Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Градината и нейните обитатели ...

Featured Replies

• Автор

Тази заря вече разцъфтя, днес ще ви я покажа пак. Всеки ден сменя облика си, еххх ...

Федорка кажи, че се шегуваш, тази оградка е поставане само заради Тъ Пи То, противен случай нищо от тази красота нямаше да е същото.

А и оградката я забучиха дърводелците по най-профанския начин и така ни зарязаха. Тепърва трябва да се стабилизира, връзва, боядисва ...

Публикувано изображение

• Отговори 625
  • Прегледи 109,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Разкошни са , обичам астрите - едни такива, хем финни, красиви и нежни, хем много издържливи.

И аз ги харесвам, а кака Ръчна, както е видно по снимките, много добре се грижи за нейните :rolleyes:

И аз ги харесвам, а кака Ръчна, както е видно по снимките, много добре се грижи за нейните :)

Благодаря!

Всъщност баба се грижи за тях. Аз само ги поливам, понякога. :P

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Ох ... очарована съм от тези красавици, не мога да се въздържа да не ги покажа пак :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Не съм подрязала и завила още тези красавици, цъфтят ли цъфтят ...

Публикувано изображение

Вчера отрязах тези, за да започна и се отказах ...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И шумата не съм събрала още, та то има толкова не окапали листа още, ще ги почакам :

Публикувано изображение

• Автор

Я вижте какво се канеше да цъфти в ледената ми кухня.

Преместих го в хола на топличко, не зная дали не сбърках, но реших, че там няма да му е добре.

Който има повече опит да дава съвет.

Аз това коледниче го имам от миналата Коледа. Зет ми ми го подари, купил го от билла.

Беше едно сладко цафтящо мъниче, за година размера ми се уголеми поне десет пъти.

Публикувано изображение

Я вижте какво се канеше да цъфти в ледената ми кухня.

Преместих го в хола на топличко, не зная дали не сбърках, но реших, че там няма да му е добре.

Който има повече опит да дава съвет.

Аз това коледниче го имам от миналата Коледа. Зет ми ми го подари, купил го от билла.

Беше едно сладко цафтящо мъниче, за година размера ми се уголеми поне десет пъти.

на хладно цъфти по-дълго време, но ако си живееш в хола тъкмо ще му се радваш :shock11:

на топло ще му спреш цъфтежа - върни си го там, дето се развива най-добре, Вили. котетата много обичат да ги препикават :shock11:

Аз с риск да бъда оплюта от цялата аудитория, коледничето е това с облите листенца, това не е ли великденче ? :)

Аз с риск да бъда оплюта от цялата аудитория, коледничето е това с облите листенца, това не е ли великденче ? :)

тц.

великденчето е цъфнало по Великден, а коледничето -по Коледа :D:) душичка

тц.

великденчето е цъфнало по Великден, а коледничето -по Коледа :D:) душичка

дУУУбре :)

Явно съм чела, та пречела за разликите между двете :D

дУУУбре ;)

Явно съм чела, та пречела за разликите между двете :*

ми тогаз, кат знаеш, що питаш :clown:

ми тогаз, кат знаеш, що питаш :clown:

Щотоооо, сега туй чудо като е на топло, ще цъфне по бързо и ще му е по добро на топличкото, затуй ;)

Ама аз не разбирам де....Не ми се впечатлявайте :*

Аз съм гледала коледниче на топло, до парното си беше, и нищо му нямаше -

пак си цъфтеше, само дето цветовете не се задържаха много дълго.

А да - и котката не го е препикавала

:D

Публикувано изображение

Температура:

За залагане на цветни пъпки изисква студени помещения - от 15 до 18°С. А за да напъпи и разцъфне, се нуждае от по-топла стая - около 25°С.

http://zadoma.rozali.com/cvetia/p6442.html

Щотоооо, сега туй чудо като е на топло, ще цъфне по бързо и ще му е по добро на топличкото, затуй :)

Ама аз не разбирам де....Не ми се впечатлявайте :)

щото - ако беше великденче ( VEronica) - щеще да цъфти арил-май, когато денят е дълъг.

а щом е напъпило, и се готви да цъфти когато е къс денят - си е коледниче (Schlumbergera) и му трява хладно място :

Редовно да се полива с дъждовна или филтрирана вода, но не бива да се задържа влага в саксията. Тори се със специална тор за кактуси от март до юни. През май следва да се постави на полусенчесто място, а от август има нужда от по-топло място и повече вода. През зимата следва да се полива рядко и да стои на хладно. В началото на пролетта се внася отново в топла стая.

Идеално място за него би бил прозореца, но не бива да се излага на пряка слънчева светлина. На помещението трябва да се осигури добра въздушна вентилация. Температурата през топлите сезони не трябва да е повече от 20 градуса, а зимата - минимум 10, иначе растежът спира.

Много ме е яд, че тази година, това е единствената реколта кратуни :mad:

Публикувано изображение

А това е ДЗвера на мама :clown: Голям, дебел, мек и рошав :whist:

Публикувано изображение

Последните ми букети - пообрах това-онова докато разхождах псето сутринта :whist:

Публикувано изображение

това ли е, каквото си мисля, или не ?! :ohmy::whist:

Пперфоратор на 50-60 години ?

С патина ?! :D:no-no:

хъхъхъхъхъхъ знаех си че ще го мернеш хъхъхъхъх

мдаааааааааааа ............. ТОЧНО това е :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.