Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Ега си и гадовете... Благодарение на книгите, качени в Читанката, съм си купила над 20 книги от проклетите издателства... И Но вярвам, че всичко ще се оправи... Поне се надявам sad.gif Леле, бясна съм!!! :mad:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Не се ядосвайте на "българите" и "културните хора". И аз вярвам, че ще възстановят читанката.

И две сканчета от мен. Понеже навлязохме в рачешката зодия, и аз като един истински рак /какъвто не съм/, тая поредица я подкарах отзад напред.

Розамунд Леман - Приключение в Тирол

Жюл Мари - Загубеният рай

Не се ядосвайте, момичета sad.gif Аз вярвам, че ще я пуснат. Като си представиш, че България не губи милионите си само от читателите, които колкото и да е жалко не сме много. Книгите нямат чак такова потребление като филми, игри, програми, музика от които също се губят пари, но не трият всеки новокачен торент нали? Според мен цялата тази акция е, за да покажат, че правят нещо :mad:sad.gif

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

• Автор

ТЪкмо го прочетох това и аз sad.gifsad.gif Дано само да не се отрази на екипната работа тук :mad:

Няма да се отрази! А Читанката ще я отворят пак.

престъпната група добавяла над 600 нови заглавия

щети на българската култура и книгоиздателска дейност за милиони левове

Мали,мали!Направо рецидивисти.Тва не е кат онва.

Сигурно и деца отвличат,ей тъй за загрявка.

Пазара на книги е под всякаква критика в бг и то не защото има електронна библиотека.Тя е следствие.За културата няма да говоря.

За мен е голямо удоволствие купуването на книги.Ходенето до книжарницата,избирането.Обаче тук в Пазарджик(не е на г... на географията, ама..) има около 10 книжарници.От тях само 5 продават и книги.От тези пет само две продават единствено книги,но и двете са малки и не ме предразполагат за купуване.

Става дума за това,че вътре е тясно,преобладават определени жанрове и книги тип „Как да печелим приятели?" и това което търсиш не го откриваш лесно.

Останалите три,в които продават книги са тясни и по-добре да влезнеш,да питаш за книгата и да си я вземеш ако я има.Никакво удоволствие,все едно си купуваш чорапи.

Ето за това я има читанката и другите подобни.За това,което правят съм им безкраино благодарна.

Мали,мали!Направо рецидивисти.Тва не е кат онва.

Сигурно и деца отвличат,ей тъй за загрявка.

Пазара на книги е под всякаква критика в бг и то не защото има електронна библиотека.Тя е следствие.За културата няма да говоря.

За мен е голямо удоволствие купуването на книги.Ходенето до книжарницата,избирането.Обаче тук в Пазарджик(не е на г... на географията, ама..) има около 10 книжарници.От тях само 5 продават и книги.От тези пет само две продават единствено книги,но и двете са малки и не ме предразполагат за купуване.

Става дума за това,че вътре е тясно,преобладават определени жанрове и книги тип „Как да печелим приятели?" и това което търсиш не го откриваш лесно.

Останалите три,в които продават книги са тясни и по-добре да влезнеш,да питаш за книгата и да си я вземеш ако я има.Никакво удоволствие,все едно си купуваш чорапи.

Ето за това я има читанката и другите подобни.За това,което правят съм им безкраино благодарна.

Леле, чак сега да видя, че си от Пазарджик :wors: Наистина книжарниците ни не са много уютни - аз пазарувам от "Богомил" и тази новата, при МВР-то (едвам я открих! на много скришно място :) И дори да нямат търсената от мен книга, от "Богомил" правят всичко възможно да ми я намерят и доставят! Но с Читанката е друго - можеш да я прочетеш и да вземеш информирано решение дали си струва да си дадеш парите :) В повечето случаи си струва ;)

Момичета, имам въпрос. Изтеглих си "Паяжина от лъжи" на Елизабет Адлър, но много ми е трудно да свикна да чета бели букви на черен фон. Та въпроса ми е, има ли начин да се обърне цвета на фона и буквите.

А за затварянето на "Читанка-та"... потресена съм. Никога не съм си и помисляла, че парите на БГ данъкоплатеца ще се използват за такива показни акции, като затваряне на сайт за четене на електронни книги.

Радвайте се, българи, свършиха другите престъпници и престъпни групи.

Пак ще си рева за читанката...Добре де, къде да намеря по-старичките книги освен там? В градската библиотека е беден изборът. Има една книжарница, но е тесничка.. Къде да ги изкопая тез книги? Дори в София и къде ли не другаде все по-малко се намират. Така и за филмите и албумите. Преди си имахме кино- да, ама вече не. Имаше си хубава видеотека- затвориха я... Магазините за музикални дискове- същата работа... Какво друго му остава на човек освен да тегли и тегли от нета. Не можаха да пипнат Арената и Замундата, затова геройски се справиха с Читанката. Не ги е срам.

Леле, чак сега да видя, че си от Пазарджик :wors: Наистина книжарниците ни не са много уютни - аз пазарувам от "Богомил" и тази новата, при МВР-то (едвам я открих! на много скришно място ;) И дори да нямат търсената от мен книга, от "Богомил" правят всичко възможно да ми я намерят и доставят! Но с Читанката е друго - можеш да я прочетеш и да вземеш информирано решение дали си струва да си дадеш парите :) В повечето случаи си струва ;)

Сегаа,доколкото знам те „Богомил“ са точно тези двете ,които стават.Едната е при ДКЦ „Хигия “,а другата на Александър Стамболийски,до магазин за бебета.

