Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

преди 1 час, Гражданин написа:

А ти достигал ли си някога своята еманация? :giggle1:

Да! Ти не си ли? = Значи, че не си човек! :) 

К'во си??? :) -> Богът ли??? - лъжеш!! :) 

Лесно е да се правиш на Бог! Но по поведението ти тук -> Доказваш, че не умееш някои божествени неща!

Което означава, че си като жена, но в неопределено тяло :) = Ти не си гражданин, а Гражданинът! = Което е лъжа, защото не си показал родовата си същност! (Поне в този форум).

До момента виждам само и единствено твое просто мислене!!! - Това означава, че ти по-горно нямаш!!! :) = Посредствен си!!!! 

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

преди 16 минути, dioib написа:

Да! Ти не си ли? = Значи, че не си човек! :) 

К'во си??? :) -> Богът ли??? - лъжеш!! :) 

Лесно е да се правиш на Бог! Но по поведението ти тук -> Доказваш, че не умееш някои божествени неща!

Което означава, че си като жена, но в неопределено тяло :) = Ти не си гражданин, а Гражданинът! = Което е лъжа, защото не си показал родовата си същност! (Поне в този форум).

До момента виждам само и единствено твое просто мислене!!! - Това означава, че ти по-горно нямаш!!! :) = Посредствен си!!!! 

Леле! Цялото това го посвети на мен? На посредствен човек не се обясняват толкова обстоятелствено. :wink12: 

преди 42 минути, Гражданин написа:

Леле! Цялото това го посвети на мен? На посредствен човек не се обясняват толкова обстоятелствено. :wink12: 

И що да не? :) 

Посредствеността трябва да се образова!!!!

Образовам те безплатно, к'во не доволстваш??? :) 

Забравяш, че съм комунист и го правя без пари!!!

Или, какво, и ти си неблагодарен като някои жени?! 

преди 1 час, dioib написа:

И що да не? :) 

Посредствеността трябва да се образова!!!!

Образовам те безплатно, к'во не доволстваш??? :) 

Забравяш, че съм комунист и го правя без пари!!!

Или, какво, и ти си неблагодарен като някои жени?! 

В крайна сметка машината – това сме ние.

Роботи, създадени от роботи,

създадени от роботи.

Невероятно сложни сме,

с трилиони подвижни части.

Но всичко това са роботизирани части.

Няма никакво чудо тук.

Даниел Денет

Това е открил и Буда при просветлението си, взаимозависим произход и празнота - няма дух в машината, няма хомулункус в мозъка.

преди 4 часа, Śūnyatā написа:

Това е открил и Буда при просветлението си, взаимозависим произход и празнота - няма дух в машината, няма хомулункус в мозъка.

Защо лъжеш? :) Ако Буда е получил просветление, то това е било, че е правен от неправеден човек, който чрез насилие е довел други да страдат. :) 

Всеки един човек има дух -> BIOS! Въпросният се вкарва със светла-памет (флаш-памет), стига платформата да е вярна. :) Останалото е възпитание!

В действителност ДНК-то е програмен код, но има и РНК код. Да не говорим, че към момента не целият ДНК код е разгадан. 

Останалото зависи от имунната ти система. 

преди 8 часа, Śūnyatā написа:

Това е открил и Буда при просветлението си

Фейк, друже. :) Поредния! Поредната лична сглобка, изровена от нечии думички, с която да си делегираш усещането ти за "спасение", в театъра "открих истината и буда я е открил, даже и много други, които ви цитирам".

Това е послание от вида "не съм изтрещял, а само познавам вече истината, щото преди няколко години преживях "спасението" , като го познах по края на тежината на живота ми дотук... " .

Не съм изтрещял, защото много умни, мъдри и даже просветлени хора са "я открили същата истина като мен" и чуждиците са в ролята на "доказателство" за личното утвърждение на една обикновена лична фикция, родена от дефицити и травми в миналото.

Не само че не съм изтрещял, а и ако всички хора "познаят истината като мен, и на тях ще им олекне тежкия живот и колкото повече хора я открият тая истина, толкова светът щял да стане по-добър"...

