Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dRENbQIuoLU

:) Филм за Леми Килмистър, повече описание е излишно.....

Някъде бях прочел, че жена му се оплаквала на личния му лекар, че не го била виждала да пие вода в чисто състояние(пиел само уиски с Кока Кола)-не знам колко отговаря на истината, но със сигурност ще ми бъде интересно да гледам филм посветен на живота му.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

the sleeping dictionary

Публикувано изображение

Не знам как не съм го гледала по рано, имайки предвид, че е с Джесика Алба и че е романтичен :ph34r: Много ми хареса. Джесика е много сладка и секси, в същото време и чувствена в тази си роля. Само мога да се радвам, че не живея в онези времена, когато много неща са забранени или невъзможни.

Филмът си заслужава :white flag:

Ulak ....

Bir masal gibi.....:blink:

Вълшебният приказен свят!:P

Много ми хареса - един различен поглед - приказка в приказката!

Публикувано изображение

Родители,които търсят изчезналото си дете,се въвличат в странен и опасен ад.

Добър трилър.

Hannibal rising

Публикувано изображение

Red dragon

Публикувано изображение

Silence of the lambs

Публикувано изображение

Hannibal

Публикувано изображение

Няма как да коментирам освен- шедьовър, а сър Хопкинс- неповторим.

Реших да си припомня поредицата за д-р Ханибал Лектър, като този път я изгледах по хронологичен ред :computer2: Установих, че най бях забравила последната част- Ханибал.

Изтеглих си и Мanhunt- първият гилм, сниман за Ханибал по романа Червеният дракон. Той е от 1986г, но не съм го гледала досега. Чета добри отзиви за него, макар да съм малко предубедена, че едва ли някой друг може да изиграе Лектър така, както Антъни Хопкинс :ph34r: Е, ще видя.

Няма как да коментирам освен- шедьовър, а сър Хопкинс- неповторим.

Реших да си припомня поредицата за д-р Ханибал Лектър, като този път я изгледах по хронологичен ред :) Установих, че най бях забравила последната част- Ханибал.

Hannibal (2001) е най-силният филм от поредицата. Аз наскоро пак си го пуснах. ;)

Ако липсваше сцената с пържения мозък накрая на филма, от Ханибал би станал един много силен романтически герой. :cool:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Публикувано изображение

Страхотен е,вече си го записах във филмотеката и пак ще го гледам

10 Х за Никълъс Кейдж

:cool:

Публикувано изображение

As esi tu

Чудесен..

Наскоро мярнах филма "Пеперудата" с Дъстин Хофман, което ме подсети за доста невероятни (култови) филми с негово участие:

Rain Man

Публикувано изображение

Hero

Публикувано изображение

Kramer vs. Kramer

Публикувано изображение

Little Big Man

Публикувано изображение

Tootsie

Публикувано изображение

Редактирано от ihm (преглед на промените)

Mr Nobody

Публикувано изображение

http://www.######/details.php?id=270935&hit=1

Хареса ми. Започва шантаво... За който обича психо фантастики, да го погледне.

Поражда въпроси и носи отговори.

Публикувано изображение

Какво му трябва на човек-

едно приятелство и една безкрайна синева

Последният филм, който гледах и още гледам е "Истинска кръв".Невероятен филм! Фикмът е гъмжащ от вампири, но не е това, което най-вероятно всички ще помислят! Не, определено, няма нищо обще с ужаси...е може би една, две сцени, но това е! :baby:

Manhunter

Публикувано изображение

Най-накрая успях да го изгледам. И си знаех, че няма да ми допадне актьорската игра. Имат малко разлики с Червения дракон, но явно режисьорите са наблегнали на различни гледни точки от романа. Като филм, си е много хубав. Ако го бях гледала преди 10-тина години поне и не бях видяла Хопкинс в ролята на Лектър, сигурно много щеше да ми хареса. Браян Кокс за мен не се е въплътил в кожата на д-р Ханибал Лектър, така като сър Хопкинс. Кажеш ли Ханибал, за мен това е самият Антъни Хопкинс. Сякаш този образ е измислен точно за него :baby:

Аз съм Сам/I Am Sam

Публикувано изображение

Отдавна чакаше ред за гледане, но се възползвах от тв излъчването му. Останах силно раздвоен от видяното снощи, а и тази сутрин се позамислих отново, вече след преспиване. Дилемата ми е поради твърде сериозната тема, засегната във филма, развитието на която държи в напрежение до самия край - това от едната страна. От другата остана натрапчивото усещане за твърде прозрачния напън на авторите да спечелят някоя награда за филма си, а това се е отразило върху крайния резултат.

Казано иначе, бих "класирал" тримата главни актьори по следния начин:

- Шон Пен - крайно неубедителен в ролята на аутист, отглеждащ здравата си дъщеричка. Получил е номинация за Оскар за филма, но определено съм доволен, че не я е получил. Само за сравнение бих казал, че малкият Мико Хюз се справи несравнимо по-убедително в "Код Мерурий". Не бих се осмелил да търся съпоставка с Том Ханкс от "Форест Гъмп", също в ролята на голямо дете, но с изпълнение, отстоящо на светлинни години от това на Шон Пен в "Аз съм Сам".

- Мишел Пфайфър - добра роля. По никой начин не е най-запомнящата й се, но е на обичайното си високо ниво, този път в ролята на адвокат

- Дакота Файнинг - това е звездата на филма, пък макар и само на 7 г, на колкото е и героинята й в "Аз съм Сам". Изключително естествена, с невероятно въздействие - дълбоката обич към екранния й баща личи във всеки един поглед, във всеки един жест

A river runs through it

Публикувано изображение

Ако обичате спокойни и хубави филми, носещи атмосферата на първите десетилетия на миналия век, това е вашият филм. Идеален за лежерния неделен следобед...

Listen to Your Heart / Слушай сърцето си (2010)

Публикувано изображение

IMDb рейтинг: 6.1/10

Моя оценка: 10/10

Наистина много силен филм, не бях ронил сълзи от "Marley & Me " :cool:

Редактирано от mar7o7o (преглед на промените)

Днеска гледах в IMAX в мола на Стамболийски Хари Потър даровете на смъртта 7-2 в 3D. Няма нищо сладникаво в филма, див и брутален екшън с малко гадости тук там.

Публикувано изображение

п.с Между другото 3D ефекта е по-добър от Трансформърс 3.

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.