Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Здравейте !

Искам да  да ви попитам как мога да свържа 1 лаптоп към wi-fi  като съм свързан от друг .Не знам как да искарам паролата от този който е на ХП за да мога да я вкарам към другия и да работят и 2 та свързани .Просто от къде да изведа  паролата от този лаптоп който е на ХП

Аааа паролата е лесна бре.

Обикновено е 4 или 6 звездички

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 429,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Здравейте на всички компютърджии. На скоро забравих паролата на единия от емайлите си в абв, някой знае ли начин по който мога да хакна емайла си че забравих всичките си данни, моля ви много е спешно. НЕ ИСКАМ ДА ХАКВАМ ВАШИТЕ ПОЩИ, НЯМАМ ЗЛОНАМЕРЕНИ ПЛАНОВЕ.

За толкова ли елементарни ни мислиш?

Паролата си забравил,всички данни,какво означава и името ли!Всяка поща си има функция „забравена парола„ ,но не и забравено име!

Здравейте на всички компютърджии. На скоро забравих паролата на единия от емайлите си в абв, някой знае ли начин по който мога да хакна емайла си че забравих всичките си данни, моля ви много е спешно. НЕ ИСКАМ ДА ХАКВАМ ВАШИТЕ ПОЩИ, НЯМАМ ЗЛОНАМЕРЕНИ ПЛАНОВЕ.

На сайта има процедура за въстановяване. И никак не можете да докажете добрите си намерения. Темата ви се присъединява към една друга подобна

Здравейте! Интересува ме има ли начин да подслушвам разговорите между двама skype абоната? Имам паролата на единия и мога да чета хронологията му, но не чувам когато говори по микрофона. Ако може да пропуснем подигравателните "ако теб те подслушваха" и др.  Имам си лични причини, които не са свързани с бивши и настоящи. Ако някой желае да ми помогне, Благодаря!

Здравейте! Интересува ме има ли начин да подслушвам разговорите между двама skype абоната? Имам паролата на единия и мога да чета хронологията му, но не чувам когато говори по микрофона. Ако може да пропуснем подигравателните "ако теб те подслушваха" и др.  Имам си лични причини, които не са свързани с бивши и настоящи. Ако някой желае да ми помогне, Благодаря!

Съжалявам, но въпроса ви попада в зоната на действие на точка 2.10 от правилата. И темата ви се присъединява към една много интересна тема

Съжалявам, но въпроса ви попада в зоната на действие на точка 2.10 от правилата. И темата ви се присъединява към една много интересна тема

Извинявам се, разбирам ви. Само, ако може да ми отговорите, има или няма начин, без подробности.

Извинявам се, разбирам ви. Само, ако може да ми отговорите, има или няма начин, без подробности.

Има, но не и по начина по който си мислите

Има, но не и по начина по който си мислите

Нямах конкретен начин, но вашия явно е за доста напреднали и дори няма да ви трябва парола :)

За господата хакери. Ето от тук може да започнете с основите на мрежите и как работят тези неща: http://en.wikipedia.org/wiki/OSI_model . Ако толкова пък наистина искате да разберете как се взимат пароли от wifi, skype, как да може да чуете разговор и така нататък. В интернет има доста лекции на CISCO. Ако пък не може да намерите пишете и аз ще ви дам. Ето така се хакват нещата. Иначе в интернет има доста тулчета стига да знаете как се работи с тях и да ги използвате и можете да хакнете и свалите или каквото и да е. Давайте господа хакери вие сте :)

За господата хакери. Ето от тук може да започнете с основите на мрежите и как работят тези неща: http://en.wikipedia.org/wiki/OSI_model . Ако толкова пък наистина искате да разберете как се взимат пароли от wifi, skype, как да може да чуете разговор и така нататък. В интернет има доста лекции на CISCO. Ако пък не може да намерите пишете и аз ще ви дам. Ето така се хакват нещата. Иначе в интернет има доста тулчета стига да знаете как се работи с тях и да ги използвате и можете да хакнете и свалите или каквото и да е. Давайте господа хакери вие сте :)

Tи пък,който не си разбрал,въобще,какво се коментира,защо набутваш тази линк с wikipedia ...

Ами аз акцентирах първо върху заглавието на темата и второ върху последният пост. Мисля, че с този линк отговарям на поне 90% от питащите или преместени въпроси/теми. 

Ами аз акцентирах първо върху заглавието на темата и второ върху последният пост. Мисля, че с този линк отговарям на поне 90% от питащите или преместени въпроси/теми. 

Голямо акцентиране,няма що!Заглавие на 4-годишна тема и последен пост,който си е бил чист спам,извън темата!

• 2 седмици по-късно...

Търся програма за наблюдение на земята от спътник, но не сателитни снимки или трафик камери.

Колкото и често да се ъпдеитва базата снимки,няма да е като да гледаш на живо как се разкарват хората в еди коя си страна :)

Редактирано от tyrboman (преглед на промените)

Търся програма за наблюдение на земята от спътник, но не сателитни снимки или трафик камери.

Колкото и често да се ъпдеитва базата снимки,няма да е като да гледаш на живо как се разкарват хората в еди коя си страна :)

Колко милиона сте готов да дадете на месец?

Колко милиона сте готов да дадете на месец?

Ако е толкова евтино, може да почнем бизнес... Гугъл мапс ряпа да ядат...

Понеже не намерих друг подобен форум за подслушватели, реших да ви попитам тук дали разбирате от тези флашки с подслушватели http://www.donsoft-bg.com/category.php?id_category=108 и дали си струва да си купя такава.

Благодаря предварително

Понеже не намерих друг подобен форум за подслушватели, реших да ви попитам тук дали разбирате от тези флашки с подслушватели http://www.donsoft-bg.com/category.php?id_category=108 и дали си струва да си купя такава.

Благодаря предварително

Ааа, има място за темата ;) и то е тук :)

Пич , става със чаша :) не ти трябва техника :no-no:

А с няколко чаши , и гласове от други планети може да чуеш. Препоръчвам, вместо да следиш комшийката.... И без това стените са тип "доломе", ....пенсионерски работи..... 

• 3 седмици по-късно...

Забравена  скайп  парола .Не  се знае  и  имейл  адрес . Необходимодт от  разбиване на парола  . На въпросния  скайп адрес има 21  много важни скайп  адреси  .   Как да се препишат

Забравена  скайп  парола .Не  се знае  и  имейл  адрес . Необходимодт от  разбиване на парола  . На въпросния  скайп адрес има 21  много важни скайп  адреси  .   Как да се препишат

Изчетете темата към която е добавена вашата и най-вече, раздела!

Здравейте, има ли възможнос Mozila Firefox да запомня паролите автоматично, без да пита ? Ако няма такава възможност има ли такава пограма с която да се запомнят пароли написани в браузъра. Разбрах че ставало с Keylogger, но пробвах много версии и нищо не става... Моля ви помогнете. Благодаря предварително :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.