Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вампирите в любовните романи

Featured Replies

Дано, защото поредицата се развива много и според мен тепърва става много интересна. Повечето от любимите ми книги са във втората половина. ПП - За феновете на Анита и на Братството препоръчвам още 2 поредици: Larissa Ione "Demonica" и Lara Adrian "The Midnight Breed Series" И двете са много добри, за съжаление ги няма на бълг., но който може да чете на друг език, препоръчвам да ги пробва. Повече приличат на Братството, отколкото на Анита, в Демоника се разказва за демони, но и двете са много добри.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 541
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дано, защото поредицата се развива много и според мен тепърва става много интересна. Повечето от любимите ми книги са във втората половина.

ПП - За феновете на Анита и на Братството препоръчвам още 2 поредици: Larissa Ione "Demonica" - и Lara Adrian "The Midnight Breed Series" И двете са много добри, за съжаление ги няма на бълг., но който може да чете на друг език, препоръчвам да ги пробва. Повече приличат на Братството, отколкото на Анита, в Демоника се разказва за демони, но и двете са много добри.

На "The Midnight Breed Series" съм попадала, но за жалост нямам никакво време да я почна, дори май ги имам изтеглени книгите :Д. За другата не съм чувала но ще я прегледам. Мерси за информацията (sun)

THE MIDNIGHT BREED SERIES съм ги чела всичките и мога да кажа че бяха доста добри, в интерес на истината!Тази 1-та поредица я чувам за пръв път, но пък смятам да и хвърля едно око когато имам време. Колкото до братството, и тях съм ги чела всичките и мога да кажа със ръка на сърцето че Вишъс е възможно най-..най-готиния герой който съм срещала из книгите, нищо, че е извратен :) Книгата за Тор ме разочарова, защото очаквах нещо повече, но нищо.. Препоръчвам 1-та книга Dark Prince най-много!Като цяло е хвърлен съвсем друг поглед над цялата вампирска история. Жалко, че нямате тема като цяло за свръхестествени любовни романи, защото имам една убйствена поредица за войни обладани от демони <3

Колкото до братството, и тях съм ги чела всичките и мога да кажа със ръка на сърцето че Вишъс е възможно най-..най-готиния герой който съм срещала из книгите, нищо, че е извратен :P Книгата за Тор ме разочарова, защото очаквах нещо повече, но нищо..

Вече съм на антидепресанти :mark:

Как ще дочакам ВИ????

Ами че то ще е най-рано МАЙ догодина-УЖАСССССССССС!!!!!!!

THE MIDNIGHT BREED SERIES съм ги чела всичките и мога да кажа че бяха доста добри, в интерес на истината!Тази 1-та поредица я чувам за пръв път, но пък смятам да и хвърля едно око когато имам време.

Колкото до братството, и тях съм ги чела всичките и мога да кажа със ръка на сърцето че Вишъс е възможно най-..най-готиния герой който съм срещала из книгите, нищо, че е извратен :cool: Книгата за Тор ме разочарова, защото очаквах нещо повече, но нищо..

Препоръчвам 1-та книга Dark Prince най-много!Като цяло е хвърлен съвсем друг поглед над цялата вампирска история.

Жалко, че нямате тема като цяло за свръхестествени любовни романи, защото имам една убйствена поредица за войни обладани от демони <3

Ооооо... Вишъс... и на мен ми един от любимците в поредицата.

А Dark Series съм си ги набелязала, препоръчаха ми ги, но кога ли ще стигна до тях...

А можеш ли да ми кажеш коя е тази поредица, последната, за която говориш ;)

Колкото до братството, и тях съм ги чела всичките и мога да кажа със ръка на сърцето че Вишъс е възможно най-..най-готиния герой който съм срещала из книгите, нищо, че е извратен :ph34r:Книгата за Тор ме разочарова, защото очаквах нещо повече, но нищо..

Коя книга е за него,кой № под ред?

