Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В какво се обличат жителите на пустинята и защо

Featured Replies

Може ли да ми покажеш линка към независим източник, който доказва тая работа.Как ли съм го пропуснал?

Или казваш доказателството е Рокера.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ето данните посочени от Камереро

Моят коменатар.И за да не се правиш на луд, данните цитирани по-долу от мен са именно за 25.7.

И тук ти заявяваш , не само че е прав Камереро, ами поради методиките реалните температури били по-високи.

Хайде да ми покажеш источник, който да доказва реалността на твоята методика пред тази на НИМХ!

Погледни сайта на БТВ.Данните които е цитирал Камареро наистина са прогнозните и те се различават леко от реалните,но тия които ти каза изобщо не бяха за същия ден,и бяха явна и нагла лъжа.Ти имаше и наглостта да твърдиш,че едва ли не ние сме се опитвали да те заблудим,като и от космоса беше ясно,че просто не можеш да разбереш какво ти говорим,или мислеше че лесно можеш да ни излъжеш,което всъщност си мислеше и от самото начало.... cool.gif

Източника ми е термометъра с който разполагах в момента,със сигурност съм мерил на по близко до земята ниво,може би това е основната разлика в методиките. :speak:;)

• Отговори 547
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дарки,аз повтарям това което написа твоя приятел Бадр и с което категорично не съм съгласен.Той казва това не аз.Много добре съм разбрал и се включих в спора след като видях груби опити за изопачаване

• И при мен постовете са свързани,обясних ти от кои лъчи защитават черните пигменти.Обясних ти и че термодинамиката е част от физиката,но е погрешно да се опитваш да обясняваш всичко чрез нея.Твърдениет

• Та утре вече,ако имам време е наложително да направя компилация от избраните ти бисери,всъщност оставам с убежението,че целта ти в момента е максималното рзводняване и оспамване на темата,с цел разсей

Публикувани изображения

Виж - точно при 50-55 градусова жега, трябва да си закрит отгоре до долу, иначе настъпва топлинен удар.Облеклото в случая е животоспасяващо.

Това е голяма глупст, ако това е така, то трябва африканците и индийците да ходят с чувалите.

Леле, 34 страници глупости само за два месеца, заедно с повторенията! Ами ще се възползувам и аз да постна, щом тук е позволено, дано ми се качи рейтинга. И, май, темата е за малко по-различно място, - като "Празни приказки и забава" :P !

• Автор
Леле, 34 страници глупости само за два месеца, заедно с повторенията! Ами ще се възползувам и аз да постна, щом тук е позволено, дано ми се качи рейтинга. И, май, темата е за малко по-различно място, - като "Празни приказки и забава" :angry: !

Off-top-hop

biggrin.gif В празните приказки върви приказка за събличането на празното... тук си хортуваме за обличане.

Погледни сайта на БТВ.Данните които е цитирал Камареро наистина са прогнозните и те се различават леко от реалните,но тия които ти каза изобщо не бяха за същия ден,и бяха явна и нагла лъжа.

На 26.7 съм коментирал и посочил данните за деня 26.7. И съм посочил източник с който може да се проверят данните.

Кои данни са лъжа бе? Ти мислиш ли какво пишеш?

На 26.7 не можеш да даваш прогнозни данни за 25.7. при наличие на реални данни.Това е опашата лъжа, която хванах случайно.

И това при положение че съм посочил и сайт откъдето могат да се вземат реалните данни.

А отклонението от данните на места е просто отчайващо.

Ти имаше и наглостта да твърдиш,че едва ли не ние сме се опитвали да те заблудим,като и от космоса беше ясно,че просто не можеш да разбереш какво ти говорим,или мислеше че лесно можеш да ни излъжеш,което всъщност си мислеше и от самото начало.... cool.gif

Ти пак говориш глупости.Лучия ми цитира сайт и коментирам нейният цитат, не теб или някой друг.Ти за какво си говорил няма значение, БТВ какво е казало няма значение, коментирал съм текст от сайт и съм го отнесъл по-определен критерий за 26.7.

Докато там пише "ще бъдат..." това е все в бъдеще време.26 е бъдеще спрямо 25.А на 25.7 в 14ч. вече говорим за достигнати температури.

А твърдя, че се опитваш да заблудиш аудиторията със следните думи.

П.П. Данните на Камареро даже са леко занижени заради методиката по която се прави измерването на температурите.Реалните бяха с градус до два по-високи

Нищо подобно, данните му са завишени.А ти ги завишаваш допълнително.При положение, че съм посочил разликите на Камереро с данните на НИМХ.

Можеш ли да обясниш какво се опитваш да постигнеш по-този начин?Без да се усетиш, че критикуваш нещо за което даже си нямаш идея какво е.

Как може да си позволиш, ей така, да обявяваш данни на институт за неточни? Как си го представи? Че и на методиката намери кусур.

П.П.

Източника ми е термометъра с който разполагах в момента,със сигурност съм мерил на по близко до земята ниво,може би това е основната разлика в методиките

Слушай, остави другите приказки, наистина ли смяташ твоето термометърче , за източник в сравнение с постоянно калибрирани термометри с задължително висок клас на точност?

Твоят термометър от 1лв. ли е? Одобрен ли е от метрологичната служба?

Не познавам твоята методика , за да коментирам разлики с методиката на НИМХ.

На 26.7 съм коментирал и посочил данните за деня 26.7. И съм посочил източник с който може да се проверят данните.

Кои данни са лъжа бе? Ти мислиш ли какво пишеш?

На 26.7 не можеш да даваш прогнозни данни за 25.7. при наличие на реални данни.Това е опашата лъжа, която хванах случайно.

И това при положение че съм посочил и сайт откъдето могат да се вземат реалните данни.

А отклонението от данните на места е просто отчайващо.

Ти пак говориш глупости.Лучия ми цитира сайт и коментирам нейният цитат, не теб или някой друг.Ти за какво си говорил няма значение, БТВ какво е казало няма значение, коментирал съм текст от сайт и съм го отнесъл по-определен критерий за 26.7.

Докато там пише "ще бъдат..." това е все в бъдеще време.26 е бъдеще спрямо 25.А на 25.7 в 14ч. вече говорим за достигнати температури.

А твърдя, че се опитваш да заблудиш аудиторията със следните думи.

Нищо подобно, данните му са завишени.А ти ги завишаваш допълнително.При положение, че съм посочил разликите на Камереро с данните на НИМХ.

