Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Здравейте!Имам проблем с "Образи"-отваря ми само 2 страници и те са корицата на книгата.Ако някой може да ми помогне sad.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Пускам пак книжките от Поля, списъкаът е актуализиран, тъй като има някои продадени.

Благодарности и от мен за новите книжки. :down:

Сандра Браун-Увлечението-http://dox.bg/files/dw?a=f5915275c3-ако някой има желание да го качи въе fanagoria .Искам да попитам дали някой има тези книги,и ако може да ги сканира: АрлекинБестселър: 50. Баща по желание – Барбара Делински

Да стане баща на нечие дете? В живота на Спенсър Смит, президент на преуспяваща търговска фирма, бе имало немалко дръзки постъпки, но за такова нещо не бе и сънувал. Ала молбата на Джена Макю, отдавнашна приятелка на по-малкия му брат, поставя нови въпроси, на които трудно намира отговор. Да стане баща на нейното дете? Дори да се съгласи, то това ще стане по неговия начин... 62.Немислима любов - Джоан Рос-Съкрушен от гибелта на брат си, обикновено високомерният Брам Форчън прави нещо немислимо — търси утеха в прегръдките на годеницата на загиналия си брат. На следващата сутрин двамата разбират каква голяма грешка са направили и всеки поема по пътя си. Проблемът е в това, че Брам така и не може да забрави красивите очи на Дани и усещането за нежната й кожа. И тогава става ясно, че Дани е бременна с неговото дете. Какво да прави? Първо ще се ожени за нея, а после... После ще я накара да го обикне. 66.Между редовете - Джейн Ан Кренц -

Последният човек, когото Амбър Лангли мисли, че ще обикне, е собственият и съпруг. Тя е с прекършени чувства и е убедена, че вече никой не може да срази сърцето и. Бракът, който сключва със своя шеф, известния бизнесмен Кормик Грейсън, е откровена сделка. Поне в началото. Коломбина - Мира: 58.Правото да бъдеш себе си - Джейн Ан Кренц

Емили Рейвънкрофт е твърдо решена да промени живота си. До гуша и е дошло да е зависима от властното си семейство и да се подчинява на Джейкъб Стоун, към чиито услуги родителите и често прибягват, за да я измъква от заплетените ситуации, в които попада заради дръзкия си характер. Новата Емили, тряпетна и изпълнена с решителност не желае Джейкъб да я спасява. Единственото, към което се стреми, е той да я обича, въпреки всички пречки.

Редактирано от kasiljs (преглед на промените)

Аз имам Немислима любов на Джоан Рос.

много ще съм ти благодарна ако я сканираш

Сандра Браун-Увлечението-http://dox.bg/files/dw?a=f5915275c3-ако някой има желание да го качи въе fanagoria .Искам да попитам дали някой има тези книги,и ако може да ги сканира: АрлекинБестселър: 50. Баща по желание – Барбара Делински

Да стане баща на нечие дете? В живота на Спенсър Смит, президент на преуспяваща търговска фирма, бе имало немалко дръзки постъпки, но за такова нещо не бе и сънувал. Ала молбата на Джена Макю, отдавнашна приятелка на по-малкия му брат, поставя нови въпроси, на които трудно намира отговор. Да стане баща на нейното дете? Дори да се съгласи, то това ще стане по неговия начин... 62.Немислима любов - Джоан Рос-Съкрушен от гибелта на брат си, обикновено високомерният Брам Форчън прави нещо немислимо — търси утеха в прегръдките на годеницата на загиналия си брат. На следващата сутрин двамата разбират каква голяма грешка са направили и всеки поема по пътя си. Проблемът е в това, че Брам така и не може да забрави красивите очи на Дани и усещането за нежната й кожа. И тогава става ясно, че Дани е бременна с неговото дете. Какво да прави? Първо ще се ожени за нея, а после... После ще я накара да го обикне. 66.Между редовете - Джейн Ан Кренц -

Последният човек, когото Амбър Лангли мисли, че ще обикне, е собственият и съпруг. Тя е с прекършени чувства и е убедена, че вече никой не може да срази сърцето и. Бракът, който сключва със своя шеф, известния бизнесмен Кормик Грейсън, е откровена сделка. Поне в началото. Коломбина - Мира: 58.Правото да бъдеш себе си - Джейн Ан Кренц

Емили Рейвънкрофт е твърдо решена да промени живота си. До гуша и е дошло да е зависима от властното си семейство и да се подчинява на Джейкъб Стоун, към чиито услуги родителите и често прибягват, за да я измъква от заплетените ситуации, в които попада заради дръзкия си характер. Новата Емили, тряпетна и изпълнена с решителност не желае Джейкъб да я спасява. Единственото, към което се стреми, е той да я обича, въпреки всички пречки.