@milenaka, поредицата е Lords of the Underworld by Gena Showalter.Книгите излезли до сега са 9, и бих казала, че всяка една си заслужава отделеното време и мъченето с тоя пуст английски!Главните герой са войни служили на Зевс в Олимп, обаче стават разни работи и отварят кутията на Пандора, в която са събрани всички демони на света.. след тва тея демони се вселяват във войните и се получават 9 супер яки книги, за войници, който са..ах, мечта, и имат своите проблеми със демоните си и абе.. много е интересно.Харесвам това в поредицата, че книгите не се повтарят така, както някой други.Тук просто не знаеш какво да очакваш + това, за хора харесващи гръцката митология, много би им допаднала, защото доста се споменава.Абе мога цял ден да ви говоря, за това колко интересни са, колко обичам дадени персонажи и прочие, но смятам да спра до тук, защото забелязох че много малко се заемат да четат на английски.Иначе се очакват още две - ама догодина. @Книжно човече, книгата е 7-ма под ред и се казва Lover Avenged.Във книгата за Зи и Бела, Тор е тоолкова готин.Един такъв саркастичен и лош дори на моменти.Кофтито на цялата книга бе, че с главната много бързо се залюбиха, а аз такива хич не ги харесвам.Очаквах го да се дърпа, а той направо от 30-тата страница и айде.. изгоря.

Редактирано от Nereya (преглед на промените)

:) Мерси. Звучи ми добре, прибавям я към списъка за четене.

@Книжно човече, книгата е 7-ма под ред и се казва Lover Avenged.Във книгата за Зи и Бела, Тор е тоолкова готин.Един такъв саркастичен и лош дори на моменти.Кофтито на цялата книга бе, че с главната много бързо се залюбиха, а аз такива хич не ги харесвам.Очаквах го да се дърпа, а той направо от 30-тата страница и айде.. изгоря.

Тази книга не е за ТОР а за братат на Бел.

Ето резюмето:

Lover Avenged

Колдуел, Ню Йорк, отдавна е бойно поле, на което се води смъртоносна битка между вампирите и техните врагове – Обществото на лесърите. Това е и мястото, където Rehvenge е заявил територията си като наркобарон и мястото на нощен клуб, който снабдява богатите и тежко въоръжените. Неговата съмнителна репутация е причината към него да се обърнат с поръчение да убие Wrath, слепия крал и лидер на Братството. Rehvenge винаги е спазвал дистанция от Братството, макар че сестра му е омъжена за член. Защото той е симпат, неговата самоличност е смъртоносна тайна – разкриването, на която би довела до неговото изгонване в колония от социопати. И докато интригите във и извън братството се обединяват срещу Rehvengе, той се обръща към единственият източник на светлина в този тъмен свят – Elhena, вампир недокоснат от корупцията. Тя има влияние върху него, което е единственото, което стои между него и вечното му унищожение.

за Тор няма още излязла книга и въобще не се знае дали ще излезе!

Редактирано от radysan (преглед на промените)

• Автор

А какво става с третата?Някой чул ли е нещо?Аз редовно проверявам сайта на издателството но там не пише нищо! :speak:

Може би ще излезе края на ноември, но информацията не е сигурна.

3-тата книга е определена за края на ноември месец. За сега точна дата няма.

Ох,колко съм загубена.. извинавам се за грешката си, иначе да, за Тор няма книга, няма и да има при положение че жена му умря.Но кой знае, може авторката да и хрумне след време, да не го оставя сам, знае ли човек. Те с тея имена, съвсем се омотах. :P Иначе вампирски книги много, но много малка част от тях се захващат да я превеждат, за жалост.

Моля без повече такива подробности, или поне предупреждавайте за тях, аз лично не желая да знам какво се случва.

Момичета, докато разглеждах сайта на издателство Ибис видях поредица за вампири на Л.Дж.Смит-Нощен свят.Някой да е чел книга от въпросната поредица? Споделете:blink:)

Момичета, докато разглеждах сайта на издателство Ибис видях поредица за вампири на Л.Дж.Смит-Нощен свят.Някой да е чел книга от въпросната поредица? Споделете:))

Не съм я подхващала, макар да й се каня.

Инка беше коментирала първата книга от поредицата преди време. Може да прочетеш мнението й тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=155355&st=555&p=1752812&#entry1752812

Мерси за упътването:clap:)Чете ми се обаче нещо в стил Уорд:eek:Нещо като нещо, което предстои да излeзе:) Що е то?;)))

"Нощен свят" не ми допадна.Много тийн ми дойде :rolleyes: Запецнах на 4-та книга.....

