Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета,въобще не е по нашите теми питанката ми,но съм в шах.Сина ми ще е на концертите в София 22-23 юни,а после е на изпит 26-27 с една дума някъде трябва да спи.Имам рода,но всичките са къде 70те и не става у тях,а по хотелчета и хостелчета нещата вървят 50лв-50 евро.Насочете ме къде да търся нещо,защото обявите за стаи са дългосрочни /живот и здраве и таквоз ще търся по-сетне/

Пълен ужас а нямам време.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета,въобще не е по нашите теми питанката ми,но съм в шах.Сина ми ще е на концертите в София 22-23 юни,а после е на изпит 26-27 с една дума някъде трябва да спи.Имам рода,но всичките са къде 70те и не става у тях,а по хотелчета и хостелчета нещата вървят 50лв-50 евро.Насочете ме къде да търся нещо,защото обявите за стаи са дългосрочни /живот и здраве и таквоз ще търся по-сетне/

Гале в студентски град по общежитията дават стаи на хотелски начала и мисля, че не са толкова скъпи - утре мога да разваня на колеги да разпитат, такъв вариант устройва ли те?

Здравей, в Студентски град в някои общежития дават стаи на ниски цени за кандидат-студенти - потърсете телефони в интернет и звъннете в офисите на общежитията. Успех!

Гале в студентски град по общежитията дават стаи на хотелски начала и мисля, че не са толкова скъпи - утре мога да разваня на колеги да разпитат, такъв вариант устройва ли те?

Всяка помощ е добре дошла

Всяка помощ е добре дошла

Слънчице ако ми се довериш и ако е сам щото повечко не мога приютя зимам го у нас и мъжо ша е на концертите сиреч ша го и наглежда. Е разбира се зависи и той дали ще му е удобно, но иначе е добре дошъл.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Слънчице ако ми се довериш и ако е сам щото повечко не мога приютя зимам го у нас и мъжо ша е на концертите сиреч ша го и наглежда. Е разбира се зависи и той дали ще му е удобно, но иначе е добре дошъл.

Много,много ти благодаря.Като майка ще съм по-спокойна ако е при теб,но диването се спече и ще останем на варианта с общежитията или ще си пътува между концерта и изпита.Още веднъж Благодаря!

Много,много ти благодаря.Като майка ще съм по-спокойна ако е при теб,но диването се спече и ще останем на варианта с общежитията или ще си пътува между концерта и изпита.Още веднъж Благодаря!

Предположих че ще се притесни с непознати. Вие решете, но поканата е отворена ако не намерите друго решение.

Ооооооох, момичета, болна съм!!!!! Боооооооолна! Сега работя в Слънчев бряг в един хотел... И не стига че няма да мога да си прекарам нет в квартирата, ами и като съм нощна смяна в хотела, нета е от скапан по-скапан!!!! Та казвам ви, направо съм болна от бяс!!!! :( Гледам нови книжки и не мога даже да отворя да видя резюмето във фанагория. Камо ли да тегля и да сийдвам. Абсурд! Едва ми зареди страницата, та да ви споделя болката си. :)

И въпреки, че не знам кога ще успея да се докопам до новите книги, бих искала и аз да се присъединя към благодарностите за тях. Огромно МЕРСИ! на всички ви...

Утре пак съм нощна и се надявам да мога да източа фанагорийката. Ако ли не - наесен ще ми се събере материал :). Лека вечер на всички ви и продължавайте да ни радвате.

Благодаря за новите книжки,момичета :)

Момичета,имам един такъв въпрос-дъщеря ми надраска с химикал една от книгите ми и съм жестоко ядосана на себе си и на нея:)

Дайте идея как да си почистя страничката,само една е ,но адски ме дразни.

Момичета,имам един такъв въпрос-дъщеря ми надраска с химикал една от книгите ми и съм жестоко ядосана на себе си и на нея:rolleyes:

Аз се сещам само за два начина - гума за химикал или внимателно изчегъртане с игла. Но май ще е по-добре да пробраш с първия и ако не стане, тогава да прибегнеш до втория. Пък може и някой да знае по-хитър начин... а ако някой препоръча и как да изчистя пожълтели ръбове на книги от снежнобели листи, ще съм страшно благодарна. Преди време бях чела в едно списание съвет точно за това, но пуста ми памет, забравила съм го, а не си го и записах.

