Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

А защо на C# ако не е тайна ?

Ами ти го "вземаш" хаша.

Щом си рекъл Хакере!

Ем защото ако на c# няма как да не работи на win. C# си върви с framework(не Върви без него). Забелявал ли ,че като се компилира за стенд алоне си взима части от framework. В линукс за да работи има нещо като framework.

PS: Никакъж хакер не съм и 14 годишен може открадне само да види някое филмче и да почете час във някой форум. Просто ми е интересно.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Ем защото ако на c# няма как да не работи на win. C# си върви с framework(не Върви без него). Забелявал ли ,че като се компилира за стенд алоне си взима части от framework. В линукс за да работи има нещо като framework.

PS: Никакъж хакер не съм и 14 годишен може открадне само да види някое филмче и да почете час във някой форум. Просто ми е интересно.

Ако са като днешните 14 годишни, които не знаят как се пуска компютъра няма как да стане. Нещата не са толкоз елементарни. Не че като седнеш да четеш с желание няма да се научиш.

Как да разкрия паролата на е-поща (в abv, gmail и yahoo)? За да не се отварят тука модераторите пишете ми у фейсбук (със същото име съм там).

А на някой ако му хрумне да хакне моя профил - по-добре не пробвайте, ей, живота сякакви изненади поднася, зема да ви намеря...

Пишете ми, приятел в нужда се познава, може пък после и аз с нещо да ви бъда полезен. :)

Редактирано от Пишлемир Лайненко (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Може ли да попитам има ли начин да разбера паролата на нета ми че е със звездички,а забравих къде съм я записал.Та ако някой може да помогне да пише. :)

Може ли да попитам има ли начин да разбера паролата на нета ми че е със звездички,а забравих къде съм я записал.Та ако някой може да помогне да пише. :)

като се обадите на доставчика си

като се обадите на доставчика си

Само че това може да стане в понеделник а на мен ми трябва спешно.

Само че това може да стане в понеделник а на мен ми трябва спешно.

Само че по никакъв начин не можете да докажете че става дума за вашия акаунт а не искате да откраднете нечий

Само че по никакъв начин не можете да докажете че става дума за вашия акаунт а не искате да откраднете нечий

Мога да направя скрийншот с темата отзад.

Както и да е,имам някаква парола но нещо променяха и не знам къде съм я записал.

Значи няма как освен ако намеря листчето,трябва ми защото взех да оправям един комп и искат игри който нямам и няма как да го вържа към интернет.Вече може да се трие.

Нещо не е така. Нещо не казвате истината, шикалкавите! Сложете картите на масата или се откажете.

capnemo ви обясни легитимния начин как да си възтановите паролата

Ми значи ще върна компа утре след обяд а сутринта ще звънна на доставчика за паролата.

Ми значи ще върна компа утре след обяд а сутринта ще звънна на доставчика за паролата.

Имате ли писмен договор си интернет доставчика си? Ако да, там задължително се вписва паролата.

Нямам договор.

Тогава как получаваш интернет?На кого ще звъниш за парола? Това е най глупавият въпрос за целите 10 години в техническите раздели, откакто съществува "КАЛДАТА"

Чети какво си написал: "...а сутринта ще звънна на доставчика за паролата."

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ми това е хубавото на доставчика че не ме обвързва с договор.

Я направо спри да пишеш. Няма как да нямаш договор с доставчик-а , а и за каквото и да било си има договор между лицето/фирмата предоставяща услугата и клиента!!! Стига лъжи. За мен тази тема е за коша.

Договора е на името на майка ми,но няма никаква парола ако искам да я разбера трябва да им звънна.Дори и да я има някъде паролата беше сменяна от тях но не знам какво се добавяше преди цифрите.И отдавна казах че темата е за триене !!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.