Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Здравейте, играх си да направя един акаунт, по принцип ползвам и имам само администраторски, но реших да пробвам..създадох го и го изтрих,сега пак имам само админски но непрекъснато ми излиза съобщение, при стартиране на компа и съответно на windows, че нямам парола,аз знам че нямам и не ми трябва, въпроса ми е как да спра това съобщение? Прилагам снимка.

Windows 7 Ultimate x 86

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде сега пак отново, тия така и не пуснаха кръпка :no-no:

1) Слагаш парола на твоят администраторски акаунт. 2) Създаваш limited потребител. 3) Включваш parental controls на орязаният потребител и даваш "ОК" 4) Връщаш се пак до скопеният потребител и изключваш parental controls. 5) Изтриваш стандартният потребител и си оставяш само твоят потребител.

6) НЕ МАХАШ ПАРОЛАТА ан администратора. Изключваш компютъра *НЕ Logo OFF, не Restart. 7) Включваш компютъра и по твоя преценка махаш паролата ;)

Или .../Контролен панелСистема и защитаАдминистративни инструменти/сервизи/ ...изключваш родителския контрол(Parental Controls-disabled).

post-230439-0-86006300-1359993936_thumb. Защо неми показва нищо за включване или изключване на компоненти?

Здравейте.Имам един голям проблем и моля някои ако може да ми помогне.Купих си нов лаптоп които беше с windows 8,изтеглих си 7-ца и исках да си я инстална.Обаче ето тук е проблема,инсталацияата стига до хардовете  и ми изписва с жълт надпис 4е на този хард не може да бъде инсталиран windows.Постоянно ми изписжа 4е ниама драивери.Моля ви кажете какво да правя вече 3 дни си блъскам главата и незнам какво да го правя.Четох в мн форуми сменях WIN-ове но никакъв ефект.Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.Благодаря предварително.

Редактирано от morianov (преглед на промените)

Какъв режим е зададен в БИОС за хардиска - Ide или AHCI?

здравей.пробвах и двата варианта,но като вляза в настроиките то пак се връща на AHCI а винаги правя запис

Здравейте приятели имам един нетбук http://www.asus.com/...Eee_PC_1015PEM/   Проблема му е че когато го сложа на хибернация се изключи и след тва веднага се включва пак и вече втория път като го сложа пак на хибернация си се изключи. Имате ли някаква представа как мога да оправя това проблемче?

Айде сега пак отново, тия така и не пуснаха кръпка :no-no:

1) Слагаш парола на твоят администраторски акаунт. 2) Създаваш limited потребител. 3) Включваш parental controls на орязаният потребител и даваш "ОК" 4) Връщаш се пак до скопеният потребител и изключваш parental controls. 5) Изтриваш стандартният потребител и си оставяш само твоят потребител.

6) НЕ МАХАШ ПАРОЛАТА ан администратора. Изключваш компютъра *НЕ Logo OFF, не Restart. 7) Включваш компютъра и по твоя преценка махаш паролата

Благодаря на всички,писали по темата но и без това му беше дошло времето та сложих флашката и го преинсталирах:)

Колеги съфорумци, здраветейте. Понеже се разбра че не е зловреден софтуер задавам въпроса си тук.
Някой има ли този проблем който го видях не само при себе си?

http://store.picbg.net/pubpic/DA/29/c23df1295c1dda29.png

Става дума за това че във режим на преглед в Ескплорер Курсорите си присвояват икони от други приложения.

Това не се отразява пряко или косвено на тяхната нормална работа. Все пак ако някой знае фикс за проблема нека да го сподели. Мерси предварително.

Здравейте.Имам един голям проблем и моля някои ако може да ми помогне.Купих си нов лаптоп които беше с windows 8,изтеглих си 7-ца и исках да си я инстална.Обаче ето тук е проблема,инсталацияата стига до хардовете  и ми изписва с жълт надпис 4е на този хард не може да бъде инсталиран windows.Постоянно ми изписжа 4е ниама драивери.Моля ви кажете какво да правя вече 3 дни си блъскам главата и незнам какво да го правя.Четох в мн форуми сменях WIN-ове но никакъв ефект.Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.Благодаря предварително.

Писано е по проблема във форума. Ако имаш един малък дял - 350МБ(или там някъде като големина) го изтрий и го добави към друг дял, за да не ти се губи място. След това си направи новите дялове(форматирай ги) и инсталирай уин7. Ако по време на процеса на инсталиране на уин7 не можеш да изтриеш 350МБ дял, то ползвай някое LiveCD.

Кажи каква е причината да се откажеш от уин8 и да се върнеш на уин7.

Здравейте, имам следния проблем: ESC бутона не работи, но не напълно. Върши си функцията само в старт менюто. Машинката е Toshiba Satellite c855 194.

Работи,но в комбинация с друг бутон!Виж си упътването на лаптопа,там ще е описано,с кой точно.

Работи,но в комбинация с друг бутон!Виж си упътването на лаптопа,там ще е описано,с кой точно.

Работеше си нормално, без да в комбинация с друг бутон.

Работеше си нормално, без да в комбинация с друг бутон.

A след какво спря!Нова инсталация,настройка или някаква случка.От само себе си не е...

A след какво спря!Нова инсталация,настройка или някаква случка.От само себе си не е...

От само себе си не е, но не мога да определя от какво спря, това е лошото... просто до днес не бях обърнал внимание. Потърсих повече информация и има и други, при които бутонът спира да работи под windows 7, но техните решения не ми помогнаха.

От само себе си не е, но не мога да определя от какво спря, това е лошото... просто до днес не бях обърнал внимание. Потърсих повече информация и има и други, при които бутонът спира да работи под windows 7, но техните решения не ми помогнаха.

И каква функция е изпълнявал последно когато е работил.

И каква функция е изпълнявал последно когато е работил.

Удобен ми беше за излизане от Full Screen на някои приложения. Оправих го, просто деинсталирах всички програми инсталирани след windows-а и драйвърите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.