Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Продължение на темата: "Дискусии: Любовни романи (Част 3)"

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честита нова тема! Огромни благодарности за Линда Хауард :top secret::shy11::lol6:

Кога отидохме чак на четвърта част? Браво на нас!

И вместо запис, една книжка от Ивето.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1620

Жани,СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ мила,за книжката!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :whist:

Иве,много ти БЛАГОДАРЯ мила,че се ровна в библиотеката си и я намери!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :cool:

Еееееееее,вече съм доволна и ще се кротна до следващата книжка която изникне и искам много да прочета. :clap:

Айде и аз се записах в новата част на темичката. :clap:

Кога отидохме чак на четвърта част? Браво на нас!

И вместо запис, една книжка от Ивето.

Благодаря много!!!Публикувано изображение

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Май, не всички влизат в темата "Да се срещнем.....", така че:

На 23.01 от 16.00 ч., в новото кафе на Червения, ще се събираме варненската групичка. Виждам, че имаме новички попълнения от Варна, хайде момичета.

Гале, забравих да напиша, че кафето се намира в градинката на Червения площад( не му зная новото име).

Прочетох новата книжка на Айрис и Рои(синчето) Йохансен-"Буреносен цикъл". Сестрата на главната е болна от рядка смъртоносна болест и тя(главната) от години се опитва да намери лекарство. И от тук сюжетът е почти същият като във "Вихрена страст"-плоча с йероглифи,които водят до друга плоча,тя до друга и т.н.докато на последната е лечението.Естествено има и мъж,който помага и помага, един милионер,в който пък се влюбва сестрата. Пфу, това май трябваше да го напиша в темата за съвременните романи. Сега се мятам на новата за Рурк(ох,мъж-мечта) и Ив.

Две книжки от Стефи - Stefanika

Даря Калинина - „Супер Неудачница“

Луиз Бегшоу - „Филмът“

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Прочетох новата книжка на Айрис и Рои(синчето) Йохансен-"Буреносен цикъл".

Сестрата на главната е болна от рядка смъртоносна болест и тя(главната) от години се опитва да намери лекарство.

И от тук сюжетът е почти същият като във "Вихрена страст"-плоча с йероглифи,които водят до друга плоча,тя до друга

и т.н.докато на последната е лечението.Естествено има и мъж,който помага и помага, един милионер,в който пък се влюбва сестрата.

Пфу, това май трябваше да го напиша в темата за съвременните романи.

Сега се мятам на новата за Рурк(ох,мъж-мечта) и Ив.

Ей тоя Рурк не знам как ни смогва на всички :)

А иначе за Буреносения цикъл, много й се чудя дали да си я купувам. Ще може ли още малко инфо да дадеш? Да няма някакъв триъгълник между сестрите и богаташа, че и на ми е писнало от геометрични фигури.

Хубав ли е края или е с отворен край? Такива ми ти работи :)

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Май, не всички влизат в темата "Да се срещнем.....", така че:

Юхууу, най-сетне от 100 години на сам и аз да имам възможност да дойда :wors:
Мили дами,благодарим на всички ви за изявеното желание да прибавите "Вампирът,който ме обичаше" в личните си библиотеки.След около седмица изтича 3-седмичният срок,който с момичетата от екипа дадохме за записване на желаещите.В тази връзка искам да кажа,че книгата ще струва на всеки по 10 лв.В зависимост от града/селото,в което живеете към цената евентуално ще бъдат прибавени и пощенски разходи от порядъка на 1-2 лв.Всички,които до този момент се обърнаха към нас,за да се запишат, в близките дни ще получат лично съобщение за доизясняване на детайлите около събирането на парите и изпращането на книгата.А тези от вас,които все още не са се записали,а искат да притежават тази страхотна книжка на хартиен носител имат още малко време за да го направят.Още веднъж благодарим на всички за инициативността.Очаквайте скоро да се свържем с вас!

Момичета страшно благодаря за множеството новосканирани книги които са били качени докато ме нямаше. Също така и за страхотния нов превод, Инче, Дрийм Тийм, мерси за превода, при първа възможност я подхващам. :biggrin::)

Ей тоя Рурк не знам как ни смогва на всички :wors:

А иначе за Буреносения цикъл, много й се чудя дали да си я купувам. Ще може ли още малко инфо да дадеш? Да няма някакъв триъгълник между сестрите и богаташа, че и на ми е писнало от геометрични фигури.

Хубав ли е края или е с отворен край? Такива ми ти работи :)

Да се обадя и аз като черна станция: Споко, в "Буреносен цикъл" на Айрис Йохансон няма никакви триъгълници и многоъгълници, всичко е класика - на всяка жена - по един мъж!

