Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

И сега един въпрос - в инфото към "Спомни си кога" е написано че е част от поредица - Foster Saga, и другата книжка е описана като: 1. Double Exposure (1995) (in A Gift of Love) Двойна радост.

Аз имам спомен, че съм чела книжка за сестрата на Даяна от "Спомни си кога", в която тя, вече фотограф към списанието на Даяна, се среща с младежа (вече мъж) в който беше влюбена като малка, в неговото имение(къща) - той я покани като представител на списанието да снима сватбата на сестра му, и се завъртя историята отново...

Не мога да се сетя за заглавието на книжката - дали е същата от инфото, че нещо това заглавие не ми звучи познато? Или е част от сборник? Някой нещо ако си спомня, може ли да пише тук. :cool:

Книжката съм сигурна, че я имам, само не мога да я намеря. :)

А ми помогнете да си припомня, ще можем и нея да сканираме.

Докато пишех, почна да ми изплува нещо, че е част от сборник, ама... много ми е в мъгла още.

В сборника "Вълшебства" я търси. Там е.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

да,точно тя е,сега се сетих и честно казано нейната история е по-хубава и романтична,как завършва само ;)

Благодаря,момичета за всички нови книжки и редактирани такива ;):yanim: ,жалко,че не мога да се възползвам с този развален компютър,но дано да ми го оправят скоро :wors:

За "Ангела" предна и задна корица - ще ги имаш утре вечер, ще ти ги пусна тук (освен ако не кажеш друго място).

Оригинално заглавие: Gabriel's angel, Nora Roberts, 1989.

Наше издание: Ангел хранител, Нора Робъртс, МИРА, №13, 2001.

Другите две - Правилата на играта и Верният път - също ги имам, и както писа Жани - ще и ги дам на нея, и тя ще ги сканира. Вкл. и "Ангела".

Благодаря ти за линка, ще проверя!

И не се пиртеснявай, не се плаша лесно - готова съм да си подам и останалите крайници за общото благо! :biggrin:

Благодаря ти много. aj.gif Значи предположението ми се оказа вярно bdc4d51c76a257ecc39f93ed7dbcfc14.gif

Гане, проверих линка, но само по английските заглавия не мога да се ориентирам, ако някой знае какво е българското заглавие, и Арлекин ли е, или не - да помага! Става въпрос за следните заглавия на Нора Робъртс:

Promise Me Tomorrow (1984) / Night Tales (2000) / Irish Hearts (2000) / Origin in Death (2005) / Strangers in Death (2008)

Всичките останали розово-черни (дето ги имаш, но не са сканирани) аз също ги имам. Ще ги давам на Жанито, само че тя сега няма много време, така че ще става бавно. Каза, че на лято ще е по-свободна, така че тогава ще се ускорят нещата. Мога да дам и на Виолета (Хеси ме беше свързала с нея, но ми е трудно да ходя до тях), а аз засега не знам кога ще имам възможност да се включа със сканиране...

Освен трите от предното писмо, сега ще дам на Жанито и:

Образи / Песента на сърцето / Победа на сърцето

Като ги вземе, ще ти пиша да ги отбележиш със зелено в списъка.

Приготвила съм и:

Изпитание на чувствата / Жената на Съливан / Луна парк / Да прескочиш границите

но не знам дали Жани ще може да ги поеме, или Виолета. Като разбера, ще пиша.

Иве, след като не е сложено бг заглавие срещу английското, значи нямам инфо книгата да е превеждана на бг. Когато пускам авторка във блога, пиша всяка информация, която намеря в интернет или във личната ми библиотека. След това момичетата допълват информацията, кой с каквото може. Във случая с Нора съм 99.9% сигурна, че тези книги не са превеждани на бг (при положение, че Нора ми е любимка, редовно ровя в нета за нея).

За другите книги, когато е удобно и когато има време. Успявам да разпределя свободното си време между блога, редакциите, торентите и не остава време за сканиране, а и бременността вече доста напредна, иначе с удоволствие бих ги сканирала сама. Това е и причината да сканирам само от време на време и то когато за момента няма кой.

