Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Letter to Juliet

Публикувано изображение

Ами какво да кажа, филмчето е страхотно! За първи път в моята "киноманска история" срещам подобна история :) Заслужава си, гледайте го задължително! :ph34r:

П.с. - Amanda Seyfried започва много да ми харесва !

;)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 170,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
Los Borgia (2006) - чуден.

The killer inside me. Дори не заслужава да отворя гугъл за да потърся постера му.

Вер и Зара-гледах по БТВ-като видях, че е почти 4 часа и първоначално се отказах, но след това ми стана интересно-много хубав индийски филм

Публикувано изображение

"Непобедимите"

Публикувано изображение

Тайно се надявах, че със събирането на толкова много известни и добри актьори Силвестър Сталоун ще успее да надмине себе си и да направи наистина добър филм. Уви, като изключим моментите, в които не говореха и само стреляха (където по-скоро ефектите - не, че бяха много сложни и самите те де - бяха хубави, а не самите сцени), филмът изобщо не беше хубав и дори вече към 30-тата минута се чудех дали да продължа да го гледам, или да спра. Все пак го догледах, но постоянно проверявайки колко е часа. Е, ако има някой фен на екшъните от 80-те и 90-те години (защото той доста прилича на тях, само че в повечето продукции от онова време сюжетът и диалозите бяха доста по-смислени) или пък такъв, който има 100 минути за губене - може да си ги запълни с този филм...

А другият, който гледах, е... "Дърти хлапета" (горе-долу един след друг ги изгледах)

Публикувано изображение

Определено по-добрия от двата филма. Въпреки че и той не бе точно това, което очаквах, в него имаше и някои забавни моменти, които ме накараха да го изгледам до самия му край.

Редактирано от Конрад (преглед на промените)

Iron Man 2/Железният човек 2 post-274363-007948400 1284019242_thumb.j Според мен филма е много добър,актъорската игра е на ниво и има много добри ефекти.Абе като цяло филма е добре :blink:

Публикувано изображение

"Писател в сянка" с Юън Макгрегър и Пиърс Броснан. Като цяло ми хареса, само дето финалът беше малко попретупан...

Филма доста го биваше - без прекалено много тупалки - ама пък си имаше от всичко - и бой, и смях,и приличен сюжет

Публикувано изображение

"The American" с Джордж Клуни. На кино. Не беше това което очаквах - екшън-трилър. Беше си добре балансирана трилър с романтични елементи. Действието се развиваше бавно и монотонно на фона на малки италиански градчета. Виоланте Плачидо е прекрасна и голямо удоволствие за очите - особено за мъжките. Филма е дълъг и два три пъти се прозях, може и задето беше късно. Но не съжалявам, че го гледах.

Boot Camp / Тренировъчен лагер (2007)

Публикувано изображение

Тежък филм, но ми хареса. Кара те да се замислиш. Определено го препоръчвам!:)

Редактирано от vladols (преглед на промените)

Червената Линия

Публикувано изображение

Жанр Екшън

Режисьор Анди Ченг

Година 2007

Времетраене 95 Минути

За почитателите на екшъна, това е филма, който ще ви спре дъхът. Заслужава си времето :)

Letter to Juliet

Публикувано изображение

Ами какво да кажа, филмчето е страхотно! За първи път в моята "киноманска история" срещам подобна история :) Заслужава си, гледайте го задължително! :clap:

Мда, споделям. Позната ми го предложи. Каза, че свършил неочаквано за нея. Е, аз от началото на филма знаех как ще свърши :hush: Но ми хареса, че е свеж и като че ли различен. Идеята с писмата много ми допадна :)

Публикувано изображение

Ами честно да си призная очакванията ми бяха повече. Защо ли? Защото очаквах историята да е такава каквато аз я знам. Но не! Американците за пореден път са решили да изкелиферчат нещата, както на тях им харесва. Случи се същото като с "Крал Артур". Единственото общо във филма беше, че Робин е бил рицар и, че се е борил за благото на бедните. Но иначе историята с Марион беше цялостно променена. Тя изобщо не е била женена, а е била заставена да се омъжи за него. Но не, в тази версия той се представя за бившия й мъж. Пф... не ми хареса и няма да го гледам за втори път, защото за мен е загуба на време, че и на всичкото отгоре дълъг два часа и половина. Ужас!

Не го препоръчвам на почти никой, но ако ви допадне... :cool:

Just Wright

Публикувано изображение

Ами да ви кажа, едва го изгледах до край. Харесвам Куин Латифа, ама на нея хич не й отиват сълзливи драми :blink: Пък и историята не ме завладя.. да си призная гледах го по-малко 3 дни :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Лабиринтът на фавна

Уникален Филм! Комбинацията от фашисти и приказки за принцеси е невероятна.

Публикувано изображение

Won 3 Oscars. Another 68 wins & 58 nominations.

Ex / Бивши

Публикувано изображение

Отдавна не съм се забавлявала толкова. Има наистина запомнящи се моменти. Напомня на Love Actually, но си има своите истории без да са сладникави и досадно банални.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Amistad

Отново гениална продукция на Спилбърг по действителен случай. Историческа драма, описваща началото на края на робството в САЩ - филм, който трябва да се изгледа!

Ex / Бивши

...

Отдавна не съм се забавлявала толкова.

И аз.

Публикувано изображение

Ами честно да си призная очакванията ми бяха повече. Защо ли? Защото очаквах историята да е такава каквато аз я знам. Но не! Американците за пореден път са решили да изкелиферчат нещата, както на тях им харесва. Случи се същото като с "Крал Артур". Единственото общо във филма беше, че Робин е бил рицар и, че се е борил за благото на бедните. Но иначе историята с Марион беше цялостно променена. Тя изобщо не е била женена, а е била заставена да се омъжи за него. Но не, в тази версия той се представя за бившия й мъж. Пф... не ми хареса и няма да го гледам за втори път, защото за мен е загуба на време, че и на всичкото отгоре дълъг два часа и половина. Ужас!

Не го препоръчвам на почти никой, но ако ви допадне... :yanim:

На мен ми хареса, макар пък да имам други впечатления - от комикси отпреди 20 години Публикувано изображение Освен това, вероятно не си разбрала, но това е историяна на Робин Хууд, преди да стане Робин Хууд, т.е. предисторията. Хареса ми, бях подготвен че историята ще бъде нещо непознато и не се разочаровах.

Публикувано изображение

"Дявол" на М.Найт Шаямалан. Подходих с големи очаквания, филмите на Шаямалан са ми особено любими, но този не ми хареса особено. Не че е лош, но просто очаквах повече.

Само 1 час, и цялото действие се развива в един асансьор... Можело е повечко да се постараят.

"Дявол" на М.Найт Шаямалан. Подходих с големи очаквания, филмите на Шаямалан са ми особено любими, но този не ми хареса особено. Не че е лош, но просто очаквах повече.

Само 1 час, и цялото действие се развива в един асансьор... Можело е повечко да се постараят.

От къде го свали, от къде го свали???

От къде го свали, от къде го свали???

От никъде, от никъде. :rolleyes: Гледах го на кино.

От никъде, от никъде. :) Гледах го на кино.

Аха... :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.