Можеш ли да обясниш какво се опитваш да постигнеш по-този начин?Без да се усетиш, че критикуваш нещо за което даже си нямаш идея какво е.

Как може да си позволиш, ей така, да обявяваш данни на институт за неточни? Как си го представи? Че и на методиката намери кусур.

П.П.

Слушай, остави другите приказки, наистина ли смяташ твоето термометърче , за източник в сравнение с постоянно калибрирани термометри с задължително висок клас на точност?

Твоят термометър от 1лв. ли е? Одобрен ли е от метрологичната служба?

Не познавам твоята методика , за да коментирам разлики с методиката на НИМХ.

Badr,какво си посочил ти и всичките ти сънища наяве слабо ни интересуват.Ти коментира поста на Лучия в който тя ясно ти посочи линк и си каза в прав текст,че става дума за тогавашното вчера-25.07.2009-втория горещ и най-горещия за сега ден от това лято:

Тези дни жегите у нас са близо до Сахарските. Е, не чак толкова, защато в Сахара са с +20 градуса С, но все пак, за нашенеца това тези дни е пустинна жега. Ето какво пишат в новините от вчера:

Втори ден синоптиците очакват времето да бъде изключително горещо от началото на лятото.

Температурите ще се повишат с още 1-2 градуса в сравнение с вчера.

Преобладаващите максимални ще бъдат между 38 градуса и 43 градуса, в София - 38-39 градуса.

Едва привечер в Северозападна България ще се появи и ще се усили вятър от северозапад, с който ще започне да нахлува хладен въздух. Слънчево и много топло ще е времето в планините.

Слънчево и горещо ще е по Черноморието. Ще духа слаб вятър от юг - югоизток. Максималните температури на въздуха ще са между 32 и 36 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса, вълнението на морето - 2-3 бала.

Лекарите препоръчват хората да избягват престой на открито, особено в обедните часове, да носят шапки, светли и леки дрехи, да поемат достатъчно течности, плодове и зеленчуци.

Препоръчително е да не се употребява алкохол.

news.bg

Ще добавя от мен само, че шапките са профилактика на слънчев удар, а леките светли дрехи - на топлинен. :speak:

Понеже badr държи на физиката, да му кажа, че неговата физика оборва медицината, а медицината е наука, която се базира предимно на физичните закони. Излиза, че физиката на badr е по-различна от тази, на която се основава медицината. Е, тогава, можем спокойно да си направим извода, че той е достигнал вече трансценденталността, след като неговата физика е обратна на тази, която се котира на планетата Гея. Нео на няколко пъти нарича badr титан и аз започвам вече да си мисля, че той идва от едноименния спътник на Сатурн - Титан, където черните дебели дрехи предпазват тамошните жители от жегата. :Pbiggrin.gif

Това е шега. Дано се възприеме като такава, а не като обратното на шегата. cool.gif

Ето и текста от нюз бг,който също се налага няколко пъти да ти копирам,защото много успешно се правиш на чукча писател.Ама вземи го прочети все пак ,ама бавно и внимателно.Макар че не е сигурно дали може да ти помогне и тоя съвет....

Начало / У нас / Втори ден жега

Втори ден жега

25.07.2009, 09:32 (обновена 25.07.2009, 14:05)

news.bg

Коментари (26)

жега

© Антон Станков

Втори ден синоптиците очакват времето да бъде изключително горещо от началото на лятото.

Преобладаващите максимални ще бъдат между 38 градуса и 43 градуса, в София - 38-39 градуса.

Едва привечер в Северозападна България ще се появи и ще се усили вятър от северозапад, с който ще започне да нахлува хладен въздух. Слънчево и много топло ще е времето в планините.

Слънчево и горещо ще е по Черноморието. Ще духа слаб вятър от юг - югоизток. Максималните температури на въздуха ще са между 32 и 36 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса, вълнението на морето - 2-3 бала.

Лекарите препоръчват хората да избягват престой на открито, особено в обедните часове, да носят шапки, светли и леки дрехи, да поемат достатъчно течности, плодове и зеленчуци.

Препоръчително е да не се употребява алкохол.

Какво може и какво не може,ти не можеш да кажеш.Факт е че ти говорихме за температурите които бяха максимално високи на 25 юли.Това че сме ти го казали на 26 юли не означава,че можеш да ги отречеш. cool.gif

Бадр Титаншварц,голяма смешка си! :P

Badr,какво си посочил ти и всичките ти сънища наяве слабо ни интересуват.Ти коментира поста на Лучия в който тя ясно ти посочи линк и си каза в прав текст,че става дума за тогавашното вчера-25.07.2009-втория горещ и най-горещия за сега ден от това лято:

Ето и текста от нюз бг,който също се налага няколко пъти да ти копирам,защото много успешно се правиш на чукча писател.Ама вземи го прочети все пак ,ама бавно и внимателно.Макар че не е сигурно дали може да ти помогне и тоя съвет....

Какво може и какво не може,ти не можеш да кажеш.Факт е че ти говорихме за температурите които бяха максимално високи на 25 юли.Това че сме ти го казали на 26 юли не означава,че можеш да ги отречеш. cool.gif

Бадр Титаншварц,голяма смешка си! :beer11:

Ти съвсем изпростяваш.Лучия не може да изявява мнението на цитираният сайт.Във въпросният сайт текста позволява нееднозначно тълкуване.

Как израза "Втори ден синоптиците очакват времето да бъде изключително горещо от началото на лятото.

Температурите ще се повишат с още 1-2 градуса в сравнение с вчера." позволява да ограничиш очакването, само до същият ден.

Още повече текста е писан в 14ч, а максималните температури са точно около 14 и вече са достигнати.

Ето и другият ред.

Максималните температури на въздуха ще са между 32 и 36 градуса.

Не може при постигнат днес максимум, над 32*С, да говориш как максимума днес ще бъде 32*-36*.

Очевидно това е прогноза за 26.7.

И отклоняваш се от по интересният въпрос. Как и с какво измери температурата, че дори нарече данните на метеорологичните станции неверни.

Ти съвсем изпростяваш.Лучия не може да изявява мнението на цитираният сайт.Във въпросният сайт текста позволява нееднозначно тълкуване.

Как израза "Втори ден синоптиците очакват времето да бъде изключително горещо от началото на лятото.

