Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Има ли начин субтитрите да излизат автоматично ? Почти винаги се налага да ги зареждам ръчно - СУБТИТРИ-ЕЗИК НА СУБТИТРИТЕ-ВТОРИ СУБТИТРИ. Дали има някаква настройка това да става като заредя филма ?

Провери дали ти е вкл. опцията.

опции-настройки-стандартни настройки-общи и чекираш /зареждаш субтитрите заедно с видео файла/

Освен това субтитрите могат да се зареждат Драп-Дроп т.е с влачене и поставяне в рамките на плеера.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Опитай с това.

ами не е от това...значи с размера на прозореца нямам проблем...имам проблем с размера на картината когато дам на цял екран а тя седи на малко квадратче по средата на екрана вместо да е разпъната по него ;)

ами не е от това...значи с размера на прозореца нямам проблем...имам проблем с размера на картината когато дам на цял екран а тя седи на малко квадратче по средата на екрана вместо да е разпъната по него :)

Има си опция за това, ама в момента не съм с програмата и не мога да ти покажа снимка. В падащ прозорец има опции как да се отваря при въпроизвеждане, задай там да е на цял екран, а не както е по подразбиране.

Провери дали ти е вкл. опцията.

опции-настройки-стандартни настройки-общи и чекираш /зареждаш субтитрите заедно с видео файла/

Освен това субтитрите могат да се зареждат Драп-Дроп т.е с влачене и поставяне в рамките на плеера.

Благодаря стана, пробвах доста филми, и само на един не се заредиха автоматично субтитрите. Но бях със странно разшерение, и кой знае защо като ги заредих ръчно, се показаха в горната страна на екрана ? То със всички филми бяха така отначало, ама ги нагласих ръчно...

Има си опция за това, ама в момента не съм с програмата и не мога да ти покажа снимка. В падащ прозорец има опции как да се отваря при въпроизвеждане, задай там да е на цял екран, а не както е по подразбиране.

ами аз нали нея пробвах http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...ost&id=1259 ама не стана Публикувано изображение

Редактирано от planetcho (преглед на промените)

здравеите незнам до колко е уместен въпроса ми относно плеера но тъи като и аз го ползвам реших да попитем тук.изтеглих филм които е AVI фаил с някакво разшерение BC немога да го подкарам. какво е това разширение и защо плеера не го чете ?

Редактирано от 7/8 (преглед на промените)

Разширението ''BC'' го слагат някой торент програми , най-добре изчакай да се изтегли файла и тогава го стартирай .

Ако и тогава не става пробвай този плеър VLC.

Пробвах КМPlayer с него плейвам почти всички файлове (но товари много процесора) не мога да го настроя да ползва хардуерното ускорение на картата ми Radeo HD 3870.Някой ако е пробвал и е успял да го подкара нека каже какви са настройките или ми препоръчайте някой плеар който да потдържа това хардуерно ускорение на картата ми.Предварително благодаря.

• 2 седмици по-късно...

При пускане на филм на KMPlayer суптитрите останаха на средата на екана.Какво ли не правих и не можах да ги върна в началното им положение. Как да ги върна в стандартното им положение?Благораря предварително!!!

Редактирано от d09876 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Искам да питам нещо което може да ви се стори тъпо, но... Като пуснах музика (11 песни) тръгна първата и втората не почна после. Как да го направя че автоматично да се сменят? Ръчно всеки път да пущам не ми се занимава Моля за помощ !!!!!!!!

Имам следния проблем : Когато дам десен на дадена песен или филм и искам да ми го отвори с KMPlayer ми дава,че песента :

is not valid Win32 application. Публикувано изображение Някой може ли да ми каже защо така?

Ами, влез първо в плеъра и от него отвори песента или филма. Аз така правя, ... имам други проблеми.....

• 3 седмици по-късно...

Имам един проблем, някой ще може ли да помогне?!

Когато пусна филм, естествено има говор. Но гадното е, че след като дадена реплика бъде изказана, после поне още 2-3 пъти се повтаря - в смисъл кънти.. Това е проблем при ВСИЧКИ филми. Не само при един. Моля ви накой да каже как да го оправя това нещо! Публикувано изображение

Предварително Благодаря! :)

КЛМ не ми показва субтитрите на ДВД филми .Пробвах с Медия плеър и той ги показва.Какво да направя за да ги показва и КЛМ.

Имам един проблем, някой ще може ли да помогне?!

Когато пусна филм, естествено има говор. Но гадното е, че след като дадена реплика бъде изказана, после поне още 2-3 пъти се повтаря - в смисъл кънти.. Това е проблем при ВСИЧКИ филми. Не само при един. Моля ви накой да каже как да го оправя това нещо! Публикувано изображение

Предварително Благодаря! :)

Провери дали случайно не си махнал Mute тичкето на микрофона. Това повтаряне ми намирисва точно на включен микрофон.

:):nono::huh: от къде да го взема това?...?

преводаза MKPlayer

Вече е вграден в програмата, не е нужно да го търсиш.

Здравейте! Ползвам от известно време KMPlayer и много ми харесва, но имам един малък проблем по някога като увелича размера на субтитрите част от тях излизат от екрана и не се четат. По нагоре в темата някой беше питал за същия проблем и му препоръчаха да пробва с опцията, обработка на субтитри-> показване при наслагване, но не става. Ако някой има някаква идея, нека помага.

Не ползвам от доста време вече този плейър, но имаше опция за автоматично разполагане на субтитрите върху екрана - огледай настройките. "Показването при наслагане" е с цел надписите да слязат под филма и да вървят в черната лента.

Не ползвам от доста време вече този плейър, но имаше опция за автоматично разполагане на субтитрите върху екрана - огледай настройките. "Показването при наслагане" е с цел надписите да слязат под филма и да вървят в черната лента.

Може би имаш впредвид отбелязването на настройката -> автоматичен размер на щрифта за субтитри във кадъра, но не се опрявят.

Може би имаш впредвид отбелязването на настройката -> автоматичен размер на щрифта за субтитри във кадъра, но не се опрявят.

Да, точно нея имах предвид, но не знам защо не задейства - не съм имал проблеми в това отношение.

П.П. Пишеш, че си увеличил размера на субтитрите и вероято това е причината - в автоматичен размер и активирана въпросната опция не би следвало да имаш проблем.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Да, точно нея имах предвид, но не знам защо не задейства - не съм имал проблеми в това отношение.

П.П. Пишеш, че си увеличил размера на субтитрите и вероято това е причината - в автоматичен размер и активирана въпросната опция не би следвало да имаш проблем.

Така е, като ги намяля се оправят, просто ми е по удобно ако са малко по големи, защото гледам от по далеко. Но това не е толкова голям проблем. Благодаря ти, все пак!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.