Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвременните любовни романи

Featured Replies

Браво на нас,спечелихме още един почитател http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :P .Сега за да бъде кефа пълен следва Грант Съливан - „Среднощна дъга“,Кел Сейбин - „Диамантеният залив“и после Макензи(ако не си ги чела ,разбира се)!!! :(:)

Слушам и изпълнявам и благодаря за насоките, че то от тоооолкова книги...
  • Отговори 335
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Браво на нас,спечелихме още един почитател http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :) .Сега за да бъде кефа пълен следва Грант Съливан - „Среднощна дъга“,Кел Сейбин - „Диамантеният залив“и после Макензи(ако не си ги чела ,разбира се)!!! :baby::P

Само като ти чета поста и настръхвам :)

Направо завиждам на момичетата,които чк сега се запознават с ТЕЗИ мъже :)

Прекарах една безсънна нощ, за да прочета "Непризнати грехове", довърших поредицата и вече мога да спя спокойно. Книгата е страхотно сладка и неангажираща, от типа който те карат да се хилиш глуповато. В сюжета няма никакви странични линии, просто главните Ела и Джак, и Люк - бебето на сестрата на Ела, грижите за което ги събра заедно. Невероятни образи, забавни и чаровни, и цялата история е посветена на техните взаимоотношения.

Аз обичам такива романи, и мога да кажа че малко ми напомняха на Малори, в различни ситуации се появяваха членовете на семейството, братята се закачаха за Ела, всички се подкрепят и са представени като едно голямо и наистина щастливо семейство.

За сюжета, нямам какво толкова да кажа - просто се редуват романтични и забавни случки, четенето на които ми достави страхотно удоволствие!

В началото на книгата има едни момент, на който се смях с глас - Ела оглеждаше Джак похотливо и й мина през ума, "че жените сигурно забременяват само като им намигне"Публикувано изображение

Пък и всичко свързано с бебока ми напълни душата, как да останеш равнодушен когато описват огромния и готин Джак, играещ си с плюшен заек, за да привлече вниманието на ЛюкПубликувано изображение!

Нямам абсолютно никакви забележи - 10 от мен за романа!

Съгласна съм с горенаписаното, поредицата е много силна, изпълнена с всички необходими качества на добрият роман. Нямам фаворит сред книгите - и трите ми харесаха еднакво много. Любимият ми герой е Джак, а от жените симпатизирам най-много на Либърти!

Сега видях, че през 2012 предстои издаването на нови три книги на авторката, силно се надявам да ни зарадва с нещо за най-малкия Травис - Джо.

Да кажа нещичко и за издателство "Ергон", браво че са захванали поредицата и я издадоха до край, пък а дано нещо им стане и погледнат и към двете големи исторически поредици на Клейпас - Hathaways или Wallflowers, които изглеждат меко казано страхотни. Пък и да не е нещо историческо, да вземат да ни зарадват и с някоя друга яка поредица, да се пооблажим и ние, стига съм се поболявала от завист към рускините. Малко съм се размечтала явно, ама знае ли човек, празниците идват - всякакви чудеста стават! :speak:

Пете, коментара ти е страхотен! Останах очарована и нямам търпение книжката да бъде сканирана някой ден и да я прочета. Аз доколкото си спомням май се бях чудила дали да ми бъде закупена, но нещо коментарите бяха противоречиви и накрая не си я взех.

Здравейте и от мен!Страхотна тема се е заформила.Поздравления! Дотук видях описанията на много книги,които съм искала да прочета, но съм се колебала.Но вече много от тях вече са в списъка за четене.Аз обичам и съвременните и историческите.Според мен,а и сигорно други ще се съгласят,че е важно романът да е написан по добър и увлекателен начин.От съвременнитеса ми любими Сандра Браун,Джейн Ан Кренц,Барбара Делински и Даяна Плмър.Също така,моя любимла и е Даниел Стийл.Вярно,че нейният е по-тежък,но е много увлекателен.От романите и ми е любим е "Невъзможна любов".Наскоро открих и Нора Робъртс.Нейните поредици са страхотни,излишно е да споменавам клана Макрегър,В градинита,Знака на седемте,Ключовете,Сестрите Конканън и много други....

Редактирано от margc (преглед на промените)

Нощес прочетох "Знойни сънища" на Сюзън Елизабет Филипс.

Просто не можах да я оставя,докато не прочетох и последното изречение.

