Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Featured Replies

като ти видях творенията първо си викам "Туй па лудото в жегата се строило пред печката" ама после с е сетих, че аз пък вчера след работа се хванах да им правя гюзлеми на моите. Обаче сестра ми ги пържи :doh:

О, то от 17 до 18, изтраях :biggrin:

Беше ми интересно какво ше се получи :eek:Освен мазането, разбира се :biggrin::baby::lock:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 295,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така е! Преди няколко години за пръв път я пробвах във варианта на полския козунак, а сега минах на повитица. Това е от миналата седмица. Ние не си падаме по козунаци, но този е жесток, най-вече зарад

• Къпана питка С масло, ама ми се видя сухичка. И без сирене в рецептата, но мисля че ще изтърпи една плънчица. Така хубаво я окъпах, че и мачоците от махалата разбраха колко съм зле с формите :D

• Шоколадова торта (ала devil cake)

Публикувани изображения

Чакам на ПИтела манджата?:biggrin: Видех, видех със закъснение! Браво, чедо!:biggrin:

Редактирано от Бел (преглед на промените)

Искам катмаааааа :biggrin: момченце съм ще ми падне чурката.. :biggrin:

Ем да ти пратя по пощенски гълъб или рецептата, че да почнеш да бъркаш :doh:

Лесничко е :baby::lock:

Чакам на ПИтела манджата?:lock:

Видех, видех със закъснение! Браво, чедо!:biggrin:

Брат ми пръв се престраши да я опита и вика, че съм го сготвил по-вкусно и от майка ни... :baby:

Преди малко вечерях и аз, наистина се е получило доста добре. Чак се изненадах сам от себе си. Баси, къв съм талантлив, чак ми иде да си посегна... :biggrin:

че съм го сготвил по-вкусно и от майка ни... :biggrin:

Тиху, тиху, да не ви чуе...

Следва висш пилотаж - да забъркаш торта...:biggrin:

Тиху, тиху, да не ви чуе...

Следва висш пилотаж - да забъркаш торта...:biggrin:

Охооо, аз торти още като ученик правех, бях се специализирал в някаква шоколадова торта, ама отдавна съм забравил как се правеше... :biggrin:

Ама всъщност другата седмица може и да забъркам нещо сладко, ще видим какво ще си избера...

Ем да ти пратя по пощенски гълъб или рецептата, че да почнеш да бъркаш :P

Лесничко е :P:)

Прати готови катми, не ма карай да цапотя и аз :offtopic_s:

Не е сготвено в кухня, нито пък го готвих аз, ама се включих силно в яденето и в пиенето де. :yanim:

Малка ни беше скаричката, ама добре си свърши работата.

Кюфтетата

Публикувано изображение

Маринованите тиквички

Публикувано изображение

Малка част от многото пържоли, които се оказа, че съм снимала само веднъж.

Публикувано изображение

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

¡По вина на Белиту!

Приех хвърлената от Белиту ръкавица присърце. Купих три патладжана, прясна моцарела и домати. Измих, нарязах и обезобразих продуктите по безподобен начин. Запалих барбекюто и ги нахвърлях там. След около час престой и малко огнени приключения се разнесе обаятелната миризма на задушено-печения чесън. Разкъсах алуминиевите роклички на кукличките, за положа сиренцето и започнах да преглъщам избълбоко. Но, америх някак си в себе си сили, да изтърча за сапунерката за да събера доказателствен матрял.

Показвам само финалните сцени от патладжанената сага.

Пакетчетата са изтърбушени, швейцарското сирене е почнало да се топи. Хлебчетата с маслини се препичат.

Публикувано изображение

Поглед от близо. В неотворените пакетчета се задушава за пет минути пресен бок-чой с чесън, доматчета сол, чер пипер и зехтин. Божествена добавка към ветрилото.

Публикувано изображение

Готово за потребяване, само момент преди лакомото поглъщане на уханната идилия.

Публикувано изображение

Мерси на Белиту - Видим ли се, бирата от мен!

смятам да обядвам това :

някой да има нещо против ?

Една ракийка няма на навреди... :down:

:cool::yanim::yanim::yanim: Ей на тва викам манджа....

Бате! Присъединявам се към теб! Кюфтенцата и пържолките са великолепни!

Бате! Присъединявам се към теб! Кюфтенцата и пържолките са великолепни!

Що ли си помислих че тиквички и патладжан ша ядеш

:)

Хихихи, аз направих на Бел патладжаните, наистина е вкусно, става за мезе на ракийката, а и за бира сигурно(не пробвах), но се наложи да си доям после с печена наденица мое производство(100% телешко и свинско месо без никакви други добавки).Та мисълта ми е, че трябва да се комбинират нещата......

Жалко, че нямам фотоапарат да ва накарам да ви потекат лигите :cool: С телефона не стават хубави снимки, поне с моя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Като сме тръгнали на патладжани-та ме подсетихте да си направя любимата салата.

Тези пък що пиене изпиват

Мариновани патладжани

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=62612&st=45

:biggrin:

Дори и за секунда не си си помисляла, че ще предпочита някакви си тикви пред тия сочни пържолки. Аха!!! Или се научи да готвиш като за мъж, или вечно ще си си "мома" за женене!

• Автор

По цял ден само готвя, заготвям и не ми омръзва.

Днес се приготвих за нещо специално което ще готвя вдруги ден

Ето началото на :

Обескостено пълнено пиле

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Освен това днес сготвих и

Пилешки хапки по мексикански :

Публикувано изображение

Миш-Маш с пресни чушки :

Публикувано изображение

P.S. Очаквайте продължение ...

Дори и за секунда не си си помисляла, че ще предпочита някакви си тикви пред тия сочни пържолки. Аха!!! Или се научи да готвиш като за мъж, или вечно ще си си "мома" за женене!

Аз пари за пържоли нямам,та ми дреме че съм мома.

Ти да си щастлив,дано намериш паралийка.

Аз пари за пържоли нямам,та ми дреме че съм мома.

Ти да си щастлив,дано намериш паралийка.

Не искам аз паралийка, искам си ТЕБ! От мен пържолките, от теб готвенето. Съгласна?

Обескостено пълнено пиле

Така и не се научих да го обезкостявамhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifВинаги се накъсва и после го варя за супа!

Или поне само бутчета да се науча да обезкостявамhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, че стават чуднички пълнени с кашкавал и гъбки!

Така и не се научих да го обезкостявамhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifВинаги се накъсва и после го варя за супа!

Или поне само бутчета да се науча да обезкостявамhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, че стават чуднички пълнени с кашкавал и гъбки!

ако вземеш домашна кокошка няма да го имаш този проблем. Купешките са с тънки кожички.

• Автор

ако вземеш домашна кокошка няма да го имаш този проблем. Купешките са с тънки кожички.

Ами тънки ... Вземате прясно, охладено пиле и го почвате.

Поставяте го с краката на горе и започвате от трътката. Отрязвате я и започвате да обръщате месото навън.

Предимнос с пръсти работите а с върха на ножа си помагате.

Като когато използвате ножа, внимавате острието да сочи към костите, така не рискувате да направите дупка в кожата.

• Автор

Тези дне ще ти направя снимки как се обезкостяват поетапно, лесно е. :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.