Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Featured Replies

Салата домати и краставици, сирене, зехтин, соев сос и босилек. И пълнени гъбки. Стават разкошни, като се издълбаят малко повече. Изрезките се изпържват в тигана с пресен лук и малко свинско пушено филе. Гъбите се пълнят с получената смес, пекат се 20-тина минути, нарежда се кашкавал отгоре и се оставя във фурната, за да се разтопи кашкавала. Сервираме...

Публикувано изображение

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 295,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така е! Преди няколко години за пръв път я пробвах във варианта на полския козунак, а сега минах на повитица. Това е от миналата седмица. Ние не си падаме по козунаци, но този е жесток, най-вече зарад

• Къпана питка С масло, ама ми се видя сухичка. И без сирене в рецептата, но мисля че ще изтърпи една плънчица. Така хубаво я окъпах, че и мачоците от махалата разбраха колко съм зле с формите :D

• Шоколадова торта (ала devil cake)

Публикувани изображения

Салата домати и краставици, сирене, зехтин, соев сос и босилек. И пълнени гъбки. Стават разкошни, като се издълбаят малко повече. Изрезките се изпържват в тигана с пресен лук и малко свинско пушено филе. Гъбите се пълнят с получената смес, пекат се 20-тина минути, нарежда се кашкавал отгоре и се оставя във фурната, за да се разтопи кашкавала. Сервираме...

Вкусно е това меню! Сигурен съм. Браво, девойко!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Вкусно е това меню! Сигурен съм. Браво, девойко!

Не го слушай-лъже-

тва филе и за писаната ми няма да стигне-камо ли за него

:baby:

Не го слушай-лъже-

тва филе и за писаната ми няма да стигне-камо ли за него

:baby:

Како!

Ти ме обичаш.Я да видим какво ще ми сготвиш за събота, че ще идвам до София. Ама ще остана за ноща и в неделя си отивам. Значи: вечеря, закуска и обяд.Давай сега, заеми се сериозно.Подарък съм ти нагласил и ще ти харесаПубликувано изображение

Како!

Ти ме обичаш.Я да видим какво ще ми сготвиш за събота, че ще идвам до София. Ама ще остана за ноща и в неделя си отивам. Значи: вечеря, закуска и обяд.Давай сега, заеми се сериозно.Подарък съм ти нагласил и ще ти харесаПубликувано изображение

Ъхъм,подаръка ако е с батерии-требе консерви да ти купя.

Току-що ми сервираха половин кило раци да ги готвя за обяд....:)Малеееее, като се разщъкаха из кухнята, не моа ги прибера...:):whist:

Водата ми завря, аз ги търся из пода....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображение

Току-що ми сервираха половин кило раци да ги готвя за обяд....:)Малеееее, като се разщъкаха из кухнята, не моа ги прибера...:whist::blink:

Водата ми завря, аз ги търся из пода....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:)

Баси веселбата е при теб

Пази Стаматчо!

Току-що ми сервираха половин кило раци да ги готвя за обяд....:speak:Малеееее, като се разщъкаха из кухнята, не моа ги прибера...:eek::mad:

Пистолет ми опри в главата, това нито ще го готвя, нито ще го ям. Нито ще си играя на гоненица с него :blink:

Пистолет ми опри в главата, това нито ще го готвя, нито ще го ям. Нито ще си играя на гоненица с него :blink:

Тъкмо влизам в кухнята да си взема хляб и гледам още един излиза из зад фурната....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Другите са сварени и наполовина изядени...Тоз май ще го правим домашен любимец...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тез ги ядем:

Публикувано изображение

Последния оцелял (на моа си представя да го бях настъпала):

Публикувано изображение

предпочитам да си изпържа пържолки от пангасиус или акула,не изглеждат толкова зловещо като тези рачета . Утре точно това ще направя,а днес ядохме зелен фасул с телешко месо,подправен с домати и магданоз.Десертвахме със сладолед-сандвич от близкия Лидл.