Ще мина през Ивето и ще взема останалите книжки, ще гледам бързо да ги сканирам.

Жане, когато имаш време, тогава. f0f976954baba82970b5e0d52f06f51d.gif

Относно Night Tales (2000) и Irish Hearts (2000)- това са сборници,в които са включени книгите Нощни птици,Нощни сенки,Нощна тъма,Нощен дим,Ирландска магия и Ирландска роза.

Относно Night Tales (2000) и Irish Hearts (2000)- това са сборници,в които са включени книгите Нощни птици,Нощни сенки,Нощна тъма,Нощен дим,Ирландска магия и Ирландска роза.

Ааааааааааааа-ха, щом са сборниците, това е друга работа. Мислех, че са отделни книги. 10х

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Дами,някоя от вас планира ли да сканира книгата "Дар от огън" на Кренц или аз да я сканирам?

момичета знам че не му е тук мястото но се надявам на вашата помощ!от два дни ползвам U торент - програмата е хубава но нещо не мога да и оправя настройките - проблемът е в това че когато добавях торентите не бях уточнила в коя папка да се запазват и сега всичко ми отива в една папка в С диска!дадох настройки за папка но торентите вече се теглеха и сега не знам как да накарам програмата да ми пази торентите в желаната от мен папка!помогнете ми!

И аз благодаря за инфото! :)

Благодаря ти много. aj.gif Значи предположението ми се оказа вярно bdc4d51c76a257ecc39f93ed7dbcfc14.gif

Иве, след като не е сложено бг заглавие срещу английското, значи нямам инфо книгата да е превеждана на бг. Когато пускам авторка във блога, пиша всяка информация, която намеря в интернет или във личната ми библиотека. След това момичетата допълват информацията, кой с каквото може. Във случая с Нора съм 99.9% сигурна, че тези книги не са превеждани на бг (при положение, че Нора ми е любимка, редовно ровя в нета за нея).

За другите книги, когато е удобно и когато има време. Успявам да разпределя свободното си време между блога, редакциите, торентите и не остава време за сканиране, а и бременността вече доста напредна, иначе с удоволствие бих ги сканирала сама. Това е и причината да сканирам само от време на време и то когато за момента няма кой.

Ясно, Гане, а сега обещаните корици:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

момичета знам че не му е тук мястото но се надявам на вашата помощ!от два дни ползвам U торент - програмата е хубава но нещо не мога да и оправя настройките - проблемът е в това че когато добавях торентите не бях уточнила в коя папка да се запазват и сега всичко ми отива в една папка в С диска!дадох настройки за папка но торентите вече се теглеха и сега не знам как да накарам програмата да ми пази торентите в желаната от мен папка!помогнете ми!

Вече изтеглените торенти можеш ръчно да преместиш, но така ще спреш сийда. А за следващите тегления /пиша го според менюто на български език/: Опции -> Настройки -> Папки -> слага се тикче на "Поставяй файловете в:" и от бутончето с многоточие избираш желаната папка, където да се свалят директно файловете.

Надявам се, че съм те разбрала правилно. :)

Едит:

Дами, пускам нов актуализирам и допълнен списък с книжки за продажба от Поля. Припомням, че Поля е от София, ако си харесате нещо, в самия файл има телефон, звъннете на него. Аз не съм посредник, просто се грижа списъкът да се появи в интернет.

Приятни покупки ви пожелавам :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

В сборника "Вълшебства" я търси. Там е.

Благодаря ти, Ели! :rolleyes:

Нова книжка на Джудито. Ивето ми я даде да я сканирам. Xesi, благодаря ти ,че качи книжката в тракера.

Спомни си кога - Джудит Макнот

Благодаря за страхотната книжка!!! :):blink::D

Благодаря за страхотната книжка!!! :baby::):cool:

Много благодря за книжката.От сички книжки ма Джудио /тя ми е любимка/ не съм чела само тази .Днес ще се опитам да кача " В тъмнината " на Марлис Мелтън . Казвам ще се опитам защото не съм качвала до сега книжки..

