Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Днес се разчетох из форума на uTorrent-а и намерих какъв е проблема или така да се каже промяната. Това е новост в новата версия. Разработчиците искат да се съобразяват с тракерите и са направили ,така че да можеш да обновяваш ръчно само след изминалия минимален интервал от време определен от дадения тракер ,за да не се натоварват излишно тракерите!

При някои минимума е намален до 30сек.

Публикувано изображение

Но някой други тракери минималния интервал е колкото интервала на автоматичното обновяване и не може да се обнови ръчно!

Публикувано изображение

При стопиране на торент програмата автоматично обновява данните ,също и при изход от програмата и премахване на даден торент ,така че за това няма да се притеснявате :)

Правилно си забелязал. При utorrent 1.8 можеш да кликнеш на update tracker само веднъж вза един торент, при следващ опит, функцията става "бледа" и не действа. След, като изтече времето зададено от тракера, отново се активира. Разбира се, ако е наложителен случая, можеш да рестартираш и пак да имаш възможност за ъпдейт на тракера.

Някой спомена, че когато торента е "червен" всичко е наред. Това не е вярно. Ако всичко е наред, торент който се сваля е син, а който се сийдва зелен. Червения цвят показва, че системата на тракера не отчита нито свалено, нито качено, дори клиента да показва, че торента има скорост. Един вид тракера не "вижда", че работиш с този торент.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

сякаш пък всичките сте с ранг на ъплоудър та ви е приболяло дали тракера ще ви отчете коефициента а дори и да сте един неотчетен торент няма да ви бърка тъй като нямад а направи толкова разлика половината от тук писалите са с рейтинг "-" сигурно така че няма да коментирам - поредната масова истерия: "Защо ми е червена стрелкичката?"

сякаш пък всичките сте с ранг на ъплоудър та ви е приболяло дали тракера ще ви отчете коефициента

а дори и да сте един неотчетен торент няма да ви бърка тъй като нямад а направи толкова разлика

половината от тук писалите са с рейтинг "-" сигурно така че няма да коментирам - поредната масова истерия: "Защо ми е червена стрелкичката?"

Драги, аз съм точно ъплоудър (######), така че поне мен въпроса ме засяга пряко.

Редактирано от socrates (преглед на промените)

именно че си ъплоудър - като всеки уважаващ себе си ъплоудър трябва да имаш бая торренти който да сиидваш (=> не би трябвало да ти пука за един мижав торрент)- иначе си просто позьор, при цялото ми уважение

именно че си ъплоудър - като всеки уважаващ себе си ъплоудър трябва да имаш бая торренти който да сиидваш (=> не би трябвало да ти пука за един мижав торрент)- иначе си просто позьор, при цялото ми уважение

Ти хубаво обиждаш, ама тука. Там защо не дойдеш с тези приказки. Дежурния модератор ще ти покаже една интересна игра. Тя се казва BAN поIP. Само вчера си заминаха 10-на.

Редактирано от socrates (преглед на промените)

Аз пък забелязах друга странност при новата версия. Явно вече има значение и какъв доставчик ползваш (докато преди това не беше така). От вкъщи след като сложих новата версия НИТО ЕДИН торент не искаше да "светне" в зелено след първата 1 минута, докато на работа нямам подобни проблеми... Публикувано изображение Върнах се на версия 1.7.8 и дори в момента от 75 торента 12 се дърпат и няма проблеми...

До сега бях с utorrent 1.7, там имаше опция "постави етикета на папката с торента"(нещо подобно беше). В версия 1.8, това нещо не можах да го намеря.По-точно искам: примерно, тегля файл с име "Москвич" слагам му етикет "Мерцедес", искам накрая торента да с /в папка "Мерцедес". Това е. Имали я тази опция, или да се връщам на 1.7.

Здравейте. Обнових до новата версия 1.8, но сега не излиза графата с коефициента, който се получава между свалено и качено. Когато щракна с десен бутон и избера отметката "коефициент" отново не се появява тази колонка. При предната версия нямах такива проблеми. Някой имал ли е този проблем и знае ли как мога да го реша? Благодаря предварително :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте от два дни като се опитам да сваля нещо с uTorrent не става стои си на 0%,изтрих програмата и я дръпнах наново но пак е същото :)

Моля ви помогнете ми,досега не съм имал проблеми с uTorrent и съм много доволен от него.

Много моля някой да ми помогне :P

Здравейте от два дни като се опитам да сваля нещо с uTorrent не става стои си на 0%,изтрих програмата и я дръпнах наново но пак е същото :)

Моля ви помогнете ми,досега не съм имал проблеми с uTorrent и съм много доволен от него.