Историята и пленяваща,съпътствана от тежки житейски драми,

искрена обич и любимите ми страстни мигове :)

Хареса ми ,че историята не се въртеше само около Гейб и Рейчъл,

а набърка и братята на Гейб.

Просто такива харектери-малиии.

През голяма част имах усещането,че има предходна книга за Кал и Джейн.

Ще хвърля погледче в блога на Ганито и ще се осведоМЛя :giggle1:

Предните дни прочетах на Барбара Бозуел

"Отвличането","Сватбен откуп","Троен шанс" и "Сладко отмъщение".

Арлекинчета,но с достойнство :baby:

Определено ще си ги "прелиствам" от време на време.

Арлекинчета,но с достойнство

Уби ме с тоя израз,но инак съм съгласна за тия книжлета.Сладки са.

Нощес прочетох "Знойни сънища" на Сюзън Елизабет Филипс.

Просто не можах да я оставя,докато не прочетох и последното изречение.

Историята и пленяваща,съпътствана от тежки житейски драми,

искрена обич и любимите ми страстни мигове ;)

Хареса ми ,че историята не се въртеше само около Гейб и Рейчъл,

а набърка и братята на Гейб.

Просто такива харектери-малиии.

През голяма част имах усещането,че има предходна книга за Кал и Джейн.

Ще хвърля погледче в блога на Ганито и ще се осведоМЛя :)

Права си мила,има книга за Кал и Джейн(Nobody's Baby But Mine ),но тя не е преведена ,намерих я на руски.Иначе и аз като теб,щом като я свалих,почнах да я чета и докато не свърших(почти до сутринта)не я оставих,грабна ме веднага -прекрасно написана(както и другите три романа ,които съм чела от нея),силни характери,постигнати след тежки житейски драми и тържество на ЛЮБОВТА,победила всичко лошо. :love:

Права си мила,има книга за Кал и Джейн(Nobody's Baby But Mine ),но тя не е преведена ,намерих я на руски.Иначе и аз като теб,щом като я свалих,почнах да я чета и докато не свърших(почти до сутринта)не я оставих,грабна ме веднага -прекрасно написана(както и другите три романа ,които съм чела от нея),силни характери,постигнати след тежки житейски драми и тържество на ЛЮБОВТА,победила всичко лошо. :love:

Руми,ако прочетеш Nobody's Baby But Mine ,

моля-моля-моля да ми я резюмираш ;)

Имам гъделичкащо усещане за нея :)

Уби ме с тоя израз,но инак съм съгласна за тия книжлета.Сладки са.

;)

Руми,ако прочетеш Nobody's Baby But Mine ,

моля-моля-моля да ми я резюмираш :wors:

Имам гъделичкащо усещане за нея ;)

ОК! ;) Много мразя,да чета поредиците открая към началото.Така се губи очарованието и тръпката при развитието на сюжета.С изключение на поредиците на Нора Робъртс,всички други съм ги чела по тоя начин(отзад напред).Даже като прочетох „Втори шанс“на Линда,„Убий и кажи “ прочетох,чак след четири месеца и то от нежелание.Защо тези които превеждат и издават книжките на български,не се научат,че всичко си върви поред???? ;):love::)

ехооооо, къде се изгубихте, аз нали имам много пропуски и наваксвам, но ми липсвате тук, никой нищо не коментира,нима всичко съвременно е изчетено и казано?

Аз съвременни чета предимно - чиклит, а тук няма много фенове. И на Нора, но последните и двете - сватбарските, не съм ги чела, въпреки, че ги купих. Сигурно някой вече ги е коментирал, но съм пропуснала. Чудя се дали ги бива.

Аз съвременни чета предимно - чиклит, а тук няма много фенове. И на Нора, но последните и двете - сватбарските, не съм ги чела, въпреки, че ги купих. Сигурно някой вече ги е коментирал, но съм пропуснала. Чудя се дали ги бива.

"Видение в бяло" от сватбарските на Нора съм чела,бях много приятно изненадана, дори в предните страници го казах, предполагам и другите ще са хубави, но за тази :eek::)

Чели ли сте "Бяла като мляко, червена като кръв" от Алесандро Д'авения? Скоро ми споменаха за нея, но ми се иска да чуя коментарите ви, ако тук някой я е чел.