Температурите ще се повишат с още 1-2 градуса в сравнение с вчера." позволява да ограничиш очакването, само до същият ден.

Още повече текста е писан в 14ч, а максималните температури са точно около 14 и вече са достигнати.

Ето и другият ред.

Не може при постигнат днес максимум, над 32*С, да говориш как максимума днес ще бъде 32*-36*.

И отклоняваш се от по интересният въпрос. Как и с какво измери температурата, че дори нарече данните на метеорологичните станции неверни.

Бадрулчо,вече почвам да се съмнявам разбираш ли български???Ясно си пише че текста е публикуван на сайта в 9:32,а вероятно е писан по рано.Кога какви температури са достигнати ти не можеш да кажеш,щото тогава си бил в климатизирано помещение и не си си показвал носа навън.А аз бях на плаж,и знам каква точно бе температурата.На брега на морето на сянка си беше точно 36 градуса поради приятния и постоянен вятър от морето.Всичките ти сегашни напъни са безполезни,обясних ти го няколко пъти и ще продължа докато вденеш/тоест разбереш /.Аз съм доста търпелив човек понякога. :beer11::) :) ;)cool.gif

Не съм нарекъл данните от метеорологичните станции неверни,това е поредната ти гнусна лъжа.Почвам да си мисля,че рано или късно титаните се израждат в тролове.Почвам силно да се тревожа да не се превърнеш в трол,доста сериозни индикации вече се появяват за това. cool.gif

Редактирано от N e o (преглед на промените)

• Автор

Бадр, съвсем сериозно те питам - ти шегуваш ли се с нас? Моля те, кажи, че всичко това е една забавна игра за теб и нарочно говориш обратното на това, което пишем, ей така - за забава и развеселяване и ще приема твоите мнения с разбираща усмивка.

Ако ли наистина си сериозен, не зная какво да мисля просто... или по-точно - не искам да мисля това, което трябва да си помисля в този случай за теб.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Бадрулке,вече почвам да се съмнявам разбираш ли български???Ясно си пише че текста е публикуван на сайта в 9:32,а вероятно е писан по рано..А аз бях на плаж,и знам каква точно бе температурата.На брега на морето на сянка си беше точно 36 градуса поради приятния и постоянен вятър от морето.Всичките ти сегашни напъни са безполезни,обясних ти го няколко пъти и ще продължа докато вденеш/тоест разбереш /.Аз съм доста търпелив човек понякога. :rolleyes::blink::lol6::)cool.gif

Не съм нарекъл данните от метеорологичните станции неверни,това е поредната ти гнусна лъжа.Почвам да си мисля,че рано или късно титаните се израждат в тролове.Почвам силно да се тревожа да не се превърнеш в трол,доста сериозни индикации вече се появяват за това. cool.gif

Нейчо пак едни интересни примерчета даваш, ама безкрайно интересни.

Така значи! Бил си на плаж, на брега на морето, при пряко слънчево греене, пясък! Въобще си бил на място, което се приближава, максимално възможно за нашата страна, до условията в пустинята.

А защо не си бил с дебели дрехи, които да те пазят от преохлаждане, ми ако беше духнал някой вятър.До 50* нали все има опасност от измръзване?

Та след като се повеселихме с теб да уточним.Актуализацията на информацията от сайта е била в 14.05.Така текста е актуален към 14ч.05м. И сам казваш 36* била температурата.Как тогава максималната за деня ще бъде 32 -36л.*

Кога какви температури са достигнати ти не можеш да кажеш,щото тогава си бил в климатизирано помещение и не си си показвал носа навън
Мога Нейчо, да кажа , мога.Не е задължително да съм ги мерил аз.Хвърли един поглед на данните от Варна и Бургас и ще видиш че максималната температура за деня е била достигната и в двата случая пред 14ч.

А за данните няма смисъл да отричаш, веднага ще почна да цитирам поста ти, в който обявяваш твоите данни, с по-високи стойности от тези на Камереро, за реалните.Като се има предвид че данните на НИМХ са с по-ниски стойности от тези на Камареро, камо ли от твоите

Бадр, съвсем сериозно те питам - ти шегуваш ли се с нас? Моля те, кажи, че всичко това е една забавна игра за теб и нарочно говориш обратното на това, което пишем, ей така - за забава и развеселяване и ще приема твоите мнения с разбираща усмивка.

Ако ли наистина си сериозен, не зная какво да мисля просто... или по-точно - не искам да мисля това, което трябва да си помисля в този случай за теб.

Добър опит хубавелке! Така да се каже почти успешен.770d4fd976.gif

Умолявам те веднага да си помислиш, което трябва.

Нейчо пак едни интересни примерчета даваш, ама безкрайно интересни.

Така значи! Бил си на плаж, на брега на морето, при пряко слънчево греене, пясък! Въобще си бил на място, което се приближава, максимално възможно за нашата страна, до условията в пустинята.

А защо не си бил с дебели дрехи, които да те пазят от преохлаждане, ми ако беше духнал някой вятър.До 50* нали все има опасност от измръзване?

Та след като се повеселихме с теб да уточним.Актуализацията на информацията от сайта е била в 14.05.Така текста е актуален към 14ч.05м. И сам казваш 36* била температурата.Как тогава максималната за деня ще бъде 32 -36л.*

Мога Нейчо, да кажа , мога.Не е задължително да съм ги мерил аз.Хвърли един поглед на данните от Варна и Бургас и ще видиш че максималната температура за деня е била достигната и в двата случая пред 14ч.

А за данните няма смисъл да отричаш, веднага ще почна да цитирам поста ти, в който обявяваш твоите данни, с по-високи стойности от тези на Камереро, за реалните.Като се има предвид че данните на НИМХ са с по-ниски стойности от тези на Камареро, камо ли от твоите

Добър опит хубавелке! Така да се каже почти успешен.770d4fd976.gif

Умолявам те веднага да си помислиш, което трябва.

Пак лъжеш,пак на дребно.Казах ти как да си пуснеш времето от БТВ.Обедната емисия дословно повтаря данните от сайта.Максималните температури не се достигат в 14 часа,а и така да беше трудно ще ти повярва някой,че може да имат такава светкавично бърза реакция и специално за теб да обновяват информацията в сайта.Редакцията сигурно е била за оправяне на някоя грешка .Самия факт че там е посочена все още максимална температура 43 градуса,а тя стигна само до 41,5 показва че поредните си фантазии опитваш да представиш за истина.Та Бадрул Титаншварц,не се пъни повече,да не се издъниш още по сериозно. cool.gif

А за моите данни няма какво да цитираш,такива ги измери термометъра на колата,даже нямам идея къде са сложили колегите ти датчика,но по високата температура може да се обясни с влиянието на температурата на двигателя.Но в купето със сигурност ми бе по горещо.Откакто ми се повреди климатика ,малко ми е по некомфортно пътуването,но се радвам че не ходих да го поправям.Вече доста ще внимавам с колегите ти.Ако всички са такива опасни фантазьори като теб,по добре да не си давам парите за такива съмнителни услуги. cool.gif

П.П. Та все пак имаме някакъв напредък.Вече май разбра че информацията е качена в сайта в 9:32 и актуализирана в 14:05.Остава да стоплиш че става дума само и единствено за 25 юли ,най-горещия за сега ден от лятото.Предния също бе горещ/24 юли/ но не колкото него.Затова се говори за втори ден жега!И захлаждането настъпи още същата вечер на 25 юли и на 26 температурите бяха с 10-13 градуса по-ниски,а на доста места сутринта на 26 юли валя дъжд.Така че и бълнуването ти за някакво захлаждане вечерта на 26 юли също е плод на развихрилата се твоя фантазия. cool.gif:rolleyes:

Пак лъжеш,пак на дребно.Казах ти как да си пуснеш времето от БТВ.Обедната емисия дословно повтаря данните от сайта.Максималните температури не се достигат в 14 часа,а и така да беше трудно ще ти повярва някой,че може да имат такава светкавично бърза реакция и специално за теб да обновяват информацията в сайта.Самия факт че там е посочена все още максимална температура 43 градуса,а тя стигна само до 41,5 показва че поредните си фантазии опитваш да представиш за истина.Та Бадрул Титаншварц,не се пъни повече,да не се издъниш още по сериозно. cool.gif

А за моите данни няма какво да цитираш,такива ги измери термометъра на колата,даже нямам идея къде са сложили колегите ти датчика,но по високата температура може да се обясни с влиянието на температурата на двигателя.Но в купето със сигурност ми бе по горещо.Откакто ми се повреди климатика ,малко ми е по некомфортно пътуването,но се радвам че не ходих да го поправям.

Нищо подобно.Няма какво да си пускам БТВ.Коментираме точно определен сайт, а не БТВ.

И така Данните за 25.7. са тук и се виждат добре.Хубаво виж на 25.7. в колко часа температурата е била максимална.

Може да провериш и за Бургас.Данните не могат да избягат.

Кога успяват да обновят сайта си не е мой проблем.Виждам текст и го коментирам.

Вие да сте мислили, как е изложена информацията, която посочвате.

И твоичките "данни", като не знаеш какъв ти е датчика и къде е, няма да ги указваш като реални, а данните на НИМХ да посочваш като неверни.

Отново те хващам в издънка. Защо досега, не каза тия подробности за твоя термометър и че се съмняваш в неговите показазания.

Защо тия данни ти ги обяви за реални, при положение, че си знаел за възможната неточност.

Що за селски хватки са тия.Ти даже не знаеш изискванията към термометрите.

Тази ти простащина, дори не впечатлява вече.Такава каша е в главата ти по тия въпроси.Но така е.Не ти обяснявам повече и ти почна да ръсиш бисер до бисер.

При теб има парадоксален феномен.Термометъра показва градусите, ти си мислиш, че това е общият брой на дните ти, прекарани в училище.Това обяснява много неща.

Ей така ще си стоиш прост , див и необразован, след като се правиш на луд.

Та не разбрах, какво толкова голямо събитие е станало на 25.7 та сте се вкопчили в тая дата, като към датировка за сътворението на света.Да горещо беше и какво от това? За какво бе цялата тая пушилка?

Вече доста ще внимавам с колегите ти.Ако всички са такива опасни фантазьори като теб,по добре да не си давам парите за такива съмнителни услуги. cool.gif

Нейчо, ако перефразирам известен афоризъм, то аз преспокойно ходя на лекар, за разлика от теб.Ти имаш основания за твоя песимизъм.Етествено, не очаквам да разбереш, тънката ирония на поста ми, пак поради същите тия основания.

Нищо подобно.Няма какво да си пускам БТВ.Коментираме точно определен сайт, а не БТВ.

И така Данните за 25.7. са тук и се виждат добре.Хубаво виж на 25.7. в колко часа температурата е била максимална.

Може да провериш и за Бургас.Данните не могат да избягат.

Кога успяват да обновят сайта си не е мой проблем.Виждам текст и го коментирам.

Вие да сте мислили, как е изложена информацията, която посочвате.

И твоичките "данни", като не знаеш какъв ти е датчика и къде е, няма да ги указваш като реални, а данните на НИМХ да посочваш като неверни.

Отново те хващам в издънка. Защо досега, не каза тия подробности за твоя термометър и че се съмняваш в неговите показазания.

Защо тия данни ти ги обяви за реални, при положение, че си знаел за възможната неточност.

Що за селски хватки са тия.Ти даже не знаеш изискванията към термометрите.

Тази ти простащина, дори не впечатлява вече.Такава каша е в главата ти по тия въпроси.Но така е.Не ти обяснявам повече и ти почна да ръсиш бисер до бисер.

При теб има парадоксален феномен.Термометъра показва градусите, ти си мислиш, че това е общият брой на дните ти, прекарани в училище.Това обяснява много неща.

Ей така ще си стоиш прост , див и необразован, след като се правиш на луд.

Та не разбрах, какво толкова голямо събитие е станало на 25.7 та сте се вкопчили в тая дата, като към датировка за сътворението на света.Да горещо беше и какво от това? За какво бе цялата тая пушилка?

Нейчо, ако перефразирам известен афоризъм, то аз преспокойно ходя на лекар, за разлика от теб.Ти имаш основания за твоя песимизъм.Етествено, не очаквам да разбереш, тънката ирония на поста ми, пак поради същите тия основания.

Бадрулчо,както ти казах БТВ работи точно с данни на НИМХ .А трябва да го гледаш,защото така е по голяма вероятността да схванеш за какво ти се говори.Прекрасна диагноза си си поставил между другото,мислейки си че говориш на мен!!! cool.gif Та за да е по удобно и на останалите зрители на тази комедия,си загубих малко от времето за да ти направя една компилация с част от прогнозите за времето от БТВ от периода,а сме се хванали за дата 25 юли защото Бадрулчо Титаншварц се опита пак да ни лъже на дребно и пак го хванахме.Ти твърдеше ако си спомняш че това за което ти говори Лучия за 25,било прогноза за 26 и захлаждането било започнало на 26 вечерта.

А за термометъра -ами по скоро ми се струваше че показва доста по ниски стойности,в купето на колата температурата си мисля е била доста по височка,но това в случая няма никакво отношение към основния ни проблем,твоето патологично изкривяване и изопачаване на даже много лесно проверими от всеки факти и пълната ти неспособност да осъзнаеш и признаеш грешките си. cool.gif

Проблеми с перцепцията! :angry::lol6: :lol6: :lol6: :lol6: От теб казана,тази фраза звучи като комплимент!Щом Титаншварц смята така,значи няма от какво да се притеснявам.Няма как да е прогноза за 26,защото захлаждането почна не на 26 вечерта,а рано сутринта-някъде даже валя и дъжд.Но от един човек на лъжата,не може да се очаква че някога може да си признае че е лъгал.Знаеш ли какво интересно филмче гледах сега?

http://######/details.php?id=17e2d41b...bf6590df347a380

Май няма смисъл да си губя повече времето с теб,а и каквото трябваше да се разбере вече се разбра.... cool.gif

Дийн даже вече го обяви за документална фалшификация!Ама оня шейх накрая на филма,дето говореше с патоса на Хитлер и накрая малко трудно измъкна сабята ,хич не ми приличаше на фалшив.Я го погледни и ти,сигурно знаеш арабски и ни светни коректен ли беше превода на английски?Макар,че основните неща даже нямаха нужда от превод.

На Бадр си е бисера!Докато се пънеше да ти обяснява за някакви твои грешки го изръси.После Дарки се опита да замаже положението с извъртане на фактите,абе комична история от всякъде.Но си прав,накрая мен ще ме накарат да навлека балтона,може в един момент да кажат че никога не са говорили за черни дрехи!!!! cool.gif

Много ти се да е така, но фактите говорят друго.Студеният въздух нахлу именно вечерта на 26.7.точно така е написано и в прогнозата.

Бълнуванията на Бадр:

Много ти се да е така, но фактите говорят друго.Студеният въздух нахлу именно вечерта на 26.7.точно така е написано и в прогнозата.

Както виждаш нищо не ми се ще,просто констатирах фактите от реалността. cool.gif

Бадрулчо,както ти казах БТВ работи точно с данни на НИМХ .А трябва да го гледаш,защото така е по голяма вероятността да схванеш за какво ти се говори.Прекрасна диагноза си си поставил между другото,мислейки си че говориш на мен!!! cool.gif Та за да е по удобно и на останалите зрители на тази комедия,си загубих малко от времето за да ти направя една компилация с част от прогнозите за времето от БТВ от периода,а сме се хванали за дата 25 юли защото Бадрулчо Титаншварц се опита пак да ни лъже на дребно и пак го хванахме.

Очевидно пак се опитваш да мамиш.Не ме интересува, доколко е коректна прогнозата на БТВ.Никой нищо не е говорил за БТВ.

Какво казва БТВ е без никакво значение.

На линк посочен от Лучия има текст.Доколко той съвпада с фактологията или с друга прогноза както е в случая е само неин ангажимент и единствено нейно задължение да предостави прецизна информация.

Коментирал съм този цитиран от Лучия текст и ти посочвам че на 25.7. в 14ч максималните температури вече са постигнати към 12ч.

И максималните съответно не могат да се очакват. Те вече са !!!

Ти твърдеше ако си спомняш че това за което ти говори Лучия за 25,било прогноза за 26 и захлаждането било започнало на 26 вечерта.

Нейчо лъженето с проверими факти не е добра идея.Никъде не съм казвал кога е започнало захлаждането.

Посочи къде съм посочил началото на захлаждането.Ето частта от моите текстове по въпроса.

Колкото и да ви е мъчно поста на Лучия носи дата 26.7.разглежда новини от 25.7. съдържащи прогноза за 26.7. Данните публикувани от мен са именно от 26.7.

Този пост си публикувала в 14.31Ч като цитираш източник в който се казва. Температурите ще се повишат с още 1-2 градуса в сравнение с вчера.

Статията е с корекция в 14ч и максималните температури вече са достигнати.Така, че се говори за следващия ден и се уточнява за захлаждане, което настъпи именно вчера.Никъде не съм отричал жегите.

Писано е в 14ч на 25.07, когато максималните температури са вече достигнати, няма как да се употреби бъдеще време за тях, а и указаното захлаждане настъпи на 26.07. което ми дава правото да твърдя, че това е прогнозата за 26.0.7 съответно и моите данни са от тази дата.

Така че ти чети какво се пише в твоите линкове.

И в прогнозата е записано захлаждане, което бе на 26.07. вечерта.

Така ти имаш текст, където са посочени очаквания, а аз разполагам с регистрирано конкретно събитие.

При противоречива информация, задължително се взима предивид фиксираното събитие.Така единствено валидна е моята аргументация.Желанията ви пак не се сбъдват.

Ето и другият ред.

ЦИТАТ

Максималните температури на въздуха ще са между 32 и 36 градуса.

Може да провериш сам, може да съм пропуснал нещо.

Данните за три дни където ясно се вижда, че най-ниската температура е достигната вечерта на 26 с/у 27.

А термомтъра на колата ти не е основание да посочваш неговите данни за реални ,а тези на НИМХ за недействителни.

Ти измисли тази глупост, защото хванах Камареро да мами и ти се опитваш да го покриеш, без да си даваш сметка, че има представителни данни за страната и никакви твои простотии, не могат да оправдаят твоята дружка.

Значи за теб, няма никакво значение, че този лъже.Важното е че е писъл, против онова което казвам аз!

Редактирано от badr (преглед на промените)

• Автор
Да на линка пише 25.07 и се говори за 26.07.

Писано е в 14ч на 25.07, когато максималните температури са вече достигнати, няма как да се употреби бъдеще време за тях, а и указаното захлаждане настъпи на 26.07. което ми дава правото да твърдя, че това е прогнозата за 26.0.7 съответно и моите данни са от тази дата.