Момичета,имам един такъв въпрос-дъщеря ми надраска с химикал една от книгите ми и съм жестоко ядосана на себе си и на нея:rolleyes:

С коректор, но ще станат бели ивици. С гума може страницата да се скъса.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Момичета сега започнах да чета "Патриша Гафни - Изпитание на чувствата" и забелязах, че липсват 12-13стр. Някои има ли ги?

Леле, срам и позор, как съм ги изпуснала тези страници не знам. Веднага се поправям. Eто линк: http://tranz.it/load.php?id=XYYPF7eGgYPxLrhs563389

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Леле, срам и позор, как съм ги изпуснала тези страници не знам. Веднага се поправям: http://www.bgshare.c...01/IMG_0001.tif Ето линк за сваляне.

[/qu

благодаря ти много, но не мога да го сваля от този саит може ли да ми го пратиш ако не те затруднявам

Редактирано от ivkaiva3 (преглед на промените)

благодаря ти много, но не мога да го сваля от този саит може ли да ми го пратиш ако не те затруднявам

Подмених линка.

Момичета имам едно питане към феновете на "Здрач" - поредицата. Видяхте ли това "допълнение" към "Затъмнение"

43395.jpg

" Гледните точки винаги са повече от една...

Стефани Майър започва тази история отдавна. Далеч преди четирите романа от поредицата „Здрач“ да се превърнат в световен феномен. „Тогава редактирах „Затъмнение“ и бях потопена изцяло в моя вампирски свят – разказва тя. – Мислех много за новородените вампири, представяйки си тяхната страна на историята. Започнах да пиша от гледната точка на Бри за тези последни дни и за това какво е да си новороден.“ Днес този текст се превръща в самостоятелна книга, друга гледна точка към невероятния свят на „Здрач“."

"Прочетете го преди да гледате филма", препоръчва авторката.

Не мога да разбера дали се опитват да изкопчат още парички или е нещо, което наистина си заслужава. Някоя вече да я е чел? Аз дълго ще се колебая дали изобщо да си я купя... :speak:

В книгата на Патриша Симпсън "Завешанието" има дублирани страници, а в същото време има и липсващи. След 113 страница започва объркването. Може ли се добавят липсващите странички.

Здравейте, мили хора,

надявам се искрено да не бъркам мястото на своя пост. Преди време бях попаднала на форума ви и в частност на една тема, в която романите бяха подредени като картинки с кориците им... Сега не намирам тази тема. В крайна сметка попаднах на друга, в която се съдържа списък на книгите, където открих търсените от мен две книжки, но, за да ги изтегля ме прехвърли към http://fanagoria-bg.net , където след едночасов безуспешен опит за регистрация не мога да си сваля желаните от мен издания. Моля ви за помощ...

С уважение: Бени

Здравейте, мили хора,

надявам се искрено да не бъркам мястото на своя пост. Преди време бях попаднала на форума ви и в частност на една тема, в която романите бяха подредени като картинки с кориците им... Сега не намирам тази тема. В крайна сметка попаднах на друга, в която се съдържа списък на книгите, където открих търсените от мен две книжки, но, за да ги изтегля ме прехвърли към http://fanagoria-bg.net , където след едночасов безуспешен опит за регистрация не мога да си сваля желаните от мен издания. Моля ви за помощ...

С уважение: Бени

Аз не съм най-вещата,но....Темата Линкове към любовни романи е същата на която си попадала и преди.Просто са махнати кориците за да не се "натоварва" /тук съм малко боса/.От там те мята във Фанагория,просто там ги качват момичетата и се отнасят много сериозно.

Когато аз почнах да тегля не ми трябваше регистрация,просто по подразбиране ме разпозна от регистрацията в Калдата.После ми се наложи 1-2 да се вписвам,но това е.Бъди настоятелна,а ако се обадят и други ще е добре,че аз и компютри,сайтове и т.н сме малко скарани.Просто личен опит

Много благодаря за бързата намеса. Истината е, че ми изисква регистрация при опит да тегля, за това опитах да се регистрирам. Уви - безуспешно. Винаги ми отказва регистрация и излиза съобщение за грешка. Ще изчакам и някой друг да каже мнение и ако може - да помогне.

Много благодаря за бързата намеса. Истината е, че ми изисква регистрация при опит да тегля, за това опитах да се регистрирам. Уви - безуспешно. Винаги ми отказва регистрация и излиза съобщение за грешка. Ще изчакам и някой друг да каже мнение и ако може - да помогне.

хванах дъщерята да се регистрира, никакъв проблем,давай пак струва си.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.