Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

• Автор

малко отклонение от темата но, сега разрешеното количество с алкохол с което може да се шофира е 0.50 промила в кръвта, но на мен ми беше отнета книжката за алкохол някъде малко след и около 1990г защото имах 0.37 промила, тогава разрешеното количество беше 0.25 промила в кръвта, е как така, тези нива ги определят някакви си научни комисии от учени хора с колко алкохол да се кара, но веднъж задават 0.25 а сега 0.50, кое е вярното, май тези тъпаци от полицията неправилно са ми отнели книжката едно време, да не би сега да му е дошло времето да е на ниво 0.50 а преди е било време за 0.25 промила, просто се чудя .......

май че преди 1990г на запад нивото беше 0.50, а при нас при  социализъма беше на 0.25 промила, защото тъпаците западняци не разбирали с колко може да се кара и давали много високо ниво и в соца е зададено 0.25, ние от соца сме били по-учени от западняците и аз съм хванал тези години някъде след 1990г.

абе аз мога и с 300 грама водка да отида на рали шампионат и да спечеля ралито ха ха ха

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

• Автор

с нематериалния извънземен разум сме сключили нещо като облог или наддаване дали ще ме превземе, той вика че ще стане, аз викам че няма, облога е сключен на тази песен - Madonna - You'll See (Official Video) и нематериалния разум ми вика You will see как ще стане, аз му викам трудна работа (тоест няма да стане) и гледаме клипа едновременно, Мадона няколко пъти го повтаря това You'll See и така цялата песен, датата на облога е от 31 декември 2021г.

[youtube=

преди 5 минути, some_spirit написа:

с нематериалния извънземен разум сме сключили нещо като облог или наддаване дали ще ме превземе, той вика че ще стане, аз викам че няма, облога е сключен на тази песен - Madonna - You'll See (Official Video) и нематериалния разум ми вика You will see как ще стане, аз му викам трудна работа (тоест няма да стане) и гледаме клипа едновременно, Мадона няколко пъти го повтаря това You'll See и така цялата песен, датата на облога е от 31 декември 2021г.

[youtube=

Ти какво ще спечелиш евентуално?

• Автор
преди 4 минути, Theros написа:

Ти какво ще спечелиш евентуално?

въпросът не е да се спечели нещо, а кой ще познае какво ще стане

(по-късно ще напиша и за астрал+, при тях беше как те ми се заклеват че никой няма да види какво могат и никой няма да ги измества, то това май беше, няма да го пиша отделно)

преди 21 часа, (:IdioibI:) написа:

Защо мислиш, че ползвам очите си? :) Ползвам друг сетивен орган. :) 

И кой орган е този?

• Автор

имам да си връщам на всички извънземни енергийни разуми и сега е моментът:

Цитат
Цитат

Повод за гордост! Карлос Насар спечели златото в изхвърлянето със световен рекорд

някой може да си помисли, че това в цитата се говори за "изхвърляне" по време на полов акт (секс) и ще правим нови бебета със семенната течност на мъжа ........

• Автор

може да напиша и нещо за геноцида който ще направят астралните енергийни разуми на хората, но ще се види

добричките извънземни ще правят геноцид на хората ..........

преди 15 часа, Гoст написа:

И кой орган е този?

Малкият мозък!!! ;) = Най-неизледвания орган от човек. Известно е, че човек има и "вътрешно ухо". Именно, чрез него имаме усещания (отчитаме промяната) за/на ускорение/то и т.н. 

преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Малкият мозък!!! ;) = Най-неизледвания орган от човек. Известно е, че човек има и "вътрешно ухо". Именно, чрез него имаме усещания (отчитаме промяната) за/на ускорение/то и т.н. 

Промяната на ускорение можеш да я усетиш и по начина, по който кръвта ти се стича в крайниците.

преди 2 минути, Гoст написа:

Промяната на ускорение можеш да я усетиш и по начина, по който кръвта ти се стича в крайниците.

Аз вися от Земята и затова кръвта ми е в главата. :) С крайниците съм зле, т.е. не ме държат и много често падам. :) 

Ако не си разбрал съм пияница, т.е. кръвта в организма ми е по-малко! :) 

преди 5 часа, (:IdioibI:) написа:

Що въобще му се вързваш на глупостите... :)

малкият мозък бил "орган.."!!! :lol6:Даже може би е "основен орган" на изтрещелите... Рано се е 'докарал' от сутринта...

