Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Featured Replies

Бе и без курс, все съм си аматьорка :) Mа важно е, че имам желание :huh::P

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 295,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така е! Преди няколко години за пръв път я пробвах във варианта на полския козунак, а сега минах на повитица. Това е от миналата седмица. Ние не си падаме по козунаци, но този е жесток, най-вече зарад

• Къпана питка С масло, ама ми се видя сухичка. И без сирене в рецептата, но мисля че ще изтърпи една плънчица. Така хубаво я окъпах, че и мачоците от махалата разбраха колко съм зле с формите :D

• Шоколадова торта (ала devil cake)

Публикувани изображения

:) Аз си купих едно пиленце и го сложих да се върти на грила.Маринатата в която седя почти 24 часа е моя измислица :huh: Майонеза,горчица,лъжичка мед,малко ракийка,масълце,сол,червен и черен пипер,2-3 скилидки чесън и една трева дет не и знам името :P Всичко това го врътнах в блендера и пилето стоя в него.После си го мазах с четка докато се връткаше :angry: А в дупето преди да го защипя с клечи наврях 6 малки главички кУрмиТ кук :P .Докат' са връткаше метнах картофки във фритюрника, а и един леген салата има за ракийката :) Само дет ме е яд, че няма с какво да го заснема :huh: Апарата ми се развали и таман си бях харесал един на изплащане и те ги изкупили http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тревата-как се казва тревата

:D

:) Не става за пушене :huh:

Пилето ша пуши-не аз

:P

Mа важно е, че имам желание

Давай да се мятаме...За днес кво да е?

п.п.Опържих мекици за целия китайски народ - съчетах ги с ягодово сладко и сиренце:

Публикувано изображение

Давай да се мятаме...За днес кво да е?

Катми, точно ги забърках ;)

Катми, точно ги забърках ;)

:angry: За мене със сирене и сладко, няма значение от какво ;) И да са мнооооооооого :baby:

:) За мене със сирене и сладко, няма значение от какво :) И да са мнооооооооого :super:

Доообре, ще пратя пощенския гълъб после :P

Айде, гълъбчето тръгна, отваряйте устите :baby:

:) Браво, какиното! Страхотни шупли имат!!!

:yanim: Браво, какиното! Страхотни шупли имат!!!

Направо съм поласкана :mark::baby:

Не за друго, ама ми е сефте без мама или баба да дават акъли :(:)

Може и да не мога да правя хубави снимки ама готвя страааааахотноооооо, тъй да знаете!:)

Коприва с ориз на фурна - чакам да изстине, заливам с кисело мляко със счукана скилидка чесън и мнооооого копър! Ще се пие по една ракия на обед!

Публикувано изображение

И кюфтета ще пържа по-късно!

Прясна паста със сметана, гауда, маслини, шунка и босилек

Публикувано изображение

Вчера попаднахме на една пекарна за френски хлебчета и десерти. Кроасаните с масло бяха два пъти по-скъпи от тези във Фантастико, а хлебчетата изглеждаха адски твърди, останалите нещица сякаш бяха от абитуриентската на Хитлер, та както влязохме, така и излязохме, бързайки за вкъщи, че пилешката яхнийка ни чакаше, а ние си бяхме адски гладни. Това ме подсети да забъркам снощи многолистно тесто. Това е първият ми опит. При това леко ги попрепекох, защото като попитах моя колко е часът, той ми казал колко показва неговият часовник, а аз засичах по този от видеото, което e с 5 минути напред Публикувано изображение

Какаов милфьой с крем от рикота

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Краищата от тестото, което сама си направих и с което от снощи голяма борба водих, направих нещо като мини кроасанчета

И да ви кажа, че съвсем скоро открих, че имам S макро режим (пак добре, че след една година го намерих Публикувано изображение)

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Боже, fedora направо ме заболя корема като го видях тоя милфьой :)

Аз пък днес реших да си направя тиквички на фурна. Дойде един чичко от Пазарджик с пълна кола с зеленчуци и си взех от всичко по много :P

Ама няма да снимам, че хич ме няма по външния вид ... :blink:

Боже, fedora направо ме заболя корема като го видях тоя милфьой :whist:

Аз пък днес реших да си направя тиквички на фурна. Дойде един чичко от Пазарджик с пълна кола с зеленчуци и си взех от всичко по много :speak:

Ама няма да снимам, че хич ме няма по външния вид ... :biggrin:

Снимай и разказвай Публикувано изображение

аз повече няма да пускам снимки на манджи.

Опечете някоя мръвка :wors: , че съм и аз на постно тази вечер. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Зелен боб и салата, добре че има и сланинка да пекна :ph34r: иначе няма да заспя :cool:

Опечете някоя мръвка :lol6: , че съм и аз на постно тази вечер. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Зелен боб и салата, добре че има и сланинка да пекна :scared: иначе няма да заспя :)

Ела на покрива-барбекюто пуши вече

:bbq:

:) Търча.... :turkey4: И биричка нося :beer11:

Женомразец била хайдучката,а? Видиш ли я приятел!! Мене кани, тебе кани а и още колко е канила. Карай. Важното е ,че готви хубаво. Ама не обича...нали знаеш какво? Досещаш се.

Убу, че не обича другуту(то и смътно се сещам за него :beer11: ), чи мноо мъ е срамъ кат са наложи да отказвъм на жинъ :turkey4:

Да ви кажа зеления боб, не че не го обичам, ама съм 100 кила човек бе :) Не мога да се нахраня http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Сланинката позакърпи положението малко, но си знам че ще си дояждам после....

Редактирано от Папа Пий(за)2 (преглед на промените)

Вечерята беше Пиле фантазия

Нарежда се в тава нарязаното пиле (аз бутчета слагах), поръсва се със суха супа, добавя се топено сирене, морковчета, гъбки, аз по мое си осмотрение сложих и броколи (много ги обичам), залива се с чаша и половина вода. Покрих го с фолиото и така. Ами, вкусничко беше :biggrin:

п.п.(трябваше да се наръси и със натрошен сух хляб, ама аз забравих)

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.