Сега ще ти обясня откъде иде заблуждението ти, а верно е, че такова е възможно да се получи.

Линкът носи дата 25.07. и е точно така, публикуван е рано сутринта в 9ч, а след това е обновен в 14ч., но прогнозите за времето обикновено се правят в предишния ден, така че това, което пише на линка носи и полъх от 24.07 - там пише буквално - очакват се втори ден жеги у нас - и е така - на 24. и 25. 07. беше горещото време. Едва на 25.07. вечерта ще се захлади е прогнозата... нищо не се казва за 26.07.

Ето дословно текста от линка:

Втори ден жега 25.07.2009, 09:32 (обновена 25.07.2009, 14:05)

news.bg

Коментари (26)

© Антон Станков

Това е текста на прогнозата от сайта и вятъра дейстивтелно задуха вечерта на 26.7 и точно тогава са писани постовете.

Това, което пише в линка, е прогнозата, направена от синоптиците на 24.07. за 25.07. и е публикувана рано на сутринта на 25.07, обикновено се практикува така при новините за времето. За 26.07. никъде нищо не е споменато. По-дългосрочните прогнози се правят за специализираните синоптични издания със специални емисии в новините за времето три - четири дни напред. В случая с линка се има предвид деня 25.07., който е прогнозиран от синоптиците на 24.07. и е публикувана прогнозата им буквално, затова и съществува възможност за едно объркване.

Очевидно пак се опитваш да мамиш.Не ме интересува, доколко е коректна прогнозата на БТВ.Никой нищо не е говорил за БТВ.

Какво казва БТВ е без никакво значение.

На линк посочен от Лучия има текст.Доколко той съвпада с фактологията или с друга прогноза както е в случая е само неин ангажимент и единствено нейно задължение да предостави прецизна информация.

Коментирал съм този цитиран от Лучия текст и ти посочвам че на 25.7. в 14ч максималните температури вече са постигнати към 12ч.

И максималните съответно не могат да се очакват. Те вече са !!!

Нейчо лъженето с проверими факти не е добра идея.Никъде не съм казвал кога е започнало захлаждането.

Посочи къде съм посочил началото на захлаждането.Ето частта от моите текстове по въпроса.

Може да провериш сам, може да съм пропуснал нещо.

Данните за три дни където ясно се вижда, че най-ниската температура е достигната вечерта на 26 с/у 27.

А термомтъра на колата ти не е основание да посочваш неговите данни за реални ,а тези на НИМХ за недействителни.

Ти измисли тази глупост, защото хванах Камареро да мами и ти се опитваш да го покриеш, без да си даваш сметка, че има представителни данни за страната и никакви твои простотии, не могат да оправдаят твоята дружка.

Значи за теб, няма никакво значение, че този лъже.Важното е че е писъл, против онова което казвам аз!

Бадрулчо,ти съвсем се спече май?Ами в предния ми пост точно теб съм цитирал бе ,синко!Никъде не си казвал кога било почнало захлаждането,а?

на 29.07.2009г. в 20:39ч. пишеш:

За трети път тиго цитирам този твой пост,но ти отричаш да си го писал ,така ли????

Айде чао за сега,чака ме доста работа за днес.Довечерта ще ти дообясня нещата!Аз говорих за БТВ ,понеже прогнозите им са директно с НИМХ съгласувани,даже им правят реклама. cool.gif

• Автор
Въпрос : не ви ли писна ?

Отговор:

„Жената има последната дума във всеки спор. Всичко, което мъжа каже след това, е началото на нов спор...."

:)biggrin.gif

Отговор:

„Жената има последната дума във всеки спор. Всичко, което мъжа каже след това, е началото на нов спор...."

:)biggrin.gif

Ясно.

Е, тъй като ми е жега в моемнта и благодарение на вашата тъй високоинтелектуална дискусия тук си облякох аватара в тон с модерните тенденции .

• Автор
Ясно.

Е, тъй като ми е жега в моемнта и благодарение на вашата тъй високоинтелектуална дискусия тук си облякох аватара в тон с модерните тенденции .

Облякъл си аватара си, ала пак му се видят магарешките уши. :)

Здравейте !

Редовен посетител съм във форума, но до днес анонимен. От няколко дни чета темата ви ( от началото ) и ми стана безкрайно интересно ( което е и причината да се регистрирам и взема участие, макар и като дистанциран наблюдател ). Стана ми интересно не заради смляната и поредставена в "по-разбираем" вид част от термодинамиката, не заради казуса ви като цяло, не заради страстта ви към спора/убеждаването/доказателството ( която е очевидна, независимо крайната ви цел ). Причината е тази енергия, която два месеца отдавате в тази тема ( била тя светлина или топлина :yanim: ) без страната, която е на грешната теза да ЧЕТЕ. Да чете ( ама не през редовете и да търси под вола теле ), ами и да осмисля. Едната страна предоставя точни, доказани и ДЕЙСТВАЩИ ( поне според текущата ни представа за света ) съждения, обяснява ги, дава примери, доказва ги. Другата отказва да прумее написаното, което не е измислено или изсмукано от пръстите - в така форма съществува в учебниците, които някои са чели, други - не. Умни хора преди нас са доказали неща, които просто използваме наготово. Някои са си направили труда да ги разберат. Други ги интерпретират през собствения си инструментариум ( знание ), ама то, като е ограничено в конкретния случай, не се ли сещате, че се образуват едни бели/черни петна ( вакуум :clap: ), които си обяснявате с ВАШАТА ЛОГИКА. В науката лична интерпретация - няма. Свободни съчинения - също :clap:

Многократно темата бива размивана с различни "сламки" (удавник за сламка), което ни измества от прекрасния и безплатен урок по термодинамика. Не е приятно човек с високо самочувствие да бъде оборен в тематика, която смята, че разбира, ясно ми е. Но не се ли замисляте, че точно това ограничение, което сами си поставяте няма да ви изиграе лоша шега ?

Ами това с нападенията към човека чрез изповядваната от него религия ? На всичкото отгоре иронични и подигравателни ? Даже не искам да го коментирам.

Преди време много се палех в подобни спорове и се възхищавах до безкрай, как човек не може да проумее нещо, което му поднасяш просто, ясно и подкрепено с примери. Дори да му кажеш - приеми го, така е- той пак си знае това, което ТОЙ смята за логично ( или човек, на когото вярва да му го каже ). Изморих се и просто спрях да обръщам внимание на човешкия инат ( глупост ). Приех го, като атрибут от личността му, който трябва просто да се подминава.

