Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Здравейте, препоръчайте ми програма за хакване/кракване на WI-FI мрежи. С Windows 7, 32 бита, вградена карта за безжичен интернет и искам да разбия WPA2, WEP, WPA. Препоръчайте ми програма/и, сигурни, може и да се отнася само за 1 защита, важното е да работи, за да не си губя времето напразно.

БЛАГОДАРЯ! :angel19:

Не! В този форум никой няма да ви даде
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 429,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Много знаете ама ако живеете в 7 милионен град,с радиус над 30 км и всичко това са улици,сгради и не ви ли идва на ума че човек може да се загуби!Тя жена ми е на 50 години!Знае много добре че телефона и го виждам къде е по всяко време и това е нейно желание за сигурност!Правите така,че да няма човек желание да помогне на някой нуждаещ се.Представете си че имате малко дете и се загуби тук.Не е ли по добре да си подсигурен!Обещавам ви че няма да помогна на никой по този въпрос...много месеци съм чел как става това и ще ви кажа че не е никак лесно. п.п Ще си позволя да цитирам част от един горенаписан пост на Sinbad_ „.. ех невежи невежи ....„Това за мен ли се отнася или за теб!Капитан Немо поне се е обосновал с неговия отговор!

Едно е да е по собствено желание, а съвсем друго е да се следи тайно. Както е казал Капитана, това след време ще ти излезе през носа.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.Тук в този форум пише видео наблюдение.Предположих че тук трябва да пиша.Та...Спрял съм се на това http://www.donsoft-b...uct=2223��Бихте ли дали някакво мнение за него.

Здравейте.Тук в този форум пише видео наблюдение.Предположих че тук трябва да пиша.Та...Спрял съм се на това http://www.donsoft-b...uct=2223��Бихте ли дали някакво мнение за него.

Ако ни дадете сведение кого ще подслушвате, ще можем по-добре да Ви помогнем. За сега Ви давам само един съвет. Необходимо е, а е и задължително да се запознаете със Законите на Република България!

Ако ни дадете сведение кого ще подслушвате, ще можем по-добре да Ви помогнем. За сега Ви давам само един съвет. Необходимо е, а е и задължително да се запознаете със Законите на Република България!

Господине,много добре зная Законите на Република България!

няква мадама сигурно :D

100 % :D

Мадама ще да е ,няма да е мъж я :no-no:

Пич , става със чаша :) не ти трябва техника :no-no:

Бе и с буркан пробвах, не става :brick wall:

Редактирано от xxxxxx_ (преглед на промените)

Изобщо няма да се учудя ако е мъж....Та.а..а...всичко се случва.

При Вас ,може и да се случва ..........

Една жена решила ли е ... никой не може да я спре камо ли някакви джаджи за 50 лева. Освен ако нямаш дебел предбрачен договор и искаш да се изкараш жертва ! Та щом имаш време да слушаш как някой ти пъшка през стената времето си е твое и имаш право да го пилееш как ти е кеф .

Една жена решила ли е ... никой не може да я спре камо ли някакви джаджи за 50 лева.

Освен ако нямаш дебел предбрачен договор и искаш да се изкараш жертва !

Та щом имаш време да слушаш как някой ти пъшка през стената времето си е твое и имаш право да го пилееш как ти е кеф .

Тя жената нека си пъшка...няма лошо.Но, е друго когато си убеден в това на 100%.
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте! Рових много из нета но не можах да намеря сайт от който да сваля такава програма. Ако може да помогне много ще съм му благодарен! Благодаря предварително ! ! !

какво животно е ?

Не се занимавай с глупости,няма да намериш нищо

не е за мен. Дължа услуга на един приятел и обещах да му потърся , но нищо не намирам

Предполагам не си прочел това . Това което искаш е в пълна противоположност с законите. :offtopic_s: Сигурно искаш да разбиеш на гаджето паролите ,за да видиш с кой и какво си пише . Не бъди ревнивец ,само ще си навредиш .

ако имате инфо давам ви имейл да ми пишете там [email protected]

имаме си тема във форума за това ! потърсете я в раздела за празните приказки където всъщност ще ви присъединят темата .

My/другото знаете ли за какви закони става въпрос?-..stupid people,reallly stupid :D

• 4 седмици по-късно...

Как да направя така, че да не могат да ми го подслушват, изобщо има ли начин.Защото телефона ми вече почна да дава дефекти.Ако сменя картите пак няма да стане (вече пробвах подслушват и другата карта). Има ли някакъв начин, освен да сменям телефона и номера?

Вие не знаете какво можете да наъчите от един компютър (както и аз) Само за хакове мислите !
  • 2 седмици по-късно...

Как да отключа цифровите програми безплатно(DVB-C тунер)? На blizoo съм.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.