Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

.искам просто една лека програма която да хваща доста вируси,но и да има нещу което да проверявя страниците в кито влизам,кажете коя лека безплатна антивирусна да си сложаP.P. 512 RAM Processor 2.93 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

System Requirements - avast! Home Edition

For a computer running Windows® 2000/XP® Workstation (Not Server):

Pentium class Processor, 64MB RAM (128MB recommended) and 100MB of free hard disk space

For a computer running Windows® XP® 64-bit Edition:

An AMD Athlon64, Opteron or Intel EM64T-enabled Pentium 4 / Xeon processor, 128MB RAM (256MB recommended) and 100MB of free hard disk space

For a computer running Windows® Vista:

Pentium 4 processor, 512MB RAM and 100MB of free hard disk space

The program itself requires about 60MB of hard disk space; the remainder of the recommended space is reserved for the virus recovery database file and its index (VRDB, also known as the "integrity database" from the previous version).

Публикувано изображение

avast! Home Edition antivirus is 4.8

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 227,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

и все пак с коя да остана :):hush::rolleyes: :rolleyes:

Всеки сам си решава на кое антивирусно приложение да се довери,НО понеже искаше съвет,мисля че получи отговор на твоя въпрос.

Можеш вградената да пуснеш, при мен от години вече тази комбинация не е пуснала нищо, а съм я сложил на не знам колко компютри вече. Решиш ли да се заразиш нищо няма да те опази.

Със SP 3 + Аваст + ....Михнев дай му акъл с коя стена да бъде :)

Avast 4.8 се сработва много добре със следните защитни стени:Comodo Firewall Pro /Online Armor Free /Ashampoo Firewall 120 Free ,така,че избора си е негов.Има доста писано във форума особено за Comodo Firewall Pro ,нека сам си избере,коя ще му допадне.

п.с. или послушай dragozow

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

aз съм го пробвал и със Zone alarm Free и ,но съм чел че с платения й вариянт има не се рабира ,като това се избягваше с изключване на е-майл щита май ама не съм сигурен.

Аз имам намерение да махна Нортън, поради постоянната му намеса в ежедневието ми. + т'ва е out-of-date, което си е проблем. Ест нямам намерение да закупувам лицензирана версия, при положение, че към Windows беше прикачена въпросната TRIAL версия на Нортън. Та мисълта ми е, че напоследък чета и чувам много добри оценки по адрес на Аваст. Мисля да изпробвам и да видя от първа ръка дали наистина е така. Защото ми е писнало да чета суперлативи, или безпочвени критики за даден software, от разни диванета, които нямат база за сравнение. И в много случаи обикновения потребител, случайно попаднал на форума, за да провери някаква информация, не може да филтрира цялата информация, която евентуално би му била полезна. Благодаря ви за коментарите все пак, от този форум научих доста. Повечето потребители, отдавна регистрирани и пишещи, помагат на човек да се ориентира в дадена посока, защото имат знания и натрупан опит :) поздрави от дъждовна Холандия

Редактирано от Dizzique (преглед на промените)

Аз имам намерение да махна Нортън, поради постоянната му намеса в ежедневието ми. + т'ва е out-of-date, което си е проблем. Ест нямам намерение да закупувам лицензирана версия, при положение, че към Windows беше прикачена въпросната TRIAL версия на Нортън.

Та мисълта ми е, че напоследък чета и чувам много добри оценки по адрес на Аваст. Мисля да изпробвам и да видя от първа ръка дали наистина е така. Защото ми е писнало да чета суперлативи, или безпочвени критики за даден software, от разни диванета, които нямат база за сравнение. И в много случаи обикновения потребител, случайно попаднал на форума, за да провери някаква информация, не може да филтрира цялата информация, която евентуално би му била полезна.

Благодаря ви за коментарите все пак, от този форум научих доста. Повечето потребители, отдавна регистрирани и пишещи, помагат на човек да се ориентира в дадена посока, защото имат знания и натрупан опит :super: поздрави от дъждовна Холандия

Здравей,програмата ме е впечатлила и продължава да го прави.

Изтегляне:avast! Home Bulgarian 4.8.1229 (25.0 MB)

Регистрация на avast! 4 Home Edition

Аз съм с Avast v 4.8 Pro. Имам един въпрос - Защо след сканиране Avast ми засече 6 зарази,които ги вкарах в Клетката за вируси, а не ги е засякла в момента на заразата? И тези зарази от Клетката да ги трия ли или да си стоят там?

avast 4.8 pro 1229 има ли вгадена anti rootkit защита.ако има на какво ниво е?