Нямам дълбоки познания в дискутираната от вас тематика ( нито позиция пред вашия казус, преди да прочета темата ), но след като изчетох написаното от Бадр, смея да заявя, са вече повече. В нито един негов пост, публикуван конкретно по темата, той не е изказал негови размишления или интерпретации. А какво ? Лъжи ли ? :beer:)) Да, тук си губи времето два месеца, за да се опита да ви залъже, за да може да се излагате после. Или за да не падне по гръб ще каже някой ? Само мога да се усмихна :). Дайте да го изгорим на клада ? :)))

Нямах намерение да заемам страна, но като че ли стана точно обратното. Предварително се извинявам на тези, които са се почувствали обидени. Не ми е било цел в мнението.

Поздрави към всички и благодарности към Бадр!

Редактирано от 3nf (преглед на промените)

Здравейте !

Редовен посетител съм във форума, но до днес анонимен. От няколко дни чета темата ви ( от началото ) и ми стана безкрайно интересно ( което е и причината да се регистрирам и взема участие, макар и като дистанциран наблюдател ). Стана ми интересно не заради смляната и поредставена в "по-разбираем" вид част от термодинамиката, не заради казуса ви като цяло, не заради страстта ви към спора/убеждаването/доказателството ( която е очевидна, независимо крайната ви цел ). Причината е тази енергия, която два месеца отдавате в тази тема ( била тя светлина или топлина :lol6: ) без страната, която е на грешната теза да ЧЕТЕ. Да чете ( ама не през редовете и да търси под вола теле ), ами и да осмисля. Едната страна предоставя точни, доказани и ДЕЙСТВАЩИ ( поне според текущата ни представа за света ) съждения, обяснява ги, дава примери, доказва ги. Другата отказва да прумее написаното, което не е измислено или изсмукано от пръстите - в така форма съществува в учебниците, които някои са чели, други - не. Умни хора преди нас са доказали неща, които просто използваме наготово. Някои са си направили труда да ги разберат. Други ги интерпретират през собствения си инструментариум ( знание ), ама то, като е ограничено в конкретния случай, не се ли сещате, че се образуват едни бели/черни петна ( вакуум :) ), които си обяснявате с ВАШАТА ЛОГИКА. В науката лична интерпретация - няма. Свободни съчинения - също :)

Многократно темата бива размивана с различни "сламки" (удавник за сламка), което ни измества от прекрасния и безплатен урок по термодинамика. Не е приятно човек с високо самочувствие да бъде оборен в тематика, която смята, че разбира, ясно ми е. Но не се ли замисляте, че точно това ограничение, което сами си поставяте няма да ви изиграе лоша шега ?

Ами това с нападенията към човека чрез изповядваната от него религия ? На всичкото отгоре иронични и подигравателни ? Даже не искам да го коментирам.

Преди време много се палех в подобни спорове и се възхищавах до безкрай, как човек не може да проумее нещо, което му поднасяш просто, ясно и подкрепено с примери. Дори да му кажеш - приеми го, така е- той пак си знае това, което ТОЙ смята за логично ( или човек, на когото вярва да му го каже ). Изморих се и просто спрях да обръщам внимание на човешкия инат ( глупост ). Приех го, като атрибут от личността му, който трябва просто да се подминава.

Нямам дълбоки познания в дискутираната от вас тематика ( нито позиция пред вашия казус, преди да прочета темата ), но след като изчетох написаното от Бадр, смея да заявя, са вече повече. В нито един негов пост, публикуван конкретно по темата, той не е изказал негови размишления или интерпретации. А какво ? Лъжи ли ? :))) Да, тук си губи времето два месеца, за да се опита да ви залъже, за да може да се излагате после. Или за да не падне по гръб ще каже някой ? Само мога да се усмихна :). Дайте да го изгорим на клада ? :)))

Нямах намерение да заемам страна, но като че ли стана точно обратното. Предварително се извинявам на тези, които са се почувствали обидени. Не ми е било цел в мнението.

Ами силно се съмнявам,че изобщо си разбрал за какво се спори всъщност в тази тема.Но това е естествено,като се вземе в предвид липсата на достатъно жизнен опит.Радвам се че поне теб е успял да излъже,така няма да е съвсем капо. cool.gif Поздрави и на теб! Няма нужда никого да горим на клада.Просто е достатъчно да знаеш че си говориш с изпечен лъжец,в интернет е добре да се разкриват подобни сладури.А Бадрулчо се има за голям майстор в тази област!

Ясно.

Бонасера ,дотторе!Нашта висоинтелектуална дискусия ако те е отегчила,имаш възможността да я спреш завинаги.Честно казано и на мен вече ми доскуча. cool.gif

Сега ще ти обясня откъде иде заблуждението ти, а верно е, че такова е възможно да се получи.

Разбира се - ти се заблуждаваш. Сега ще ти обясня откъде иде заблуждението ти, а вярно е, че такова е възможно да се получи.

Ти ми посочваш мотиви , а аз ти посочвам конкретни неща с източници.

Посочих кога температурата е станала максимална.Преди актуализацията.Изразът "ще бъдат" няма как да говори за нещо, което е.

Не мога да зная, какви мотиви са движили някого.Дори да са такива, каквито казваш, то това е предположение.

Аз се опирам на това което виждам.Ако текста е двусмислен,то вината не е моя!

Ти какво имаш предвид е едно, друго е какво са имали предвид в самият сайт, но твоята версия изисква текста да е бил лошо съгласуван с данните.А точно текста е бил актуализиран.

Но така и не разбрах, за какво бе този нужен този литературно-семантично-метеорологичен анализ.Какво трябваше да покаже той, освен новите тенденции в световна метеорология и въвеждането им под ръководството на "осмокласника Нейчев" и "асистента" му Камареро.

Тия достопочтенни люде кой с кола, кой на МЕТАдонова програма, да не се бърка с метафизика, успяха да убедят БАН в погрешността на методите практикувани там.

Предлагам да сезираме ВАК,които да атестират тия величия.

И все пак дамите е редно да се ползват с известни привилегии.За туй калпазанке бъди така, добра да уточниш върху какво желаеше да акцентираш в онзи си пост.