Да не си помислите че изтрещелият няма да играе естествената за диагнозата му роля на "добрия герой, загрижен за хората, за света, за вселената и... че даже това му е и мисия, която само отдадените и възвишените хора са способни да й се отдадат... и е отделил толкова ресурс от живота си за да се нагласи в една своя измислена фикция и да се вкопчи фанатично в нея..." Защото тя МУ НОСИ усещането за СПАСЕНИЕ - от десетилетните му психични тежести, от гнева, вината... от загубите, самотата и празнотата....

Спасение... от една лична фикция, чрез друга такава - това си е инстинктивно и работещо на същото ниво. Но за да бетонира някой тази си фикция - се бори да я валидира и "извън себе си", проектирайки я сред "будизма", вселената, философията, мисленето... хората... вечността. Защото личната фикция е и стена срещу "изпадането обратно в дупката" и битката за "спаситтелната й аура" трябва да е непрекъсната.

ТА... ето това е играта на поредния... и точно в тема "КАКВО Е ТОВА НЕЩО "ЧОВЕК"... - ми "кукла на конци"... и аналогията с "пустотата" и някои философски и описателни будистки парченца пасват чудесно на личната фикция и нужния й театър по виртуала и реала.

не трябва да се нарече един психичен девиант "себичен"  - когато влезе в режим "оцеляване и крайна защита" едно психично ядро трябва да се опита да събере разпилените психични парченца иначе обратното значи мъчителен разпад, пътя към който сред хората му казваме "страдание".

Но именно за да се изнесе категорично от зоната на себичността, фантазният герой играе заучената пиеса на "всечовешкия алтруизъм" и особено повторяемата сценка с "добрите хора", дето спасението им носи лекота, радост от живота... проникновение... И за крайната защита от уязвимостта на себичността и егоизма, именно тия се обявяват за "враг", за универсалните причини за беди, несгоди... дори и с етикета "невежеството било в основата"... :) И личните фикции се представят като "будистка истина" - и театъра, който е проява на една лична битка, няма как да спре, защото той е "наркотика" на Зависимия.

Пиесата е - "аз съм добър човек, който го преживява като се опитвам да дам доброто и истината на всички хора"...

А ЗАВИСИМ става някой, който "не може да си позволи да "спре", защото някъде вътре в него горят импулсите на самосъхранението, и за тях няма никакво значение с какви средства, ресурси и цена от заблуди... защото по-важна цена от "поддържането" не може да има и това е написано в "етикета" на тия защитни алгоритми.

Докато... иначе артиста сънува колко е "осъзнат", и колко малко трябва за да "се осъзнаят хората" - нищо че той десетилетия играе тази игра... Но друго си е да имитираш как "спасяваш, обясняваш и даже съветваш" виртуалната си публика в "спасителните истини", родени от едно обикновено човешко пропадане... някъде в отминалото. 

Всичко това си е просто човешко... но номерът да се играе тази пиеса като "будизъм" - е обикновена подмяна, която не върви и няма как да мине.

Няма как, друже - будисткият филм, куклите на конци, наливането на чуждици - разказват една обикновена човешка история с тъжно минало и... заблудата на "спасително настояще".

Приказка за лична употреба - ок, правим го всички, някак си, някога си... но тази фикция ражда лавина от заблуди, които сипеш систематично и упорито... заради театъра ти на 'спасение'.

ИСТИНАТА не е нечие спасение, нито заблудите родени от нечии преживявания, нито че те раждат нови заблуди, за да родят пък те нови преживявания... на нуждаещия се от тях, за да не се разпадне отвътре.

преди 9 часа, _ramus_ написа:

ТА... ето това е играта на поредния... и точно в тема "КАКВО Е ТОВА НЕЩО "ЧОВЕК"... - ми "кукла на конци"... и аналогията с "пустотата" и някои философски и описателни будистки парченца пасват чудесно на личната фикция и нужния й театър по виртуала и реала.

Няма устойчива фикция, когато е осъзнато, че мозъкът произвежда предимно лъжливи фантазии, включително и усещането за личност. Малко са хората, които не се доверяват на усещанията, емоциите и чувствата като на абсолютна истина, поради страха, че другите могат да ги помислят за луди или че така може да се саботира системата, която задоволява емоционалните им нужди.

Мозъкът е такъв орган,

с помощта на който мислим,

че ние мислим.

Юлиан Тувим

преди 46 минути, shishmanovp861 написа:

Единия изпитва нужда да си каже алабализмите а другия изпитва нужда да направи анализ.

Нуждата е за освобождение от заблудите явяващи следствие на неведението и произтичащото от тях страдание или неудовлетворение. Или по друг начин казано, нуждата е за просветление, осъзнаване максимално подробно функционирането на зависимия произход (pratityasamutpada). Това се търси в будизма, това се търси и в съвременната наука. 

Повечето хора чувстват - именно чувстват, че никой робот не може да притежава съзнание в смисъл, в който го притежава човекът. Но сега знаем, че нашето тяло и мозък могат да се представят като роботи, съставени от роботи, съставени от роботи - и така нататък, до субневронно ниво, където моторните протеини и други нанороботи се трудят за благото на системата. И поради това можем да предположим, че тези чувства по същество са само артефакт на бедно въображение: хората просто не си представят роботи, устроени на много по-прости нива.

Даниел Денет

преди 6 часа, Śūnyatā написа:

Мозъкът е такъв орган,

с помощта на който мислим,

че ние мислим.

Юлиан Тувим

Да, да :)  поредният фейк.

Вече будисткото театро стана тесничко за душата на "Спасения" и следва атака със заливки където дойде. Особената ирония е точно тази тема, с това заглавие. 

Мозъкът ТИ е нещо, което ти нашепва заблудите си, докато си "мислиш че мислиш, че си спасен, че си осъзнат, че си мадхямик"... :)

преди 1 час, Śūnyatā написа:

Това се търси в будизма, това се търси и в съвременната наука. 

и дааа - поредицата от фейкове и глупозаливки си върви, докато изтрещелия си води битката за "личната си истина", представена като вселенска, общочовешка...

Поредната баналност и самоизнасилване.

преди 18 часа, _ramus_ написа:

Фейк, друже. :) Поредния! Поредната лична сглобка, изровена от нечии думички, с която да си делегираш усещането ти за "спасение", в театъра "открих истината и буда я е открил, даже и много други, които ви цитирам".

Това е послание от вида "не съм изтрещял, а само познавам вече истината, щото преди няколко години преживях "спасението" , като го познах по края на тежината на живота ми дотук... " .

Не съм изтрещял, защото много умни, мъдри и даже просветлени хора са "я открили същата истина като мен" и чуждиците са в ролята на "доказателство" за личното утвърждение на една обикновена лична фикция, родена от дефицити и травми в миналото.

Не само че не съм изтрещял, а и ако всички хора "познаят истината като мен, и на тях ще им олекне тежкия живот и колкото повече хора я открият тая истина, толкова светът щял да стане по-добър"...

Да не си помислите че изтрещелият няма да играе естествената за диагнозата му роля на "добрия герой, загрижен за хората, за света, за вселената и... че даже това му е и мисия, която само отдадените и възвишените хора са способни да й се отдадат... и е отделил толкова ресурс от живота си за да се нагласи в една своя измислена фикция и да се вкопчи фанатично в нея..." Защото тя МУ НОСИ усещането за СПАСЕНИЕ - от десетилетните му психични тежести, от гнева, вината... от загубите, самотата и празнотата....

Спасение... от една лична фикция, чрез друга такава - това си е инстинктивно и работещо на същото ниво. Но за да бетонира някой тази си фикция - се бори да я валидира и "извън себе си", проектирайки я сред "будизма", вселената, философията, мисленето... хората... вечността. Защото личната фикция е и стена срещу "изпадането обратно в дупката" и битката за "спаситтелната й аура" трябва да е непрекъсната.

не трябва да се нарече един психичен девиант "себичен"  - когато влезе в режим "оцеляване и крайна защита" едно психично ядро трябва да се опита да събере разпилените психични парченца иначе обратното значи мъчителен разпад, пътя към който сред хората му казваме "страдание".

Но именно за да се изнесе категорично от зоната на себичността, фантазният герой играе заучената пиеса на "всечовешкия алтруизъм" и особено повторяемата сценка с "добрите хора", дето спасението им носи лекота, радост от живота... проникновение... И за крайната защита от уязвимостта на себичността и егоизма, именно тия се обявяват за "враг", за универсалните причини за беди, несгоди... дори и с етикета "невежеството било в основата"... :) И личните фикции се представят като "будистка истина" - и театъра, който е проява на една лична битка, няма как да спре, защото той е "наркотика" на Зависимия.

Пиесата е - "аз съм добър човек, който го преживява като се опитвам да дам доброто и истината на всички хора"...

А ЗАВИСИМ става някой, който "не може да си позволи да "спре", защото някъде вътре в него горят импулсите на самосъхранението, и за тях няма никакво значение с какви средства, ресурси и цена от заблуди... защото по-важна цена от "поддържането" не може да има и това е написано в "етикета" на тия защитни алгоритми.

Докато... иначе артиста сънува колко е "осъзнат", и колко малко трябва за да "се осъзнаят хората" - нищо че той десетилетия играе тази игра... Но друго си е да имитираш как "спасяваш, обясняваш и даже съветваш" виртуалната си публика в "спасителните истини", родени от едно обикновено човешко пропадане... някъде в отминалото. 

Всичко това си е просто човешко... но номерът да се играе тази пиеса като "будизъм" - е обикновена подмяна, която не върви и няма как да мине.

Няма как, друже - будисткият филм, куклите на конци, наливането на чуждици - разказват една обикновена човешка история с тъжно минало и... заблудата на "спасително настояще".

Приказка за лична употреба - ок, правим го всички, някак си, някога си... но тази фикция ражда лавина от заблуди, които сипеш систематично и упорито... заради театъра ти на 'спасение'.

ИСТИНАТА не е нечие спасение, нито заблудите родени от нечии преживявания, нито че те раждат нови заблуди, за да родят пък те нови преживявания... на нуждаещия се от тях, за да не се разпадне отвътре.

Чудя се как имаш цялото това време и търпение да обясняваш на едни и същи хора какво представява поредната им "еманация" за тази година, а е само февруари. :giggle1:

Ся ми е нацупен музикалния психокукурунгел. Толкова елементарна реакция. Задай си въпроса какво правиш тук сред дечурлигата а не ми декларирай.

преди 4 часа, Гражданин написа:

Чудя се как имаш цялото това време и търпение да обясняваш на едни и същи хора какво представява поредната им "еманация" за тази година, а е само февруари. :giggle1:

"Тези хора"... не са таргета, на когото нещо "обяснявам" - не са нито компетентни, нито зрели, за да схванат нещо от описанията, механизмите, концепциите и поведенческите типологии, нито пък относно профилните анализи.  

Колкото до "търпението" - както имам търпението да чета личните изхождания на няколкото дежурни и знакови космополити, духовници, спасители, проповедници, пастори и народни будители, във вид на виртуални народни герои... и това е вече над десетилетие.

Всъщност - тяхното не е от "търпение", а е от режима на оцеляването, който ражда тия лични спектакли. Да - баналните сценарии, се въртят около сходни нужди, но през призмата на разликите в особеностите на актьора, който играе ролята на режисьор, нищо че е "пред огледалото си".

Трудно е да се намери по-достъпен начин на тия хора да се разкрият - отколкото сред народен и свободен виртуален форум. А особено открито - зад булото на "свободен и народен духовизъм или религиозност. Така, че този раздел е чудесна форма на народна витрина...

преди 23 часа, _ramus_ написа:

и дааа - поредицата от фейкове и глупозаливки си върви, докато изтрещелия си води битката...

Поредицата от грешки, които допускаш в отговорите си, са плод на илюзията за корелация. Измисляш закономерности, които ги няма всъщност, а са само продукт на твоето въображение. Няма никаква причинно-следствена връзка в това да наричаш другите изтрещели, психотици и с други термини с които се охарактеризират психични заболявания, при положение че нито си експерт, нито доктор. Мен това не ме притеснява, нито обижда, но го посочвам за твое добро, ако има някаква възможност да го осъзнаеш. 

на 6.02.2024 г. в 15:10, Śūnyatā написа:

Но сега знаем, че нашето тяло и мозък могат да се представят като роботи, съставени от роботи, съставени от роботи - и така нататък, до субневронно ниво, където моторните протеини и други нанороботи се трудят за благото на системата.

Каквото и да обяснява това, то е само част от един виртуален свят, така да се каже. Не че е свързан буквално с компютър. Защото всичко, абсолютно всичко се свежда в край на краищата до умствено обозначение и въпросът е не как функционира, а как изобщо е възможно да функционира този "материален" свят. Дори това, дали е материален и какво представлява нещо конкретно, зависи от начина, по който е възприето от някакво съзнание. А пък в пратитясамудпада съзнанието заедно с начина на възприятие зависи от кармата и т.н., чувал си. 

:) - и отново... и отново...

Толкова глупости наля - само за няколко дни - и си толкова арогантен че да лицемерничиш като руса кифла.

Мдам - да започна с това:

Куклата на конци, дето е "робот", без душа (щото не му трябвала и чудесно робота си работил и така) фантазирала дори че "правила добро", даже и че осъзнава. При положение че чуждиците които налива водена именно от съвсем нероботски страсти и природни импулси, касаят именно че каквото и да "ражда мозъчето й, е заблуда".

Та:

на 6.02.2024 г. в 15:10, Śūnyatā написа:

Това се търси в будизма, това се търси и в съвременната наука.

което е генерална тъпня и тотален фейк, байдъуей. :) Нито от наука разбираш, нито от будизъм - ползваш си двете за да играеш психотичния си театър. На фона на споменатото, лицемерчото подхвърля следното:

преди 50 минути, Śūnyatā написа:

при положение че нито си експерт, нито доктор.

:) Нито експертите, нито докторите ще паднат дотолкова че да се занимават с виртуалните психиатрични случаи. Те са социално безопасни и имат по-скоро терапевтична роля да облекчават девиантите. Това е основният им мотив да са толкова активни и им е толкова необходимо да играят фантазните си игри. Именно сред виртуала тия игри добиват свободата да се изразят... :) на което сме свидетели повече от десетилетие, и все от "знакови" никове.

Измисляш закономерности, които ги няма всъщност, а са само продукт на твоето въображение.

Добре че е фантазьора, за да определи "кой какво си бил измислял и кое на какво било продукт"... :)

но го посочвам за твое добро, ако има някаква възможност да го осъзнаеш. 

А поучителният маниер и как си го бил правил само за 'добро' - са направо черешката на лицемерната тортичка, която си изакал.

Имитацията на благ и поучителен стил си папагалите взаимно с бебчото с романтичната йога - той също доста честичко "посочва"... :)

преди 18 минути, witness написа:

Каквото и да обяснява това

там е работата - НИЩО НЕ ОБЯСНЯВА.

Той не разбира нищо и от роботи - просто налива тази популярна плява, с която вихри измишльотините си. Издирва си и каквото му харесва, си го налива... :)

Пиесата маст гоу он - щото актьора вече е претопен в нея и няма как да 'спре', защото 'спира и той'.

Не е проблемът в това - то си е съвсем човешко и няма нищо общо с роботите, нито с куклите. Проблемът е че си е избрал да маскира пиеската си като "будистка".

преди 2 часа, witness написа:

Каквото и да обяснява това, то е само част от един виртуален свят, така да се каже. Не че е свързан буквално с компютър. Защото всичко, абсолютно всичко се свежда в край на краищата до умствено обозначение и въпросът е не как функционира, а как изобщо е възможно да функционира този "материален" свят. Дори това, дали е материален и какво представлява нещо конкретно, зависи от начина, по който е възприето от някакво съзнание. А пък в пратитясамудпада съзнанието заедно с начина на възприятие зависи от кармата и т.н., чувал си. 

А ти чувала ли си, че съзнанието е продукт на мозъка и без него не може да съществува. Заблуждаваш се, защото ти се иска да живееш вечно. Затова вярваш във всякакви остарели, наивни, непотвърдени от науката идеи, за да задоволиш щенията си.

преди 9 минути, Śūnyatā написа:

А ти чувала ли си, че съзнанието е продукт на мозъка и без него не може да съществува. Заблуждаваш се, защото ти се иска да живееш вечно. Затова вярваш във всякакви остарели, наивни, непотвърдени от науката идеи, за да задоволиш щенията си.

Мале! :ohmy: А какво става с подписа ти? Нещо пише за безсмъртие а-у? 

преди 3 часа, Śūnyatā написа:

Поредицата от грешки, които допускаш в отговорите си, са плод на илюзията за корелация.

Дай по сериозен термин да си му на нивото.

Кохере́нтност (на латински: cohaerens – намиращ се във връзка) е съгласуването (или корелацията) на няколко колебателни или вълнови процеса във времето, което се проявява при тяхното наслагване. Трептенията се наричат кохерентни, ако разликата във фазите им е постоянна във времето и при наслагването на няколко трептения се получава трептение със същата честота.

Буда ли ти прошепна да станеш пожарникар? Защо мозъка или съзнанието не те излъга да чистиш кенефи?

Защо когато е въпрос на изгода всичко е осъзнато и добре пресметнато?

преди 13 часа, Гражданин написа:

Затова вярваш във всякакви остарели, наивни, непотвърдени от науката идеи, за да задоволиш щенията си.

A? - наука ли?... непотвърдени идеи на науката? :lol6:

А глупостите за куклите на конци и произволните съчинения на някой за роботите, будистките имитации и повторителните внушения... - всичко това са потвърдени идеи на науката ли? Твоите вярвания и фисации какво общо имат с "идеите на науката", за да ползваш това за аргумент спрямо нечии други вярвания?

Арогантността ти все повече се превръща в наглост. :)

Колкото до вярванията - тя си вярва в нейното си, ти - в твоето си... както е при всеки. За всеки е важно да уреди въпросите с ползите си, но именно при психичните девианти това се превръща в първостепенно значение, с цел психично оцеляване.

преди 1 час, _ramus_ написа:

Колкото до вярванията - тя си вярва в нейното си, ти - в твоето си... както е при всеки. За всеки е важно да уреди въпросите с ползите си, но именно при психичните девианти това се превръща в първостепенно значение, с цел психично оцеляване.

Поне доказа, че ти си само "Хомо" без разум! :)  Друг е въпроса дали определени аристократи те възприемат като човек. :) = Твоя начин на мислене е като слуга на определен човек, който счита себе си за разумен! :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

Нека го кажем по-ясно: вашата пра-пра- ... баба е била робот! Вие не само произлизате от подобни макромолекулярни роботи, но и сте изградени от тях: това са вашите молекули на хемоглобина, вашите антитела, неврони, механизмите на вестибулоокуларния рефлекс, т.е. на всяко ниво на анализ, от молекулярно и по-високо, вашето тяло (включително, разбира се, и вашият мозък) се състои от машини, които безмълвно изпълняват поразително точно планирана работа.

Даниел Денет

преди 32 минути, Śūnyatā написа:

Даниел Денет

Този явно нищо не разбира от Божията промисъл! :) 

Тръгваш като жена ми да показваш какво? :) Неща които един нормален човек ги знае и не се налага да разпознава. :) 

За разлика от теб обаче жена ми може да разсъждава, защото и тя е човек! 

В случая аз съм този който може да си позволи да не показвам разсъжденията си. :) Тук само споделям. Единствените анализи в които се вслушвам са на жената до мен. Там няма как да знаете кои са спорните въпроси!!! Те обаче не са по отношение на религията, защото и двамата сме православни!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.