Да-на прилично ниво. Програмата се държи стабилно и на опасните места - където всички пропускат. Ако не бе любопитството да се пробват почти всички продукти, можех още да съм с тази програма. Според мен тя вече е между най-добрите. Поздрави

Да-на прилично ниво. Програмата се държи стабилно и на опасните места - където всички пропускат. Ако не бе любопитството да се пробват почти всички продукти, можех още да съм с тази програма. Според мен тя вече е между най-добрите. Поздрави

благодаря за отговора уважавам твоето мнение.

avast 4.8 pro 1229 има ли вгадена anti rootkit защита.ако има на какво ниво е?

GMER

avast

-Anti-spyware

-Anti-rootkit

-Strong self-protection

-Antivirus kernel

-Resident protection

-Script Blocker

-P2P and IM Shields

-Web Shield

-Network Shield

благодаря mihnev_sz,благодаря rado88 за отговорите.

avast

-Anti-spyware

-Anti-rootkit

-Strong self-protection

-Antivirus kernel

-Resident protection

-Script Blocker

-P2P and IM Shields

-Web Shield

-Network Shield

Script Blocker-a е само за платените(shareware) версии :wow:

Това е само една за мен, не до толкова важна разлика,но тя може да се замести с някой плъгин като No Script при Mozilla например.Други съществени разлики м/у двете за мен няма.

avast! 4 Professional

avast! 4 Home Edition

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Със Sotkata направихме един експеримент.

Бях писал преди за еквалибристиките с Аваст и програма за отдалечена помощ TeamViewer :shock11: Тогава Аваст ми разрешаваше всичко да правя с програмата и системата...въпреки че съм на стотици километри и...все пак вътре в другият комп :)

Пробвахме същото при инсталирани и на двата компа Кис 2009 при мене и Кис 7 при Соти.Резултата ....СПРЯ МЕ КИСА и не ми даде да мръдна.Проактивката се задейства и край с мене Публикувано изображение Чак Соти се изнерви Публикувано изображение Това ми хареса Публикувано изображение

Та програма,която не ме спира НЕ ползвам.

Поздрави

Със Sotkata направихме един експеримент.

Бях писал преди за еквалибристиките с Аваст и програма за отдалечена помощ TeamViewer ;) Тогава Аваст ми разрешаваше всичко да правя с програмата и системата...въпреки че съм на стотици километри и...все пак вътре в другият комп ;)

Пробвахме същото при инсталирани и на двата компа Кис 2009 при мене и Кис 7 при Соти.Резултата ....СПРЯ МЕ КИСА и не ми даде да мръдна.Проактивката се задейства и край с мене Публикувано изображение Чак Соти се изнерви Публикувано изображение Това ми хареса Публикувано изображение

Та програма,която не ме спира НЕ ползвам.

Поздрави

На киса те е спряла стената, а Аваст няма стена, как искаш да те спре? Я му сложи Комодо или Онлайн Армор или пък друга стена и пробвай да влезеш.

На киса те е спряла стената, а Аваст няма стена, как искаш да те спре? Я му сложи Комодо или Онлайн Армор или пък друга стена и пробвай да влезеш.

Каква стена бе човече.Бях вътре в Соти бе Публикувано изображение Питайте го.Пусна ме човекът...за пробата.Май не си наясно със възможностите на тази програма.Спря ме проактивната защита защото Касперски засича някакво външно въздействие...Някой му пипа по компа Публикувано изображение

Леле ти ме преби.Искате и със стена ли да пробвам? Искаш ли заедно да го направим?

Публикувано изображениеПубликувано изображение nikssi Публикувано изображение Ами хубаво си им писал, ама не знам дали възнамеряват да слагат firewall Публикувано изображение

Стената ще ме спре при входа.Аз си му разглеждах машината на воля 1 минута само и хопаааа он ме гепи и само можех мишока да мърдам НО без никакъв ефект.Що не пробваш със Нода и ти - насреща съм и съм чист като бебе след .....ср....не Публикувано изображение

Сериозно ще ми е интересно как ще се държи ESS

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображение Чакай сега Публикувано изображениеПубликувано изображение Ти му даваш парола, даваш му ID, толкова ли ще си глупав, че да дадеш на атакуващия всички данни да ти влезе в компютъра, за да ти изтрие нещо. За мен това са пълни глупости, ти изобщо не трябва да мислиш, за да го направиш това. Не знам, аз съм с NOD32. Аз за нищо на света на никого няма да дам да ми влиза в компютъра, ей така давам му ID и пароли... дай малко по-сериозно. Това си е съвсем легално, проблемът си е твой, че са ти изтрили нещо, защото ти му позволяваш.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.