Мерси за упътването:))Чете ми се обаче нещо в стил Уорд:)Нещо като нещо, което предстои да излeзе:) Що е то?:)))

Точно онзи ден набарах/ама че дума :P /

един форум и там превеждат цели 3книжки в тоя стил.

Поне така се очертава де.

Засега има само по една-две глави,но аз залепнах!!!

Резюметата са грабващи.

А вече просто нямам нерви с ИБИС.

Да казват дата,че подлудих околните :baby:

Точно онзи ден набарах/ама че дума :P /

един форум и там превеждат цели 3книжки в тоя стил.

Поне така се очертава де.

Засега има само по една-две глави,но аз залепнах!!!

Резюметата са грабващи.

А вече просто нямам нерви с ИБИС.

Да казват дата,че подлудих околните :baby:

Наде, може ли да споделиш имената на книгите или поне авторите, че аз не можах да се ориентирам във форума, пък ми е интересно какво са захванали да превеждат.

Наде, може ли да споделиш имената на книгите или поне авторите, че аз не можах да се ориентирам във форума, пък ми е интересно какво са захванали да превеждат.

Ей ги на:

"Среднощна целувка" на Лара Ейдриан

"Пурпурна Целувка" на Лара Ейдриан

Ей ги на:

"Среднощтна целувка" на Лара Ейдриан

"Пурпурна Целувка" на Лара Ейдриан

"Танцувай с Дяволът" на Шерилин Кениън

Наде мерси много! От както се рова за корици, чакам да се пръкне на бг нещо на Шерилин Кениън (известна в нашия форум и като Кинли Макгрегър), но не мога да се ориентирам по заглавието на нейния превод за коя книга в оригинал става въпрос, дали пък случайно не са падхванали да превеждат серията Dark-Hunter, мале направо ще си умра от кеф!

Поздравления за участниците в превода, явно така ще се задоволяват читателските ни нужди за в бъдеще - с фен преводи, жалко че няма кой да ги издава.

Чела съм само две от превежданите книги.Тази за Данте и Зарек(не съм много сигурна дали е така на БГ). Първата съм я търсила, но така и не я намерих да си я дръпна, както и да е огромно благодаря!Ще следя преводите обезателно! Колкото до книгите, страшно готини!Цялата вампирска работа е коренно различна от общоприетата, макар сагата доста да прилича на тази със братството. Dark-Hunter сагата и нея съм я чела, всичките излезли до сега и ми е доста чудно защо баш от 4-тата са почнали а не от 1-та, но това си е тяхна работа.Сагата е ужасно дълга, на места дори и омръзва, заради повтарящия се сюжет, но авторката знае как да разведри нещата.Обожавам факта, че е пряко свързана със Гръцката митология.Няма да изпадам повече в подробности, но само ще кажа, че любимата ми книга от поредицата е за Ахерон.

Редактирано от Nereya (преглед на промените)

Чела съм само две от превежданите книги.Тази за Данте и Зарек(не съм много сигурна дали е така на БГ).

Първата съм я търсила, но така и не я намерих да си я дръпна, както и да е огромно благодаря!Ще следя преводите обезателно!

Колкото до книгите, страшно готини!Цялата вампирска работа е коренно различна от общоприетата, макар сагата доста да прилича на тази със братството.

Dark-Hunter сагата и нея съм я чела, всичките излезли до сега и ми е доста чудно защо баш от 4-тата са почнали а не от 1-та, но това си е тяхна работа.Сагата е ужасно дълга, на места дори и омръзва, заради повтарящия се сюжет, но авторката знае как да разведри нещата.Обожавам факта, че е пряко свързана със Гръцката митология.Няма да изпадам повече в подробности, но само ще кажа, че любимата ми книга от поредицата е за Ахерон.

Значи наистина съм уцелила ТОТАЛНА 10!!!

Аз също обичам митологията и сега ми трябват повечко търпение и смирение,

за да дочакаме и следващите глави :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.