Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Книгите, които не харесваме

Featured Replies

"Очите на любовта" на Маги Дейвис. Не знам, но тази книга е ужасна! Опитах се да я прочета, ала... Прекалено много свръхестествени глупости и неописани като хората; главния прекалено бързо хлътна по главната, защото тя беше много хубава. Имаше някакво що годе действие, но като сюжет бе пълен боклук. Нямаше закачки това онова, ами типичната бозава любов - "Спаси ме, люби ме, обичам те".

Едва-едва стигнах до средата и спрях да я чета, защото просто много й се нервех и на книгата, и на персонажите. Прелистих до края само за да видя какво е станало и какво дават... тя ражда и рицаря идва в манастира, заживявайки с нея. Ужас!

• Отговори 112
  • Прегледи 23,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

На това се вика "Бий ме, еби ме, обичам те" :huh::rolleyes:

На това се вика "Бий ме, еби ме, обичам те" :biggrin::)

Хах, не исках да прозвуча толкова грубо затова позамазах положението. :ph34r:

• 2 месеца по-късно...

Хах..аз съм си романтична душа и всички от рода на изнасилване-безразборни връзки не ми с енравят.Историите за Стив и Джини,трилогията за Морийн,Шантал и Тамариск,Малката циганка,Развратни игри-това беше много противна книга,Пръстенът на медичите-историята е много интересна,но даже не си спомням дали имаше поне една целувка в тази книга,Непокорната Миранда-главният герой на 1-2 пъти наби главната героиня,което тя явно си го приемаше за напълно естествено и не ми хареса,това че се говореше от първо лице.

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

"Гастон, някой хора използват въображението си."

Извинявай, не се сдържах. :huh:

Е разби ме, честно, страхотен коментар!Публикувано изображение

"Гастон, някой хора използват въображението си."

Извинявай, не се сдържах. :computer8:

Е признавам ти го добра си това ме разби :brick wall:

Ммм, както казах, не се сдържах. Фразата прониза мозъка ми за стотни от секундата и трябваше да я споделя. :brick wall:

• 3 седмици по-късно...

Освен трилогията "Морийн,Тамариск,Шантал",особено нелюбима ми е "Пиратската кралица" на Памела Джекил. Чела съм я преди около 10 години и не съм много сигурна за сюжета,но се сещам,че главната още на 14-15 взе да обикаля мъжките легла,заради което баща й я изгони,при което тя се забърка с някакви пирати и стана капитан на кораб. Може и да греша в оценката си,все пак са минали много години,но все не намирам достатъчно желание да я препрочета,за да си променя мнението или още по-лошо-да го затвърдя. Колкото до останалите нелюбими на мнозинството,ползващи форума,упях да се предпазя от мъчението да ги чета,благодарение на вас,момичета!

ей като каза Пиратската кралица - тая книга толкова време я търсих по читалищата да я прочета,тъй като прочетох резюмето и то ми се стори готино...Да ама не... като я намерих не можах да повярвам и я почнах с усмивка...Егати книгата,егати чудото - нямам думи - вече почти не си спомням от нея - само си спомням, че не съм чела по-разочароваща книга - ужас ;)

Дам, Пиратската кралица определено не ми е любимия роман и останах до известна степен разочарована, защото обожавам романи на пиратска тематика! Но трябва да да се отбележи, че все пак става дума за историческа личност и няма как да се бяга от истината.....

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Да се включа и аз."Трима в любовта" мразя я тая книга не помня даже от кого беше ама майбеше от поредиците на "Бард"

Да се включа и аз."Трима в любовта" мразя я тая книга не помня даже от кого беше ама майбеше от поредиците на "Бард"

На Валери Шерууд е книжлето и мисля, че корицата беше двойник на "Робинята" на Катрин Каултър. Само заглавието е достатъчно да те откаже от четенето, но ако може на две-на три да поразкажеш сюжета, ще съм ти благодарна :eek:

На Валери Шерууд е книжлето и мисля, че корицата беше двойник на "Робинята" на Катрин Каултър. Само заглавието е достатъчно да те откаже от четенето, но ако може на две-на три да поразкажеш сюжета, ще съм ти благодарна ;)

Сериозно не я помня толкова ,запомних най-важното никога ама никога повече....Май главната обичаше главния ама се взе с някакъв друг пък после пак ходи с тоя,абе от тоя род,не можеше да се реши с кого да е.Извинявам се,наистина не си спомням точно.Толкова не ми хареса че я подарих на библиотеката,ама на някой може да му хареса все пак всеки има различен вкус.

