Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

за всяка игра би трябвало да има опция reverse stereo....Или нещо с подобно наименование

ако няма подобна опция в контролния панел на аудио картата, опцията за всяка игра би трябвало да пооправи нещата

а може би просто сте обърнали колоните? със слушалки как стоят нещата? (и в преден и в заден панел)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 252,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Същото е ... и не само лявото е дясно в случея, а и звука, който трябва да идва отпред се чува отзад всъщност. В нито една играя не намерих нещо като reverse stereo или подобно да го оправя. Преди беше станало така и не помня как го оправих. Помагайте :)

Интересува ме къде във контрол панел ,се намира инсталационния пакет на Windows7.Искам да си преинсталирам компютъра от скрития дял ,но не знам къде се намира рековари дяла ,ако може линк или снимки благодаря предварителноПубликувано изображение)

Интересува ме къде във контрол панел ,се намира инсталационния пакет на Windows7.Искам да си преинсталирам компютъра от скрития дял ,но не знам къде се намира рековари дяла ,ако може линк или снимки благодаря предварителноПубликувано изображение)

Нема го у контрол панела. Може да си напишете в старта disk management и да видите къде е скрития дял. Или да си прочетете книжката с упътването за компютъра и да видите кое копченче да натиснете като се страртира да влезнете в рековъри.

Нема го у контрол панела. Може да си напишете в старта disk management и да видите къде е скрития дял. Или да си прочетете книжката с упътването за компютъра и да видите кое копченче да натиснете като се страртира да влезнете в рековъри.

И когато вляза там ще мога да си инсталирам нов Windows7 така ли ????? :) благодаря

И когато вляза там ще мога да си инсталирам нов Windows7 така ли ????? :) благодаря

Пробвайте при рестарт да натискате f8 - може и да има опция за рековъри, пробвайте ако не работи предното да натискате F2 или F12 и като ви даде Boot опциите там някъде ще е и рековъри партицията. Всичко това се прави като стартирате компютъра/лаптопа/.

Пробвайте при рестарт да натискате  Всичко това се прави като стартирате компютъра/лаптопа/.

f8 - може и да има опция за рековъри, пробвайте ако не работи предното да натискате F2 или F12 и като ви даде Boot опциите там някъде ще е и рековъри партицията.Сорка но това не ме устройва ,това ми звучи малко като къде е топчето ;)))за човек който не е много наясно с компютрите .Радвам се че се опитвате да ми помогнете ,но ми трябва по ясен и конкректен отговор ;)))

Преинсталирах windows на лаптопа, всичко е точно с изключение на едно нещо: wireless-а не ми свети. Иначе си работи , няма проблеми, пуска се и се изключва коректно, както и преди (crtl+F11, но нямам никаква идея защо не ми свети когато е пуснат?

Редактирано от Puppet Master (преглед на промените)

Всичко съм сложил и ъпдейтнал, аз безжичния си го ползвам, но просто незнайно защо не свети когато е пуснат

Всичко съм сложил и ъпдейтнал, аз безжичния си го ползвам, но просто незнайно защо не свети когато е пуснат

Отвори лаптопа и замери диода да не е изгорял :) Но ако не си технически грамотен го занеси на сервиз

Редактирано от KostadinV (преглед на промените)

Добър вечер приятели , онзи ден инсталирах windows 7 по време на инсталацията форматирах абсолютно всички дялове инсталирах Windows-a , но ми излиза само 1 дял този където е инсталиран windows-a ако някой знае как да го оправя ще съм благодарен :) 

Добър вечер приятели , онзи ден инсталирах windows 7 по време на инсталацията форматирах абсолютно всички дялове инсталирах Windows-a , но ми излиза само 1 дял този където е инсталиран windows-a ако някой знае как да го оправя ще съм благодарен :)

Ще може ли една снимка от:

Десен бутон на моят компютър=>Управление=>Управление на дискове.

post-331106-0-36560200-1358875980_thumb.

Ще може ли една снимка от:

Десен бутон на моят компютър=>Управление=>Управление на дискове.

много ми е любопитно как го събрахте тоя уиндоус на 11 гигабайтов дял?

сложете по една буква на дяловете и всичко ша си дойде по местата

много ми е любопитно как го събрахте тоя уиндоус на 11 гигабайтов дял?