Бадрулчо,ти съвсем се спече май?Ами в предния ми пост точно теб съм цитирал бе ,синко!Никъде не си казвал кога било почнало захлаждането,а?

на 29.07.2009г. в 20:39ч. пишеш:

За трети път тиго цитирам този твой пост,но ти отричаш да си го писал ,така ли????

Айде чао за сега,чака ме доста работа за днес.Довечерта ще ти дообясня нещата!Аз говорих за БТВ ,понеже прогнозите им са директно с НИМХ съгласувани,даже им правят реклама. cool.gif

Извини ме за неудобството, че те поправям, но думата "нахлу" не указва начало, а завършен процес.До 9 клас е трябвало да научиш глаголните времена или забравям, че ти май и 9-ти нямаш.

Както казах, БТВ не може да служи за нищо.Не коментираме БТВ, нито данни предоставени от тях.

Ами силно се съмнявам,че изобщо си разбрал за какво се спори всъщност в тази тема.Но това е естествено,като се вземе в предвид липсата на достатъно жизнен опит.Радвам се че поне теб е успял да излъже,така няма да е съвсем капо. cool.gif Поздрави и на теб! Няма нужда никого да горим на клада.Просто е достатъчно да знаеш че си говориш с изпечен лъжец,в интернет е добре да се разкриват подобни сладури.А Бадрулчо се има за голям майстор в тази област!

Вижда се кое как е.Колкото и да не ти се ще.Ти не успя да докажеш нито една своя хипотеза, нито защити примерите си.

Ти и не можеш.Единственото ти остава да злословиш.Няма да стигнеш далеч така.

Моля, удоволствието е изцяло мое.Поздрав и от мен.

Разбира се - ти се заблуждаваш. Сега ще ти обясня откъде иде заблуждението ти, а вярно е, че такова е възможно да се получи.

Ти ми посочваш мотиви , а аз ти посочвам конкретни неща с източници.

Посочих кога температурата е станала максимална.Преди актуализацията.Изразът "ще бъдат" няма как да говори за нещо, което е.

Не мога да зная, какви мотиви са движили някого.Дори да са такива, каквито казваш, то това е предположение.

Аз се опирам на това което виждам.Ако текста е двусмислен,то вината не е моя!

Ти какво имаш предвид е едно, друго е какво са имали предвид в самият сайт, но твоята версия изисква текста да е бил лошо съгласуван с данните.А точно текста е бил актуализиран.

Но така и не разбрах, за какво бе този нужен този литературно-семантично-метеорологичен анализ.Какво трябваше да покаже той, освен новите тенденции в световна метеорология и въвеждането им под ръководството на "осмокласника Нейчев" и "асистента" му Камареро.

Тия достопочтенни люде кой с кола, кой на МЕТАдонова програма, да не се бърка с метафизика, успяха да убедят БАН в погрешността на методите практикувани там.

Предлагам да сезираме ВАК,които да атестират тия величия.

И все пак дамите е редно да се ползват с известни привилегии.За туй калпазанке бъди така, добра да уточниш върху какво желаеше да акцентираш в онзи си пост.

Извини ме за неудобството, че те поправям, но думата "нахлу" не указва начало, а завършен процес.До 9 клас е трябвало да научиш глаголните времена или забравям, че ти май и 9-ти нямаш.

Както казах, БТВ не може да служи за нищо.Не коментираме БТВ, нито данни предоставени от тях.

Вижда се кое как е.Колкото и да не ти се ще.Ти не успя да докажеш нито една своя хипотеза, нито защити примерите си.

Ти и не можеш.Единственото ти остава да злословиш.Няма да стигнеш далеч така.

Моля, удоволствието е изцяло мое.Поздрав и от мен.

Аз хипотези не съм изказвал,за разлика от теб.Разбих всичките ти фантазии,защото тоя тюрлюгювеч дето ни го пробутваш ,не може да се нарече и хипотеза.А сега се сетих,че комплексите които имаш с образованието ясно сочат,че не си никакъв инженер,а прост и шеметен техник по подръжката на хладилни и климатични инсталации,най вероятно едва избутал средното си образование.И след дълги и неуспешни кандидатстуденски епопеи си повярвал,че вече си завършил и всичко си научил.Утре ще се върнем и ще видим новите ти измъчени опити за манипулация.Завършения ти процес стана на 25 вечерта моето момче,колкото и да се въртиш малко е невъзможно да се измъкнеш тук с фокуси.Очаквам новите ти бисери все пак,виждам че имаш още с какво да ни разсмееш. :wow:cool.gif

Или сега ще почнеш да твърдиш,че е точно за това си говорил?След като няколко страници твърдеше нещо,което даже не бе особенно важно,идеята беше да се заслушаш в пожеланията за носенето на леки и светли дрехи,Ама ти пак нещо не успя да схванеш/притеснително често взе да ти се случва/ и почна да ръсиш отново бисери от сорта ,че Лучия не знаела за кой точно ден ти говори,Камареро бил подменил данните.....а истината е че просто сме цитирали прогнозата на НИМХ,което не ти попречи веднага да да излъжеш че сме отричали техните данни.

Аз хипотези не съм изказвал,за разлика от теб.Разбих всичките ти фантазии,защото тоя тюрлюгювеч дето ни го пробутваш ,не може да се нарече и хипотеза.А сега се сетих,че комплексите които имаш с образованието ясно сочат,че не си никакъв инженер,а прост и шеметен техник по подръжката на хладилни и климатични инсталации,най вероятно едва избутал средното си образование.И след дълги и неуспешни кандидатстуденски епопеи си повярвал,че вече си завършил и всичко си научил.Утре ще се върнем и ще видим новите ти измъчени опити за манипулация.Завършения ти процес стана на 25 вечерта моето момче,колкото и да се въртиш малко е невъзможно да се измъкнеш тук с фокуси.Очаквам новите ти бисери все пак,виждам че имаш още с какво да ни разсмееш. :angry:cool.gif

Това ли те тревожи бе Нейчо.Нека съм прост и шеметен техник.Даже и средно нека не съм избутал.

Виж обаче стигнахме до консенсус.Ти наистина не си изказъл, нищо освен запомнящи се култови фрази.

Завършеният ми процес е станал на 26.7 с/у 27.7.Такива са данните на НИМХ.Тогава е измерена и най-ниската темпреатура.

Посочил съм ти линк с данните за три дни и там се вижда всичко.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.