Много сладурски резюменца.

И аз с удоволствие бих им се порадвала:hush:

Благодаря за книжката.

Резюметата от книгите на Джейн Ан Кренц и Джоан Рос звучат много добре.Кренц си я знаем,но от Джоан Рос съм чела само една и много ми хареса.Така че вероятно и тази ще е хубава.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Мили дами,пред мен изникна една такава тежка дилема, която изисква незаменимата ви помощ. Иде реч за следващата книга, с която да ви зарадваме и не можем нещо да стигнем с шеметчо до окончателно решение коя да е първа. И ни озари брилянтната идея, че можете да ни помогнете с личното си предпочитание. Задавам въпроса си в общата тема защото ми се ще да чуя колкото се може повече мнения. Ако проявите интерес може Петето да ни спретне една мини класация, която да определи фаворита. Помествам заглавията на книгите както и резюметата за тези, които не са чували за тях. Мястото им в съответните поредици разбира се ще откриете в Ганепедията сиреч блога на Гането. Наистина ще ни помогнете много ако вземете отношение, а ние предварително Ви благодарим.

Crown's Spies

2. Guardian Angel (1990)

Корабът “Емералд” се носи по морета и океани, приютил на борда си пирата Пейгън – презиран от висшето общество, чиито богатства плячкосва и обичан от бедните, чието тежко положение облекчава с даровете си.

За да отмъсти за смъртта на брат си, маркизът на Кейнуд се заклева да заловия подлия пират. Но когато Джейд – пленително видение със стелеща се на вълни червена коса и изумрудено зелени очи – се появявя пред вратата му, отчаяно молеща го за закрила, той приема да я защити от злодеите, желаещи смъртта й. Джейд е дразнеща, вбесяваща и… прекрасна. Кейн е силен, решителен и …благороден. Нито една жена до този момент не е нарушавала душевния му покой така, нито пък е пробуждала страстта му толкова силно. Но когато Джейд отвръща на обиграните му ласки с невинна, дива страст, двамата попадат в капана на предателство, което подлага на изпитание силата на тяхната любов.

Arcane Society

1. Second Sight (2006)

Финасово затруднена и на път да остане стара мома, Виниша Милтън гледа на престоя си в отдалечената, зле поддържана постройка на имението Аркейн като уникална възможност да загуби най-сетне девствеността си. Тя е наета да фотографира артефакти, събирани от свръхсекретна организация, основана преди два века от един алхимик. А наследникът на този алхимик, нейният работодател Гейбриъл Джоунс, притежава очите на магьосник. Но въпреки намеренията на Виниша да съблазни господин Джоунс и да продължи с живота си напред, когато се прибира у дома тя е поразена от зловещата новина в пресата за неговата жестока смърт. С помощта на значителния хонорар, който е получила от господин Джоунс, Виниша си устройва нов живот като отваря собствена галерия в Лондон. Разбира се положението й на порядъчна вдовица би подпомогнало бизнеса й, затова - в памет на единствения си любим, който е изгубила - тя приема самоличността на госпожа Джоунс. Романтичното и хрумване обаче е на път да създаде неочаквани неприятности, защото господин Джоунс се завръща жив и здрав от царството на мъртвите в живота на Виниша. А те двамата споделят много повече от един страстен спомен. Обвързва ги и една особена дарба – дарба, която е отвъд способностите на Виниша като фотограф. Обвързва ги и ужасна заплаха, защото някой е откраднал от имението Аркейн древен бележник, който съдържа тайна формула, за която се вярва, че може да засили паранормални способности като тези на Гейбриъл и Виниша. А крадецът иска да узнае повече, дори и да се наложи да убие пазителя на тайните на обществото Аркейн или фотографката, която ги е заснела.

