Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Книжката, която търсиш е "Сладкият бяс на любовта" - Дженифър Уайлд

:) за книжките

Мда, тя е !

Е значи от шарените книжки харесвам "Роза през зимата" и тая!

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Ох боже :) Ужас ужассссссссссссссссссс:wow:

:) има доста по-гадни книги.....просто не мога да се сетя за някоя в момента :hit: (а и извън него )

Praskovka72, ако я препрочиташ си приготви солидна доза :pills:, аз доста я препрочитах (поради липса на друго четиво) и всеки път след това имах чувството, че ме е мачкал парен локомотив...

Редактирано от n0na (преглед на промените)

Е момичета след толкова приказки, дразнене и какво ли още не от моя страна все пак Бойд е на линия. Насладете му се така както аз и Ети докато го превеждахме. И специално едно голямо благодаря на Хеси за бързата изключително професионална реакция!

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5329

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Значии,представи си жена с тъмна рошава коса ,която тича и вика из стаите от кеф.

Ей тва съм аз.

Огромна данке.

Е момичета след толкова приказки, дразнене и какво ли още не от моя страна все пак Бойд е на линия. Насладете му се така както аз и Ети докато го превеждахме. И специално едно голямо благодаря на Хеси за бързата изключително професионална реакция!

Много,много,много благодарности за труда и отделените часове :rolleyes:

Направо сте прекрасни момичета/гуш/

Оле Съни, браво, обичам те, мерси много kiss.gif:rolleyes::biggrin::ph34r::blink: :blink:

Аз обичам първо Мариета, не по-малко наш си сънчо, и да не пропусна Хесито. Урааааааааааааааааа, Най-сетнеееееееееее!!! :clap: :clap: :clap::yanim: :yanim: :yanim: :yanim:

Страхотни сте!!! :yanim::yanim:

Благодаря ти! Благодаря ти! Благодаря ти! Обожавам те, Ерма kiss.gif:clap::yanim: :yanim: и теб, Хеси! :yanim: :yanim:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

http://fanagoria-bg....ils.php?id=5329

БЛАГОДАРЯ!!! СУПЕР СТЕworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gifworshippy.gif

Мила, аз все си мислех, че ще е на хартия. Но въпреки това и от мен едно голямо благодаря на всички. :yanim:

Зарадвахте ни страшно много.

Мила, аз все си мислех, че ще е на хартия. Но въпреки това и от мен едно голямо благодаря на всички. :yanim:

Зарадвахте ни страшно много.

аз също мислех ама не го измислих как да и взема правата. но си мисля че и това е нещо. и момичета аз само помогнах. основната заслуга е на мариета, за което и аз много благодаря.

Благодаря Ви! Вие сте страхотни! Поклон за усилията и труда Ви!

Най-накрая.... :yanim: Ей, душички, направо да ви разцелува човек...

Благодаря на всички, взели участие в предоставянето на книжката на нашето внимание! :yanim:

Целувки... :yanim::yanim:

Първо искам да ви кажа, че най- голямата награда за мен е да прочета радостните ви коментари и да видя как за 1 час вече 25 човека са си дръпнали книжката! Надявам се и да оправдае очакванията ви, защото лично аз много и се кефих, докато работих над нея. Искам да изкажа ОГРОООМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на СЪНИ и ХЕСИ за помощта, защото без тях в никакъв случай нямаше да четете Бойд в този му вариант (а може би и изобщо точно този превод) kiss.gif:yanim:

Така, че наслаждавайте се момичета и ще чакаме коментари след като я прочетете. :yanim:

Редактирано от mariet13 (преглед на промените)

Първо искам да ви кажа, че най- голямата награда за мен е да прочета радостните ви коментари и да видя как за 1 час вече 25 човека са си дръпнали книжката! Надявам се и да оправдае очакванията ви, защото лично аз много и се кефих, докато работих над нея. Искам да изкажа ОГРОООМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на СЪНИ и ХЕСИ за помощта, защото без тях в никакъв случай нямаше да четете Бойд в този му вариант (а може би и изобщо точно този превод) kiss.gif:eek:

Така, че наслаждавайте се момичета и ще чакаме коментари след като я прочетете. :rolleyes:

Благодаря ти! И ние сме радостни, че си я изтеглихме ;):)

Благодаря за книжката. Изоставям любимата си Джейн Ан Кренц и започвам да чета за Бойд :line dance:

И от мен едно голямо Благодаря на всички, които са се постарали толкова много! :line dance::speak:

Огромни благодарности на Мариета, Съни и Хеси. Много, много благодаря kiss.gifkiss.gif:line dance::speak:

Момичета, страшно много ви благодаря за професионалния превод и редакция на Малори 9. Ако не сте вие най-вероятно щеше да ни се наложи да чакаме невероятно много време докато получим и тази част. Заслужавате много повече от едно благодаря заради това, че сте се заели с преводите, с които ни радвате нас останалите. :line dance:

Леле, това е върхът момичета! :):):)

ОГРОМНИ, ОГРОМНИ благодарности на екипа осъществил тази ни мечта - де се срещнем отново със прочутите Малъри.

kiss.gif Страхотни сте!!! :)

Е, аз не съм като Пепинка "да тичам из стаите с развяти коси", но не мога да си намеря място от радост...

Зарязвам всичко друго и още довечера я почвам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.