Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В какво се обличат жителите на пустинята и защо

Featured Replies

Ама ти наистина не четеш кой какво пише и изобщо не следиш нишката на спора.Черната светлина е измисли Бадр,който и непредубеден човек да попиташ при израза : И с уточнението че цветът няма значение, е пределно ясно че Титаншварц говори за черна светлина.

Който и непредубеден културен човек да попиташ, ще ти каже че няма такова нещо! Черната светлина я измисли ти, в опита си да очерниш badr.

А за нагряването-аз смятах че се нагрява до 60-70 градуса,но Бадр ми посочи грешката като каза ,че екстремалните стойности в пустинята на слънце стигат до 90 градуса.С което аз просто се съгласих.

Ами пак вземи справочника и пак виж колко топлина може да акумулира и излъчи вълната. Формулката вече е ясна...

Нали се сещаш че малката грешка с преохлаждането е възможно да не е случайна? cool.gif

Това, не го разбрах. Казваш, че е грешка, а твърдиш нататък разни работи за разни мотористи и облеклата им, без да се усещаш, че бързаш. При мотористите влиза в сила закона на Бернули, който в общи линии казва, че като дигнеш скоростта на поток флуид, то налягането в парциалния обем пада. Тук вече идва на помощ един друг закон на Клапейрон-Менделеев, който дава връзка между обем, налягане и температура на газа. При постоянен обем и променено налягане, температурата ще не ще се променя. Това се нарича, адиабатен процес. И щом налягането в парциалния обем е паднало, то и температурата се е понижила. За това мотористите не ги вее топло течение, а студено. За това се и обличат по споменатия начин. Но цялата тази галимация изглежда доста различно от човека гюлдюркащ се в пустинята нали...

Досега мислех че водим някакъв диалог с теб.А се оказа че ти си искал да питаш Гоя нещо.Тук не мога да ти помогна,ама мога да ти разкажа какви са идеите на картините му,явно те интересува цикъла графики "Капричос".Има и един друг цикъл"Ужасите на войната".Там просто е рисувал това което видял или са му разсказали. cool.gif

Той диалога си е диалог, ама ти спомена за общение с Гоя, та поисках мнение от него. Но това за което говорех на Lucia_free, са не картините от цикъла "Los caprichos" а за кошмарните му "Pinturas Negras", нещо съвсем различно дори и от "Los desastres de la guerra".

• Отговори 547
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дарки,аз повтарям това което написа твоя приятел Бадр и с което категорично не съм съгласен.Той казва това не аз.Много добре съм разбрал и се включих в спора след като видях груби опити за изопачаване

• И при мен постовете са свързани,обясних ти от кои лъчи защитават черните пигменти.Обясних ти и че термодинамиката е част от физиката,но е погрешно да се опитваш да обясняваш всичко чрез нея.Твърдениет

• Та утре вече,ако имам време е наложително да направя компилация от избраните ти бисери,всъщност оставам с убежението,че целта ти в момента е максималното рзводняване и оспамване на темата,с цел разсей

Публикувани изображения

Който и непредубеден културен човек да попиташ, ще ти каже че няма такова нещо! Черната светлина я измисли ти, в опита си да очерниш badr.

Ами пак вземи справочника и пак виж колко топлина може да акумулира и излъчи вълната. Формулката вече е ясна...

Това, не го разбрах. Казваш, че е грешка, а твърдиш нататък разни работи за разни мотористи и облеклата им, без да се усещаш, че бързаш. При мотористите влиза в сила закона на Бернули, който в общи линии казва, че като дигнеш скоростта на поток флуид, то налягането в парциалния обем пада. Тук вече идва на помощ един друг закон на Клапейрон-Менделеев, който дава връзка между обем, налягане и температура на газа. При постоянен обем и променено налягане, температурата ще не ще се променя. Това се нарича, адиабатен процес. И щом налягането в парциалния обем е паднало, то и температурата се е понижила. За това мотористите не ги вее топло течение, а студено. За това се и обличат по споменатия начин. Но цялата тази галимация изглежда доста различно от човека гюлдюркащ се в пустинята нали...

Той диалога си е диалог, ама ти спомена за общение с Гоя, та поисках мнение от него. Но това за което говорех на Lucia_free, са не картините от цикъла "Los caprichos" а за кошмарните му "Pinturas Negras", нещо съвсем различно дори и от "Los desastres de la guerra".

Никакъв опит да очерням Бадр не е имало.Просто му посочих какви глупости пише.Абсолютно е ясно че в смисъла в който е употребена "тази светлина" не може да значи нищо друго освен черна светлина.Всичките ви сегашни извъртания и опити за отклоняване на вниманието от въпросната фундаментална грешка ,издаваща пълна обърканост и незнание в областта на оптиката ,доказват неоспоримо че е така.

Абсолютно нищо не си доказал с формулите си.Искаш да кажеш че черна вълнена дреха не може да се нагрее от силното лятно слънце до екстремално високи температури?Много ми е любопитно как ще го докажеш практически,честно.Вълната ще погълне и излъчи толкова топлина колкото приеме.И доста сериозна част ще бъде директно поета от човека който е под "защитната" ви дрешка.Много повече всъщност отколкото същата дреха беше бяла.Тия ви приказчици за прозрачната бяла вълнена дреха ги разправяйте на дечицата от детската градина,но и тогава не е сигурно дали всички ще ви повярват.

Та искаме ви с черните балтони и черните шапки на снимки,щастливо усминати до умиращи от прегряване хора облечени с бели дрехи до вас. :):lol6: :lol6: :lol6:;)cool.gif:P

Иначе се радвам че харесваш Гоя,явно картината с Сатурн изяждащ децата си те е впечатлила доста,което е похвално,но нека да не се отплесваме от темата повече.

П.П.Не видях да споменаваш нищо за явния опит за изопачаване на фактите и последната му опашата лъжа.Което ме навежда на мисълта, че одобряваш това му доста некоректно поведение.Всяка наша дума се изопачава до неузнаваемост.И при условие ,че всичко си бе пределно ясно още от самото начало.Трима човека му посочихме очеизвадния факт,че се говори за температурите на 25.07.09.Това е факт който с никакви литературно-философски хватки не може да се промени.И ти се включваш мощно с единствениия стремеж да замажеш положението и поредната издънка?Не ти ли стана вече пределно ясно ,че не можеш да го защитиш докато той продължава да ръси бисери?? cool.gif

П.П.П.За Бадр ти говоря,да не си помислиш че за Кронос! :P

• Автор
Добре, отговори сериозно - ти защо повярва на новината? Кои са тези японски учени, от кой институт? Къде им е публикацията? Една жълта медия, цитирала друга медия, която не посочва източника си... Журналисти си напълнили колонките, за да си вземат хонорарите... Спор няма доверчива си!

Виж - нека сме наясно. Не съм доверчива изобщо, а избирам на какво да вярвам. На онова, което зная и аз самата и за мен не са необходими доказателства.