Пълни и тотални глупости и фейкове - той нищо друго не може и не е родил през всичките тия години сред тоя форум. Цитираното е чудесен пример, поредния.

• Автор

има едни камиони наричат се самосвал, ето и какво представлява този вид камиони (имаше много Зилове навремето самосвали по соца):

Цитат

Самосвалът е вид камион, използван за транспортиране на насипен материал (например пясък, чакъл, или пръст) за строителство.[1] Типичният самосвал е оборудван с отворена каросерия, която е окачена в задната част и оборудвана с хидравлични бутала които повдигат предната ѝ част, което позволява на материала в каросерията, да се изсипе зад камиона на мястото за разтоварване.

искам да обясня как астрални енергийни разуми са направили тази дума - "самосвал", ами много просто той камионът "сам" +  "сваля" това което е в каросерията (товара) на земята (както е описано в цитата), защото натоварването на товара в каросерията е по-някакъв друг  начин, а само разтоварването този камион го прави сам, там с хидравликата която има, и става "самсваля" и го правят на "самосвал", това е абсолютно сигурно че така е измислена тази дума. (става на "само" защото камиона само сваля товара си, но не го и натоварва, всичко идва на мястото си)

обаче едно време имаше една такава приказка ей гледай оная как се сваля на онзи, значи жената сваля мъжа като прави някакви неща като ухажване, защото е прието мъжа да сваля жената, а необратното (това е някакво изключение), и значи може да се каже че тя сама  му се сваля и тя става самосвалка (това не е камиона самосвал да е от женски род  ами за жена говорим), ами защото така, но пък от думата самосвалка може да се направи това, само свалки да се правят, всеки мъж с някоя жена и свалки до дупка

преди 10 минути, _ramus_ написа:

Що въобще му се вързваш на глупостите... :)

Пълни и тотални глупости и фейкове - той нищо друго не може и не е родил през всичките тия години сред тоя форум. Цитираното е чудесен пример, поредния.

О, Ваша чест, благодаря за вниманието Ви! :) 

Щото съм специалист по глупостта!!! :) 

Дори във фейка има доза истина!!! :) 

п.п. Всяка ирационалност може да стане реалност, но въпроса се свежда не до когнитивното, а до човещината или по-точно подходът към друго мислещия!  

• Автор

Имам претенция:

гледам приели ни в Шенген официално от 01.01.2025г, с това приемане и следва приемането на еврото като валута в страната, поне аз така съм чувал по телевизията да казват, обаче има опасност в нашата страна на български да почнат да се изразяват така хората, да речем по телевизията: " в бюджета имаме дупка от 5 милиарда евра", е как ще кажем това "евра", защото било в множествено число и ставало така, на монета от 1 евро ще вика дай ми едно евро, но заплатата ми я вдигнаха на 500 евра така щяло да бъде, е какъв е този тъпизъм обикновено ходи по извънземните енергийни разуми, според мен трябва да си е така - "в бюджета имаме дупка от 5 милиарда евро", да се разберем аз имам 100 евро и отивам да си купя ъпгрейд някакъв си за компютъра (може и да не стигнат обаче само 100), да не би да казваме че се намираме на континента Еврапа, май казваме Европа.; и какво правим сега някакви говорители журналисти да почнат да грацат някакви си "евра" по телевизията голяма прототия ще е

• Автор

гаргара до краен предел, астрал+ хубостниците как щели да се погрижат рогата от елен (череп и рога висят на поставка на стената) който имахме вкъщи да са последното нещо което ще остане като съборят след години блока в който живея, че аз ги изхвърлих тези рога отдавна, какво правим сега .......пак се заклевали дори по-силно ......

• Автор

оле ще се побъркам този нематериалния разум съвсем е откачил (не се пишат такива неша, те са само за вътрешна употреба)(важното  е  да се прави гаргара с всички), да съм напишел как се надпреварваме двамата с него на музикалния клип (като го гледаме) Dan_Balan_-_Freedom кой е по-големия педера_ст

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

думата "самолет" как е измислена от астрала, идва от нещо (устройство) което "само" + "лети" и станало самолет ........ (тоест самолета може сам да лети понеже има двигател някакъв си)

преди 10 часа, some_spirit написа:

думата "самолет" как е измислена от астрала, идва от нещо (устройство) което "само" + "лети" и станало самолет ........ (тоест самолета може сам да лети понеже има двигател някакъв си)

Да, но е така само на български. 