Господа, хвърлям ви ръкавица : картофен огретен:

Настъгвате в намаслена тавичка няколко картофа със най-едрото ренде (в моя сручай 4 големи картофа). Овкусявате със сол, червен пипер и задушавате около 5 минути във фурната.После добавяте две чаши вода, докато се покрие картофената смес и печете!

Публикувано изображение

Натрошавате в купичка четвърт буца сиренце със три яйчица:

Публикувано изображение

След като са се посварили картофите (пробвайте с виличка) поливате със натрошеното сиренце и яйца:

Публикувано изображение

Запичате още десетина минути:

Публикувано изображение

Получавате нещо такова за вечерната доза биричка! Наздраве и добър апетит!:speak:

Публикувано изображение

Господа, хвърлям ви ръкавица : картофен огретен:

.............

Я по-добре хвърли една голяма порция, вместо ръкавицата :speak: .. Тъкмо съм гладен ..

Я по-добре хвърли една голяма порция, вместо ръкавицата :speak: .. Тъкмо съм гладен ..

Аааааааааааа:cool:....

Рецептата е повече от лесна - затова я отправих към господата - запрятайте ръкави и изненадайте любимите си майки, жени, сестри, колежки, лели, любовници, братовчедки, съседки и т.н.:speak:

Аааааааааааа:cool:....

Рецептата е повече от лесна - затова я отправих към господата - запрятайте ръкави и изненадайте любимите си майки, жени, сестри, колежки, лели, любовници, братовчедки, съседки и т.н.:speak:

Тя че е лесна,е лесна , виждам и знам, но ... има едно голямо НО.. наречено.. мързел :speak:

Не стържа нищо аз-измислили са кухненски робот.

:speak:

Не стържа нищо аз-измислили са кухненски робот.

:)

Че то робот има и за друго ма како!!!Да не си мислиш, че само в кухнята ги ползвате?Публикувано изображение

Че то робот има и за друго ма како!!!Да не си мислиш, че само в кухнята ги ползвате?Публикувано изображение

Тоз още го няма бе

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=86897

Тоз още го няма бе

Публикувано изображение

http://www.kaldata.c...showtopic=86897

Е, и какво си се разплакала. Като го няма "тоз" викай мен ма како. Упълномощен съм да го замествам. Нали съм ти дал номера си. Аз и на телефон мога да отговарям а не само да ме лашкаш!Публикувано изображение

Е, и какво си се разплакала. Като го няма "тоз" викай мен ма како. Упълномощен съм да го замествам. Нали съм ти дал номера си. Аз и на телефон мога да отговарям а не само да ме лашкаш!Публикувано изображение

Ела ми де - да излашкаш малко кюфтета на скарата че съм гладна

После ще те http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ветрило от патладжан:

На порция по 1 патладжан, който срязвате на дълго и на тънки лентички, но не до края за да се получи ветрилото.Поръсвате със сол и изчаквате да се изцеди:

Публикувано изображение

Между лентите на ветрилото поставете шайби обелен домат, скилитки чесън и резени меко сирене (Моцарелата се връзва идеално, но става и с обикновенно сирене) Комбинацията от няколко вида сирена е убийствена). Рецептата я има и във вариант с месо (с шунка, бекон и др.), но на мен лично не ми допада.Капнете няколко капки зехтин (олио)

Публикувано изображение

Увийте старателно във фолио и печете около половин един час на 200 градуса. Нямате посуда за миене!

Публикувано изображение

Десетина минути преди да извадите поръсете с настърган кашкавал о отново запечете за 5-10мин.

Публикувано изображение

Получавате ей тоз шедьовър на кулинарното изкуство!:cool:За вксусовите качества няма да говора (разбирайте да се хваля):wow::

Публикувано изображение

Ох майко, откъде съм се пръкнала такава майсторица!:blink:

Добър апетит!

Аз отивам за бира!:D

Редактирано от Бел (преглед на промените)

Това ще трябва да се пробва :blink:

Пробвай - намо да съжаляваш гарантирам!

Може и фотографиите да ми са зле, ама вкуса е малеееееее, малеееееееееееее....Затварям уста!

п.п. Сега забелязах грешка - пече се час (аз що ли съм писала половин- не знам:cool:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.