Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Koга, по дяволите, FF стигна от версия 4 до версия 7!?!

Аз съм с версия 9 защо?
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвах на виртуална машина една програмка (Adware) - Pic Pick. Заедно с инсталирането на програмата се получава доста неприятен проблем, прехвърляне (редирект) на браузърите през dealbd.mystart.com. Пробпемът се решава лесно, поне за IE и Firefox.

Интересно...ползвам я от доста време и я обновявам постоянно, но досега не помня да ми се е случвало нещо подобно. :clown:

Жалко, че не направих снимки. По принцип за Pic Pick има следната информация, която потвърждава думите ми:

Users are advised to pay attention while installing this ad-suported application:

· Offers to change the homepage for web browsers installed in the system

· Offers to change the default search engine for web browsers installed in the system

· Offers to download or install software or components (such as browser toolbars) that the program does not require to fully function

Справка: softpedia

Но това не е толкова важно, все пак дадох някакво решение за Firefox, ако има редирект при търсене с Firefox → dealbd.mystart.com

• 2 седмици по-късно...

След като започна инсталацията ми излиза едно прозорче и има следните опции : 1.Current user (PC) 2.Run the program as the following user : Username : Administrator Password : празно поле Ако цъкна на първата опция всичко изчезва и не се зарежда инсталация.Ако цъкна втората опция въвеждам всичко и не става..Може би във втората опция греша нещо.Оставям Administrator както си е написано и след това въвеждам паролата,която ми е на лаптопа и ми пише,че е грешна или user името е грешно.Помощ ?

След като започна инсталацията ми излиза едно прозорче и има следните опции :

1.Current user (PC)

2.Run the program as the following user :

Username : Administrator

Password : празно поле

Ако цъкна на първата опция всичко изчезва и не се зарежда инсталация.Ако цъкна втората опция въвеждам всичко и не става..Може би във втората опция греша нещо.Оставям Administrator както си е написано и след това въвеждам паролата,която ми е на лаптопа и ми пише,че е грешна или user името е грешно.Помощ ?

потребителя ви е ограничен и нямате право да инсталирате софтуер. И трябва да въведете паролата на администратор, не вашата!

Вероятно не знаеш правилната администраторска парола, а браузъра не може да бъде инсталиран с потребителски права. Изпревариха ме.... ;)

Редактирано от krassleto (преглед на промените)

А има ли начин потребителя да не е ограничен или да разбера паролата,за да си инсталирам програмата..

Щом инсталатора ти иска парола и с първата отметка не става - значи потребителя с който работиш е ограничен... А за администраторската парола ще питаш този, който я е сложил - човекът инсталирал или настроил компютъра.

А има ли начин потребителя да не е ограничен или да разбера паролата,за да си инсталирам програмата..

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=131753

След като започна инсталацията ми излиза едно прозорче и има следните опции :

1.Current user (PC)

2.Run the program as the following user :

Username : Administrator

Password : празно поле

Ако цъкна на първата опция всичко изчезва и не се зарежда инсталация.Ако цъкна втората опция въвеждам всичко и не става..Може би във втората опция греша нещо.Оставям Administrator както си е написано и след това въвеждам паролата,която ми е на лаптопа и ми пише,че е грешна или user името е грешно.Помощ ?

И с други версии на Firefox ли прави така?

На всички версии на Firefox прави така,а този който е правил лаптопа не е в града ми и не мога да се свържа с него ? А онази тема с разбиването на паролите не ми върши никаква работа..

На всички версии на Firefox прави така,а този който е правил лаптопа не е в града ми и не мога да се свържа с него ? А онази тема с разбиването на паролите не ми върши никаква работа..

Докато успееш да се свържеш с онзи, карай с Операта и IE.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Други мнения по темата?

Преинсталирай си лаптопа сам - тогава ти ще си сложил паролата и ще я знаеш... Успех.

Здравейте, имаше някаква добавка за добавяне втори, трети... ред на bookmarks toolbarа, търсих я но без успех. В горните постове се споменава за код с който се добавя втори ред. Дайте кода и обяснение как да се направи. С последната версия на Мозила съм. Предварително Благодаря!

Жалко, че не направих снимки. По принцип за Pic Pick има следната информация, която потвърждава думите ми:

Справка: softpedia

Но това не е толкова важно, все пак дадох някакво решение за Firefox, ако има редирект при търсене с Firefox → dealbd.mystart.com

Всъщност си прав...явно на мен не ми ги в качил, защото съм махнал съответните отметки. Всички програми ги натъпкаха с тях, но ги разбирам...трябва да падат доходи от някъде.

Защо почти всички страници ми излизат така ? http://prikachi.com/...10/4019110d.png . Ъпдейтнах си я до най-новата версия , но пак излиза.А с гугъл хрома го няма тоя проблем.Така стана , след като почистих компа с CCleaner

ПП: Оправих се.

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

Днес гледам ,че излезе и мозила 8,а аз съм още на 4 заради гугъл тулбара :).Много добра работа ми вършат две инструментчета в него.Преводача ,който с едно кликване ти превежда цялата страница и маркерчето където ти маркира къде в страницата се съдържат думите които си написал в гугъл за търсене.post-206169-0-37281300-1320865581_thumb. Има ли някакви заместители,че много искам да обновя лисичката?

Имам следния проблем. Ъпдейтнах до Firefox 8.0 преди малко,и всеки път когато отворя нов таб,ми зарежда тази страница. http://start.facemoods.com/?a=ppcb&f=2 Как мога да я блокирам,или да я премахна,така че да ми отваря чист таб,със Speed Dial опцийте ми,и тн? Опитах от Page Info да я блокирам,но всеки път когато заредя нов таб,се отваря,,

Имам следния проблем.

Ъпдейтнах до Firefox 8.0 преди малко,и всеки път когато отворя нов таб,ми зарежда тази страница.

http://start.facemoo...com/?a=ppcb&f=2

Как мога да я блокирам,или да я премахна,така че да ми отваря чист таб,със Speed Dial опцийте ми,и тн?

Опитах от Page Info да я блокирам,но всеки път когато заредя нов таб,се отваря,,

Отваряте нов празен подпрозорец влизате в настройки/основни - начална страница -чуквате текущата страница

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

Днес гледам ,че излезе и мозила 8,а аз съм още на 4 заради гугъл тулбара :D.Много добра работа ми вършат две инструментчета в него.Преводача ,който с едно кликване ти превежда цялата страница...

За превод с един клик отиди на http://translate.goo...anslate_buttons - намери езика, на който искаш да се превеждат страниците, кликни с левия бутон на мишката върху него и не пускай, с влачене го постави върху лентата с отметки на браузъра. При натискането на този бутон активната страница ще се превежда на съответния език (ако на страницата има маркиран текст, само той ще бъде преведен, а не цялата страница). Разбира се може да се сложат бутони за повече от един език.

Търсачката на браузъра (Ctrl+F) може да маркира търсена дума или поредица от думи, но не и 2+ не поредни думи. Тази добавка https://addons.mozil...earch/versions/ позволява RegEx търсене, но не е лесно ползването й, защото изисква джаваскрипт синтаксис http://www.javascrip...rs/redev2.shtml Сърч бара на добавката се отваря с Ctrl+Shift+F. Има и доста други функции.

Редактирано от HristoX (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.