Днес довърших книга трета от поредицата на Нора - "Кръгът" - и съм възхитена от вторите две книги. Много ми допаднаха като истории и героите някак си се допълваха. Единствено първата книга не ми беше съвсем завършена като идея, защото историята между главните ми се стори някак по-слаба(но това се компенсира в следващите две), но с всяка следваща книга действието - тоест любовните истории се засилваха. Трите книги са свързани и няма как да прочетеш първата и да не искаш да прочетеш и третата, която според мен е най-силна, най- въздействаща и най-добра. Като отделни книги оценките ми са 1-9; 2-10; 3-100; а за самата трилогия непоклатима 10!!!! Четеш и се наслаждаваш на всяка страница, а историята е наистина изключителна - магия-вампири-война-любов-драма-боеве-балове-нощни клубове!!!!

Днес се "подсладих"с "Гениално хрумване" на Джини Уилкинс.

Страшно сладко Арлекинско Изкушение :rolleyes:

Онзази нощ метнах "Скрити таланти" на Джейн Ан Кренц.

Има щипка паранормално,интрига,убийство....

абе от всичко си има и е приятна книжка с интересна история.

Сега се чудя какво ми се чете и май-май ще си препрочета нещо на Линда

или на Сюзън Елизабет Филипс.

Страшно сладко Арлекинско Изкушение :rolleyes:

Онзази нощ метнах "Скрити таланти" на Джейн Ан Кренц.

Има щипка паранормално,интрига,убийство....

абе от всичко си има и е приятна книжка с интересна история.

Сега се чудя какво ми се чете и май-май ще си препрочета нещо на Линда

или на Сюзън Елизабет Филипс.

Ако не си чела другото Арлекинче на Джина Уилкинс „Непокорно сърце“,непременно го направи!!!

Ако не си чела другото Арлекинче на Джина Уилкинс „Непокорно сърце“,непременно го направи!!!

Руминце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Отивам да го търся туй сърчице :rolleyes:

Руминце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Отивам да го търся туй сърчице :rolleyes:

Ако го нямаш мога веднага да ти го пусна по емейл.

Ако го нямаш мога веднага да ти го пусна по емейл.

И аз ще го търся :cheers::yanim: :yanim:

Какво да ти кажа,сватбарските са предсказуеми от самото начало.Трябва да си в подходящо настроение,по тази причина втората по ми хареса.Истината е обаче /за мен/,че и да не съм ги чела,не е кой знае каква загуба.Очакването ми е,че четвъртата ще ми легне най на сърце,ама до тогаз има време.Не съм по чиклитите много,много/меко казано/,но Аз обичам Ню Йорк и втората Аз обичам Холивуд се ядват,ако не си ги чела де.

Страшно сладко Арлекинско Изкушение :)

Това на български ли Хрумна или алангле беше?

Плясъче,аз съм МОНОчетящо-говорящя,демек само на българистански се оправям :)

Така да споделя и аз за книги които прочетох последно. Но първо да спомена, кооолко не обичам, ама хич, книги които са писана в първо лице. А в последно време имам чувство че само такива издават :mad: Та иде реч за поредицата на Клейпас за семейство Травис. И докато се опитвам да напиша нещо смислено за да кажа колко бях впечатлена от тях, все се сещам за това което беше написала Петето. :wors: Простно не знам какво да добавя още към това което беше написала. Просто са невероятни. От първата до последната, докато не ги приключих не ги оставих. Захарче определено беше най-романтичната, Синеокият дявол най-драматичната. Но да си призная най-много се забавлявах с Джак и непризнатите грехове. А Джак ......:). Определено ми е любимеца от поредицата. Но понеже съм особено алчна, ми се иска авторката да напише книга и за последния Травис - Джо;) И трите книжи имат по една огромна 10-ка от мен. ПС: Петенце, благодаря ти. Ако не беше ти изобщо нямаше да ги прочета. Само си се ядосвах, че когато си купувах Захарче не я разлистих. Но сега определено не съжалявам за какво съм си дала парите.

Бевърли Бартън е нова авторка за мен, но стилът й много ми хареса - препоръчвам ви я :D

• 2 седмици по-късно...

май само аз съм на вълна съвременни романи и съм изостанала явно, защото сега чета Айрис Йохансън и съм ох запленена от нея, досега прочетох И тогава умираш и НЕ ВЯРВАЙ НА НИКОГО, е, ако не сте ги чели СТРУВА си, не са типичните любовни романи, с описания и обяснения, но Боже, главните са невероятни като характери и сила на духа и ... влюбена съм в тях!

Аз винаги съм на вълна "съвремени"... а Бартън ми хареса с "Последно видение" и сега по някое време ще прочета и новите две. Като върл фен на Линда ми се иска някой да сподели мнение за "Дръзка съдба".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.