Ти за коя говориш?

Преди 2-3 години при детската въртележка имаше една сергия.Там продаваха едно семейство. Колко книги на старо,а и нови съм купила!Все попадах на съпруга и човека бе много разбран.

Явно понаправиха парички и отвориха тези двете книжарници.Доколкото виждам дъщерята и синът се оправят с тях.

Здравейте момичета.Може ли да ви помоля,която от вас има фейсбук да се присъедини към групата Да върнем читанка.инфо! - http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=138007206212669 . Можете също да гласувате с 5 - за торента http://www.######/details.php?id=225551&hit=1 . Благодаря ви . ;)))

Здравейте момичета.Може ли да ви помоля,която от вас има фейсбук да се присъедини към групата Да върнем читанка.инфо! - http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=138007206212669 . Можете също да гласувате с 5 - за торента http://www.######/details.php?id=225551&hit=1 . Благодаря ви . :)))

Направих го веднага във фейса и не от някаква криворазбрана циливилицазия. Повечето тук знаят какво правя и как го правя. Безобразие е за мен да се ограничава достъпа на книги от всякакъв жанр, и след труда на толкова хора, до тези, които все още мислят, че глагола чета НЕ Е МРЪСНА ДУМА на какъвто и да е носител.

http://chitanka.ebni.me/ - Мисля, че е излишно да коментирам.

:wors::):(:clap: :clap:

И да продължим с поредицата 31 забравени любовни романа.

Eвелин Мер - Непознатият годеник

Андре Брюйер - Войната на трите рози

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Книгата " Френска целувка" на Сюзън Джонсън е в историческите , а е съвременна

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Сегаа,доколкото знам те „Богомил“ са точно тези двете ,които стават.Едната е при ДКЦ „Хигия “,а другата на Александър Стамболийски,до магазин за бебета.

Ти за коя говориш?

Преди 2-3 години при детската въртележка имаше една сергия.Там продаваха едно семейство. Колко книги на старо,а и нови съм купила!Все попадах на съпруга и човека бе много разбран.

Явно понаправиха парички и отвориха тези двете книжарници.Доколкото виждам дъщерята и синът се оправят с тях.

За тази при Стамболийски ;) Съвсем случайно я видях, а ако знаеш колко търсех сергийката до фонтана... Учех в Търново, нямах възможност често да си ходя и въобще и не разбрах, че са се разраснали :rolleyes: Ех, като ги открих, страшно се радвах :yanim: От тях имам страхотни впечатления - случвало се е да ми дават книгата, без да я платя на момента, само на моята честна дума :clap: Знаят много добре как да привличат клиентите си!

За мен "Богомил" е доказателство, че и от книги се печели - просто трябва да знаеш как да привличиш и задържиш клиента :)

За тази при Стамболийски ;) Съвсем случайно я видях, а ако знаеш колко търсех сергийката до фонтана... Учех в Търново, нямах възможност често да си ходя и въобще и не разбрах, че са се разраснали :rolleyes: Ех, като ги открих, страшно се радвах :yanim: От тях имам страхотни впечатления - случвало се е да ми дават книгата, без да я платя на момента, само на моята честна дума :clap: Знаят много добре как да привличат клиентите си!

За мен "Богомил" е доказателство, че и от книги се печели - просто трябва да знаеш как да привличиш и задържиш клиента :)

Абсолютно съгласна.Много са коректни .

Момичета сега се пробвам да си кача книжки на телефонa.Moже ли да ми кажете информативно файлове с какви разширения вървят на повечето телефони - .txt ли? Защото пробвах с word формат и не стана. И благодаря много за новите книжки. :speak:

Редактирано от Josephinne (преглед на промените)

Момичета сега се пробвам да си кача книжки на телефонa.Moже ли да ми кажете информативно файлове с какви разширения вървят на повечето телефони - .txt ли? Защото пробвах с word формат и не стана. И благодаря много за новите книжки. :rolleyes:

За повечето програми за телефон, приложим е само txt. формат. Не се разчитат doc., rtf. и pdf. Зависи с каква програма си ти, но щом не ти чете док. ... предполагам, че и в случая чете txt.

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Моя телефон има операционна система и има приложение подобно на офис пакета. Чете без проблем doc и rtf, но pdf особено по-големите от 2-3мв и нагоре му идват много тежки и не ги отваря.

• Автор

Книгата " Френска целувка" на Сюзън Джонсън е в историческите , а е съвременна

Оправено е.

Момичета сега се пробвам да си кача книжки на телефонa.Moже ли да ми кажете информативно файлове с какви разширения вървят на повечето телефони - .txt ли? Защото пробвах с word формат и не стана. И благодаря много за новите книжки. :yanim:

Пробвай да ги сейфаш като Web page. Разширението е .html

Здравейте!Съвсем случайно попаднах на този сайт и останах зачетена цяла сутрин.Такаче си направих регистрация най-накрая.Та попаднах тук като търсих книгите за братята Макейд на Нора Робъртс.Бих искала да попитам, дали някой не може да ми подскаже от каде да си ги сваля?БЛАГОДАРЯ! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.