Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки

Featured Replies

Публикувано изображениеПубликувано изображение
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 130,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

7-ма и 8-ма са добри, другите зад решетките ще предизвикат "освиркване" ако ги пуснеш на фотографски форум, заради решетките като синоним на лишаване от свобода. 

Ето едно зайче на свобода, вече ме питаха на един друг форум дали е било истинско - та да, беше истинско.

Публикувано изображение

7-ма и 8-ма са добри, другите зад решетките ще предизвикат "освиркване" ако ги пуснеш на фотографски форум, заради решетките като синоним на лишаване от свобода. 

Ето едно зайче на свобода, вече ме питаха на един друг форум дали е било истинско - та да, беше истинско.

Тоя зайок на 8-та снимка е моя ерген :jumping11: , а кафявото зайче на 7-ма снимка може да му бъде жена.

По принцип и аз не одобрявам затварянето им в клетки, сякаш ги затваряш в затвор. Отначало като взехме 1-2 месеца постоянно го държахме в клетката (нашата е от тези българските, които са малки и зле направени), по-късно започнахме да го пускаме по малко, а сега вече кухнята (позволяваме му и в другите стаи да ходи) си е негова и използваме само коритото, без решетката. А човекът, при който ходих е зайчар и така е предпочел да ги отглежда, ами представи си какво ще стане ако пусне всичките тези зайци да си щъкат свободно из двора!? Иди ги хвани после! :impatience:

Междудругото, зайчето, което си уловил на снимката е много хубаво. Прилича ми на полу-декоративен заек, пуснат на свобода.

Ето какво може да прави Canon A480 и аз разбира се :biggrin: супер макро, + ръчни настройки

post-262701-0-36016200-1302889562_thumb.

post-262701-0-92513000-1302889574_thumb.

Ето какво може да прави Canon A480 и аз разбира се  :P

Публикувано изображение

супер макро, + ръчни настройки

а така става ли ?

Публикувано изображение

гледай само какъв плитък ДОФ могъл да прави твоя Канон, направо не ти трябват сменяеми обективи на Ф1.4

:whist:

Страхотни патици, браво !

:baby:

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Първи снимки с новия фотоапарат. Много са зуумнати, затова изглеждат така

Това след острова е някакво градче в Румъния

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гугъл разправя че си имате карнавал, там ще ти се усмихват даже като ги снимаш.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Карнавалът беше преди два месеца,но тогава бях с китовия обектив18-55mm и без никакъв опит( не че сега имам някакъв опит).Надявам се до другия карнавал да се науча да снимам по хубаво.Е не са чак толкоз хубави като твоите де:

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от YRE (преглед на промените)

Тъкмо се връщам от разходката. Време беше да снимам некое животинче. Малко пеперуди, гущери и бръмбари( в секс поза Публикувано изображение)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето го и гущера с лошия поглед

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако си снимал в RAW може да стане доста по-добре и от този вариант.

Публикувано изображение

така си мисля аз.

п.п.

утре ще го изтрия това, само ти го показвам временно, снимката си е твоя.

Не съм снимал в RAW ,тогава нямах понятие от RAW бях настроил на пълен автомат.

Те стативите треперят, да знаеш. Монетата от 2 евро (на предишните страници) я снимах натискайки с едната ръка здраво фотоапарата към една дървена поставка, за да не трепери. На фото-базара на Бони бях пускал едни снимки от статив с лоша резкост на изображението, ама ония нали не искат да помагат ( щото си имало платени курсове при профитата) и не ти казват че е от треперенето на обектива. Даже на автоснимачка го слагах и пак трепери на статива. Та като снимаш нещо надалече и най-малкото потрепване си оказва влияние. Пък Луната май не е никак близо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.