Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Windows XP (обединена)

Featured Replies

излезе ми диспечер на задачи,но незнам за кво става въпрос :( преди правеше сега селд преинсталация пак прави

в този диспечер на задачи можете да сортирате информацията за пуснатите процеси по различни критерии и един от тях е натоварване на съответния процес. Направете го като кликнете на надписа на съответната колона и вижте кои процеси са най-отгоре
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 280,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

най отгоре са,chrome

ъпдейтвате ОС с последните кръпки, ъпдейтвате хром до последна версия и ако пак не ви харесва натоварването сменяте броузера

ok.мерси много но с мозилла пак така прави същите номера:) за servis pack3 кой google chrome ще предпочитате?

ok.мерси много но с мозилла пак така прави същите номера :)

за servis pack3 кой google chrome ще предпочитате?

Последния, както и за SP2, обновете си флаш плеъра, видеодрайверите, спрете си автоматичния старт на скайп, mtorrent, advanced sysytem care, трите програми за malware, дефрагментирайте си диска, сканирайте за вируси.

Първо на снимката се вижда почти нищо , но с моето зорко око успях да видя един боклук - flex type :) не сме ли 2012г ? Разгъни да се виждат всички процеси . И вземи и опиши машината , щото ако си имаме работа с някоя 12/13 годишна с процесор 266 МХц - кво да говорим .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

http://url.bg/show-i...91b9a41a4eb9a7f не е на 15г. яа на 3г:) флекса си ползвам за друго незнам,ако ми кажете ще съм ви благодарен вместе флекса какво да ползавам

Редактирано от asko44 (преглед на промените)

http://url.bg/show-i...91b9a41a4eb9a7f не е на 15г. яа на 3г :) флекса си ползвам за друго незнам,ако ми кажете ще съм ви благодарен вместе флекса какво да ползавам

http://uroci.net/urok/737/Фонетична-кирилица-без-Flex-Type.html

здравейте.един приятел има стар компютър става за игри горе-долу, но не това е важното.значи като го пуска му изписва че има нужда да се смени батерията и изписва, че трябва да се натисне F1 за да продължи.Натиска F1 и си продължава и компютъра си върви ... Проблема е следния: като натиснеш с дясното копче на мишката върху лентата със задачи и няма опция за "диспечер на задачите'' от никъде не може да се пусне, също така при инсталиране на някой програми или игри му изписва нещо за администратора и до там... преинсталирал съм го хиляди пъти и не се оправя... някой има ли идея как може да се оправи това? ( това за F1 го споменах, защото може да има някаква връзка ) Също така няма никакви драйвери за звук и видео карта и си върви с windows xp. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Редактирано от prymov (преглед на промените)

здравейте.един приятел има стар компютър става за игри горе-долу, но не това е важното.значи като го пуска му изписва че има нужда да се смени батерията и изписва, че трябва да се натисне F1 за да продължи.Натиска F1 и си продължава и компютъра си върви ... Проблема е следния: като натиснеш с дясното копче на мишката върху лентата със задачи и няма опция за "диспечер на задачите'' от никъде не може да се пусне, също така при инсталиране на някой програми или игри му изписва нещо за администратора и до там... преинсталирал съм го хиляди пъти и не се оправя... някой има ли идея как може да се оправи това? ( това за F1 го споменах, защото може да има някаква връзка )

Също така няма никакви драйвери за звук и видео карта и си върви с windows xp.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Наличната ви подложка за преинсталация съдържа някаква кофти версия на XP, това с task manager се оправя по принцип с регистри фикс, от тук да кажем - http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm - срещу 51 позиция, но той е забранен от вирус по принцип. Това с f1 се оправя с нова батерия. Това с администратора се оправя, ако не въведете парола при инсталацията и текущия потребител си е администратор.

По принцип съм го преинсталирвал с различни windows-i и все така става. За батерията разбрах. Свалих от линка, който си ми дал това, което е нужно за таскмениджър-а и ще го пробвам. А за паролата на администратора при инсталирането,никога не слагам парола... Мисля да го преинсталирам пак и да му сложа парола дано се оправи... Иначе по принцип пише нещо от сорта: registri disabled on your administrator... Ако има проблем пак ще пиша.Благодаря за откликването по моя проблем.

Аз пък си мисля че след Windows-a всеки път инсталирате един и същи вирус и затова имате едни и същи проблеми.

Аз пък си мисля че след Windows-a всеки път инсталирате един и същи вирус и затова имате едни и същи проблеми.

Ами не знам как ще инсталира един и същ вирус като много пъти съм форматирвал целия хард диск.

Наличната ви подложка за преинсталация съдържа някаква кофти версия на XP, това с task manager се оправя по принцип с регистри фикс, от тук да кажем - http://www.kellys-ko...m/xp_tweaks.htm - срещу 51 позиция, но той е забранен от вирус по принцип. Това с f1 се оправя с нова батерия. Това с администратора се оправя, ако не въведете парола при инсталацията и текущия потребител си е администратор.

Много пъти съм го преинсталирвал с различни windows-i. Изтеглих тези файлове, но не знам къде да ги сложа.Пробвах в папката на windows-system 32 и т.н. , но като почна да ги инсталирам ми дава пак ( registry disabled by your administrator ) . Какво ли не съм пробвал и нямам идеи вече. Като го преинсталирам веднага след това има task manager , но само за няколко минути... Някакси необяснимо ми е ... А при инсталация не слагам парола за администратора, пробвах и с парола но пак същото.

Здравейте, вчера се опитах да преинсталирам един лаптоп HP. (за съжаление не мога да му вида параметрите) и по време на инсталацията забива и седи така 30 минути и повече http://imageshack.us/f/688/d3007.jpg/ и после илиза една от тези грешки http://imageshack.us/f/838/d3005.jpg/ http://imageshack.us/f/193/d3006r.jpg/ моля ви някой ако е имал такъв проблем да ми помогне

А какъв диск използвате за преинсталацията?

Най-вероятно е ултра - мега - хипер едишън модифицирана бъгня!

Когато сваляте от тракери, гледайте торента да е маркиран с MSDN ! Това ще рече, че е оригинално копие на истинският диск, макар и пиратско, и операционната система е чиста! Във вашият случай се е получила грешка, която е причинена от това, че инсталатора не е приключил едната операция преди да започне другата!

Почти сигурно е, че е от нескопосан диск!

Здравейте!Имам следният проблем:на другият компютър инсталирах програмата Malwarebytes Anti-Malware.След като сканира откри 3 зловреди файла.Както винаги ги изтрих,след това рестарт и хоп тия надписи.Въпросът ми е :а сега накъде? :)post-86642-0-89733400-1330338984_thumb.jpost-86642-0-82825300-1330338996_thumb.jpost-86642-0-06834600-1330339011_thumb.jpost-86642-0-38602400-1330339017_thumb.jpost-86642-0-43357100-1330339025_thumb.j

Здравейте!Имам следният проблем:на другият компютър инсталирах програмата Malwarebytes Anti-Malware.След като сканира откри 3 зловреди файла.Както винаги ги изтрих,след това рестарт и хоп тия надписи.Въпросът ми е :а сега накъде? :)

Ето на тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=48299

И към магазина...

А какъв диск използвате за преинсталацията?

Най-вероятно е ултра - мега - хипер едишън модифицирана бъгня!

Когато сваляте от тракери, гледайте торента да е маркиран с MSDN ! Това ще рече, че е оригинално копие на истинският диск, макар и пиратско, и операционната система е чиста! Във вашият случай се е получила грешка, която е причинена от това, че инсталатора не е приключил едната операция преди да започне другата!

Почти сигурно е, че е от нескопосан диск!

Пробвах и с изчистена версия пак същото става

Ето на тук: http://www.kaldata.c...showtopic=48299

И към магазина...

ех,ако имах възможност да си го купя...

добре де,какво аджеба съм направил?На лаптопа ми също не е оригинално хр-то,но когато съм трил с тая програма не ми се е случвало да ми излизат такива съобщения.

ех,ако имах възможност да си го купя...

добре де,какво аджеба съм направил?На лаптопа ми също не е оригинално хр-то,но когато съм трил с тая програма не ми се е случвало да ми излизат такива съобщения.

Нали не очаквате някой във форума да ви помогне за проблем, свързан със софтуер,. обект на авторско право?

Нали не очаквате някой във форума да ви помогне за проблем, свързан със софтуер,. обект на авторско право?

Отивам до магазина,купувам си там каквото трябва,въвеждам ключа от стикера и готово.Прави сте,съгласен съм с Вас.Обаче,какво направих,че излиза това съобщение?Ясно е ,че съм изтрил нещо,но какво?Питам за да знам занапред да не го трия.:)

Отивам до магазина,купувам си там каквото трябва,въвеждам ключа от стикера и готово.Прави сте,съгласен съм с Вас.Обаче,какво направих,че излиза това съобщение?Ясно е ,че съм изтрил нещо,но какво?Питам за да знам занапред да не го трия. :)

изтрил сте файл в който се пази специален запис, който казва на ОС че е регистрирана и легална
post-71044-0-10295700-1331031237_thumb.pПремахнах отметката от тази команда.Start => Run => Control Userpasswords2 => махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer .Но сега компютъра ми има съвсем други настройки и липсват програми.Как да възстановя тази команда или да сменя акаунта?

Редактирано от qqrr (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.