Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно репутацията - вашето мнение

151 гласували потребители

1. 1. Да бъде ли репутацията само позитивна?

• Да, да се гласува само с плюс
      45%
    • Не, да се гласува и с плюс и с минус
      47%
    • Нямам точна позиция
      7%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Пропусна да си харесаш поста...

Пропуснала съм а,мерси много,сега ще се поправя

:party4:

• Отговори 251
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пропуснала съм а,мерси много,сега ще се поправя

:party4:

За в бъдеще внимавай повече... Все пак трябва да натрупаш петцифрена репутация. Минимум...

За в бъдеще внимавай повече... Все пак трябва да натрупаш петцифрена репутация. Минимум...

Старая се-нали тикви на пазара дават

Публикувано изображение

Старая се-нали тикви на пазара дават

еаххх плиткоумни с лопата да ги ринеш (:

пс Не, да се гласува и с плюс и с минус WTF не мога да гласвам(:-иначе охооо минуси да има (:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От толкова караници извода излезе един! Репутацията ад се махне.. Викахте че сте искали да ви пише кой ви е дал плюс .. еми ето ви го на .. вий пак не доволни .. ся негативна репутация .. като я сложат ще започнат да се карат потребителите " Що си ми дал минус ве ", " ей ся само минуси ще ит дааам " <----- все такива реплики! И най - накрая форума ще стане вместо място да решаване на проблеми, забава и т.нат. стая за караница ..

:party4:Пък такива дет се регват по нам си колко пъти с най-различни никове-

тия нямат изриване

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Напълно искам отрицателен вот за техническата част на форума! Просто е наложително да може да се оцени всяко мнение и да е в зелено при положителен баланс и червено в отрицателен. Има мнения, които наистина са опасни или направо ненормални (сега разглеждах бисерите и видях, че съм попаднал там и аз с едно такова гениално предложение преди време). Такива трябва от далече да са в червено и да се вижда отрицателният вот. За останалата част на форума не е нужно, просто там е по-скоро субективно оценяването, но някой като каже "набутай го както може, то ще си легне само" (примерно) трябва да се отличава като "лошо" мнение...

Това го дъвкахме отдавна. Дори "дъвкахме" е неправилно, просто няколко човека повдигнахме въпроса и си остана така висящ и неотговорен. Така че си отвори една студена бира и си свиркай.

От толкова караници извода излезе един! Репутацията ад се махне.. Викахте че сте искали да ви пише кой ви е дал плюс .. еми ето ви го на .. вий пак не доволни .. ся негативна репутация .. като я сложат ще започнат да се карат потребителите " Що си ми дал минус ве ", " ей ся само минуси ще ит дааам " <----- все такива реплики! И най - накрая форума ще стане вместо място да решаване на проблеми, забава и т.нат. стая за караница ..

Подкрепям, добавете "Репутацията да се махне" в анкетата ако може. Харесването (+) и нехаресването (-) не може да е правилно, вярно, нито пък справедливо, защото е субективно.

Това го дъвкахме отдавна. Дори "дъвкахме" е неправилно, просто няколко човека повдигнахме въпроса и си остана така висящ и неотговорен. Така че си отвори една студена бира и си свиркай.

Твърдо заставам зад идеята на колегата за биричката и ей сега ще я осъществя :)

Забрави да споменеш, и какво оценява също така.... :) Това е пак показател за човека ...

Аз не разбирам това, което си написал. Мисля, че и повечето от прочелите поста ти, не го разбират. Ммм, не знам, може и да греша. Но, ако се изкажеш по-ясно, може би, "трудът " ти до тук не би бил напразен.

Какво означава "не ми харесва", като бутон, който някои искат да същестгвува, за да натискат. Ако има такъв бетон смятам, че е редно да има задължително поле за описание "защо не ми харесва". Смятгам и съм сигурна, че всички сме убедени в това, че едно нещо или ти харесва, или не ти харесва. Ако ти харесва, натискаш бутона "харесва ми", ако не ти харесва - не натискаш бутона "харесва ми". Ако се въведе по този начин бутон "не ми харесва", мисля, че повечето от нас, да не кажа почти всички, ще бъдат удовлетворени, защото така ще се избегне субективизма при оценяването ( нехаресване, неприязън, желание за отмъщение, съперничество, вражда ) и тези , които смятат, че ако не бъде въведен такъв бутон се органичава тяхното право на свободно волеизявление, ще получат възможността да изкажат, че нещо не им харесва, по начина, по който те желаят.

