Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно репутацията - вашето мнение

151 гласували потребители

1. 1. Да бъде ли репутацията само позитивна?

• Да, да се гласува само с плюс
      45%
    • Не, да се гласува и с плюс и с минус
      47%
    • Нямам точна позиция
      7%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Здравейте приятели,

Ние от екипа имаме една идея и се нуждаем от вашето мнение.

Дали да не направим репутацията да е само позитивна (да има само бутон за плюс). Така ще стане нещо подобно на бутона харесвам във facebook. Или харесваш нещо и го приемаш позитивно или нищо. Така веднъж за винаги ще се решат проблемите с репутация и ще се спре преследването с минуси, както и негативната енергия, която генерира. Едва ли някой ще се сърди, че му дават плюсове.

Какво мислите вие? Дайте предложения.

Може би най-доброто решение е всеки потребител да се запознае с анкетата,било при логване или в профила и да гласува.И на принципа на мнозинството да се вземе решение.
  • Отговори 251
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гласувах за сегашния вид на оценяване с "+" и "-" и видимост на това кой потребител как е гласувал. Големи хора сме и е крайно време да се научим да не бягаме от отговорности. Предложението ми е от форум "Празни приказки и забава" да отпадне каквото и да било гласуване, така както не се отчита броя постове там.

Аз пък искам старата система-

но там ти няма да можеш да обясниш нали?

Хайдук,хайде да опитаме да изиграем една игричка,а?Представи си сега,че това е старата система и трябва да обосновеш тези два минуса.

От новобранеца такъв напън преко сили,не искам.

Започваш ли?

Публикувано изображение

Гласувах за сегашния вид на оценяване с "+" и "-" и видимост на това кой потребител как е гласувал.

Големи хора сме и е крайно време да се научим да не бягаме от отговорности.

Предложението ми е от форум "Празни приказки и забава" да отпадне каквото и да било гласуване, така както не се отчита броя постове там.

Не можах да открия такъв мод за ipb.@kal-кажи коя е точната версия на форума и ще потърся някакъв подобен мод.

Хайдук,хайде да опитаме да изиграем една игричка,а?Представи си сега,че това е старата система и трябва да обосновеш тези два минуса.

От новобранеца такъв напън преко сили,не искам.

Започваш ли?

Публикувано изображение

Нямаш проблеми,Амбър-

каквото повикало - такова се обадило.

Писна ни да ни обижда и затова получава минуси.

Тази обосновка устройва ли ви всички?

Ето едни от последните му обиди към нас,и не само от него-

то там и други действащи лица има-та тъй

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168862&st=1170

И бутона Докладвай съм използвала-

но промяна няма.

А и се уморих да занимавам модове и админи с тези ваши кръжоци.

За тази цел ползвам червения бутон.

Други въпроси?

Други въпроси?

Ахам,не е ли в основата на тази тема точно избягването на разчистване на сметки и лични симпатии и гласуване в тема за точно определен пост?

Ахам,не е ли в основата на тази тема точно избягването на разчистване на сметки и лични симпатии и гласуване в тема за точно определен пост?

Аз с никого не искам да се карам.

Когато премахнат бутона за минуси-обиждайте колкото си искате.

Ще ползвам бутона Докладвай.

Тъй като скоро и това ще стане, слагам плюс на предния пост.

Честно казано, репутацията с + и -, ще призная, че след дълъг размисъл не е толкова лоша идея. Да, понякога срещам хора, които неаргументирано слагат + и -, но не е ли по-лесно на подобни лица да се отнема правото да дават вот, да не могат нито положителен, нито отрицателен. Аз оценявам поста по стойността на информацията в него и ползата за потребителя. Ако има пост с грешна, невярна, подвеждаща, глупава, опасна или неадекватна информация, да-случало се е е да дам отрицателен вот. Като цяло гледам да не давам отрицателни вотове. Но системата изглежда не е толкова лоша. Лошото е манталитета и подмазвачеството на някои хора, с цел да спечелят някое плюсче... И манталитета на някои други дразнители, които тролят, пишат идиотски постове и цъкат минуси ей така, неаргументирано. Системата не е създадена за подобни неща.

И какво, останаха само плюсчетата, сега всички ще са щастливи и доволни? Не мисля.

Сега може да има малко повече умствен двубой,а не "Не ме кефиш бе копеле" дръж този минус и сещай защо е.