сложете по една буква на дяловете и всичко ша си дойде по местата

орязан е и затова се събра , а сложих буква , но пак е така ще преинсталирам пак и ще видя :) 

Днес си преинсталирах windowsa на лаптопа, сложих драйвери, рестартирах и диск D изчезна... Разделил съм харда на 2 части - системата е на C (71 GB) и D (859 GB)

post-139483-0-80085600-1359206673_thumb.

Редактирано от kahn (преглед на промените)

Той си е там,но му е изчезнала буквата. С десен клик на мишката върху дяла - Change drive letter and paths - Add - Assign the following drive letter.

Той си е там,но му е изчезнала буквата. С десен клик на мишката върху дяла - Change drive letter and paths - Add - Assign the following drive letter.

Не става, като му дам десен бутон не излиза нищо... Дал съм снимка от Управление на дисковете...

Здравейте!

Ще се възползвам от темата да попитам кой Windows 7 точно да инсталирам за лаптоп Lenovo 3000 n200 0769 an7 със следните параметри:

• 2ГБ рам,
  • 250ГБ хард
  • процесор Intel (някакъв си) 2.0GHz (едноядрен)
  • 15.4" дисплей

Лаптопът е на 4 години, старичък модел...

В момента е с Windows 7 x32 Ultimate, но ми се иска да сложа възможно най-лека версия на 7-цата. Мислех си за Starter?

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Можете ли да пробвате тези инструкции?

(ако е 64 битова Операционната Система пишете за да използвам 64-битовия вариант на инстумента).

Ще ви е необходима USB флашка (за предпочитане - празна)...

• [*]Моля изтеглете
Farbar Recovery Scan Tool и го запазете на вашата флашка. [*]Сложете вашата флашка в заразения компютър. [*]Рестартирайте компютъра натискайки F8 и изберете Repair Your Computer. [*]Изберете английски език и натиснете Next. [*]Изберете потребителския си акаунт и въведете администраторската си парола ако имате такава и натиснете ОK. [*]Изберете Command Prompt категорията.

Публикувано изображение [*]Когато се появи графата за команди въведете командата notepad и натиснете Enter [*]В notepad от менютo File => изберете Open => посочете My Computer => и намерете буквата на вашата флашка и затворете notepad-a. [*]От менюто за команди напишете e:frst.exe (заменете буквата на e: с тази на вашата флашка). [*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение. [*]Натиснете бутона SCAN [*]Ще се създаде лог файл с името - FRST.txt на флашката. [*]От друга машина копирайте текста в следващия си пост.

(ако е 64 битова Операционната Система пишете за да използвам 64-битовия вариант на инстумента).

[*]Моля изтеглете Farbar Recovery Scan Tool и го запазете на вашата флашка.

[*]Сложете вашата флашка в заразения компютър.

[*]Рестартирайте компютъра натискайки F8 и изберете Repair Your Computer.

[*]Изберете английски език и натиснете Next.

[*]Изберете потребителския си акаунт и въведете администраторската си парола ако имате такава и натиснете ОK.

[*]Изберете Command Prompt категорията.

Публикувано изображение

[*]Когато се появи графата за команди въведете командата notepad и натиснете Enter

[*]В notepad от менютo File => изберете Open => посочете My Computer => и намерете буквата на вашата флашка и затворете notepad-a.

[*]От менюто за команди напишете e:frst.exe (заменете буквата на e: с тази на вашата флашка).

[*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.

[*]Натиснете бутона SCAN

[*]Ще се създаде лог файл с името - FRST.txt на флашката.

[*]От друга машина копирайте текста в следващия си пост.

трябва ли да инсталирам файла който съм свалил

[*]Моля изтеглете Farbar Recovery Scan Tool и го запазете на вашата флашка.

[*]Сложете вашата флашка в заразения компютър.

[*]Рестартирайте компютъра натискайки F8 и изберете Repair Your Computer.

[*]Изберете английски език и натиснете Next.

[*]Изберете потребителския си акаунт и въведете администраторската си парола ако имате такава и натиснете ОK.

[*]Изберете Command Prompt категорията.

Публикувано изображение

[*]Когато се появи графата за команди въведете командата notepad и натиснете Enter

[*]В notepad от менютo File => изберете Open => посочете My Computer => и намерете буквата на вашата флашка и затворете notepad-a.

[*]От менюто за команди напишете e:frst.exe (заменете буквата на e: с тази на вашата флашка).

[*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.

[*]Натиснете бутона SCAN

[*]Ще се създаде лог файл с името - FRST.txt на флашката.

[*]От друга машина копирайте текста в следващия си пост.

Ето снимки от файла:

http://jwdhsd2.alle.bg/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.