Не мога да разбера откъде идва това неистово желание да се цъкат минуси. Като на някого нещо не му харесва, цитира съответния пост и дава своите аргументи защо не е съгласен - така може да стане интересна дискусия по даден проблем. :)

Не мога да разбера откъде идва това неистово желание да се цъкат минуси. Като на някого нещо не му харесва, цитира съответния пост и дава своите аргументи защо не е съгласен - така може да стане интересна дискусия по даден проблем. :cool:

Всичко, което сте написали е много хубаво, само дето много рядко става това или почти никога.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Гледам последното мнение е от моя градска Иначе по сталински има бутони има проблеми На мен лично не ми дреми-леко с критиката за правописа умишлено е заради римата Репутацията не е нещо което се наследява или купува от магазина Човек сам си я гради

...Смятгам и съм сигурна, че всички сме убедени в това, че едно нещо или ти харесва, или не ти харесва. Ако ти харесва, натискаш бутона "харесва ми", ако не ти харесва - не натискаш бутона "харесва ми"...

Бинарните пространства винаги са били примамливи с измамната си елегантност, но за съжаление живота е доста по-шарен и те не съумяват да го опишат, дори и с прилична поверителност! За пример. Освен "харесвам" и "не харесвам", има и състояние/мнение/позиция "безразличен съм" (всъщност има още други, но засега и едно е достатъчно, за да създаде прецедент). Как ще различаваме тази позиция, когато нямаме адекватен индикатор?

П.П. Пиши ме изключение от твоето правило, аз предпочитам да съм експлицитен, когато реша, че трябва...

Е, аз защо виждам само бутон "Харесва ми"? Може би "Не ми харесва" ще ми се покаще когато вече си натиснал "Харесва ми", както е във Фейс-а!

Е, аз защо виждам само бутон "Харесва ми"? Може би "Не ми харесва" ще ми се покаще когато вече си натиснал "Харесва ми", както е във Фейс-а!

Защото няма такъв! Ходи горе в анкетата и гласувай. Може и да добавят...

Приеми го като снимката на шефа в японските компании. Сега това е темата за разправии. Ако я затварят ще излезе друга - не толкова безобидна :angel19:

• 1 месец по-късно...

Радвам се, че помогнах "Да, да се гласува само с плюс" да излезе с едни гърди пред "Не, да се гласува и с плюс и с минус". Най-добрият съвет в първия случай е по-вероятно да се оцени обективно, докато с тея минуси, от'де да знам какво делят и какво събират двамата. В нчкакъв друг форум или в друга тема или на лични шзели се изпокарали и си праскат минуси на поразия, а аз ако търся съвет е вероятно да послушам този с най-много плюсове от отговорилите ми. Но пък този бутон "Харесва ми", не ме кефи. Фейсбукърско едно такова...

Аз нямам мнение по въпроса. Понякога обаче, когато се търси съвет, се появяват такива, които пишат доста глупави отговори от незнание. Ще ми се ей така, да дам някой минус, за да не се обърка тоя, който търси съвет. От друга страна минусите ожесточават и поведението става по-твърдо, стига се до неприятни пререкания, банове и така нататък. От тая гледна точка съм само за положителни оценки. Обаче, някой натрупал +чета в празни приказки, може да се окаже неподходящият човек в определени теми. Хубаво ще е, да има няколко оценки - за всеки раздел. Нека, който си пише за политика, се кефи на плюсчетата само там и нека, който дава съвети в раздел хардуер, да си има репутация в тоя раздел. Бих гласувал и за друго - модераторите да имат право на отрицателни оценки, защото най-добре си разбират от раздела.

Тоест има 100 плюса в Празни приказки и забава,ама ако се появи в Политика почва от нулата.И където пише в зависимост от раздела да се изписва само натрупаната репутация в това място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.