Те знаещите и можещите си избиваха плюсовете даже и при наличието на други, които не ги харесват - мисля, че като все пак изключим разните случайни хора, които раздаваха репутация наляво-надясно, с плюсове и минуси си беше доста обективно. Смятам, че идеалният вариант би бил само в техническите раздели да има репутация и само хора с мнения над определен брой (например 150-200) да имат право на вот. Абсурдно е например някой да получава плюсове, задето е публикувал новина, копирана от друг сайт. Иначе за мен вотът беше донякъде неубедителен, макар и единият "кандидат" да е с над 50%.

Но пък това не решава проблема с помпането на плюсове.Гласуваш положително или въздържал се.За писането на глупост и подвеждане няма минус,но в празни приказки и забава глупостите обират плюсовете "защото ме кефиш".

Но пък това не решава проблема с помпането на плюсове.Гласуваш положително или въздържал се.За писането на глупост и подвеждане няма минус,но в празни приказки и забава глупостите обират плюсовете "защото ме кефиш".

В този раздел не трябва да има и плюсове,да-

така както не се отчитат и постовете.

Съгласен да има само положителен вот.

Изкушението да се цвъкат минусчета без аргументация в голямо.

Подкрепям.
:) Aз имам един въпрос към Хайдука. Нали казваш, че можещ да обосновеш всеки твой плюс или минус. Хайде кажи ми защо преследваш и лепиш плюсове на един твой човек, като без да целя да го обиждам, няма много-нбого смислени постове. Да не говорим, че мен ме преследваше и ми лепеше минуси? Аз те последвах, поиграх малко на твоята игра, ама не ми стана интересна и престанах, да, ти престана, ама много след мен :) Не разбрахте ли най-накрая, че не е толкова важно кой ти дава плюс или минус и по колко. Важното е ти да се чувстваш добре, помагайки на някого. Ако знам, че съм помогнала някому по някакъв начин, хич не ми дреме, че някой после ми е лепнал минус :) С и без система не си променям мнението за стойностните хора тук ;)

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

:) Aз имам един въпрос към Хайдука. Нали казваш, че можещ да обосновеш всеки твой плюс или минус. Хайде кажи ми защо преследваш и лепиш плюсове на един твой човек, като без да целя да го обиждам, няма много-нбого смислени постове. Да не говорим, че мен ме преследваше и ми лепеше минуси? Аз те последвах, поиграх малко на твоята игра, ама не ми стана интересна и престанах, да, ти престана, ама много след мен ;)

Не разбрахте ли най-накрая, че не е толкова важно кой ти дава плюс или минус и по колко. Важното е ти да се чувстваш добре, помагайки на някого. Ако знам, че съм помогнала някому по някакъв начин, хич не ми дреме, че някой после ми е лепнал минус :sobbing:

С и без система не си променям мнението за стойностните хора тук ;)

Виж къде имам минуси тук в темата и от кого :sobbing:...лошо хейтърите ги отрязаха....айде novobranec да се обоснове тука :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Репутация загуби смисъл като останаха само плюсовете. Сега с течение на времето всички ще придобием супер репутация с по над един милион точки. Можем ли да оценим топлото лято без люта и студена зима? Деня без нощта? Как да различим доброто от злото ако съществува само едното? Харесваш поста цъкаш плюс не харесваш минус, това вече е минало. Мнозинството печели.Имаше анкета гласувахме една шепа хора и нововъведението е факт. А от всички гласували колко са клонинги и колко действителни потребители???

Сега може да има малко повече умствен двубой,а не "Не ме кефиш бе копеле" дръж този минус и сещай защо е.

:) Дано... Е някои пак ще разчитат на глупави постове и копи пейст без грам мисъл .. било е, и винаги ще бъде... Но поне няма да могат да злобеят на чужд гръб http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А от всички гласували колко са клонинги и колко действителни потребители

Ей затова е добре само след определен брой постове да има възможност да се дава реп.....

Репутация загуби смисъл като останаха само плюсовете.

Сега с течение на времето всички ще придобием супер репутация с по над един милион точки.

Споко сега ще я занулят и забранят в празни приказки и ще обявят лимит три за ден. :)

Обаче пък ние празнодумците какво ще правим?Ааа,недейте ги пипа в празни.

Споко сега ще я занулят и забранят в празни приказки и ще обявят лимит три за ден. :)

Всички сме празнодумци без значение в кои раздел пишем.Но в някои от разделите имаше смисъл от тези минуси действаха отрезвяващо.

Споко сега ще я занулят и забранят в празни приказки и ще обявят лимит три за ден. :sobbing:

Ще вземем пример от другите "енигматични" личности , ще постваме глуповато дето сварим и дето видим :)

Ще вземем пример от другите "енигматични" личности , ще постваме глуповато дето сварим и дето видим :)

Ей ги енигматичните без маска...да ме наказват ако щат все тая...Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.