Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Дивият запад" в романите

Featured Replies

Тъй като чакам да дойде утре.. денят, в който ще имам време да се довлюбя в Медина, сега реших да не се зачитам, защото няма да мога да я оставя и реших да пусна някой и друг коментар за любими романи, които не съм уважила из темите по една или друга причина. На първо място си избрах да похваля единствената историческа книга на Сандра Браун, която съм чела, а именно Горещо утро. Това ми е най-любимият роман на авторката изобщо.

Накратко Коул Лангстън е невероятно мъжествен, красив и силен каубой, който се е отправил към сватбата на дъщерята на най-добрите си приятели. А булката е Бенър Коулман - главната, невероятно упорита, своеволна чаровница. Но сватбата се проваля, точно пред олтара...там се разбира истината, че младоженецът..ами забременил е друга мома.

С наранена гордост и смачкано самочувствие Бенър се хвърля в обятията на Коул.. макар, че се подърпа не успя да устои на изкушението... И пламна страстта...А каква страст!!! Направо пожарна трябваше да се извика за тея двамцата...невероятни сцени последваха. Той я отбягва, а тя го преследва в опити да го съблазни.. Страхотна картинка! Бенър направо му разказа играта :) Твърдоглавието й победи всичко...разруши и стените около сърцето му... Преживяха много, сблъскаха се с лоши хора и със собствените си демони, с нещастие и болка, но любовта им победи...

Много, много хубав роман и го препоръчвам горещо... От мен има една тлъста, симпатична хилядарка

Тъй като чакам да дойде утре.. денят, в който ще имам време да се довлюбя в Медина, сега реших да не се зачитам, защото няма да мога да я оставя и реших да пусна някой и друг коментар за любими романи, които не съм уважила из темите по една или друга причина. На първо място си избрах да похваля единствената историческа книга на Сандра Браун, която съм чела, а именно Горещо утро. Това ми е най-любимият роман на авторката изобщо.

Накратко Коул Лангстън е невероятно мъжествен, красив и силен каубой, който се е отправил към сватбата на дъщерята на най-добрите си приятели. А булката е Бенър Коулман - главната, невероятно упорита, своеволна чаровница. Но сватбата се проваля, точно пред олтара...там се разбира истината, че младоженецът..ами забременил е друга мома.

С наранена гордост и смачкано самочувствие Бенър се хвърля в обятията на Коул.. макар, че се подърпа не успя да устои на изкушението... И пламна страстта...А каква страст!!! Направо пожарна трябваше да се извика за тея двамцата...невероятни сцени последваха. Той я отбягва, а тя го преследва в опити да го съблазни.. Страхотна картинка! Бенър направо му разказа играта :whist: Твърдоглавието й победи всичко...разруши и стените около сърцето му... Преживяха много, сблъскаха се с лоши хора и със собствените си демони, с нещастие и болка, но любовта им победи...

Много, много хубав роман и го препоръчвам горещо... От мен има една тлъста, симпатична хилядарка

О, да, книгата наистина си заслужава оценката, която си поставила. Ако имаш възможност, трябва да прочетеш и книгата, която е за родителите на Бенър - Защото те обичам. Няма да съжаляваш!

О, да, книгата наистина си заслужава оценката, която си поставила. Ако имаш възможност, трябва да прочетеш и книгата, която е за родителите на Бенър - Защото те обичам. Няма да съжаляваш!

И аз съм чела "Защото те обичм" и смятам,че е страхотна книга,но не съм чела "Горещо утро",защото прочетох в една последните страници,че бащата на Бенър е починал,а може и да бъркам отдавна беше когато я преглеждах,поправате ме ако бъркам, и ми стана много тъпо,защото много го харесвах като герой и мисля,че заради това няма да ми хареса книгатаhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от margc (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Аз прочетох вчера "Див и влюбен" на Джоана Линдзи и много ми хареса, учудващо като се има предвид че се самонавивах няколко дни докато се насиля да я почна, но пък като стартирах и не можах да се отлепя от книжлето. Както се казва Джоана в пълния й блясък - много, ама много добър диалог и супер сладка история. И двамата главни са от любимия ми типаж (направо се препотих докато четях за Джеси, хич не ги обичам такива бойни и изтръпвах че и Джоселин ще е от нейната порода). Колт, ех Колт - ммммм много готин (напомни ми Даренго де Навар, който е чел знае какво имам предвид), един такъв сърдитко, с много тъжна история, но пък какъв характер! А Джоселин не му отстъпваше грам, много сладка и чаровна и как му се лепна още от първия миг, определено се представи като изключително упорита. Може би най-любимият ми момент от книгата беше когато Колт прие да работи за Джоселин - безценна сцена, много се смях, а от романтична гледна точка - имаше един момент когато Джоселин бе нападната от крадци и избяга през прозореца на стаята си, спусна се по покрива и трябваше да скочи, ама я беше страх и се появи Колт, казвайки й само "Пусни се" и на нея не й трябваше повторна покана за да му се метне в ръцете, е така обяснено не блести с нещо особено, ама на мен ми беше супер романтично. Нещо, което ми направи впечатление, за разлика от други книги с подобни истории, които съм чела, тук ми беше много лесно да си представя обстановката. Не знам защо, ама видях годината в която се развива действието и директно се сетих за Доктор Куин и ми стана едно готино, и като казах това - много положително ме зареди романа! Разбира се страшно впечатление ми направи Ейнджъл и сега директно се мятам на книгата за него, прочела съм съвсем малко, но достатъчно та съвсем се зарибих и съм сигурна че и тук ще е голям смях. В заключение, по край тези две книжки Джоана отново се върна на челните позиции в личната ми авторска класация, десет от мен за "Див и влюбен", нямам никакви забележки.