Ето ти ги на теб: учените са Хитоши Окамура - биолог от университета в Киото и Масаки Кобаяши – биомедицински фотонен специалист.

Виж същата статия, малко по-подробно тук.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

А тезата ми е безупречно защитена.Няма какво да и защитавам.Напротив вие оспорвате надлежно обосновани резултати от научни изследвания и статистика.

Първо тук не е Сахара и условията са коренно различни, нито пък работя на открито.А температурата при мен е колкото аз реша.Поддържам климатична и хладилна техника.

Така спокойно мога да заявя: -- Хладно и приятно ми е.

Тезата ти е все още е НЕдоказана и все още е само на Догмите от Корана!

Никакви научни изследвания не си ни представил ,даже и МЕТАфизични изчисления дет щеше да ни показваш,

и ние с @Нео още Ги чакаме!

Това ,че си на климатик ,пък казваш с какви дрехи трябва да се обличат жените ,показва всъщност лицемерието с което е възприето това правило или догма(ти самия каза ,че в Корана не е записано)значи някой неграмотник не е разбрал какво е казал Той и е написал тия хадиси уж ,че е така е казал пророка!

Това е като евангелията едни са канонични други не!

Значи няма да си правиш снимка в жегата с балтон!?!?!?

Що така ,@Уважаеми бадр. имало е много такива алхимици ,които са изпробвали своите открития и "научни"тези върху себе си първо !

Мислех те за по сериозен!

@Нео,тва за тъмната светлина не беше ли бисер на @даркине беше ли той този който се напъваше да докаже че има черна светлина хахаха

те сега може да те изкарат ,че ти си тоя дето ще навлече балтона и ще трябва да се опълчи на жегата и да му е хубаво и хладно , хахахахахаааа!!!!!!

• Автор
Калпазанче, благодаря за проявеният интерес.На този доста интересен въпрос бих посочил, следният отговор с някои доуточнения.

Първо тук не е Сахара и условията са коренно различни, нито пък работя на открито.А температурата при мен е колкото аз реша.Поддържам климатична и хладилна техника.

И нещо повече, правя хладно и приятно и на другите.И така тихо и безмълвно осигурявам превенция на хора, да не стават жертви на горещината и на лекари, които припряно събличат пациента, без да помислят за ограничението, че това да може да става само в климатизирано помещение.Много ми се иска да се надявам, че хубавата Люцка, въпреки всичко не е от този тип лекари пренебрегващи физиката,а следователно и медицината.

Послушанче, на Люцката пациентите й сами се събличат, освен ако не са вече в кома или в шок... и й ги карат с линейки на място - в Университетска болница, където са налични условия, които осигуряват комфорт на болните хора. Пациенти, които идват облечени с дебели вълнени дрехи, обикновено ги тресе някоя от екзотичните треска, а на Люцка специалността й е точно такава, че се занимава с лечение на високи температури, трески и втрисания от всевъзможни микроби и токсини...

Обаче ти не ми отговори на въпроса как точно ходиш облечен в жегите, ти да не би да не излизаш изобщо навън?

А като излезеш в големи горещини на открито, как се предпазваш от топлинен и от слънчев удар, наистина ми е много интересно. Съвсем сериозно те питам. Би ли бил така добър да не ми се изплъзваш от въпроса и да ми отговориш като джентълмен, какъвто си. С две думи ми отговори - ти прилагаш ли твоите нестандартни теории за облекло в жегите на практика.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Видимо имаш някакви проблеми с перцепцията.Температурата в 14ч не се очаква да достигат, а са, в максимума си! И в прогнозата е записано захлаждане, което бе на 26.07. вечерта.

Така ти имаш текст, където са посочени очаквания, а аз разполагам с регистрирано конкретно събитие.

При противоречива информация, задължително се взима предивид фиксираното събитие.Така единствено валидна е моята аргументация.Желанията ви пак не се сбъдват.

След като не четете написаното, проблема си е ваш.

Така ти отново се прояви, като неуко момче. Но това не е за чудене .Вчера ти реши, че мериш температура с по-добра методика от НИМХ.

Необразован местен маргинал оспорва методи на академия на науките.В други свои писания, обозначва като "простотия" принципте на термодинамиката.А при температури над 40*С препоръчва на хора в пустинята дебели дрехи, за да не се преохладят от горещия вятър.

Първо.Публикувал си данни без източник.Защо не пусна линк с истински данни.Този ти линк е от 25.07 и е с Прогноза за деня.

Но поста ти е от 26.07.-22Ч .Тогава данните за 25 са налице, а ти показваш прогнозни, защото температурите в прогнозите са по-високи от реалните и така да вкараш в заблуда аудиторията.Къде в поста си ти посочи в.24Ч и указа прогнозният характер на данните.И ако не бях се заел да пробвам функционалността на сайта, щеше да ти мине номера.

Не е виновен 24chasa.bg.Но признавам - хитри маневри ползваш! Ти се оказа и доста по-лукав, а те мислех за просто тъп.Груба грешка.

И гледай на кого съм отговарял.Не на теб нали.Така че не си напъвай главичката защо и върху какво съм се спрял.

А тезата ми е безупречно защитена.Няма какво да и защитавам.Напротив вие оспорвате надлежно обосновани резултати от научни изследвания и статистика.Ваше е задължението за доказване.

Калпазанче, благодаря за проявеният интерес.На този доста интересен въпрос бих посочил, следният отговор с някои доуточнения.

И нещо повече, правя хладно и приятно и на другите.И така тихо и безмълвно осигурявам превенция на хора, да не стават жертви на горещината и на лекари, които припряно събличат пациента, без да помислят за ограничението, че това да може да става само в климатизирано помещение.Много ми се иска да се надявам, че хубавата Люцка, въпреки всичко не е от този тип лекари пренебрегващи физиката,а следователно и медицината.

Проблеми с перцепцията! :angry: :angry: :angry::huh::lol6: От теб казана,тази фраза звучи като комплимент!Щом Титаншварц смята така,значи няма от какво да се притеснявам.Няма как да е прогноза за 26,защото захлаждането почна не на 26 вечерта,а рано сутринта-някъде даже валя и дъжд.Но от един човек на лъжата,не може да се очаква че някога може да си признае че е лъгал.Знаеш ли какво интересно филмче гледах сега?

http://######/details.php?id=17e2d41b...bf6590df347a380

Май няма смисъл да си губя повече времето с теб,а и каквото трябваше да се разбере вече се разбра.... cool.gif

Дийн даже вече го обяви за документална фалшификация!Ама оня шейх накрая на филма,дето говореше с патоса на Хитлер и накрая малко трудно измъкна сабята ,хич не ми приличаше на фалшив.Я го погледни и ти,сигурно знаеш арабски и ни светни коректен ли беше превода на английски?Макар,че основните неща даже нямаха нужда от превод.

