндоуса и пак си е така. То се и вижда но машината е стара и батареията никва я няма и постояно е на зарядно, ако това има значение.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То си го пише, ама кой да го прочете:

Pri Master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD,Backup and Replace.

Сменете диска и ще си решите проблема. Ако имате важна информация на този диск незабавно си направете копие!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,проблема е следният компа работи много бавно например като отварям няква папка и като тръгна да върна назад или да отварям нещо друго и забива натискам чак след 20 секунди реагира,и като пусна yutube клиповете засичат а със силен интернет съм?Мерси предварително:)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявай но това е сайт на близо,кво трябва да правя как да проверя?

натискате control+alt+del, task manager и виждате кой процес товари май-много
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване