Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

на 8.02.2024 г. в 13:47, _ramus_ написа:

.....

Самотността е тежък кръст... и не е лесно....

Ти никога не си сам, нали така?................сигур често ти го казват белите престилки - Тоя не е сам..................😀

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

преди 5 часа, laplandetza написа:

Ти никога не си сам, нали така?

сипеш си глупости :) ... И дори не забеляза че думичката ми е точно "самотност".

САМОТА и САМОТНОСТ (САМ и САМОТЕН) - са две много различни работи... за хората които можем да различаваме. Тaka се заявяваш, че "не си от тях". :)

Жалко за напудрените слънчевите богове и революционните демони - чрез себе си ги характеризираш да са обикновени и невежи смотаняци. Но пък важното е че се къпеш всяка сутрин... :)

преди 20 часа, _ramus_ написа:

сипеш си глупости :) ... И дори не забеляза че думичката ми е точно "самотност".

САМОТА и САМОТНОСТ (САМ и САМОТЕН) - са две много различни работи... за хората които можем да различаваме. Тaka се заявяваш, че "не си от тях". :)

Жалко за напудрените слънчевите богове и революционните демони - чрез себе си ги характеризираш да са обикновени и невежи смотаняци. Но пък важното е че се къпеш всяка сутрин... :)

Ясно, написал си Трактат Самотност, като ония за кламера. ....... Оня другия не спира да ти говори............😀

преди 1 час, laplandetza написа:

Ясно,

а стига бе, на тази мъгла и глупотевене вече така ли му казват - "ясно"? :)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

как може повечето турчеля да са крастави жабари, но всъщност такива ги е направил астрала (извънземни енергийни разуми)

"Едно от най-обичаните и разпространени суеверия е това, че всеки човек има свои определени качества, че е добър, зъл, умен, глупав, енергичен, апатичен и т.н. Хората обаче не са точно такива.
Хората са като реките: водата във всички е еднаква и навред е една и съща, но всяка река бива ту тясна, ту бърза, ту широка, ту тиха, ту чиста, ту студена, ту мътна, ту топла. Така и хората. Всеки човек носи в себе си наченки на всички човешки качества и понякога проявява едни, понякога други, а понякога съвсем не прилича на себе си, без да е изменил нещо от същността си."    /Ф. Достоевски/

• 9 месеца по-късно...
  • Автор

между другото всички косми по човешкото тяло се регулира колко дълги да са и къде да ги има от извънземните астрални енергийни разуми, това те го правят чрез телепатията си, ако човек се развива без намесата на изънземните разуми косми ще има само по главата, това което се нарича коса, такива неща като брада, мустаци и вежди няма да ги има, остана да се уточни по останалата част от тялото на човек как го оформят с косми, особено наблягат извънземните на косми под мишниците и между краката и косми по краката, никъде по тялото (имам предвид без главата) няма да има косми ако няма външна намеса

какво е това нещо жена да има косми по краката си и да трябва постоянно да ги маха (или под мишниците), да си прави коло маска или лазерна епилация - това е пълен тъпизъм една жена да е така, ами това си е все работа на извънзените разуми

като умра мисля да направя един паметник на астралния косъм, но още не съм измислил какво точно ще представлява този паметник .....

преди 6 минути, some_spirit написа:

като умра мисля да направя един паметник на астралния косъм, но още не съм измислил какво точно ще представлява този паметник .....

Едва ли можеш да мислиш. :) 

• Автор
преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

Едва ли можеш да мислиш. :) 

ти как го разбра това нещо, че не мога да мисля, да не си ми гледал в главата какво става, че стигна до този извод

преди 7 минути, some_spirit написа:

ти как го разбра това нещо, че не мога да мисля, да не си ми гледал в главата какво става, че стигна до този извод

По това което споделяш тук! :) 

• Автор
преди 2 минути, (:IdioibI:) написа:

По това което споделяш тук! :) 

това си е твое мнение, мен много не ме интересува какво смяташ за мен

преди 13 минути, some_spirit написа:

това си е твое мнение, мен много не ме интересува какво смяташ за мен

Мен пък ме интересува какво мислиш. :) 

• Автор

още малко за космите по тялото на човек и по-специално за лазерната епилация, ами то това нещо с лазера  да маха космите не работело изобщо, а какво ставало, извънземните разуми махат космите с телепатията си и ги приспиват да не растат, но като минат 6 месеца и пак ги подкарват да растат и какво на всеки 6 месеца трябва да си правите лазерна епилация и си мислите че лазера ги  маха ...... ха ха

сега за лазера дето махал космите, ами той този лазер трябва да изгори луковиците на космите, а тези луковици са малко под кожата, как ще  стане това нещо, ами другата плът наоколо и тя ли ще се изгаря, с две думи този лазер не може да махне космите ........

====================================================================================

(слято мнение на форума след 21 минути, велики настройки на форума, къртят мивки)

https://www.vesti.bg/sviat/psihiatrichna-klinika-za-nepokornite-zheni-6214747

Цитат
Цитат

В Иран ще бъде създаден психиатричен център за жени, които не се обличат по ислямските правила

там са някакви кретени в този Иран не мислите ли, но това го правят извънземните енергийни разуми, не знам защо точно го правят (за да се дразнят другите хора), но е доста тъпичко занимание ........

• Автор
преди 39 минути, some_spirit написа:

https://www.vesti.bg/sviat/psihiatrichna-klinika-za-nepokornite-zheni-6214747

Цитат

В Иран ще бъде създаден психиатричен център за жени, които не се обличат по ислямските правила

там са някакви кретени в този Иран не мислите ли, но това го правят извънземните енергийни разуми, не знам защо точно го правят (за да се дразнят другите хора), но е доста тъпичко занимание ........

• Автор

астрал+, извънземни енергийни разуми появили се на Земята някъде началото на 2001г обсъждат с мен кога се употребява думата "преценя" вместо - преценява така:

Цитат

кака Ценка от Ценово преценя кога ще й дойде мензиса .......

преди 11 часа, some_spirit написа:

Защо мислиш, че извънземните ще се занимават с такива глупости като облеклото на жените? 

Не вярвам извънземните разуми да са толкова тъпи като тези които мислят, че Аллах държи жената да е забулена като нинджа.

преди 11 часа, some_spirit написа:

извънземните разуми махат космите

Още едно много тъпо разсъждение! Защо мислиш, че извънземните разуми ще се интересуват от космите на хората?!

• Автор
преди 50 минути, Solly написа:

Защо мислиш, че извънземните разуми ще се интересуват от космите на хората?!

те не се интересуват, ами ги правят направо да растат

преди 50 минути, Solly написа:

Не вярвам извънземните разуми да са толкова тъпи като тези които мислят, че Аллах държи жената да е забулена като нинджа.

те не са  тъпи, имат се за доста умни и че са големи специалисти по мислене и телепатия ха ха ха

те са едни  и същи - Алах, Бог, Библията, Корана са създадени  от извънземните разуми (бог Зевс и другите там също)

хората са разделени главно на два лагера в религиозно отношение, едните са християни и другите исляма и като се дрънкат и заяждат едни с други мисловната енергия (от  хората) потича по-добре (в смисъл тази енергия  е по-хубава) към извънземните разуми, това е целта им

преди 22 минути, some_spirit написа:

те не се интересуват, ами ги правят направо да растат

те не са  тъпи, имат се за доста умни и че са големи специалисти по мислене и телепатия ха ха ха

те са едни  и същи - Алах, Бог, Библията, Корана са създадени  от извънземните разуми (бог Зевс и другите там също)

хората са разделени главно на два лагера в религиозно отношение, едните са християни и другите исляма и като се дрънкат и заяждат едни с други мисловната енергия (от  хората) потича по-добре (в смисъл тази енергия  е по-хубава) към извънземните разуми, това е целта им

Ти си в плен на твоите мисловни фантазии. Има много повече религии освен тези двете. Но вярата в същността си е вяра в Създателя, без значение как го наричат и колко спорят за името му.

А извънземните са също творения на единия Създател и предполагам, че не са толкова лоши колкото си ги представяш ти и някои други като теб.

• Автор
преди 33 минути, some_spirit написа:

я сега според астрал+ какво щели да направят ако видят заедно в изречение тези две думи "големи специалисти" и  "телепатия" + розови усмивки, я да ги видя колко си държат на заявеното през 2001г.

преди 1 час, some_spirit написа:

я сега според астрал+ какво щели да направят ако видят заедно в изречение тези две думи "големи специалисти" и  "телепатия" + розови усмивки, я да ги видя колко си държат на заявеното през 2001г.

Ти на някаква дрога си, че виждаш и/или си говориш с "извънземните" от астрала? А в астрала определено можеш да срещнеш много по-големи лъжци, злобари, простаци и малоумници, отколкото сред "земляните". И какво точно се е случило през 2001-ва?

• Автор
преди 1 час, Theros написа:

Ти на някаква дрога си, че виждаш и/или си говориш с "извънземните" от астрала? А в астрала определено можеш да срещнеш много по-големи лъжци, злобари, простаци и малоумници, отколкото сред "земляните". И какво точно се е случило през 2001-ва?

да бе точно така и как в астрала имало едни низши ларви и те се загнездвали в главите на хората и се хранели с енергия от съзнанията им и им докарвали депресии и такива подобни проблеми и хората само трябвало малко да се напънат и ще се освободят лесно от тях, това са приказки за малоумници, няма никакъв астрал, такова място или свят, думата астрал значи звезден, дошли от звездите от майната си някъде все в това същото пространство

Все ми е едно с кой/какво си говориш или си мислиш, че говориш. Те "образа" ще вземат от ума ти и ще се представят според собствените ти допускания. И понеже допускаш възможността, че има извънземни, е лесно да бъдеш убеден, че те са такива. (И пишейки това не твърдя, че няма извънземни, но много хора само си мислят, че комуникират с такива). 

Малко ми е странно обаче, че не виждаш как може да ти се повлияе на желанията и мислите, но пък виж, на растежа на космите може. В случая с желанията и емоциите, поне може да се допусне, че те "се хранят" с отделените в процеса енергии. За космите обаче - не знам. А и да го правят масово, ей така за спорта...

• Автор
преди 1 час, Theros написа:

Те "образа" ще вземат от ума ти и ще се представят според собствените ти допускания. И понеже допускаш възможността, че има извънземни, е лесно да бъдеш убеден, че те са такива.

и кой са тези "те" за  които говориш, не били извънземни според теб, астрал няма според очевадността, какви са тогава

преди 3 часа, some_spirit написа:

да бе точно така и как в астрала имало едни низши ларви и те се загнездвали в главите на хората и се хранели с енергия от съзнанията им и им докарвали депресии и такива подобни проблеми и хората само трябвало малко да се напънат и ще се освободят лесно от тях, това са приказки за малоумници, няма никакъв астрал, такова място или свят, думата астрал значи звезден, дошли от звездите от майната си някъде все в това същото пространство

Това звучи малко като сциентологията. В саут парк Трей Паркър и Мат Стоун обяснявят все едно същото, което пишете въпреки че го изобразяват със сатира.

преди 6 часа, Solly написа:

Ти си в плен на твоите мисловни фантазии.

преди 4 часа, Theros написа:

Ти на някаква дрога си,

не е, на хапчета е и си има диагноза заради която ги пие... или не ги пие навреме. Той в това състояние е отдавна, както и вие самите. Странно е как си "говорите" с "колега" :) по лични заблуди и в невъзможност да различи делюзии от действителност. "Колеги" - всеки в своя си филм и нуждаещи се от споделяне кой какво си преживявал в него. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.