Тезата ти е все още е НЕдоказана и все още е само на Догмите от Корана!

Никакви научни изследвания не си ни представил ,даже и МЕТАфизични изчисления дет щеше да ни показваш,

и ние с @Нео още Ги чакаме!

Това ,че си на климатик ,пък казваш с какви дрехи трябва да се обличат жените ,показва всъщност лицемерието с което е възприето това правило или догма(ти самия каза ,че в Корана не е записано)значи някой неграмотник не е разбрал какво е казал Той и е написал тия хадиси уж ,че е така е казал пророка!

Това е като евангелията едни са канонични други не!

Значи няма да си правиш снимка в жегата с балтон!?!?!?

Що така ,@Уважаеми бадр. имало е много такива алхимици ,които са изпробвали своите открития и "научни"тези върху себе си първо !

Мислех те за по сериозен!

@Нео,тва за тъмната светлина не беше ли бисер на @даркине беше ли той този който се напъваше да докаже че има черна светлина хахаха

те сега може да те изкарат ,че ти си тоя дето ще навлече балтона и ще трябва да се опълчи на жегата и да му е хубаво и хладно , хахахахахаааа!!!!!!

На Бадр си е бисера!Докато се пънеше да ти обяснява за някакви твои грешки го изръси.После Дарки се опита да замаже положението с извъртане на фактите,абе комична история от всякъде.Но си прав,накрая мен ще ме накарат да навлека балтона,може в един момент да кажат че никога не са говорили за черни дрехи!!!! cool.gif

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Никакъв опит да очерням Бадр не е имало.Просто му посочих какви глупости пише.Абсолютно е ясно че в смисъла в който е употребена "тази светлина" не може да значи нищо друго освен черна светлина.Всичките ви сегашни извъртания и опити за отклоняване на вниманието от въпросната фундаментална грешка ,издаваща пълна обърканост и незнание в областта на оптиката ,доказват неоспоримо че е така.

Абсолютно нищо не си доказал с формулите си.Искаш да кажеш че черна вълнена дреха не може да се нагрее от силното лятно слънце до екстремално високи температури?Много ми е любопитно как ще го докажеш практически,честно.Вълната ще погълне и излъчи толкова топлина колкото приеме.И доста сериозна част ще бъде директно поета от човека който е под "защитната" ви дрешка.Много повече всъщност отколкото същата дреха беше бяла.Тия ви приказчици за прозрачната бяла вълнена дреха ги разправяйте на дечицата от детската градина,но и тогава не е сигурно дали всички ще ви повярват.

Та искаме ви с черните балтони и черните шапки на снимки,щастливо усминати до умиращи от прегряване хора облечени с бели дрехи до вас. :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :headphones:cool.gif:P

Иначе се радвам че харесваш Гоя,явно картината с Сатурн изяждащ децата си те е впечатлила доста,което е похвално,но нека да не се отплесваме от темата повече.

П.П.Не видях да споменаваш нищо за явния опит за изопачаване на фактите и последната му опашата лъжа.Което ме навежда на мисълта, че одобряваш това му доста некоректно поведение.Всяка наша дума се изопачава до неузнаваемост.И при условие ,че всичко си бе пределно ясно още от самото начало.Трима човека му посочихме очеизвадния факт,че се говори за температурите на 25.07.09.Това е факт който с никакви литературно-философски хватки не може да се промени.И ти се включваш мощно с единствениия стремеж да замажеш положението и поредната издънка?Не ти ли стана вече пределно ясно ,че не можеш да го защитиш докато той продължава да ръси бисери?? cool.gif

П.П.П.За Бадр ти говоря,да не си помислиш че за Кронос! :P

С тези формули, аз не доказвам нищо, това са изводите на хората доказали нещата преди мен, ако за теб не са убедителни - тук вече не мога да помогна (насмешливият ти тон също).

Виж - нека сме наясно. Не съм доверчива изобщо, а избирам на какво да вярвам. На онова, което зная и аз самата и за мен не са необходими доказателства.

Вярвай в каквото си избрала, но за да убедиш респондента си (ако това е целта ти), трябват доказателства.

Ето ти ги на теб: учените са Хитоши Окамура - биолог от университета в Киото и Масаки Кобаяши – биомедицински фотонен специалист.

Виж същата статия, малко по-подробно тук.

Ето това тук може да мине за сериозна статия, за разлика от всички линкове, които си ми дала. Тук присъстват всички атрибути, които дават тежест на публикацията. Малко повърхностно четиво, но позволява да се разбере, че експериментът няма много общо с кирлиановия ефект. Японците снимат в тъмно помещение с високочуствителна оптика при дълга експозиция и улавят някой друг фотон. (Интересен щеше да бъде спектъра, но за това друг път). Кирлиановите фотографии, се правят по съвсем друга методология. Посредством облъчване със СВЧ вълни се създава тлеещ (коронарен) разряд, около заснемания обект - ефект подобен на "огньовете" на св. Елм, с малката разлика, че последните се възбуждат от атмосферни, а не от вторични пренапрежение. Това позволява да се заснемат и не-живи обекти или по скоро изкривяванията създадени от тях в СВЧ полето. За контраст, "японският" метод е изпробван върху само живи обекти. Не е изключено емисиите (включително и фотнните микропотоци) да спомагат йонизацията и оформянето на аурата, но за такава връзка е трудно да се говори, поради неналичие на данни. Имайки предвид същността на метода, щекотлив въпрос си остава, аурата регистрирана с кирлиановата фотография, от светлина ли е създадена? Друг интересен факт при кирлиановата фотография, че е възможно да се възпроизведе аурата на липсваща част от обекта (също като при френеловата фотография), докато при "японският" метод не няма данни за такава възможност. Да се прави връзка между двете е доста несериозно.

В страни от кирлиановото лъчение, биолуминисценцията не е непознат факт. Достатъчно е един електрон с високо енергийно ниво (описано от същия този ред на Ферми), да слезне на по-стабилно ниво и ето ти тебе квант освободена енергия. Това е статистически възможно събитие, като се има пред вид колко химически реакции протичат в човешкото тяло. В този ред на мисли, разни медузи, водорасли, бактерии и рибки светят доста по-силно от човека - но какво от това?

С тези формули, аз не доказвам нищо, това са изводите на хората доказали нещата преди мен, ако за теб не са убедителни - тук вече не мога да помогна (насмешливият ти тон също).

Вярвай в каквото си избрала, но за да убедиш респондента си (ако това е целта ти), трябват доказателства.

Ето това тук може да мине за сериозна статия, за разлика от всички линкове, които си ми дала. Тук присъстват всички атрибути, които дават тежест на публикацията. Малко повърхностно четиво, но позволява да се разбере, че експериментът няма много общо с кирлиановия ефект. Японците снимат в тъмно помещение с високочуствителна оптика при дълга експозиция и улавят някой друг фотон. (Интересен щеше да бъде спектъра, но за това друг път). Кирлиановите фотографии, се правят по съвсем друга методология. Посредством облъчване със СВЧ вълни се създава тлеещ (коронарен) разряд, около заснемания обект - ефект подобен на "огньовете" на св. Елм, с малката разлика, че последните се възбуждат от атмосферни, а не от вторични пренапрежение. Това позволява да се заснемат и не-живи обекти или по скоро изкривяванията създадени от тях в СВЧ полето. За контраст, "японският" метод е изпробван върху само живи обекти. Не е изключено емисиите (включително и фотнните микропотоци) да спомагат йонизацията и оформянето на аурата, но за такава връзка е трудно да се говори, поради неналичие на данни. Имайки предвид същността на метода, щекотлив въпрос си остава, аурата регистрирана с кирлиановата фотография, от светлина ли е създадена? Друг интересен факт при кирлиановата фотография, че е възможно да се възпроизведе аурата на липсваща част от обекта (също като при френеловата фотография), докато при "японският" метод не няма данни за такава възможност. Да се прави връзка между двете е доста несериозно.

В страни от кирлиановото лъчение, биолуминисценцията не е непознат факт. Достатъчно е един електрон с високо енергийно ниво (описано от същия този ред на Ферми), да слезне на по-стабилно ниво и ето ти тебе квант освободена енергия. Това е статистически възможно събитие, като се има пред вид колко химически реакции протичат в човешкото тяло. В този ред на мисли, разни медузи, водорасли, бактерии и рибки светят доста по-силно от човека - но какво от това?

Доказали че черното е най-добрия цвят за дрехите при екстремално слънчево греене?Че за да видим черно в окото ни попада такава/черна/ светлина?Или като му кажем един пример с високи температури,които даже сме почувствали самите ние, той ни обяснява че сме говорили за следващия ден и имало разминаване между нашите данни и тия дето той бил гледал?

Бай Бадр се опита да ни манипулира и лъже със всички средства,за да си постигне начертаната цел,нямаща нищо общо с конкретната тема.Ама леко не му се отвори парашута.Само не ми е ясно напълно,каква е твоята роля в тоя цирк?По какви причини реши да го защитаваш?В интерес на истината имам някакви догадки,но предпочитам ти сам да си кажеш.Ако искаш,разбира се. ;)

Доказали че черното е най-добрия цвят за дрехите при екстремално слънчево греене?Че за да видим черно в окото ни попада такава/черна/ светлина?Или като му кажем един пример с високи температури,които даже сме почувствали самите ние, той ни обяснява че сме говорили за следващия ден и имало разминаване между нашите данни и тия дето той бил гледал?

Бай Бадр се опита да ни манипулира и лъже със всички средства,за да си постигне начертаната цел,нямаща нищо общо с конкретната тема.Ама леко не му се отвори парашута.Само не ми е ясно напълно,каква е твоята роля в тоя цирк?По какви причини реши да го защитаваш?В интерес на истината имам някакви догадки,но предпочитам ти сам да си кажеш.Ако искаш,разбира се. :)

Доказали са ги Фурие, Лаплас, Болцман, Вин и други светли умове - за тях ти говоря. Останалите щуротии ги слагам извън коментар. Благодарение на тях темата отдавна прича на евтин локал и малкото смислена информация се губи в тоновете плява...

Доказали са ги Фурие, Лаплас, Болцман, Вин и други светли умове - за тях ти говоря. Останалите щуротии ги слагам извън коментар. Благодарение на тях темата отдавна прича на евтин локал и малкото смислена информация се губи в тоновете плява...

Ще съм ти задължен да цитираш тия светли умове,къде доказват че черното елиминира слънчевото греене,както се изрази титаничния ти приятел Бадр Шварц(ама как му ходи това име-име на нобелов лауреат направо).Тук е форум Дарки,не академична дискусия.Желателно е да се говори на достъпен за всички език. cool.gif

П.П.Тоновете плява вие ги метнахте първо.

Ще съм ти задължен да цитираш тия светли умове,къде доказват че черното елиминира слънчевото греене,както се изрази титаничния ти приятел Бадр Шварц(ама как му ходи това име-име на нобелов лауреат направо).Тук е форум Дарки,не академична дискусия.Желателно е да се говори на достъпен за всички език. cool.gif

Ако нещата Нео, бяха толкова прости, нямаше да има нужда от съществуването на академичния език. Формулките (поне началните) бяха цитирани, а изводите или можеш да си ги направиш сам или четеш внимателно, това което се опитват хората да ти обяснят с прости думи (ама без да им придаваш измислени значения).

Държа да подчертая, че моите постове са винаги много стегнати и конкретни...

Послушанче, на Люцката пациентите й сами се събличат, освен ако не са вече в кома или в шок... и й ги карат с линейки на място - в Университетска болница, където са налични условия, които осигуряват комфорт на болните хора. Пациенти, които идват облечени с дебели вълнени дрехи, обикновено ги тресе някоя от екзотичните треска, а на Люцка специалността й е точно такава, че се занимава с лечение на високи температури, трески и втрисания от всевъзможни микроби и токсини...

Благодаря за любезният и изчерпателен отговор.Радостно е че пациентите намират искрената и всеотдайна твоя помощ(това не е шега,нито комплимент, макар и да си заблудена в никой случай не очаквам от теб да заглушиш онзи глас, който нашепва: -- Ако можеш, колкото и да е трудно - помогни.)

Вярвам също така, че няма да откажеш помощ и на несретният Нео, който намира за необходимо да се пази от преохлаждане, посредством дебелите вълнени, дрехи дори при Т> 40*С .И да! Сега от твоите думи откривам същността на неговият екзистенциален изказ.До колкото помня при треската един от симптомите са редуването на горещи и студени вълни придружени с обилно потене и така отговаряме и на онези 50* при които човекът се чувствал добре и няма опастност да замръзне.

Макар да мисля, че диференциалната диагноза в случая да указва недостъчност на дейността на мозъчната кора, то съвсем резонно звучи и твоето предложение за вид треска.

Не бих настоявал за тъй спешно решение, но ден по-рано се сблъсках с нов тревожен симптом - маникалност на усещанията без съмнение основани на автосугестия.

Достига се дотам, че методиката на НИМХ - БАН ,му се вижда неадекватна и предлага по-високи стойности.Обърканият ум без съмнение търси някакъв изход от ситуацията. Но това вече екстраполира към ярко изразена социопатия.

Обаче ти не ми отговори на въпроса как точно ходиш облечен в жегите, ти да не би да не излизаш изобщо навън?

А като излезеш в големи горещини на открито, как се предпазваш от топлинен и от слънчев удар, наистина ми е много интересно. Съвсем сериозно те питам. Би ли бил така добър да не ми се изплъзваш от въпроса и да ми отговориш като джентълмен, какъвто си. С две думи ми отговори - ти прилагаш ли твоите нестандартни теории за облекло в жегите на практика.

Прекрасна лейди, преди да се потопя в изтънченото удоволствие да побеседвам с теб, а и за да разчистя от пътя си евентуалните препятствия към тъй бленуваното събитие, бидейки благодарен за оказаната ми чест, позволи ми все пак, още веднъж да подчертая - смиреното свое положение и да не се съглася с теб,макар и сърцето тук за друго да бленува. Та нека кажа, все пак аз , че дарявате ме с незаслужена слава, посочвайки мен като автор на нови теории.

И тук вашият почитятел смее да заяви, само че е изучил твърде добре, съществуващите теории , без обаче да може да претендира за високото положение на откривател.

Така и моите решения са винаги конкретни в зависимост от ситуацията.За мен термини като бяло,черно,жега, студ не са мантри, макар ти и групичката ти, да ги ползвате точно като такива без никакво осмисляне и придавайки им точно характера на елементарен фешитизъм.

Та желателно е когато питаш нещо, да го направиш по подходящият начин.

Какво общо има излизането навън въобще, с излизане навън през конкретна част от деня?

Проблеми с перцепцията! :speak::lol6: :lol6: :lol6: :lol6: От теб казана,тази фраза звучи като комплимент!Щом Титаншварц смята така,значи няма от какво да се притеснявам.Няма как да е прогноза за 26,защото захлаждането почна не на 26 вечерта,а рано сутринта-някъде даже валя и дъжд..

Много ти се да е така, но фактите говорят друго.Студеният въздух нахлу именно вечерта на 26.7.точно така е написано и в прогнозата.

Бай Бадр се опита да ни манипулира и лъже със всички средства,за да си постигне начертаната цел,нямаща нищо общо с конкретната тема.Ама леко не му се отвори парашута.Само не ми е ясно напълно,каква е твоята роля в тоя цирк?По какви причини реши да го защитаваш?В интерес на истината имам някакви догадки,но предпочитам ти сам да си кажеш.Ако искаш,разбира се. :P

Да безупречно точно е доказана хипотезата ми.Не ти харесва.Зная.

И за това се опитваш да излъжеш аудиторията за мое твърдение, указващо наличие на черна светлина.

Това е твоя измислица, поради липса на аргументи.

И няма разминаване между мои и ваши данни.

Има разминаване между данните посочени от Камереро и данните от Националният Институт по Хидрология и Метеорология.

Като Камереро е имал възможност да се запознае с окончателните данни на института, но въпреки това е посочил прогнозни и завишени данни.

А ти обяви, че в този институт работят по методика ,която не е правилна.

Ти си позволяваш, да обявиш за неправилна методиката на измервания приета от институт на БАН.

И ако вие не сте измамници, то за измамници не може да се говори въобще.

.Тук е форум Дарки,не академична дискусия.Желателно е да се говори на достъпен за всички език. cool.gif

Е разбира се така ще желаеш, след като си нямаш идея от разглежданата материя, ще искаш достъпен за теб език.Няма да се занимаваш с уравненията описващи динамиката на флуидите я.И darkterminal пак ти помогна, аз нямаше да ти обясня как може да нараства кинетичната енергия на частици във флуиден поток.

Е ти като си прост другите не са бе.Нали и ти се пробва да се докараш вишист.Сега академичният стил не ти допада.Преди ти пречеха формулите.

Прекрасна лейди, преди да се потопя в изтънченото удоволствие да побеседвам с теб, а и за да разчистя от пътя си евентуалните препятствия към тъй бленуваното събитие, бидейки благодарен за оказаната ми чест, позволи ми все пак, още веднъж да подчертая - смиреното свое положение и да не се съглася с теб,макар и сърцето тук за друго да бленува. Та нека кажа, все пак аз , че дарявате ме с незаслужена слава, посочвайки мен като автор на нови теории.

И тук вашият почитятел смее да заяви, само че е изучил твърде добре, съществуващите теории , без обаче да може да претендира за високото положение на откривател.

Така и моите решения са винаги конкретни в зависимост от ситуацията.За мен термини като бяло,черно,жега, студ не са мантри, макар ти и групичката ти, да ги ползвате точно като такива без никакво осмисляне и придавайки им точно характера на елементарен фешитизъм.

Какво общо има излизането навън въобще, с излизане навън през конкретна част от деня?

Уважаемий бадр.

от горното изложение не виждам простия отговор на още по простиЯТ въпрос :

В жегата над 36 градуса по Целзий(няма значения на коя дата и как измерва НИМХ )с ЧЕРЕН БАЛТОН ли си облечен?

Или импровизираш с други дрехи ,които за нас са тайна!!!!!

Това е тъпия въпрос на който ,НЕ можеш да отговориш!

п.п.

днеска пак си говорих с арабина ,на който му стана интересно защо го питам такива въпроси!?!?!????

И стана мого общителен и има мого интересни неща които ми сподели!

ще ти направя снимка на "фена на бадр." хехехехехе

Благодаря за любезният и изчерпателен отговор.Радостно е че пациентите намират искрената и всеотдайна твоя помощ(това не е шега,нито комплимент, макар и да си заблудена в никой случай не очаквам от теб да заглушиш онзи глас, който нашепва: -- Ако можеш, колкото и да е трудно - помогни.)

Вярвам също така, че няма да откажеш помощ и на несретният Нео, който намира за необходимо да се пази от преохлаждане, посредством дебелите вълнени, дрехи дори при Т> 40*С .И да! Сега от твоите думи откривам същността на неговият екзистенциален изказ.До колкото помня при треската един от симптомите са редуването на горещи и студени вълни придружени с обилно потене и така отговаряме и на онези 50* при които човекът се чувствал добре и няма опастност да замръзне.

Макар да мисля, че диференциалната диагноза в случая да указва недостъчност на дейността на мозъчната кора, то съвсем резонно звучи и твоето предложение за вид треска.

Не бих настоявал за тъй спешно решение, но ден по-рано се сблъсках с нов тревожен симптом - маникалност на усещанията без съмнение основани на автосугестия.

Достига се дотам, че методиката на НИМХ - БАН ,му се вижда неадекватна и предлага по-високи стойности.Обърканият ум без съмнение търси някакъв изход от ситуацията. Но това вече екстраполира към ярко изразена социопатия.

Много ти се да е така, но фактите говорят друго.Студеният въздух нахлу именно вечерта на 26.7.точно така е написано и в прогнозата.

Да безупречно точно е доказана хипотезата ми.Не ти харесва.Зная.

И за това се опитваш да излъжеш аудиторията за мое твърдение, указващо наличие на черна светлина.

Това е твоя измислица, поради липса на аргументи.

И няма разминаване между мои и ваши данни.

Има разминаване между данните посочени от Камереро и данните от Националният Институт по Хидрология и Метеорология.