Редактирано от herpalike (преглед на промените)

Книжлето го имам и спомените ми от него са, че главната се обичаше с главния, даже избяга с него, ама ги хванаха и той падна от една скала. Единия от преследвачите си я беше харесал и я излъга, че главния е мъртъв и още същия ден се ожени за нея. Тя му роди две дъщери. След много години случайно срещна главния и разбра, че са я излъгали. През това време той беше натрупал богатство, май имаше покровител от някакъв остров, който му беше завещал състоянието си или нещо такова. Дори по-голямата й дъщеря беше от главния. Не е обичайната любовна история, с която сме свикнали, но не бих я определила и като отвратителна, може би в графа "ядва се" Публикувано изображение

Имам смътен спомен,че някой говори за тази книга.Май двамата герои бяха братя и главната спеше и с двамата при това почти един след друг ,и накрая не знае от кого е детето.Може и да бъркам нещо-и на мен ми е смътно. Общо взето е дразнещо когато главната се колебае между двама мъже повече от страница,ама и да спи с тях-това не е любовен роман.

Ами като питате - да ви кажа. Не харесвам като цяло литературния вариант на чалгата и латино-сапунките. Познават се още по обложката - задължително розов фон, на преден план - напомпан със стероиди, як като бик и почти толкова умен индивид държи в прегръдките си нещо, което напомня Преслава или Десислава след три дни photoshop, а тя го гледа с влажен поглед :cool: Единственото подобно произведение, което ми хареса невероятно, е "Лорейн отива в Ливингстън" на Ървин Уелш. Самият автор го определя като "рейв и розов роман" и горещо го препоръчвам на всички почитатели на жанра :)

Редактирано от mr_nobody (преглед на промените)

Днес се радваме на особено колоритно мъжко присъствие. Започвам да се чудя на какво дължим честта.

mr_nobody /mr просто изисква учтива форма, идва ми отвътре/, споделете с нас кои книги от дискутирания тук литературен жанр сте чели и ако може да обясните какво точно не Ви е допаднало в тях. Все пак, коментарът Ви е доста общ и не илюстрира причините за мнението Ви.

Днес се радваме на особено колоритно мъжко присъствие. Започвам да се чудя на какво дължим честта.

mr_nobody /mr просто изисква учтива форма, идва ми отвътре/, споделете с нас кои книги от дискутирания тук литературен жанр сте чели и ако може да обясните какво точно не Ви е допаднало в тях. Все пак, коментарът Ви е доста общ и не илюстрира причините за мнението Ви.

Извинявам се, госпожице прекрасна, грешката е моя. Или по-скоро недоглеждането. Видях, че темата е за книги, но не забелязах, че е в подраздел само за любовни романи. И не държа на учтива форма. Можете да ме наричате полк. Боев, Емил Боев ;)

От въпросния жанр се опитах да прочета само "Вечната Амбър", когато излезе на времето, но спрях след по-малко от 100 страници по медицински съображения. Оказа се, че този тип произведения предизвикват спонтанна възбуда на блуждаещия ми нерв и за да продължа с четенето се налага да пия високи дози антиеметици :rolleyes:

Редактирано от mr_nobody (преглед на промените)

• Автор

Днес наистина май е ден на МЪЖКОТО присъствие.. mr_nobody, поздравления за шеговито поднесените извинения, това вече е наистина отличен отговор :rolleyes:

е човека просто не е попаднал на подходящ пример,може би трябва да опита нещо по-свястно,а колкото до Вечната Амбър и на мен не ми харесва,ужасна е! :ph34r:

Както и да го умувам не познавам мъже,които четат такива книги.Веднъж попаднах във влака на един мъж с арлекинче и това е. От друга страна по-скорошните книги на Нора Робъртс са така написани,че вероятно ще се харесат на повечето мъже.Говоря за тези самостоятелните,Много увлекателни истории.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.