Е това са. Оставям на вас да решите, коя искате да прочетете първо.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Аз съм за Джейд. Просто нямам търпение да прочета поредната история на Гарууд от тази поредица. :wors:

Хора, имам нужда от помощта ви. Така... предполага се, че лятото на тази година мога да си дойда в България. И ако това стане (за което се надявам) искам да си накупя книги. Та, молбата ми отправена към вас е да ми кажете кои книги си заслужава да прочета на хартия, а не на компютъра. Няма значение дали са съвременни или исторически, само искам да са книги лесно намерими и в наличност. Благодаря ви предварително за оказаната помощ, тъй като искам да си направя един хубав списък подбирайки най-доброто. :lol6:

Мили дами,пред мен изникна една такава тежка дилема, която изисква незаменимата ви помощ. Иде реч за следващата книга, с която да ви зарадваме и не можем нещо да стигнем с шеметчо до окончателно решение коя да е първа. И ни озари брилянтната идея, че можете да ни помогнете с личното си предпочитание....

Аз нямам търпение да прочета

Arcane Society

1. Second Sight (2006)

:P

И аз съм за Джейд т.е - Guardian Angel, просто нямам търпение. Тази поредица ми е най-любимата, даже измества тази за Малори.

Аз без колебание съм за Guardian Angel 94d983eb65d60bd86cbe5cb198e880e5.gif Ако изберете нея,направо ще ми сбъднете една мечта b597270f6bac3de2d7d28a97aeaba502.gif Откога ги сънувам тея двамцата Джейд и Кейн,та нямам абсолютно никакво търпение да ги видя на български 97072534ae2efd113f3af9c52a98a66a.gif

Какво да ти кажа Сънчо.....аз също съм за Guardian Angel....

След като знам и твоето мнение за книжката просто я чакам с нетърпение!

От известно време зарибявам една моя колежка и тя специално ме попита има ли книжка за Джейд и Кейн....аз й отговарям има и още как!!!

Много обичам и Аманда, но тази я чакам от толкова време.....Целувки!!!!

А кои са другите книги от поредицата Crown's Spies ? Извинете за незнанието ми.

"Принцеса Алесандра" и "Брачна Авантюра" са другите преведени от поредицата Crown's Spies на Джули Гарууд.

Съни, честно да ти кажа, много харесвам Аманда, но така поставен въпроса ти в мен дори не възниква колебание - твърдо съм за Джули Гарууд и "Guardian Angel " - и понеже съм на сметачна вълна резултатът до момента е:

"Guardian Angel " 6 - "Second Sight" 1 :whist:

Стаси относно твоето запитване, не разбрах от написаното нови книги ли възнемеряваш да купуваш, или такива втора ръка?

Стаси относно твоето запитване, не разбрах от написаното нови книги ли възнемеряваш да купуваш, или такива втора ръка?

Става въпрос за нови книги от последните няколко години. Втора ръка просто не знам къде точно да търся в Шумен.:/

Момичета имам едно запитване тъй като не съм много напред с нещата :eek: "За да отмъсти за смъртта на брат си, маркизът на Кейнуд се заклева да залови подлия пират." ей този цитат ме стресна. Да не би Колин от "Принцеса Александра" да умира :whist::blink:

Става въпрос за нови книги от последните няколко години. Втора ръка просто не знам къде точно да търся в Шумен.:/

Ами не знам как е пазара в Шумен, но най-доброто което можеш да направиш според мен и от някоя от електронните книжарници да си поръчаш от книжките на Ирис (има ги поне от последните 4 години) - от тях на базата на лични впечатления ти препоръчвам всичко на Тереза Медейрос и Кристина Дод каквото намериш, "Съвършен герой" на Саманта Джеймс, на Джейн Фийдър - "Бившият годеник", "Жена с минало" както и трилогията за годениците - "Откраднатата годеница", "Неочакваната годеница" и "Ти не си за мен", "Рицарят на нейните мечти" на Лейл Сейнт Джеймс, "След целувката" на Катлийн Удиуиз - за тези се сещам веднага, изобщо разгледай този сайт:

http://knigibg.com/search.php?offsets=0&sname_id=412&browses=add_date&sort_ranges=DESC&listparam=sname_id=412&searchterm=&expand=1&expand_cat=4&nat_name=

пише, че ги има в наличност, но аз не съм поръчвала никога...

И можеш да намериш пак там "Скандал и още нещо", "Чаровникът, който я укроти" и "Един за друг" на Джоана Линдзи - и трите са страхотни и си заслужават паричките, освен тях "Бък" на Лей Гриинуд излезе преди няколко месеца- за нея се обръщай към Съни и каквото ново пуснат тя и Ваня докато пристигнеш :whist:

Не знам какво от посочените си чела, дано съм ти била полезна :blink:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

И аз съм за Guardian Angel :whist:

Нямам търпение да ги видя Джейд и Кейн какви ги вършат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.