Като Камереро е имал възможност да се запознае с окончателните данни на института, но въпреки това е посочил прогнозни и завишени данни.

А ти обяви, че в този институт работят по методика ,която не е правилна.

Ти си позволяваш, да обявиш за неправилна методиката на измервания приета от институт на БАН.

И ако вие не сте измамници, то за измамници не може да се говори въобще.

Е разбира се така ще желаеш, след като си нямаш идея от разглежданата материя, ще искаш достъпен за теб език.Няма да се занимаваш с уравненията описващи динамиката на флуидите я.И darkterminal пак ти помогна, аз нямаше да ти обясня как може да нараства кинетичната енергия на частици във флуиден поток.

Е ти като си прост другите не са бе.Нали и ти се пробва да се докараш вишист.Сега академичният стил не ти допада.Преди ти пречеха формулите.

Ами вишист съм си независимо от твоето мнение по въпроса.И преди ти казах че физика съм изучавал в ранните степени на моето образование.Което изобщо не ми попречи да те хвана ,как малоумно искаше да ни излъжеш.Ако беше се спрял навреме и не бе прекалявал с измислиците,можеше да направиш задачата ни доста по трудна.По късно ще проверя последните ти писания,макар че от сега съм сигурен,че са поредната ти фантазия. cool.gif

Та кво викаш бай Бадр?Времето взело да се захлажда на 26 .07 .09 вечерта?Интересно що не е отразено по същия начин в емисията за времето по БТВ?Май са пропуснали да се косултират с вас мистър Титаниумшварц?

времето по бтв

Понеже не успях да хвана системата,ако има такава -просто цъкнете на видео емисии,и след това на всички.Намерете емисиите за 25.07.09 и сами ще видите какво казват синоптиците.Вижте обедната и централната емисия,повтарят точно написаното в нюз бг.

На останалото ти бърборене просто вече е ненужно да ти се отговаря.Ти все пак си изказа твърдението указващо черната светлина,което е също толкова идиотско колкото и останалите ти твърдения,повечето от които нямат нищо общо с действителността.Сега сигурно ще кажеш че съм подменил клиповете в сайта на БТВ?

Ами вишист съм си независимо от твоето мнение по въпроса.И преди ти казах че физика съм изучавал в ранните степени на моето образование.Което изобщо не ми попречи да те хвана ,как малоумно искаше да ни излъжеш.Ако беше се спрял навреме и не бе прекалявал с измислиците,можеше да направиш задачата ни доста по трудна.По късно ще проверя последните ти писания,макар че от сега съм сигурен,че са поредната ти фантазия. cool.gif

Та кво викаш бай Бадр?Времето взело да се захлажда на 26 .07 .09 вечерта?Интересно що не е отразено по същия начин в емисията за времето по БТВ?Май са пропуснали да се косултират с вас мистър Титаниумшварц?

25.07.09 обедна емисия

25.07.09 централна емисия-обърни внимание на изразът "още тази нощ"

На останалото ти бърборене просто вече е ненужно да ти се отговаря.Ти все пак си изказа твърдението указващо черната светлина,което е също толкова идиотско колкото и останалите ти твърдения,повечето от които нямат нищо общо с действителността.Сега сигурно ще кажеш че съм подменил клиповете в сайта на БТВ?

Клиповете ти сочат днешната емисия.

Едва привечер в Северозападна България ще се появи и ще се усили вятър от северозапад, с който ще започне да нахлува хладен въздух

Това е текста на прогнозата от сайта и вятъра дейстивтелно задуха вечерта на 26.7 и точно тогава са писани постовете.

Какво значение има прогнозата на БТВ.Защо я намесваш.

Колкото до черната светлина това е твое твърдение.Всички вече знаят, че искаш да бъдеш вишист.Похвален стремеж.Дано го реализираш.

За физиката ти, по-добре да не говорим.Достатъчно красиви изпълнения демонстрира.

Уважаемий бадр.

от горното изложение не виждам простия отговор на още по простиЯТ въпрос :

В жегата над 36 градуса по Целзий(няма значения на коя дата и как измерва НИМХ )с ЧЕРЕН БАЛТОН ли си облечен?

Или импровизираш с други дрехи ,които за нас са тайна!!!!!

Това е тъпия въпрос на който ,НЕ можеш да отговориш!

Харни ми Камареро.Простичко е.През деня от 11 до 16 почивам, а не работя.А това е свързано условията за работа.

Бедни Камереро, дори и ти може да предположиш че сервизиране на хл.машина е добре да се извърши или в ранните утринни или в най- късните следобедни часове.

Достигането на работните режими на машината е много по-лесно при по ниски температури и спестява много време.

Клиповете ти сочат днешната емисия.

Това е текста на прогнозата от сайта и вятъра дейстивтелно задуха вечерта на 26.7 и точно тогава са писани постовете.

Колкото до черната светлина това е твое твърдение.Всички вече знаят, че искаш да бъдеш вишист.Похвален стремеж.Дано го реализираш.

За физиката ти, по-добре да не говорим.Достатъчно красиви изпълнения демонстрира.

И преди това го разбрах,редактирах си поста докато си писал.Мойто момче ,ако само още веднъж повториш гнусната си клевета,ти обещавам че ще те намеря и ще те осъдя за това .И ще ти излезе доста соленичко опита да се правиш на пророк! cool.gif

Та понеже се правиш на чукча,пак ще ти обясня: Вятъра задуха на 25 вечерта и на следващия ден-26 ,температурите бяха с 10-13 градуса по ниски.

Единственото вярно което каза е че постовете ни бяха от 26,но много ясно визираха времето и температурите на 25.

И преди това го разбрах,редактирах си поста докато си писал.Мойто момче ,ако само още веднъж повториш гнусната си клевета,ти обещавам че ще те намеря и ще те осъдя за това .И ще ти излезе доста соленичко опита да се правиш на пророк! cool.gif

Аха! Ето какво те тревожи!Да ето че стигаме до накакъв консенсус. Ти вишист си е наистина клевета, но към образователната ни система.Точно така Гнусна клевета.

И нека се надяваме, провидението, да пази държавата ни от тази срамотия- "Нео-вишист"

Но пък какъв прекрасен учебен пример за кратък оксиморон се получи.

Та понеже се правиш на чукча,пак ще ти обясня: Вятъра задуха на 25 вечерта и на следващия ден-26 ,температурите бяха с 10-13 градуса по ниски.

Единственото вярно което каза е че постовете ни бяха от 26,но много ясно визираха времето и температурите на 25.

Какво си визирал си е твоя работа.Текста, който съм коментирал, не е твой, а цитат от сайт.Текст, който не дава основания да се говори за конкретната дата.Затова съм се спрял на конкретно събитие и обстоятелства и съм ги указъл.

Какво мислиш ти е без значение.Вашата дейност се изчерпва с измамите на Камереро и твоите инсинуации, за да го прикриеш.Интересна форма на подръжка си избрал.