Главната е гений в областта на софтуера, и нещо като управител на компютърно-програмно-интернетско чудо, позволяващо използването на свободната памет от компютри от цял свят за решаване на глобални проекти. Търсят я от цял свят, а тя е изцяло отдадена на работата си и на това да открие лечение на болестта на сестра си. Рязка и много решителна. Главния е гений, откъснал се от академичната скука, и тръгнал да дири приключения по цял свят, доказал че справя успешно - например, едно от нещата с които си вади хляба, е да връща на собствениците им отвлечени самолети! В случая хаква програмното чудо на Главната, за да го използва за разчитане на древни египетски йероглифи, които е открил, докато влиза тайно в неоткрита египетска гробница - очаква се да доведат до невиждани медицински открития от времето на фараоните, потънали във времето.

Срещат се и изживяват невероятни приключения - има екшън, трилър, криминале, история и любов! Екшъна е малко в стил "Матю Райли" - в смисъл супер невероятен, ама пък се чете на един дъх, много е увлекателна! Добрите и лошите бяха така омешани, че до последно не можах да позная кой ще е предателя (и такъв има!).

Ха, щях да забравя: Не е с отворен край, хепи енд си има! Е, като за съвременна, де!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Да се обадя и аз като черна станция: Споко, в "Буреносен цикъл" на Айрис Йохансон няма никакви триъгълници и многоъгълници, всичко е класика - на всяка жена - по един мъж!

Главната е гений в областта на софтуера, и нещо като управител на компютърно-програмно-интернетско чудо, позволяващо използването на свободната памет от компютри от цял свят за решаване на глобални проекти. Търсят я от цял свят, а тя е изцяло отдадена на работата си и на това да открие лечение на болестта на сестра си. Рязка и много решителна. Главния е гений, откъснал се от академичната скука, и тръгнал да дири приключения по цял свят, доказал че справя успешно - например, едно от нещата с които си вади хляба, е да връща на собствениците им отвлечени самолети! В случая хаква програмното чудо на Главната, за да го използва за разчитане на древни египетски йероглифи, които е открил, докато влиза тайно в неоткрита египетска гробница - очаква се да доведат до невиждани медицински открития от времето на фараоните, потънали във времето.

Срещат се и изживяват невероятни приключения - има екшън, трилър, криминале, история и любов! Екшъна е малко в стил "Матю Райли" - в смисъл супер невероятен, ама пък се чете на един дъх, много е увлекателна! Добрите и лошите бяха така омешани, че до последно не можах да позная кой ще е предателя (и такъв има!).

Ха, щях да забравя: Не е с отворен край, хепи енд си има! Е, като за съвременна, де!

Доста добре звучи, а като намеси и Матю Райли, май ще ходя да си я купувам.

Благодаря мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, мен ме притесняваше това че е писана в съавторство.

Иве,определено при първа възможност ще се заимам с това приключение :angry:

Доста добре звучи, а като намеси и Матю Райли, май ще ходя да си я купувам.

Благодаря мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, мен ме притесняваше това че е писана в съавторство.

Доколкото знам има още няколко книги писани в съавторство със сина й.

Ще ми се някое издателство да преведе някоя от книгите ,които Елизабет Лоуел е писала с мъжа си.

Доколкото знам има още няколко книги писани в съавторство със сина й.

Ще ми се някое издателство да преведе някоя от книгите ,които Елизабет Лоуел е писала с мъжа си.

То и на мен, и не само. Ех мечтиии

В предвид че и Елизабет Лоуел и Айрис Йохансен ги издават Калпазанов, може да си помечаем, че ще ги издадат ;)

Да взема и на тях едно майлче да спретна, то май само на тях не сме писали още :blink:

ПП: За съжеление не мога да им намеря майла :(

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Хайде, момичета пишете, пишетеееее! Ще чакаме отговор!

Понеже не знам къде да пусна инфото, го пускам тук. Надявам се някой ден да видим книжките и на български, защото изглеждат интересни, а и на пазара няма много книги за феи (за вампири и такива подобни има, но за феи - не). Авторката е Julie Kagawa, поредицата е Iron fey. През февруари ще излезе третата книга, по-късно през годината предстои четвъртата и има една новела, която допълва една от историите. Пълната поредица изглежда така:

1. The iron king (2010)

1.5. Winter's passage (2010) - новела

2. The iron daughter (2010)

3. The iron queen (2011)

4. The iron knight (2011)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И корицата на новелата, която до 31 януари все още може да се изтегли безплатно от интернет. Ако ви интересува книгата, имам я на компютъра и мога да я изпратя.

Публикувано изображение

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Търся на Барбара Делински-Бурна любов "ISBN-номера" /намира се на 4 стр./, който е нечетлив в скана, за да мога да си довърша редакцията.

Хей американо колумбова нема ли си работа да ми навреш тез зимни вълчи очи ся ша ги сънувам

Търся на Барбара Делински-Бурна любов "ISBN-номера" /намира се на 4 стр./, който е нечетлив в скана, за да мога да си довърша редакцията.

ISBN 954-706-025-2

Това ли търсиш?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.