Много моля някой да ми помогне :)

Мтакааа...Сега ще изпробваме нещата да видим дали всичко е наред или наистина има някакъв проблем.

Активирай програмата от иконата й, и от меню Option избираш Speed Guide. След това кликваш върху дългото бутонче, където ти пише Run speed test, там вече ще ти се отвори една страница, където ще кликнеш върху последния линк - Directory of worldwide speed-tests. Отново ще ти отвори страница, но ти с ролковия бутон ще слезнеш надолу и там ще избереш Bulgaria= Пейстни шота тук да видим какво показва. Ако всичко ти е наред, ще ти изпише скоростта.

Мтакааа...Сега ще изпробваме нещата да видим дали всичко е наред или наистина има някакъв проблем.

Активирай програмата от иконата й, и от меню Option избираш Speed Guide. След това кликваш върху дългото бутонче, където ти пише Run speed test, там вече ще ти се отвори една страница, където ще кликнеш върху последния линк - Directory of worldwide speed-tests. Отново ще ти отвори страница, но ти с ролковия бутон ще слезнеш надолу и там ще избереш Bulgaria= Пейстни шота тук да видим какво показва. Ако всичко ти е наред, ще ти изпише скоростта.

Ето : http://www.cisbg.com/bm/results.php?kbps=1...&recorded=1

не бих се изненадал ако въобще няма сиид торента, или просто тракера не те пуска поради ред причини

не бих се изненадал ако въобще няма сиид торента, или просто тракера не те пуска поради ред причини

Аз опитвах да изтегля друг торент и пак не става нищо Публикувано изображение:PПубликувано изображение:(

Редактирано от DJ DENIS (преглед на промените)

аз искам да попитам как мога да настроя програмата едновременно със сваляне на филм да го гледам.скороста ми на сваляне при добър сийд е 2MB/s

Винаги ми е допадал - но трябва да си търся други алтернативи - няколко защитни програми го карантинират и класифицират като троянец ! Вярно е . Струва си човек да се замисли . Поздрави

аз искам да попитам как мога да настроя програмата едновременно със сваляне на филм да го гледам.скороста ми на сваляне при добър сийд е 2MB/s

влц - но поне началото на файла който искаш да гледаш трябва да го има, понеже там е важната информация

ако са се свалили откъси (както е обикновенно) влц, прескача несвалените и преминава на свалените части - всички останали плейъри показват черен екран и не е сигурно че ще покажат след това следващата свалена част от файла (това значеше че с всеки плейър можеш да гледаш, стига да имаш началото)

Винаги ми е допадал - но трябва да си търся други алтернативи - няколко защитни програми го карантинират и класифицират като троянец ! Вярно е . Струва си човек да се замисли . Поздрави

мхм теб ако защитните програми ти кажат да скочиш от ндк ще скочиш ли???

или другояче казано да си чувал за false positive резултати при сканирания и че всяка една такава програма приема един файл по различен начин

Моля ви предложете ми кой друг торент клиент да използвам?

Има една тема: Кой е най-добрият Torrent клиент и защо? . Там има доста импулсивни мнения и доста пристрастия. Аз споделям един добър коментар от тази тема за bitorrent и Azureus. Ако говорим за подобен на utorrent клиент - това е братчето му: bitorrent. ;)

Пробвайте с няколко. В момента пробвах с BitComet 1.04 и скоростите ми се увеличиха с около 20 %. Тревогите не са фалшиви - поиграх си за доказателства - но не е редно да ги споделям . Смятам да пробвам още няколко за да си избера някой за предпочитана употреба - препоръчвам Ви да постъпите по същия начин . Поздрави

Ето какво аз прочетох из нета ...

ВАЖНО !

Ако при ъпдейт на Utorrent, торентите ви станат червени и изпишат "HTTP 400" error, това е проблем с NOD32. Трябва да спрете IMON или да ъпгрейднете NOD32 до 3.x.

Аз ползвам µTorrent 1.6.1 и за сега не мисля да я сменям :P

файловата система е Фат32, а грешката е:

There is not enough space on disk, при

положение че имам 200 гб свободни

и това става само ако се опитам да тегля

.x264 файлове и по големи от 5 6 ГБ.

Фат 32 не разпознава файлове по-голями от 4ГБ. Форматираи го в NTFS

Здравейте, За тези, които не са го открили още в uTorrent има вграден тетрис, който дори отчита точки и записва най-добрия резултат. От меню Help или Помощ изберете About или За uTorrent и когато се отвори прозореца с информацията натиснете T. Малка приятна изненада от създателите на програмата хехе

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.