Сега ти обвиняваш в неправилна методология Институт на БАН.

Харни ми Камареро.Простичко е.През деня от 11 до 16 почивам, а не работя.А това е свързано условията за работа.

Бедни Камереро, дори и ти може да предположиш че сервизиране на хл.машина е добре да се извърши или в ранните утринни или в най- късните следобедни часове.

Достигането на работните режими на машината е много по-лесно при по ниски температури и спестява много време.

Това ли е отговора на въпросЪт :Как се обличаш в жегите?

наистина очаквам точен и изчерпателен отговор!(има изход от ситуацията да кажеш как се облича @Длийнката може би с военен шинел и ушанка хахаха

щото той вече е дал фира ,бълва неспирно простотии(абе военна работа!!!)

Много интересно @МногоУважаемий бадр.

кви са тия хладилни машини дето ги сервизираш в ранните утрини хахахаха ,абе ти влизал ли в машинна зала на 30 000 кубична минусова камера ???

Знаеш ли ,че като влезеш вътре и губиш престава за утрини и вечери ,ама отде ша ги знайш тия работи ... ...

или ми говориш за хладилничето на шефа ти хахахахаха

Кажи за дрехите ,да не излизаме от темата!

Как ТИ @ПреМногоУважаваний бадр. се обличаш в жегите????

Това ли е отговора на въпросЪт :Как се обличаш в жегите?

наистина очаквам точен и изчерпателен отговор!(има изход от ситуацията да кажеш как се облича @Длийнката може би с военен шинел и ушанка хахаха

щото той вече е дал фира ,бълва неспирно простотии(абе военна работа!!!)

Много интересно @МногоУважаемий бадр.

кви са тия хладилни машини дето ги сервизираш в ранните утрини хахахаха ,абе ти влизал ли в машинна зала на 30 000 кубична минусова камера ???

Знаеш ли ,че като влезеш вътре и губиш престава за утрини и вечери ,ама отде ша ги знайш тия работи ... ...

или ми говориш за хладилничето на шефа ти хахахахаха

Кажи за дрехите ,да не излизаме от темата!

Как ТИ @ПреМногоУважаваний бадр. се обличаш в жегите????

Достопочтенни ми Камереро.Бидейки както винаги, не особено оргинален, но все пак редно е да се усетиш,че за да не излизаме от темата трябва и да сме в пустинята.

Та къде съм бил нека не те тревожи особено.Какви са и що за хл.машини сервизирам също не е твоя работа.

Така и въпросът ти как се обличам аз е извън темата.Това е точен и изчерпателен отговор.

Аха! Ето какво те тревожи!Да ето че стигаме до накакъв консенсус. Ти вишист си е наистина клевета, но към образователната ни система.Точно така Гнусна клевета.

И нека се надяваме, провидението, да пази държавата ни от тази срамотия- "Нео-вишист"

Но пък какъв прекрасен учебен пример за кратък оксиморон се получи.

Какво си визирал си е твоя работа.Текста, който съм коментирал, не е твой, а цитат от сайт.Текст, който не дава основания да се говори за конкретната дата.Затова съм се спрял на конкретно събитие и обстоятелства и съм ги указъл.

Какво мислиш ти е без значение.Вашата дейност се изчерпва с измамите на Камереро и твоите инсинуации, за да го прикриеш.Интересна форма на подръжка си избрал.

Сега ти обвиняваш в неправилна методология Институт на БАН.

Който си направи труда да види клиповете за времето по БТВ ще разбере кой е лъжеца.Това си ти Титаншварц бадр.Те предполагам отразяват данните на БАН.Прогнозата за максималните температури пак там бе 43 градуса ,а реалните достигнаха 41,5.И ние винаги сме ти говорили за 25,каквито и инсинуации да правиш.

Хубавото в случая е че това е прекрасен пример за технологията на лъжата,как точно боравиш с реалните факти за да ги нагласиш към своите желания. cool.gif;) ;) :lol6: :lol6: :yanim::)

П.П. Твоя цитат на значи нищо,сайтовете не винаги са надежден източник за информация.ТЪрябваше да си го разбрал вече,трагичния пример със самообучението ти в областта на оптиката,"Снегонавяванията със стелещ се прах" в Емирствата при 40 градусова жега би трябвало да са те научили на нещо,но чукчите малко трудно учат,титаните също.

П.П. Твоя цитат на значи нищо,сайтовете не винаги са надежден източник за информация.ТЪрябваше да си го разбрал вече,трагичния пример със самообучението ти в областта на оптиката,"Снегонавяванията със стелещ се прах" в Емирствата при 40 градусова жега би трябвало да са те научили на нещо,но чукчите малко трудно учат,титаните също.

Напълно съм съгласен за неблагонадежността на някои сайтове.Аз обаче коментирах цитат от сайт предложен от Лучия.И за разлика от вас съм посочил конкретни и точни данни от метеорологични станции на БАН.

Данни които ти обяви за неверни.

"Снегонавяванията със стелещ се прах" е израз очевидно имащ за цел описание на типа флуктоации , а и е указан вида на частиците.Този сайт представя данни от международно признати източници със съответната методика за получавенето им.Ако не ти харесват описанията им пиши им.

Който си направи труда да види клиповете за времето по БТВ ще разбере кой е лъжеца.Това си ти Титаншварц бадр.Те предполагам отразяват данните на БАН.Прогнозата за максималните температури пак там бе 43 градуса ,а реалните достигнаха 41,5.И ние винаги сме ти говорили за 25,каквито и инсинуации да правиш.

Хубавото в случая е че това е прекрасен пример за технологията на лъжата,как точно боравиш с реалните факти за да ги нагласиш към своите желания.

Ти може да си говорил за каквото искаш.На 26 вече имаш данни за 25, а не само прогнози.В този момент вече не можеш да ми показваш прогнозни данни, те нямат стойност.

Очевидно за добавяне на липсваща достоверност нарочно показвате прогнозни резултати разминаващи се на места с над 5*.

Разбира се тия нещица, ти трудно ги асимилираш, иначе нямаше тъй диво да подскочиш и да обявиш твоите "измервания" за реални данни, напук на данните от метеорологични станции.

Напълно съм съгласен за неблагонадежността на някои сайтове.Аз обаче коментирах цитат от сайт предложен от Лучия.И за разлика от вас съм посочил конкретни и точни данни от метеорологични станции на БАН.

Данни които ти обяви за неверни.

"Снегонавяванията със стелещ се прах" е израз очевидно имащ за цел описание на типа флуктоации , а и е указан вида на частиците.Този сайт представя данни от международно признати източници със съответната методика за получавенето им.Ако не ти харесват описанията им пиши им.

Ти може да си говорил за каквото искаш.На 26 вече имаш данни за 25, а не само прогнози.В този момент вече не можеш да ми показваш прогнозни данни, те нямат стойност.

