Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

Victoria http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168782
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 283,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.. Имам лаптоп ASRock m15 с блутут ... Как да пусна този блутут ?

Здравейте! Не знам дали това е точната тема където да задам въпроса си. Проблемът ми е следния: Лаптоп (безжичен) и компютър (жичен) със споделеи директории са вързани в обща мрежа чрез рутер. Когато съм на компютъра връзката с лаптопа е добра - примерно 1гб. го прехвърлям за 7-8 мин. Но когато съм на лаптопа и прехвърлям към компютъра става ужасно - 1гб. за 70-80мин. Защо и как може да се оправи? Благодаря предварително!

Редактирано от rumcaiz (преглед на промените)

Здравейте!Днес си преинсталирах компа с Вин ХР и всичко е наред,всичко работи добре.Проблема е при зареждане на системата при стартиране,преди да се зареди логото на виндоса ми излиза черен екран с някакви показания и това за около 4-5 секунди.След това всичко си тръгва нормално.Предполагам ,че е въпрос на някаква отметка в биоса или другаде.Искам да стартирва директно с логото на вина без допълнителни екрани.

Ние не можем да гадаем какъв е тоя черен екран, а за показания още по-малко. Когато стигне до този екран наитснете копчето Pause (Pause Break) и това ще спре зареждането, снимате екрана натискате някое копче или рестартирате, качвате снимката тук и ще ви помогнем :)

На мен ми изглежда като нормалната при всяко стартиране проверка на хардуера? :)

Най вероятно е изключена логото от биос , преди на мястото на този екран е имал нещо от сорта ДЕЛЛ или др.

Всичко си работи без проблем.За сега така ще се кара....добре е поне ,че е за кратко време,като премигване на екрана нещо.

Доколкото знам, заради антимонополните протести Уиндоус вече не инсталират автоматично Експлорър, а питат кой браузър искаш при инсталацията. При последната преинсталация май мярнах такова нещо, ама може да се лъжа, беше отдавна. Та искам да питам сега при инсталация на Уиндоус има ли го това ? Пита ли кой браузър искаш, инсталира ли автоматично по подразбиране " фабричния " браузър ?

Доколкото знам, заради антимонополните протести Уиндоус вече не инсталират автоматично Експлорър, а питат кой браузър искаш при инсталацията. При последната преинсталация май мярнах такова нещо, ама може да се лъжа, беше отдавна. Та искам да питам сега при инсталация на Уиндоус има ли го това ? Пита ли кой браузър искаш, инсталира ли автоматично по подразбиране " фабричния " браузър ?

Да,има такова нещо!

След последното рестартиране,след като се зареди новият уиндоус излиза запитване за избор на браузър.Аз си слагам Експлоръра и той веднага се актуализирва с последните ъпдейти.После ако искаш може да си сложиш и други.....

Да,има такова нещо!

След последното рестартиране,след като се зареди новият уиндоус излиза запитване за избор на браузър.Аз си слагам Експлоръра и той веднага се актуализирва с последните ъпдейти.После ако искаш може да си сложиш и други.....

Доколкото те разбирам, при преинсталация ако избера Opera да речем, Експлорър няма да присъства на компютъра и няма да има проблем. Не ми харесва Експлорър. Не защото е на Майкрософт, а самия браузър не ми харесва.

Доколкото те разбирам, при преинсталация ако избера Opera да речем, Експлорър няма да присъства на компютъра и няма да има проблем. Не ми харесва Експлорър. Не защото е на Майкрософт, а самия браузър не ми харесва.

Така е.Който отметнеш него инсталва.Но не е проблем и ако вече имаш Експлорър да го деинсталираш и да си сложиш Опера примерно.И аз използвам Опера ,но понякога ползвам и ИЕ и затова съм ги накичил всичките...и Лисицата и Хрома.Все тествам и във всеки намирам предимства и недостатъци спрямо другия,но всичко е въпрос на избор....

Хмм , защо ли не знам да има такъв , освен ако не е някаква самоделка , даже мисля че си спомням че съм попадал на такъв ? А Интернет Експлорър дори накой сайтове го искат - примерно

ESET Онлайн скенер

ПП. Ааа :D днес по погрешка слижих диск да инсталирам идно дърто PC и какво да видя , инсталацита не протича по обичайния ред и се сетих Windows FLP :) ето къде си спомням че съм виждал подобна инсталация .

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29384

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Имам проблем със стартирането на windows Xp. Трябва да натискам всеки път F1 за да стартира windows-a

това ми излиза всеки път

https://plus.google.com/u/0/photos/101179629602831520390/albums/5712290506336616625/5712290506408902498

И с нея и без нея винаги го прави дори за да стартирам биоса пак първо през това минава!!! Преинсталирах уиндоуса и пак си е така. То се и вижда но машината е стара и батареията никва я няма и постояно е на зарядно, ако това има значение.

То си го пише, ама кой да го прочете:

Pri Master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD,Backup and Replace.

Сменете диска и ще си решите проблема. Ако имате важна информация на този диск незабавно си направете копие!

Здравейте,проблема е следният компа работи много бавно например като отварям няква папка и като тръгна да върна назад или да отварям нещо друго и забива натискам чак след 20 секунди реагира,и като пусна yutube клиповете засичат а със силен интернет съм?Мерси предварително:)

Извинявай но това е сайт на близо,кво трябва да правя как да проверя?

Извинявай но това е сайт на близо,кво трябва да правя как да проверя?

натискате control+alt+del, task manager и виждате кой процес товари май-много

излезе ми диспечер на задачи,но незнам за кво става въпрос:( преди правеше сега селд преинсталация пак прави

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.