преди 10 часа, some_spirit написа:

Думата "самосвал" също. Означава нещо (камион), което се разтоварва само.

Хвърчилото пък е нещо, което хвърчи.

преди 30 минути, Solly написа:

Да, но е така само на български. 

"Летящо килимче" обаче го има и на английски. Сигурно в отвъдното летят с такива - тези, които не могат сами.

• Автор

Търговия с въглеродни емисии и замърсяването с тях - https://bg.wikipedia.org/wiki/Търговия_с_въглеродни_емисии , също и това - https://op.europa.eu/webpub/eca/special-reports/emissions-trading-system-18-2020/bg/

търгуваме значи с тези емисии, купуваме си квоти за въглероден двуокис (диоксид), обаче аз имам един въпрос  доста важен според мен, как да речем се определя  един ТЕЦ, който е на въглища колко вредни емисии отделя да речем за една година и от там да си купи квотите, те нямат (или имат ??? ха ха ха) инсталации на комините си да  улавят този въглероден двуокис,  а пък как го определят  колко  е той ..... имат и такава  инсталация, май нямат .......

(никой не мери колко въглероден двуокис отделя един  ТЕЦ, определя се на око май, но имаме квоти да си купуваме и търговия с тях)

• Автор

може да е направено така, за изгарянето на 1 тон въглища ни трябват еди колко си квоти и се плаща (данък), но може измами да се правят, има различни видове въглища и т.н. .......

преди 11 часа, some_spirit написа:

може да е направено така, за изгарянето на 1 тон въглища ни трябват еди колко си квоти и се плаща (данък), но може измами да се правят, има различни видове въглища и т.н. .......

И намираш за уместно в този раздел да постваш политика ? 

преди 16 часа, Anzhel Dimitrov написа:

И намираш за уместно в този раздел да постваш политика ?

И що да не - свободните измислици и делюзии няма как да се поберат "в една тема", нито в един раздел.

Ти зачитал ли си си някои твои изтрещявания колко спам си съдържат, без никакъв оглед на това какъв раздел, коя тема...

И кво му недоволствате на пациента - главицата му не го слушка, но в някои моменти той се превръща в център около който други да си въртят техните си игрички. като няма друг с кого - и пълните идиотизми са чудесен мегдан около който поредния ще си завърти личните си измишльотинки и да си поиграе на "виртуални разговори".

Сливенският "академик" по алкохола, живота и вселената прави същата игра и винаги намира някой да му се върже на глупостите и простотиите. Той дори се забавлява с това... а понякога - аз също. :)

преди 2 часа, _ramus_ написа:

И що да не - свободните измислици и делюзии няма как да се поберат "в една тема", нито в един раздел.

Ти зачитал ли си си някои твои изтрещявания колко спам си съдържат, без никакъв оглед на това какъв раздел, коя тема...

И кво му недоволствате на пациента - главицата му не го слушка, но в някои моменти той се превръща в център около който други да си въртят техните си игрички. като няма друг с кого - и пълните идиотизми са чудесен мегдан около който поредния ще си завърти личните си измишльотинки и да си поиграе на "виртуални разговори".

Сливенският "академик" по алкохола, живота и вселената прави същата игра и винаги намира някой да му се върже на глупостите и простотиите. Той дори се забавлява с това... а понякога - аз също. :)

Ти по принцип не разбираш думата ,, уместно " пък се напъваш с отговори на въпроси ,които изобщо не са адресирани към теб - това говори за ниска култура .

преди 16 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Ти по принцип не разбираш думата ,, уместно "

Сигурно, защото "по принцип" преди всичко ти и бог ги разбирате тия думички. :)

преди 18 минути, Anzhel Dimitrov написа:

това говори за

говори ли - интересно! :) На кого "говори", с глас ли, или по друг начин, кой "слуша", какво 'чува"...

Ако и бог така ти е "говорил" виж дали нещо не е кофти със "спирането на алкохола" и абстиненцията не те докарва до повече делюзии.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.