Очевидно за добавяне на липсваща достоверност нарочно показвате прогнозни резултати разминаващи се на места с над 5*.

Разбира се тия нещица, ти трудно ги асимилираш, иначе нямаше тъй диво да подскочиш и да обявиш твоите "измервания" за реални данни, напук на данните от метеорологични станции.

Badr,каквито и извъртания да правиш,факта че лъжеш ,при това на дребно е неоспорим.Нали ти казах ,че много харесвам арабските приказки.И там имаше една Бадрулбудура,която май беше нещо робиня.Е вече съм забравил даже от коя приказка беше,ама те всичките бяха мноу яки.После се оказа,че не били детски приказки ,ами си имали и нецензурирана версия,даже гледах италианския прочит на филм.Та цялата ви работа е такава,многопластова и двойнствена/даже множествена по скоро/.Ама не си познал, че ще успееш да ни излъжеш,нямаш нито необходимото образование ,нито необходимите качества.Това че си техник по подръжката на климатична и охладителна техника,не те прави компетентен по всички въпроси.В оптиката Бадр,си гола вода с много кухо самочувствие.А защо се метна в тая насока,все още е мистерия за мен/е не съвсем,ама обяснението е малко невероятно,а така или иначе нямаш достатъчно качества за да го разбереш/. cool.gif

П.П.Много ме кефят твойте ментални флуктоации.Направо докарват на фрустации,ама съдба титанска е това. :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Badr,каквито и извъртания да правиш,факта че лъжеш ,при това на дребно е неоспорим

Малкият ти проблем е че не можеш да докажеш тези твърдения>

.В оптиката Бадр,си гола вода с много кухо самочувствие.

Твоята аргуменатция е много интересна, какво доказват тези твои мечти?

Ти искаш да съм гола вода.

Ок. Нека за теб да съм гола вода.

Обаче да не забравяме, че тия дни "голата вода" ти разкри от заобикалящия свят толкова много, колкото не бе чувал, че е възможно.

При все че полезната информация от темата е малко и се дължи на "голата вода" и Дарктерминал.

Тя за теб обаче бе в пъти повече от това което си научил цял живот.

От сащистване ти не знаеш къде се намираш.Последователно отрече куп международни дефинции, цели науки, стигна до там да охлаждаш едно тяло с друго по-горещо от него.

Оптиката пък е последното нещо което си разбрал, камо ли да коментираш.

За последно пък успя да намериш методологически грешки в институт.И да посочиш "реални резултати".Какво, ще му цепиш басма ли като е институт?

Човек, на който кракът му не е минавал покрай институт, си позволява такава критика.Та аз ли да съм защитен от подобни прояви.

Е, дори аз, не съм колкото цял институт.Но ти им откри грешките нали??

Гледам се тревожиш и за професионалните ми занятия.Е благодаря за вниманието.

А Бадр е име на местност.

Малкият ти проблем е че не можеш да докажеш тези твърдения>

Твоята аргуменатция е много интересна, какво доказват тези твои мечти?

Ти искаш да съм гола вода.

Ок. Нека за теб да съм гола вода.

Обаче да не забравяме, че тия дни "голата вода" ти разкри от заобикалящия свят толкова много, колкото не бе чувал, че е възможно.

При все че полезната информация от темата е малко и се дължи на "голата вода" и Дарктерминал.

Тя за теб обаче бе в пъти повече от това което си научил цял живот.

От сащистване ти не знаеш къде се намираш.Последователно отрече куп международни дефинции, цели науки, стигна до там да охлаждаш едно тяло с друго по-горещо от него.

Оптиката пък е последното нещо което си разбрал, камо ли да коментираш.

За последно пък успя да намериш методологически грешки в институт.И да посочиш "реални резултати".Какво, ще му цепиш басма ли като е институт?

Човек, на който кракът му не е минавал покрай институт, си позволява такава критика.Та аз ли да съм защитен от подобни прояви.

Е, дори аз, не съм колкото цял институт.Но ти им откри грешките нали??

Гледам се тревожиш и за професионалните ми занятия.Е благодаря за вниманието.

А Бадр е име на местност.

Вссички твърдения съм доказал с линкове към независими източници,особено последните.Всеки който посети сайта на БТВ може да се убеди колко си тъп,като мислиш,че можеш да манипулираш с лесно проверими факти.А поредното ти мечтание много ме кефи!Бадр Шварцтитанов,манипулаторче и лъжец на дребно,много си ми смешен брато!За професионалните ти умения,трябва да се тревожат клиентите ти,аз за щастие не съм от тях. :)

Да за името на "великата" битка знам.Въпроса е ти такъв боец ли си.Щото имаш един адаш,ако разбира се наистина се казваш така.... cool.gif

П.П.А бадрулбудура какво значи?

Вссички твърдения съм доказал с линкове към независими източници.
Та да обобщим:

Жителите на пустинята се обличат с дебели вълнени горни дрехи ,защото те най добре предпазват от студ,вятър ,пясък и слънце.Че не е задължително да са черни е също пределно ясно.При силен вятър,даже и при 40-50 градуса температура,дрехата ще те пази по скоро от преохлаждане и загуба на вода.Тогава черния цвят е по скоро препоръчителен за по доброто затопляне на дрехите и хората под тях. cool.gif

Може ли да ми покажеш линка към независим източник, който доказва тая работа.Как ли съм го пропуснал?

Или казваш доказателството е Рокера.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ето данните посочени от Камереро

ЦИТАТ

Времето по градове за 25.07 2009г. Бургас 34° Варна 34° Велико Търново 41° Видин 40°Враца 40°Добрич 39°Кърджали 40°Кюстендил 40° Плевен 42°Пловдив 42°Русе 43°Сандански 43°Силистра 41°Сливен 39°София 39°

Моят коменатар.И за да не се правиш на луд, данните цитирани по-долу от мен са именно за 25.7.

Още на най-лесно проверимият случай - София нашият излъгва с 2,3 градуса.Макс.Т е била по данни на станции на НИМХ-БАН 36,7*С.

То бива тъпи измами, но тези са върха.За Силистра нашият е по-радикален сложил 5* повечко.Нека има. В Русе ни мята с 3*. Сандански скромно само с 2*.В Плевен отново дърпа с 4*.Пловдив е напред с 3*.В Кърджали е скромен само 1*.Кюстендил 2*,Враца 3*, Видин държи рекорд с 5,6* Добрич го няма в НИМХ-БАН, но нашият има данни.Явно е по-информиран от институт на БАН.

Коректни данни са само за В.Търново и Бургас.

И тук ти заявяваш , не само че е прав Камереро, ами поради методиките реалните температури били по-високи.

П.П. Данните на Камареро даже са леко занижени заради методиката по която се прави измерването на температурите.Реалните бяха с градус до два по-високи.

Хайде да ми покажеш источник, който да доказва реалността на твоята методика пред тази на НИМХ!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.