И аз съм чела "Защото те обичм" и смятам,че е страхотна книга,но не съм чела "Горещо утро",защото прочетох в една последните страници,че бащата на Бенър е починал,а може и да бъркам отдавна беше когато я преглеждах,поправате ме ако бъркам, и ми стана много тъпо,защото много го харесвах като герой и мисля,че заради това няма да ми хареса книгатаhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Според мен, вземи я прочети. Книгата е една от любимите ми. Дори не мога да кажа, коя от двете ми харесва повече. Всяка си има своите силни моменти. Бенър е голям образ и на мен ми беше много интересно как успя да влезе под кожата на Коул и да му избие измислената му любов към Лидия. Защото целия му живот е преминал в тази несподелена любов и мъката по брат му, който бе убит в първата книга. И общо взето преди тя да се набърка в живота му и да го обърне с краката нагоре, той беше много нещастен.

А Сандра по принцип обича да вмъква малко драма, понякога и много драма, но това по никакъв начин не вреди на историята.

Прочетох поредицата "Седем невести за седмина братя".Всъщност не съм много сигурна дали е за тук или за американско висше общество...или става въпрос за войната. Хареса ми...най-много "Айрис" и "Ваялид".Може би първата "Роуз" и "Лаура" най-не ми харесаха.Айрис ми е любимата героиня...много хубава поредица,като ке има на предвид,че каубойската тематика не ми е любима.

Прочетох поредицата "Седем невести за седмина братя".Всъщност не съм много сигурна дали е за тук или за американско висше общество...или става въпрос за войната.

Хареса ми...най-много "Айрис" и "Ваялид".Може би първата "Роуз" и "Лаура" най-не ми харесаха.Айрис ми е любимата героиня...много хубава поредица,като ке има на предвид,че каубойската тематика не ми е любима.

Сега, аз реклама няма да правя, още повече си ги прочела. Но за мен Лей излиза от клишето и когато четеш лекинко се задълбаваш. С това не искам да кажа че другите автори са повърхвостни. Просто Лей наистина копае когато пише и това се усеща. А и е мъж така че и гледната точка освежава. То си и личи.

Наистина е така...не знам дали сравнението е подходящо,но ми напомня на Джоана с Малори.Аз обожавам поредици...и с подробности да ми обясняват какви са и как се казват децата на героите от предишни книги...да се вижда развитието.Даже сега мисля да си систематизирам или да потърся в нет-а едно родословно дърво...обичам да си правя :biggrin: Бях си правила мисля за серията за семейство Макензи...и за някои други серийки. Много ми допадна серията...на моменти битовизмът и кравите ме изнерваха,но щом "Айрис" ми е любима,а е пълна с крави,значи не са ме засегнали дълбоко. Допадна ми и сексуалната страна...там не всичко беше идеално,както в 99% от книгите в жанра.Хен дори беше девствен,което ви беше леко абсурдно,но го преодолях и това :biggrin: И да добавя...въпреки,че "Роуз" не ми е любимата книга имаше много дълбоки моменти и пуснах 1-2 сълзи и много ме трогна.А това е голямо нещо за мен,защото съм дърво и не обичам лигави и прочувствени сцени. Стана ми мъчно и във "Ваялид"...мъката и та двамата,вътрешната борба...и особено липсващата ръка та Джеф.

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Джеф си беше голямата беля ама то кой ли не беше. Роуз като книга поставя основата. Оттам на сетне просто е възраждането на едно семейство мисля. Включая магарето Зак. Мен пък той ми е любимец и го имаше и в моя Бък и то като лапе. Кефят ме такива моменти.

Зак е много симпатичен....малко героинята въпреки,че беше сладка ми беше малко...как да го кажа-твърде добродушна и миличка.Иначе Зак чак се чудех как ще го оправи автора като се има предвид какво магаре беше.Малко ме поизнерви по едно време..супер студен изглеждаше. На мен май Монти ми е любимец...аз обичам такива лудички,леко агресивни ненормалници :) Ох..аз колко нещо изчетох тук няколко месеца,но не бях влизала..трябва да си припомня кое съм чела и да споделям впечатления из темите.

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.