Благодарности и от мен за новата книжка!

Още един леко "възпълен" исторически любовен роман :)

Бъди моя завинаги - Джанел Тейлър

Браво Боби, чак ти се чудя за желанието да се пребориш с тази огромна книга (мисля, че веднъж Ели беше споменавала по този въпрос и ще се съглася с нея - при книга над 400 страници ме ужасява перспективата да трябва да я сканирам), евала!

И един въпрос, чела ли си книжлето? Аз му се каня от доста време защото съм голям фен "Среднощни тайни" и "Нежни екстази" пак от Джанел Тейлър, но пък резюмето на "Бъди моя завинаги" нещо не ми вдъхва доверие, ама хич...

Ели, благодаря и на теб за книжлетата :)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Браво Боби, чак ти се чудя за желанието да се пребориш с тази огромна книга (мисля, че веднъж Ели беше споменавала по този въпрос и ще се съглася с нея - при книга над 400 страници ме ужасява перспективата да трябва да я сканирам), евала!

И един въпрос, чела ли си книжлето? Аз му се каня от доста време защото съм голям фен "Среднощни тайни" и "Нежни екстази" пак от Джанел Тейлър, но пък резюмето на "Бъди моя завинаги" нещо не ми вдъхва доверие, ама хич...

Ели, благодаря и на теб за книжлетата :)

Ох, Пете, единствено което малко ме изнервя при сканирането на по-"тлъсти" книжки е, че много трудно се разтварят по средата и се получават страници с дебела черна лента по средата. Тази е 570 страници и някъде по средата бая здраво я опъвах, теглих, мандах наляво-надясно, но пак има такива страници. Но нали съм проклет инат, реших, че няма да й се дам и че ще я преборя и туширам :)

Иначе чела съм "Бъди моя завинаги" много, много отдавна и в тиквата ми освен усещането за дълбок,проникновен роман (както и останалите романи на Джанел Тейлър), е напълно бяло петно, за съжаление.b0fa8269db7c5e8abbf7963257841159.gif

Ели, благодарности за новите книги, мила kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря за новите книжки !Едното Арлекинче или не съм чела или съм забравила ,но ще ми дойде добре.Тия дни четох Братя Куин на Нора,но не им се насладих,че ме юркаха на работа и направо заспивах докато чета,пък искам да разбера какво става.....Тъй че тази малка книжка ми идва чудничко.

От Бъди моя завинаги си спомням, че не успях да я прочета. Дори я имам в библиотеката си. Но Боби, браво, че не си й се оставила на тази дебеличка книжка. Сигурна съм, че ще си намери почитатели, пък може покрай вашите коментари да се навия да я довърша.

Милички ако някоя знае каде да си намеря Морийн на Клер Лоримър моля да ми каже.Чела съм Тамариск и Шантал и искам да прочета и нея но нещо не мога да я открия.Предварително БЛАГОДАРЯ :ph34r::):mad:

Да благодаря и аз за новите книжки от последните седмици, че съм забраванко и чак сега се сетих! Златни сте! kiss.gif

А също така, заповядайте и две томчета от музикалната енциклопедия на Йордан Рупчев - Изборът на Рупи, които Съни реши да сподели с нас:

Изборът на Рупи А...З

Изборът на Рупи Р...Я

П.П. За съжаление, Съни не разполага със средния том от изданието, така че ако някой я има книжката /Изборът на Рупи Й...Я/ и изяви желание да спомогне за сканирането, ще съм благодарна. ;)

Милички ако някоя знае каде да си намеря Морийн на Клер Лоримър моля да ми каже.Чела съм Тамариск и Шантал и искам да прочета и нея но нещо не мога да я открия.Предварително БЛАГОДАРЯ :eek::cool::baby:

На книжка ли я искаш, или сканирана, и за двете съм на среща, само за сканирането - след Великден.

На книжка ли я искаш, или сканирана, и за двете съм на среща, само за сканирането - след Великден.

Сканирана мила.Ще ти бъда вечно задалжена. :down:kiss.gif:vacuumcleaner:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.