Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Привет отново и почвам да плача-ето снимките от HD Tune,само да уточня,че по време на сканирането температурата беше 40-41 градуса

post-312302-0-24068300-1353299288_thumb.

post-312302-0-67994000-1353299290_thumb.

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. :) Как мога да закача най-обикновен файл върху лентата на задачите ? Не ми дава с Drag&Drop. :swear2:

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Не питам за програма, а файл ! Програми в таск бара имам 3 етажа....

С десен бутон върху файла,ако няма функция „Закачи към лентата на задачите„ значи няма да стане по друг начин.Лентата на задачите е предназначена за програми!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Ако е примерно някой документ няма да ти се появи самия документ а ще ти се появи иконата на текстообработващата програма която ползваш и като натиснеш десен бутон върху нея ще си видиш файла. Аналогично е и с други типове файлове.

Ето тази програма работи безотказно в Уин8, а пише, че работи и с Уин7.

Можеш да закачиш почти всичко към лентата със задачи.

На сайта има и доста други полезни и "полезни" програмки.

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Имам проблем с уеб търсачката(ctrl + f), както си гледам клип примерно и не съм пипал нищо 1-2 минути след това като натисна нещо или мръдна мишката се включва търсачката и започва да пише много пъти "q".Ще съм благодарен ако ми дадете някакво решение на проблема.

• 2 седмици по-късно...

здравейте на всички! след ровене в нета... установих че на доста хора(включително на мен)не може да се инсталира бг интерфейс просто на Region and language->keyboards and languages няма опцията за променяне на интерфейса някой да ме светне мерси предварително

здравейте на всички! след ровене в нета... установих че на доста хора(включително на мен)не може да се инсталира бг интерфейс просто на Region and language->keyboards and languages няма опцията за променяне на интерфейса някой да ме светне мерси предварително

Смяната на езика е само в Windows 7 Ultimate И Professional, а с коя версия е WIndows 7 се вижда от Start>Десен Бутон на Компютър>Свойства, или Win+R и в полето за писане: winver

Здравей най-вероятно ползваш различен релийз от Ultimate или Profesional, само те се поддържат официално от M$. Ако си готов да експериментираш, но има опция да си изгубиш активацията на Windows може да пробваш глистализатор(Vistalizator) работи и под Windows 7. За да провериш версията на ОС Greak вече e упоменал начините.

аз съм на professional

Здравей най-вероятно ползваш различен релийз от Ultimate или Profesional, само те се поддържат официално от M$. Ако си готов да експериментираш, но има опция да си изгубиш активацията на Windows може да пробваш глистализатор(Vistalizator) работи и под Windows 7. За да провериш версията на ОС Greak вече e упоменал начините.

аз съм на professional!

аз съм на professional

аз съм на professional!

Значи отвори Старт и пиши Update:

http://prikachi.com/...26/5564726j.jpg (Съжалявам, не можах да я преоразмеря :( )

И цъкаш, проверяваш за ъпдейти и натискаш на ъпдейти по желание, и там тегли Български език, и после от контролния панел нагласваш. :cool:

Успех. :)

Само Ultimate и Enterprise поддържат,като ъбдейти езикови пакети .При Professional изобщо няма да му дойде ,като ъбдейт нито един езиков пакет .

Само Ultimate и Enterprise поддържат,като ъбдейти езикови пакети .При Professional изобщо няма да му дойде ,като ъбдейт нито един езиков пакет .

Сигурен ли си ? Аз съм бил с него и всичко си ми беше наред...

някой може ли да даде работещ гаджет за времето?

аз ползвам това и съм много доволна http://softvisia.com/download.php?view.86

на първа страница има абсолютно идентичен като оригиналния при това имаш и избор на език

Ето един

Публикувано изображение

и за да си в тон и един часовник

Публикувано изображение

ако не ти харесват има и други .

Приятно ползване .

Изтегли

• 2 седмици по-късно...

Здравейте .Бих искал да попитам някои дали може да и помогне със следният проблем: Инсталирам windows 7 ultimate 64 на машина след инсталацията всичко работи перфектно докато не се прекъсне захранването (обяснявам подробно:изключвам машината вечерта а на сутринта не иска да зареди )Пробвах с два релийза на 7 ultimate и с двата ефекта е почти един и същ.Занимавам се от доста време и двата релийза са изтествани и работят на над 100 машини перфектно ,но тук не мога да хвана къде е проблема .След като се опитам да пусна компа почва да се въстановява дори и да натисна да стартира нормално и това възстановяване продължава много дълго без никакъв ефект .Опитах вече с 4 преинсталаций ,форматиране ,преразделяне и на двата дяла на харда ,ъпдейт на биос и какво ли не ,но без никакъв ефект .Моля ако някой се е сблъсквалс подобен проблем да сподели за решението му.Благодаря Ви предварително .

Здравейте,от скоро ми се появи един проблем на лаптопа,не знам дали е от софтуерен или хардуерен проблем.Лаптопа ми е acer aspire 5740,а операционната система е Win 7 64 bit profesional със SP1.Изведнъж докато си гледам филм или сърфирам из нета ми се изключва дисплея и се появяват едни малки бели квадратчета,и после се появява син екран,но нищо не мога да разбера какво пише.Ето една снимка http://store.img-share.eu/15122012169_jpgjI71POu.jpg

Носи го в сервиз да го почистят и се надявай проблема да е само в температурата на видеокартата, иначе ще си търсиш нов лаптоп. Не е ли в гаранция?

Филмите може би ги гледа като лаптопа му е на краката или върху одеялото на кревата :D Напекъл ли се е ? а вентилатора е като на хеликоптер :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.