Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Само питане някаква програма в нета която като вавадеш номера на мобилен тел. да го локализира каде е в момента?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Само питане някаква програма в нета която като вавадеш номера на мобилен тел. да го локализира каде е в момента?

Да, има такива в мобилния оператор. Но обърнете моля внимание на раздела в който е темата

Здравйте! Интересува ме има ли програми, които откриват въведените пароли в компютъра ми. Примерно, въведени са : WiFi парола, E-mail парола, SKYPE парола на МОЯ компютър. В един момент съм ги забравил и с дадена програма искам да ги открия. Има ли въобще такива програми и ако да, моля да ми препоръчате някоя или да ми пуснете линк. Благодаря предварително! Хубав слънчев ден!

Здравйте!

Интересува ме има ли програми, които откриват въведените пароли в компютъра ми. Примерно, въведени са : WiFi парола, E-mail парола, SKYPE парола на МОЯ компютър. В един момент съм ги забравил и с дадена програма искам да ги открия. Има ли въобще такива програми и ако да, моля да ми препоръчате някоя или да ми пуснете линк.

Благодаря предварително!

Хубав слънчев ден!

Не. Освен това как така изведнъж сте забравил всички пароли....

Темата се присъединява към една голяма и интересна тема, засягаща горния и друг въпроси

идиотите ми преинсталираха Операционната сиситемаи всички пароли карй ок ще чакам някой да пише благодаря

• 3 седмици по-късно...

и като разбиеш парола на сайт или профил, какво ще направиш.. за, какво човек, би искал подобно нещо ?

Искам да питам как да влезна в компютър с W7 ultimate без да въвеждам парола? Чувал съм че може през електронната клавиетура но не знам как ще съм ви много благодарен.

Редактирано от иван драганов (преглед на промените)

Здравейте наскоро бях измамен от един Американец с продукция за 70$ и сега се чудя как да направя нещо като малко отмъщение та за това няква идея къде да публикувам пощата му за да се любува на тонове SPAM imkilroy@hotmail е пощата и благодаря предварително

Макар и неоторизиран да давам отговори по такива въпроси искам да Ви кажа искренно, че в този форум, такива ЩУРОТИИ въобще не са желателни и не се толерират нито от Администрацията, нито от посетителите на форума. Измамници е имало и винаги ще има. Затова всеки носи глава на раменете си. Виновен в случаят сте Вие, че не сте проверили с какъв човек свързвате Вашият бизнес. Сумата е малка/ колкото за едни маратонки/ и освен да пиете чаша вода, нищо друго не Ви остава. Най лошото което забелязвам е, че може би само заради отмъщението и за да получите някакъв съвет, сте се регистрирал в този форум. "Калдата" мисля, че не е за ВАС!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте наскоро бях измамен от един Американец с продукция за 70$ и сега се чудя как да направя нещо като малко отмъщение та за това няква идея къде да публикувам пощата му за да се любува на тонове SPAM imkilroy@hotmail е пощата и благодаря предварително

Темата ви се присъединява към много подобни
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте :) Искам да ви попитам нещо относно програмата Keylogger.Знам, че служи за записване на всяко натискане на клавиш.А са ми казвали, че може да се исполза срещу някой друг.Именно това ми е въпроса.Като му я пратя как да направя така, че натискането на клавишите на неговата клавиетура да се пращат при мен? Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете :)

Здравейте :) Искам да ви попитам нещо относно програмата Keylogger.Знам, че служи за записване на всяко натискане на клавиш.А са ми казвали, че може да се исполза срещу някой друг.Именно това ми е въпроса.Като му я пратя как да направя така, че натискането на клавишите на неговата клавиетура да се пращат при мен? Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете :)

Разгледайте темата към която ще добавя вашата

Здравейте, нужна ми е програма, която да следи децата с кого и какво чатят. Нещо като Spector Pro, но да поддържа и скайп. Добре би било ако може да ми праща логовете по електронната поща, но може да ги съхранява локално на компютъра.

На първо четене се сещам за една подобна програма .Обаче не съм сигурен дали поддържа Skype,просто доста отдавна не съм я разцъквал.Но от къде да сме сигурни ,че помислите ти са чисти....

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Здравейте,

нужна ми е програма, която да следи децата с кого и какво чатят. Нещо като Spector Pro, но да поддържа и скайп.

Добре би било ако може да ми праща логовете по електронната поща, но може да ги съхранява локално на компютъра.

1. не можете да докажете във форума добрите си намерения

2. За кой ли път ще кажа че човешки проблеми не се разрешават с технически средства. По-добре говорете с децата си относно рисковете

И темата ви се добавя към една друга тема!

Здравейте, дами и господа! Въпроса е следния с Windows7 сам и имам само админисистраторкси акаунт, обаче му забравих паролата и незнам какво да правя само тоя акаунт ми е, нямам друг и нямам и достъп да компютъра си и незнам и незнам какво да правя.Моля за помощ, мерси предварително!

Махни я с Hirens boot CD или Active boot. Прочети как става първо.

Здравейте, дами и господа! Въпроса е следния с Windows7 сам и имам само админисистраторкси акаунт, обаче му забравих паролата и незнам какво да правя само тоя акаунт ми е, нямам друг и нямам и достъп да компютъра си и незнам и незнам какво да правя.Моля за помощ, мерси предварително!

Аве как така ги забравяте тези пароли !!! Ако ви е подгонила критическата записвайте си ги на хартиен носител че да не четем как се ловят риби със бастун.
  • 2 седмици по-късно...

Доколкото знам, ако от администрацията на даден сайт ти баннат айпи адреса, няма да можеш да си регистрираш нови профили във въпросния сайт, ползвайки същото айпи ? Единият от вариантите да се заобиколи бан по айпи е да си сметиш айпи адреса. Бихте ли могли да ми посочите поне още един вариант, чрез който да може да се преодолее спирането на достъпа до определен сайт, което не касае само спиране на възможността за регистрация на нови профили, но също така е свързано и с невъзможност от конкретния компютър да се разглежда каквото и да е било в сайта. Бях чел за свързване с Интернет чрез прокси. Уж съм направил такова свързване (не знам дали съм го направил правилно), но не помага. Отрязоха ми достъпа до един сайт.

Щом са ти го отрязали е имало причина. Тук не насърчаваме заобикалянето на каквито и да са забрани и рестрикции.

Отрязоха ми достъпа до един сайт.

Това едва ли е без причина. Налага се сам да се оправяте, в случая.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.